אני די בדעה עם oferlaor, סדרות ב- yes יש בשפע, רק באמת צריך עכשיו לשכפל גם את הקומדיות ל- HD (אני לא מבין את הטמטום הזה של לא צריך כרגע ערוץ כזה ב- HD, למה ???).
סרטים לדעתי הם מביאים בלי הפסקה. כמובן, יותר תוכן 5.1 יבורך (למרות שאם המפיצים ימשיכו לדרוש כפל כסף על זה, אז לא נגיע ליום הזה כ"כ מהר).
ערוץ ההסטוריה אכן לאחרונה לא משהו - אני רואה יותר הסטוריה ב-National Geographic HD...עכשיו אני יודע איך נראות פירמידות ב-HD
ESPN - נחמד אם אי-פעם יהיה בארץ ב-HD. ומה עם FOX SPORTS!?
הדברים שחסרים לי:
1. שידורי ספורט:
- יותר מבחר ותוכן. אם ספורט5 HD היו נותנים חצי מהתוכן של ספורט1 או 2, דיינו
- איכות שידור בספורט 5HD - לא יעזור כלום , לא מתקרב לאיכות של יורוספורט HD, פרט לשידור של מכבי ת"א.
- לוח שידורים נורמלי: איך זה יכול להיות שאי אפשר למצוא בשום מקום באינטרנט לוח שידורים של ספורט5 HD?
2. יותר תוכן - עוד ערוצים פרט לסדרות וסרטים. וכבר פירטו קודם.
3. תוכן HD בסרטים בתשלום - ורצוי שייהייה כבר DVD.
אני בכלל לא בעד הרעיון והשיטה לבנות ערוץ HD חדש ולקנות אליו כל הזמן סדרות מחול
אני בעד שיעשו את השיטה של לקנות את הערוץ מחול( לדוגמה ABC , BBC , FOX ) כולו ופשוט לתרגם אותו כמו בזמן אמת באיחור של 12 שעות כדי שלא נצטרך לראות באצע הלילה(הזמן בארצות הברית הפוך) כמו שעושים עם ערוץ נשיונל גאוגרפיק
כי ככה בעצם אם יוצאת סדרה איכותית בחול אז היא מגיעה ישירות אלינו מבלי כל התהליך הארוך כמו שפרק בנשיונל גאוגרפיק מגיע אלינו בתרגום עברית
במצב הנוכחי זה לא חכם בכלל ויקח שנה עד שכל סדרה תגיעה לארץ ויש המון סדרות ממש טובות שהפסדנו כמו V , הבזק לעתיד
במצב הנוכחי האינטרנט ומזרים מדייה מעדכנים אותנו הרבה יותר מהר בתכנים איכותיים
אז היגיון לשלם סכום הזוי (אמרו גם שהמחיר של החברות בארץ הזוי ולא הוגן יחסית למחיר בארצות אחרות אבל אני לא אכנס לזה) על HD אני לא רואה ואני גם לא יראה כל עוד לא יעשו את זה כי מהאינטרנט התכנים מגיעים הרבה יותר מהר ובהרבה יותר זול
דווקא ב-MTVN HD שיש בהוט יש הרבה הופעות, כמעט כל ערב יש 2 הופעות לפחות, של הלהקות המובילות (כולל U2, R.E.M, פריטנדרס ועוד), ומכל הסגנונות, גם מיינסטרים וגם הרבה אלטרנטיבי ורוק מכל הסוגים.