השיקולים שלי היו:
1.לא רציתי נגן מבוסס NMT
2.אני יודע שהם (TVIX) מכשירים מאוד חזקים בביצועים שלהם, קרי 6500
3.גודל מכשיר, עיצוב.
4.לא היה בכוונתי לקנות כונן בלוריי בעוד 1K ו\או בכלל לרכוש כותרי בלוריי.
erezsolan, אני במילא מנגן את הקובץ לבד, בלי תפריט, אבל אני מאמין שבקושחה הבאה יסדרו את זה.
אגב, אם אני משווה אותו לHDX, זה עולם אחר מבחינת ביצועים, והHDX עבר כבר כמה עדכוני קושחה.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
תהפוך אותו לראשי ואת הHDX למשני.
אוטוטו יצא עוד קושחה והדברים שהזכרתי יתוקנו.
כבר עכשיו, הוא טוב יותר (לדעתי) מה-HDX מבחינת יציבות, מהירות, תפריט, הזרמה ברשת..
החסרון שאני רואה מול הHDX הוא שאם יש לי 2 כונני הרדיסקים ואני מזרים דרך הרשת וזה לא RAID5 אני צריך לעבור בין כוננים בשביל לראות עוד תכנים.
בHDX זה לא ככה. הוא מראה הכל ככונן אחד.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
הוא נתקע לי אחרי כל 20 דקות בערך ומשגע לי את הצורה. אגב ראיתי מה שכתבת לגביי ההאקוסטיקה והצבעים האם זה נותן הבדל בסאונד ובתמונה אני גם בעלים גאה של אפסון W5000 מקרן. ורסיבר פיוניר LX90 שווה להתחיל להשתולל.??
frankym כתב:הוא נתקע לי אחרי כל 20 דקות בערך ומשגע לי את הצורה.
...
אפשר לטפל בבעיה, איפה רכשת?
frankym כתב:אגב ראיתי מה שכתבת לגביי ההאקוסטיקה והצבעים האם זה נותן הבדל בסאונד ובתמונה אני גם בעלים גאה של אפסון W5000 מקרן. ורסיבר פיוניר LX90 שווה להתחיל להשתולל.??
...
בתור פותח השרשור, אבקש לא להסית את השרשור לכיוונים אחרים.
אנא פתח שרשור מתאים.