תקשיב, אני לא יודע מה אתה מנסה להוכיח ולמי. SPL הינו התוצאה הסופית בלבד. כאשר יש רסיבר בעל עוצמת הגברה גבוהה יותר מאשר רסיבר אחר, ה SPL שיתקבל בסופו של דבר יהיה גבוה יותר. (אגב ההגדרה שלך ל SPL לא מדויקת, SPL הוא מדד יחסי ולא אבסולוטי).Analizer כתב:לא זכור לי שדנו בנושא הנ"ל .
תקרא שוב את דבריי ותגיב מתוך הבנה ולא ממקום של אגו שמנסה להצטדק ולומר את המילה האחרונה כי אין שום בסיס למה שכתבת .לא דיברתי על שני דגמים מאותו יצרן אלא באופן כללי על השוואת בין רסיברים\מגברים שמקבילים אחד לשני.בגדול כל ההתעסקות הזו בהספקים היא מיותרת לחלוטין ולא ממש רלוונטית לתוצאה הסופית מהסיבה שהכול תיאורטי ולא ידוע מראש . לפסול דגם X על סמך הנתון הנ"ל זו ממש גישה לא נכונה...
אם אתה שולל דגם רק על סמך ההספק מבלי לשמוע איך הוא מתנהג מול אותו רמקול שאותו הוא הולך להגביר , זה רק מעיד על חוסר הבנה בסיסית בנושא ....
בשום מקום לא טענתי שצריך לפסול רסיבר זה או אחר בגלל נתון ההספק, ואפילו טענתי ההפך במפורש, שה 1910 וה 255, אף על פי שיש להם נתונים שונים על פי היצרן, יקנו תוצאה דומה מבחינת ההגברה. אני מציע לך לעבור על השרשור בשנית לפני שאתה מגיב.