מה זה רמקול "סטילייט"?
- ledirf
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
תתחדש !!! 
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
אחלה אוטו אבל הרדיו דיסק לא קורא MP3 ... דרך אגב מרטין הציפצוף במקרה ואתה לא שם חגורה מפסיק אחרי 108 שניות.
-
ilanb0
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 703
Re: הבהרה- גם אני לא מחובבי הסאטלייטים, אבל לדוגמה-
חן חן על התגובות.logankungfu כתב:זה שנתן לי במתנה את הקליפש הרצפתיים העצומים שברשותי למי שמכיר את הסיפור (שהם ברמה גבוהה בה-ר-ב-ה מכל מה שאני יכול להרשות לעצמי נכון להיום ובמקרה גם קלעו לטעמי), עבר בלחץ של אישתו לסט סאטלייטים של Bose.
אז ....
המצב אצלי שרציתי לשלב 2 רמקולים שקועים מאחורי הספה, 2 רמקולים תלויים + סנטר. דווקא שמעתי של - BOSE יש איזה סט של 5 רמקולים תלויים לא רעים + סאב. מישהו יודע על מה מדובר?
דרך אגב, רמקולים שקועים שווים משהו? ומה הכוונה ב - ק"ב?
- lironk
-
- חבר מביא חבר

ל BOSE יש כמה סטים, ההגדרה לא רעים זה שוב תלו למי , יכול להיות שלך זה יספיק אבל כמו שאמרתי אם תשווה בין הסטלייטים למדפי לפחות אז אין ספק שתרגיש בהבדל, גם שקועים הם לא להיט ואני חוזר בפעם האלף הרמקולים האלו נועדו לתת פיתרון לעיצוב לא יותר.
- logankungfu
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
ק"ב = קולנוע ביתי
- eladdo
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 342
אגב מרטין, הדוגמה של הלאדה והמרצדס היא מצויינת.
תתפלא אבל יש המון אנשים (כמוני) שרואים ברכב אמצעי לוגיסטי ותו לאו. חברה כאלה ישמחו לנהוג במרצדס, אבל יחשבו שלשלם עליו זה בזבוז לא נורמלי. זה לא כי אם לא יודעים להעריך את האיכות זה פשוט כי זה לא חשוב להם. אותו דבר בדיוק ברמקולים.
ilanb0, אם כבר החלטת על סטאליטים, על תקנה על בסיס שמועות וגם לא על בסיס תדמית שיווקית. לא לחנויות ותשמע מס' דגמים.
לדעתי יש תמורות טובות יותר לכסף מ-BOSE, למשל Paradigm, DefTec, Energy, Kef ועוד.
logankungfu, עשית לי רע עם הסיפור שסיפרת.
תתפלא אבל יש המון אנשים (כמוני) שרואים ברכב אמצעי לוגיסטי ותו לאו. חברה כאלה ישמחו לנהוג במרצדס, אבל יחשבו שלשלם עליו זה בזבוז לא נורמלי. זה לא כי אם לא יודעים להעריך את האיכות זה פשוט כי זה לא חשוב להם. אותו דבר בדיוק ברמקולים.
ilanb0, אם כבר החלטת על סטאליטים, על תקנה על בסיס שמועות וגם לא על בסיס תדמית שיווקית. לא לחנויות ותשמע מס' דגמים.
לדעתי יש תמורות טובות יותר לכסף מ-BOSE, למשל Paradigm, DefTec, Energy, Kef ועוד.
logankungfu, עשית לי רע עם הסיפור שסיפרת.
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
- lironk
-
- חבר מביא חבר

eladd
ההקבלה שלך לדוגמא של מרטין לא נכונה , הרכב הוא אמצעי לוגיסטי לנסיעה בדיוק כמו שרמקול הוא אמצעי להעברת צליל, כל אדם בר דעת יסכים שהמרצדס הרבה יותר נוחה לנסיעה, כמו שכל אדם אפילו אלו שזה לא חשוב להם יבחינו שרמקול מדפי או ריצפתי נשמעים יותר טוב מסטלייט ויותר מזה באתו סכום של סט סטיילטים אפשר למצוא סט מדפיים לפחות שישמע יותר טוב בהרבה , אז תאר לך שאני אומר לך שה LADA והמרצדס עולות אותו דבר עדיין ההית בוחר ב LADA ? הסיכוי היחיד שתבחר ב LADA זה מהסיבה שההנהלה מעדיפה צבע לבן על פני הזהוב של המרצדס.
ההקבלה שלך לדוגמא של מרטין לא נכונה , הרכב הוא אמצעי לוגיסטי לנסיעה בדיוק כמו שרמקול הוא אמצעי להעברת צליל, כל אדם בר דעת יסכים שהמרצדס הרבה יותר נוחה לנסיעה, כמו שכל אדם אפילו אלו שזה לא חשוב להם יבחינו שרמקול מדפי או ריצפתי נשמעים יותר טוב מסטלייט ויותר מזה באתו סכום של סט סטיילטים אפשר למצוא סט מדפיים לפחות שישמע יותר טוב בהרבה , אז תאר לך שאני אומר לך שה LADA והמרצדס עולות אותו דבר עדיין ההית בוחר ב LADA ? הסיכוי היחיד שתבחר ב LADA זה מהסיבה שההנהלה מעדיפה צבע לבן על פני הזהוב של המרצדס.
- logankungfu
-
- חבר ותיק

