רגע, אז אתם ממליצים לעבור מ NEWSHOSTING ל SUPERNEWS האלה?
גם לחסוך כסף וגם לקבל יותר רטנשן?
GIGANEWS / SUPERNEWS
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
זה הפרינציפ, כן.
לא לשכוח לעשות את זה דרך הפרסומת שלנו. לא יודע אם יצא מזה משהו, אבל שווה לנסות
לא לשכוח לעשות את זה דרך הפרסומת שלנו. לא יודע אם יצא מזה משהו, אבל שווה לנסות
- affiliate
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
שלום לכולם,oferlaor כתב:זה הפרינציפ, כן.
לא לשכוח לעשות את זה דרך הפרסומת שלנו. לא יודע אם יצא מזה משהו, אבל שווה לנסות...
אני מסתובב הרבה זמן בפורום ולמדתי המון ממנו. את חדר הקולנוע שלי (מקרן פנסוניק 3000 ומסך קרדה 110") בניתי מהתכנים פה מהכסף שאני מרוויח כaffiliate.
הגיע זמני לעזור קצת במה שאני מבין:
עם קהל יעד כמו חברי הפורום שיש פה אתה יכול לבוא בדרישות. תבקש קוקי לפחות ל30 יום אם לא 45. תבקש גם הטבה ייחודית (קופון או משהו דומה), תנסה גם לבקש % יותר גבוה.
כמובן שתצטרך להסביר למה מגיע לך. אבל עם קהל כמו פה מגיע לכם יותר.
בהצלחה.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
- sYn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
אני מוכרח לציין שבאמת אסטרה לא סחב קצבים גבוהים עד למקסימום...dizingof כתב:בעברית : "תוכנית שותפים" - למרבית האתרים באנטרנט העסקיים יש תוכנית שותפים בה אתה השותף ,בעל אתר עצמאי, נרשם אצלהם ומפנה אליהם קהל אם באמצעות באנרים, קישור ישיר וכו ומקבל עמלה על כל מכירה שמתבצעת מהקהל ששלחת.truejoker כתב:מה זה AFFILIATE ?oferlaor כתב:אגב, אנחנו הפכנו ל-AFFILIATE של שני הגופים הללו, כך שאם תלחצו על הפרסומות של החברות הללו, ובאיזה שלב גם תרשמו אליהם - זה יזכור את זה ויעזור לאתר. אז כל מי שצריך שירותי USENET, בבקשה לא לשכוח ללחוץ על הפרסומות......
oferlaor,
הרכבת עזבה את הרציף מזמן לא? חבל..
עוד כשהיה באזז רציני על אסטרהווב אז היה נכון להפנות עם AFFILIATE של האתר ..
כולנו הרי רוצים בהצלחתו.
jpost אמר פעם שאסטרה לא "סוחב" במהירויות NGN של 15 ומעלה ..
אם כשיגיע לאזורי NGN ואכן אסטרהווב לא יספקו את הסחורה אבדוק את SUPERNEWS בלי להניד עפעף.....
אבל לאחרונה, אני מצליח לקבל כמעט את כל רוחב הפס של 32MBIT
בהורדה מהם... הקצב מרצד בין 3.75 ל 3.85 שזה בסדר גמור. למרות
שיש גם ימים של קצת פחות. מה שכן מעיק זה התקלות התכופות... אי
היכולת להתחבר וההודעה שאתה מחובר יותר מידי פעמים, (שבפועל
אתה לא...).
- affiliate
-
- חבר שרק התחיל

בגדול הרבה אנשים מהפורום פה קונים באמאזון ואיביי ועוד חנויות מחו"ל. הייתי מציע לכם להצטרף לתוכניות השותפים של האתרים האלה ולבקש מחברי הפורום לקנות רק דרך הלינק של האתר. אני בטוח שמי שכבר קונה ישמח לעזור לפורום בקנייה דרך הלינק שלכם.oferlaor כתב:ביקשנו, לא קיבלנו...
בינתיים כל הפרסום שלהם לא ממש יוצא משתלם....
לקונה זה לא עולה כלום אקסטרא וזאת אחלה עזרה לפורום.
- affiliate
-
- חבר שרק התחיל

אה עוד משהו קטן
אין לי ספק שהרבה אנשים קונים מוצרים דרך לינקים והכוונים שהם קיבלו מהאתר.
אין שום סיבה שהלינקים שיוצאים מהפורום לאתרים כמו B&H אמאזון וכאלה לא יכילו affiliate לינק אוטומטית (פיסת קוד פשוטה).
ככה חברי הפורום לא רק מקבלים מידע חיוני וחשוב פה אלא גם תורמים חזרה לקהילה ולפורום מבלי שלהם זה עולה דבר.
Win Win מה שנ'קרא
אין לי ספק שהרבה אנשים קונים מוצרים דרך לינקים והכוונים שהם קיבלו מהאתר.
אין שום סיבה שהלינקים שיוצאים מהפורום לאתרים כמו B&H אמאזון וכאלה לא יכילו affiliate לינק אוטומטית (פיסת קוד פשוטה).
ככה חברי הפורום לא רק מקבלים מידע חיוני וחשוב פה אלא גם תורמים חזרה לקהילה ולפורום מבלי שלהם זה עולה דבר.
Win Win מה שנ'קרא