חיבור AUDIO בין המחשב לרסיבר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מצטער לשמוע שהתקע לא מתאים, בכל מקרה זו אמורה להיות משימה פשוטה, רק שים לב שאתה מחבר נכון את ה-VCC וה-GND (ה-SPDIF עצמו בכל מקרה באמצע).
אם לא תסתדר עם משהו אנחנו פה לעזור.
בינתיים, לגבי ה-Line Out, בהנחה שהפלזמה דלוקה בכל מקרה כשאתה משתמש ב-HTPC, מה שאתה יכול לעשות זה לחבר את ה-Line Out של המחשב אל כניסת האודיו המתאימה בפלזמה, ואת ה-Line Out של הפלזמה (לפעמים זה נקרא גם Monitor Out), אתה מחבר אל כניסת ה-MAIN של ה-6CH INPUT ברסיבר שלך.
אם תציין את דגם הפלזמה, אוכל להגיד לך איזה חיבור זה בדיוק.
אם לא תסתדר עם משהו אנחנו פה לעזור.
בינתיים, לגבי ה-Line Out, בהנחה שהפלזמה דלוקה בכל מקרה כשאתה משתמש ב-HTPC, מה שאתה יכול לעשות זה לחבר את ה-Line Out של המחשב אל כניסת האודיו המתאימה בפלזמה, ואת ה-Line Out של הפלזמה (לפעמים זה נקרא גם Monitor Out), אתה מחבר אל כניסת ה-MAIN של ה-6CH INPUT ברסיבר שלך.
אם תציין את דגם הפלזמה, אוכל להגיד לך איזה חיבור זה בדיוק.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

על פי המדריך של הטלוויזיה שלך:
http://www.toshibaav.com.au/support/man ... 42WP56.pdf
אתה צריך לחבר מה-Line Out במחשב ל-Audio In של ה-HDMI המתאים אליו חיברת את המחשב (1 או 2), ומה-Audio Out אתה מתחבר אל ה-MAIN של ה-6CH INPUT של הרסיבר שלך עם כבל שיש לו 2 RCA-ים אדום ולבן משני הצדדים.
בהגדרות של הפלזמה, בתפריט ה-AV connection, מומלץ לשים את ה-Audio Output על Fixed, כדי שהרסיבר יקבל עוצמת אודיו קבועה מהחיבור הזה.
http://www.toshibaav.com.au/support/man ... 42WP56.pdf
אתה צריך לחבר מה-Line Out במחשב ל-Audio In של ה-HDMI המתאים אליו חיברת את המחשב (1 או 2), ומה-Audio Out אתה מתחבר אל ה-MAIN של ה-6CH INPUT של הרסיבר שלך עם כבל שיש לו 2 RCA-ים אדום ולבן משני הצדדים.
בהגדרות של הפלזמה, בתפריט ה-AV connection, מומלץ לשים את ה-Audio Output על Fixed, כדי שהרסיבר יקבל עוצמת אודיו קבועה מהחיבור הזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אז תתחבר לכניסת האודיו שליד שקע ה-RGB/PC. בשביל זה תצטרך כבל עם תקע 3.5 מ"מ (כמו של אוזניות) משני הצדדים.