Denon AVR1910 VS Harman Kardon AVR255

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #21 

Analizer כתב:לא זכור לי שדנו בנושא הנ"ל .
תקרא שוב את דבריי ותגיב מתוך הבנה ולא ממקום של אגו שמנסה להצטדק ולומר את המילה האחרונה כי אין שום בסיס למה שכתבת .
בגדול כל ההתעסקות הזו בהספקים היא מיותרת לחלוטין ולא ממש רלוונטית לתוצאה הסופית מהסיבה שהכול תיאורטי ולא ידוע מראש . לפסול דגם X על סמך הנתון הנ"ל זו ממש גישה לא נכונה
...
לא דיברתי על שני דגמים מאותו יצרן אלא באופן כללי על השוואת בין רסיברים\מגברים שמקבילים אחד לשני.
אם אתה שולל דגם רק על סמך ההספק מבלי לשמוע איך הוא מתנהג מול אותו רמקול שאותו הוא הולך להגביר , זה רק מעיד על חוסר הבנה בסיסית בנושא .
...
תקשיב, אני לא יודע מה אתה מנסה להוכיח ולמי. SPL הינו התוצאה הסופית בלבד. כאשר יש רסיבר בעל עוצמת הגברה גבוהה יותר מאשר רסיבר אחר, ה SPL שיתקבל בסופו של דבר יהיה גבוה יותר. (אגב ההגדרה שלך ל SPL לא מדויקת, SPL הוא מדד יחסי ולא אבסולוטי).
בשום מקום לא טענתי שצריך לפסול רסיבר זה או אחר בגלל נתון ההספק, ואפילו טענתי ההפך במפורש, שה 1910 וה 255, אף על פי שיש להם נתונים שונים על פי היצרן, יקנו תוצאה דומה מבחינת ההגברה. אני מציע לך לעבור על השרשור בשנית לפני שאתה מגיב.

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שם מלא: eran
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #22 

תקשיב, אני לא יודע מה אתה מנסה להוכיח ולמי.
...
א. לא מנסה להוכיח שום דבר אלא לתת כלים נכונים להגיע להחלטה .
ב. לאף אחד .
SPL הינו התוצאה הסופית בלבד.
...
כן , ואם יטרח כבודו לקרוא שוב את מה שכתבתי יבין כבודו שזה בדיוק מה שכתבתי שאם כבר בוחרים להתייחס לנתון בנוגע להספקים ולהסתמך עליו כגורם מכריע , רצויי וחכם יותר להתייחס לתוצאה שהניב הרסיבר ב SPL .
SPL הוא מדד יחסי ולא אבסולוטי
...
איפה טענתי אחרת ???
ידידי אנלא בא להתנצח איתך , כזה אני פדנט ולכן קשה לי שלא לשים לב לדקויות בין אם זה בנוגע לפרטים שגויים או פרטים שנוטים להיות מוסברים בצורה שלא משקפת את הכול . תחשוב על זה שישנם קוראים כאן בפורום שלוקחים את דברייך ואת דבריי ועוד הרבה דברים שנכתבים ע"י חברים בעלי ידע נרחב ממני וממך , כסוג של קביעה חד משמעית לפני קניה ולכן אני חושב שלפעמים אפילו פרט קטן שהובן בצורה לא נכונה יכול לגרום לבלבול .
(Y)
סאונד טוב לא מחפה על shit music !

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #23 

(Y)
כיצד אתה מציע להשוות את ה SPL של רסיברים שונים? הרי כל מה שנגיש זה המדידה של ההספק שהיצרן נותן.

אגב, חוץ מהוויכוח הטכני הזה לגבי הספקים, אתה טוען שהדנון וההרמן קרדון שונים מאוד מבחינת יכולת הגברה? כי אם לא, אז אנחנו מסכימים לגבי זה ואפשר להניח לשרשור הזה לנפשו, קצת חרגנו מהשאלה המקורית של פותח השרשור. :)

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שם מלא: eran
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #24 

ההצעה שלי לגבי SPL היא לבדוק אם אותו יצרן מפרסם את הנתון וביחס אליו לקבל פחות או יותר אינדיקציה (עם דגש על פחות או יותר כי אין כאן מדע מדוייק) ולא ביחס לכמות ה WAT .
אתה טוען שהדנון וההרמן קרדון שונים מאוד מבחינת יכולת הגברה?
...
מהבחינה של מערך ההגברה הם שונים ברמת רכיבים , אך לא שונים מבחינת התוצאה הסופית ה 50 של הארמן בשילוב אמפראז' גבוה שווה ערך להספקים שבדנון ואולי קצת יותר.
אני אישית אמרתי את דעתי ביחס לשניהם ובמקרה אני בצד שלך בנושא :) מאוד אוהב את האופי של ההארמנים לטעמי הם נשמעים אחרת לגמרי מדנון ובעלי אופי מוסיקלי שמאוד מחמיא לסאונד , לעומת זאת הביצועים של דנון בסראונד לדעתי מפורטים יותר . יש שחושבים אחרת :D
סאונד טוב לא מחפה על shit music !

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #25 

(Y) (Y) (f)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”