תמונות-Samsung led 55 -המונה ליזה אצלי בסלון
-
OFERK
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
קבלו מס' תמונות ראשונות של המסך כאשר הוא מציג את שומר המסך המובנה בזיכרון הפנימי שלו.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- dodi88
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3803
W-O-W !!!!!!!!
אשמח אם גם תעלה תמונות של ה-LED בפעולה וכן תמונות של הצגת שידורים רגילים...
בכל מקרה
תשמע בן אדם
פשוט נראה מדהים
אשמח אם גם תעלה תמונות של ה-LED בפעולה וכן תמונות של הצגת שידורים רגילים...
בכל מקרה
תשמע בן אדם
פשוט נראה מדהים
- shaybc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
איפה כל הכבלים? לא רואים חיבור חשמל או אל הממיר (אפילו לרמקולים אין כבלים - איך זה?) - כל הכבוד
ואגב איפה קנית וכמה עלה?
ואגב איפה קנית וכמה עלה?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
מעניין שב lcd,ללא בעיות צריבה היצרן
טורח לשלב שומר מסך ובפלזמות שמועדות לצריבה יוק.OFERK כתב:קבלו מס' תמונות ראשונות של המסך כאשר הוא מציג את שומר המסך המובנה בזיכרון הפנימי שלו....
-
OFERK
-
- חבר שרק התחיל

ואגב איפה קנית וכמה עלה?[/quote
רכשתי את המסך לפני כשבוע בארמגדון ברמת החייל,לאחר משא ומתן עיניני והוגן עם שלומי(מקצוען וחייכן),במחיר 15 K.הכבילה (HDMI לממיר YES MAX HD ,כבל רשת למחשב בחדר סמוך,כבלי אודיו למגבר,וחשמל ) הועברו בצינור פלסטיק לבן שמסופק עם המסך ,והם מוסתרים מאחורי הסנטר.
רכשתי את המסך לפני כשבוע בארמגדון ברמת החייל,לאחר משא ומתן עיניני והוגן עם שלומי(מקצוען וחייכן),במחיר 15 K.הכבילה (HDMI לממיר YES MAX HD ,כבל רשת למחשב בחדר סמוך,כבלי אודיו למגבר,וחשמל ) הועברו בצינור פלסטיק לבן שמסופק עם המסך ,והם מוסתרים מאחורי הסנטר.
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
האם המחיר כלל הובלה והתקנה על הקיר ?
-
OFERK
-
- חבר שרק התחיל

כן , ע"י צוות טכני של החנות.sufgi123 כתב:האם המחיר כלל הובלה והתקנה על הקיר ?...
- locus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
תתחדש ותהנה
המסך פשוט נראה מדהים

המסך פשוט נראה מדהים
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
איזה דגם זה בדיוק ?OFERK כתב:ואגב איפה קנית וכמה עלה?[/quote
רכשתי את המסך לפני כשבוע בארמגדון ברמת החייל,לאחר משא ומתן עיניני והוגן עם שלומי(מקצוען וחייכן),במחיר 15 K.הכבילה (HDMI לממיר YES MAX HD ,כבל רשת למחשב בחדר סמוך,כבלי אודיו למגבר,וחשמל ) הועברו בצינור פלסטיק לבן שמסופק עם המסך ,והם מוסתרים מאחורי הסנטר....
-
OFERK
-
- חבר שרק התחיל

המסך הינו מדגם :
SAMSUNG LED 55B7000
SAMSUNG LED 55B7000
- mayeast
-
- חבר ותיק

תודה.OFERK כתב:המסך הינו מדגם :
SAMSUNG LED 55B7000...
מטריד אותי ההשתקפויות בגלל המסך שאינו מט.
מה חוו"ד לאחר השימוש בטלויזיה הזו ?
-
OFERK
-
- חבר שרק התחיל

"מטריד אותי ההשתקפויות בגלל המסך שאינו מט.
מה חוו"ד לאחר השימוש בטלויזיה הזו "
להלן ציטוט מתוך מאמר הביקורת של עופר לאור באתר :
"המסך עצמו מבריק ומצופה בציפוי מיוחד להורדת הרפלציות. גם כאן, התחושה היא שסמסונג לא התפשרו ומכיוון שחשו שמסך מט עלול לפגום בשלמות התמונה, בחרו במסך מבריק למרות שעלולים בקלות לטעות ולחשוב שמדובר בפלזמה... המסך מחזיר יותר אור ממסך פיוניר, אך אם נשווה אותו ל-LCD ממוצע, הוא יעשה את העבודה טוב יותר בכך שבמקום לפזר את האור על איזור שלם ("כתם אור") הוא מחליש אותו אך מחזיר אותו כמו שהוא."
לדעתי - מסך מצויין ,איכות תמונה נהדרת ותמורה ראויה לעלות .
ממליץ
"המסך עצמו מבריק ומצופה בציפוי מיוחד להורדת הרפלציות. גם כאן, התחושה היא שסמסונג לא התפשרו ומכיוון שחשו שמסך מט עלול לפגום בשלמות התמונה, בחרו במסך מבריק למרות שעלולים בקלות לטעות ולחשוב שמדובר בפלזמה... המסך מחזיר יותר אור ממסך פיוניר, אך אם נשווה אותו ל-LCD ממוצע, הוא יעשה את העבודה טוב יותר בכך שבמקום לפזר את האור על איזור שלם ("כתם אור") הוא מחליש אותו אך מחזיר אותו כמו שהוא."
ממליץ
- mayeast
-
- חבר ותיק

אני רציתי את חוו"ד האישית.OFERK כתב:"מטריד אותי ההשתקפויות בגלל המסך שאינו מט.
ממליץ...
את המאמר קראתי, אבל אינני וידאופיל, וחייב להודות שלא מבין אפילו את המשפט "שבמקום לפזר את האור על איזור שלם ("כתם אור") הוא מחליש אותו אך מחזיר אותו כמו שהוא".
השאלה היתה פשוטה - האם בשימוש שלך בבית, כאשר הצפיה כמובן היא גם מהצדדים, יש השתקפויות .
-
OFERK
-
- חבר שרק התחיל

"אני רציתי את חוו"ד האישית. "
" לדעתי - מסך מצויין ,איכות תמונה נהדרת ותמורה ראויה לעלות .ממליץ "
אין השתקפות, אתה מוזמן לבקר להתרשם ו.....להנות .
אין השתקפות, אתה מוזמן לבקר להתרשם ו.....להנות .
- erezsegev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
איך היא מתמודדת עם SD בהשוואה לפלזמות היותר איכותיות שיש היום בשוק?
- mayeast
-
- חבר ותיק

הייתי היום באלמ ביד אליהו.OFERK כתב:"אני רציתי את חוו"ד האישית. "
אין השתקפות, אתה מוזמן לבקר להתרשם ו.....להנות ....
יש שם 46 b7000 בכניסה.
בגלל האור החזק שנכנס מהרחוב, ואריחי הקרמיקה, הטלויזיה נראית זוועה.
ההשתקפות כל כך חזקה שלא הצלחתי בכלל לראות מה יש במסך. כל מה שראיתי זה את השתקפות הרחוב והרצפה. כנל לגבי ה b750 שיש שם ועוד LED אחת.
אני ממש לא מבין את המוכרים שם... הם חושבים שככה יצליחו למכור ? (מעבר למחירים שהערורייתיים שהם מציגים).
צריך לבוא לשם בערב שחשוך בכדי לראות את המסך.
אגב, השירות שם ממש לא משהוא. הייתי איזה חצי שעה ולא פנו אלי בכלל לבדוק האם אני צריך עזרה. ששאלתי על מחירים, אמרו לי - סתכל על מה שכתוב ויש 18% הנחה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
גם אני הייתי היום בא.ל.מ פ"ת. ההנחה הזאת של 18% זאת פיקציה. גם אחרי 18% הנחה המחירים שם הרבה יותר גבוהים מאשר בזאפ.
לגבי השתקפות, בדוק את ה-52B610 (סדרה 6 של סמסונג). היא עם מסך מאט, ולדעתי עם איכות תמונה שלא נופלת באיכותה מה-52B750.
לגבי השתקפות, בדוק את ה-52B610 (סדרה 6 של סמסונג). היא עם מסך מאט, ולדעתי עם איכות תמונה שלא נופלת באיכותה מה-52B750.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mayeast
-
- חבר ותיק

הם יוצאים ממחיר מחירון... בדיחה...pixies כתב:גם אני הייתי היום בא.ל.מ פ"ת. ההנחה הזאת של 18% זאת פיקציה. גם אחרי 18% הנחה המחירים שם הרבה יותר גבוהים מאשר בזאפ.
לגבי השתקפות, בדוק את ה-52B610 (סדרה 6 של סמסונג). היא עם מסך מאט, ולדעתי עם איכות תמונה שלא נופלת באיכותה מה-52B750....
הרעיון ללכת לסמסונג, זה רק באם אני הולך על הלד. אחרת אני אקח או סוני או פיליפס.
נראה לי בכלל שאלמ/טרקלין וכל הרשתות מצליחות למכור בשיטת "מצליח" ועל כאלו שלא יודעים צרכנות מהיא ומזה השוואת מחירים (וכנראה לא חסר כאלו)
אגב, במחירי טלויזיות לפחות, זאפ הוא רק מראה כיוון כללי, אבל בהחלט לא מייצג את המחירים הטובים
- hrox
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
קודם כל תתחדש ותהנה התמונות מהממות. דבר שני, באת לי מצויין - יש לי שתי שאלות:
1. האם ניסית לחבר דיסק קשיח נייד לכניסת ה USB? אם כן האם עובד כראוי?
2. עופר כתב בסקירה שלו שיש בעייה מסויימת עם התרגום בעברית האם ראית את הבעייה ועד כמה היא קריטית לדעתך?
תודה.
1. האם ניסית לחבר דיסק קשיח נייד לכניסת ה USB? אם כן האם עובד כראוי?
2. עופר כתב בסקירה שלו שיש בעייה מסויימת עם התרגום בעברית האם ראית את הבעייה ועד כמה היא קריטית לדעתך?
תודה.