- eladdo
-
- עוסק בתחום

א. לאדה ומרצדס לא עולות אותו דבר! גם לא 5.1 סטאליטים ו-5.1 רצפתיים!
ב. במקרה שהעלות זהה, ושני סוגי הרמקולים נמדדים רק על בסיס שיקול אחד (צליל) כמובן שאתם צודקים.
אבל אם יש עוד שיקול בבחירת רמקול כמו WAF, ואם זה יותר חשוב (וכך צריך להיות לדעתי) מאיכות הצליל, אז אתה מקבל אדם שמעדיף סאטליטים על רצפתיים. אם זה גם חוסך לו כמה ג'ובות, אז הוא גם מתחיל לשכנע את עצמו שהפשרה לא גדולה כ"כ .
ב. במקרה שהעלות זהה, ושני סוגי הרמקולים נמדדים רק על בסיס שיקול אחד (צליל) כמובן שאתם צודקים.
אבל אם יש עוד שיקול בבחירת רמקול כמו WAF, ואם זה יותר חשוב (וכך צריך להיות לדעתי) מאיכות הצליל, אז אתה מקבל אדם שמעדיף סאטליטים על רצפתיים. אם זה גם חוסך לו כמה ג'ובות, אז הוא גם מתחיל לשכנע את עצמו שהפשרה לא גדולה כ"כ .
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
- eladdo
-
- עוסק בתחום

logankungfu, זה בהומור.
לא קל לי לעכל סיפור על אדם שויתר על קליפשים מפוארים לטובת בוז, וגם לא שומע הבדלים גדולים.
לא קל לי לעכל סיפור על אדם שויתר על קליפשים מפוארים לטובת בוז, וגם לא שומע הבדלים גדולים.
- logankungfu
-
- חבר ותיק

בצחוק, בצחוק..
ולי לא כל כך קשה לעכל זאת כי הויתור היה לטובתי..
ולי לא כל כך קשה לעכל זאת כי הויתור היה לטובתי..
- logankungfu
-
- חבר ותיק

אגב, אצל האיש שהעביר לי את רמקוליו הרצפתיים זה ממש לא היה עניין של כסף..
הוא אשכרה נהנה מה BOSE כמעט באותה מידה, ומהיכרותי איתו, הוא לא סתם אומר זאת, הוא דווקא ביקורתי מאוד כשמשהו לא נראה לו..
הוא אשכרה נהנה מה BOSE כמעט באותה מידה, ומהיכרותי איתו, הוא לא סתם אומר זאת, הוא דווקא ביקורתי מאוד כשמשהו לא נראה לו..
- lironk
-
- חבר מביא חבר

eladdo
בעניין של עיצוב אז כמו שנאמר רבות על טעם וריח אין להתווכח.
אם ניקח סט סטלייטים סביר שעולה כ 3000-4000 שח אפשר למצוא באותו מחיר סט מדפיים שישמע בכל קנה מידה ולכל אוזן יותר טוב.
אם ניקח סט סטלייטים סביר שעולה כ 3000-4000 שח אפשר למצוא באותו מחיר סט מדפיים שישמע בכל קנה מידה ולכל אוזן יותר טוב.
-
ilanb0
-
- חבר פעיל במיוחד

יש תמונה של מדפיים כדי לקבל מושג איך נראה?lironk כתב:eladdo
אם ניקח סט סטלייטים סביר שעולה כ 3000-4000 שח אפשר למצוא באותו מחיר סט מדפיים שישמע בכל קנה מידה ולכל אוזן יותר טוב....
- נמר
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
ilanb0
בבקשה לפי בקשתך תמונה של רמקול מדפי!
בבקשה לפי בקשתך תמונה של רמקול מדפי!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
-
ilanb0
-
- חבר פעיל במיוחד

אז מה זה היום רמקול "ריצפתי" (אם בכלל קיים מושג כזה)?נמר כתב:ilanb0
בבקשה לפי בקשתך תמונה של רמקול מדפי!...
הרמקולים שלי (בלי שאף אחד ישמע), הם בני 20 שנה, והם על הרצפה. לפי מה שאני מבין, 20 שנה אני שומע בהם לא נכון...
טוב, אני מודה, אני לא הסמן הימני לסטריאו, וזו הסיבה שנכנסתי לפורום הזה על מנת ללמוד את הנושא ולקנות לעצמי מערכת ק"ב סו"ס.
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג