מקרן פנסוניק AE900 - מחיר

מקרנים קידמיים - Front Projector.
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

אני לא מיתמם לחשוב שבין לילה זה ישתנה או בגלל שאני אמרתי פה שככה זה צריך להיות, כולם ייתישרו, אבל צריך שניים לטנגו.
הלקוחות - זה אנחנו.
הסוחרים - הם פה ממילא וקוראים את האתר.

אני כן חושב שזה בידנו ודוגמת מחיר ה-"שושו" של הפנאסוניק הוא דוגמא.
זו גם הסיבה אם תשימו לב, אין יותר מבצעים בסגנון של - "פנה למרטין לקבלת פרטים".
סוחר שלא מעוניין לפרסם את המחיר בגלוי , המבצע שלו לא עולה לאתר.

רק תשימו לב, אילו חנויות עבדו איתנו בשיטה הזו והאם הם עדיין עובדות איתנו כיום.....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

eladdo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 342
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

מרטין, מילים כדורבנות!
אבל גם moco צודק. איך יכול להיות? פשוט...
כולנו יודעים שכשמטיילים בטורקיה/הודו/תאילאנד וכד', ועושים קניות יש לחתוך את מחיר הסוחר בחצי (ויש נועזים יותר). לעומת זאת אם תסתובב בחנות בגדים באנגליה, ארה"ב וכו' ותעלה רעיון כזה על דל שפתיך, יזרקו אותך מהחנות.
למה? כי בתרבויות מתוקנות המחיר הראשוני הוגן וקרוב לנק' שיווי המשקל, ואז דרוש רק מיקוח קל עבור שיפור קטן למחיר. ובתרבויות אחרות נו... אתם יודעים...משחק החזיר והפרייאר...

למי אנחנו יותר דומים?
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...

aquarius
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 667
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #23 

זה מזכיר לי סיפור קטן:
כאשר דיפצו לדודותי את הבית אז סבא שלי הלך לבחור את המרצפות ואני עדיין זוכר את הנסיונות במשך ארבע שעות של סבא שלי להוריד את המחיר(למותר לציין שהוא לא הצליח)
i am in the hi-fidelity first class

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #24 

מרטין
פשוט ציתת מחיר גבוה מדי, לדעתי, בשביל מה כל החזון של מזרח תיכון חדש?
המחיר הוא בסביבות ה 14, פלוס מינוס, תלוי מי החנות וכמה בא למוכר לעשות לך הנחה.
יש הרי טווח משחק לתימחור.

שוק? אלא מה זה אם לא שוק? זה שוק אחד גדול, חופשי.
אתה קונה מצרכים, הסוחרים מרוויחים והנה ה win win שלך.
ד"א, גם B&H שמים מחיר תחת Call. בשביל מה השושו? זה מחיר לא קבוע, תלוי בכמה משתנים באותו רגע.
ברור שחנות קטנה ולא רשמית, שמבוססת על בנאדם אחד שנלחם ב 50 חנויות אחרות, לא יכול
לפרסם קטלוג מחירים קבוע. וככה זה גם בארה"ב הגדולה והמושלמת.
8)

ohady2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105

אתם מפספסים את הנקודה

שליחה #25 

לדעתי הבעיה היא בכלל במקום אחר... למה, לכל הרוחות, מקרן כזה שעולה בגרמניה 8500 ש"ח צריך לעלות בערץ 14000 פלוס מינוס. הרי גם אם ניקח בחשבון את המיסים, אין שום הצדקה למחיר מופרע כזה. העובדה שהיבואן לא משלם מכס על 8500 אלא על סכום נמוך בהרבה מוציאה אותי בכלל מדעתי.
היבואן מנצל את העובדה שמדובר במוצר נישה ללא יבוא מקבילי ו"מפליץ" מחיר.
אז במקום להתרכז באופי הצגת המחיר, אולי עדיף שנתמודד על אופן קביעתו.

נ.ב. עבור 8500 ש"ח מקבלים בגרמניה שנתיים אחריות, בארץ עבור סכום כמעט כפול מקבלים רק שנה... אין גבול לחוצפה!

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #26 

Sanchez,
אם היית חושף כאן את המחיר ה"טוב" של מולי, אני אחשוף את המחיר הלא רחוק בהרבה מהמחיר שהציעו לי.
אני אישית לא אוהב התמקחות. לי יש כללים אחרים, אני בודק את המחיר בחו"ל ואם המחיר בארץ, גם אם הוא יהיה מחיר שאני שומע בפעם הראשונה, יהיה קרוב או שיהיה קיים הגיון, לטעמי, אז אקנה את המוצר במקום.

אתה מבין ש Ebay שובר את כל הכללים בדיוק מהסיבות הללו.
בתנאי שוק חופשיים, קרי במדינות המתוקנות, קיימת נקודת שיווי משקל שכבר ציינו אותה.
כאשר בארץ מתעקשים להתעלם ממודלים כלכליים שכאלו, כולם מפסידים.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #27 

ohady2,
אני מחזיק בדיוק בדעה שלך.
אשמח אם תראה לי היכן מצאת את המחיר בגרמניה, אולי זה יהיה רלוונטי לפעם הבאה כי הפעם כבר B&H סיפקו את הסחורה ולא סוחר ישראלי.

שלא תבינו אותי לא נכון. אני תמיד אשמח לקנות בארץ מסוחר ישראל,. אך המחיר צריך להיות הגיוני.

אגב, אם היו מוכרים לי את המקרן ב 12K כבר הייתי קונה אותו מזמן בארץ.

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #28 

eladdo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

יש עוד תופעות איומות ונוראות למשל...

שליחה #29 

יבואנים שמגדירים מחירי מינימום למפיצים שלהם.
תחשבו על החוצפה. הם יבואנים. לא יצרנים שזכותם למצב מוצר גם ע"י מחיר. מחיר המינימום היחיד שראוי שיהיה לסוחר הוא מחיר העלות שלו. וגם אז אם בא לו להפסיד או שהוא חייב מזומנים אסור להפריע למכור אפילו בפחות מזה.
הנה סיפור שקרה לי...פעם היה סוחר שהסכים למכור לי מוצר AV במחיר די אטרקטיבי. כתוצאה מהקנייה שלי אצלו, נאלצתי להפסיק התהליכים עם סוחר אחר. ביום המחרת הוא התקשר אלי המאוכזב בתחינה שאפקסס לו את החשבונית כי הוא חייב להראות את זה ליבואן. הודעתי לו שאין לי עניין להזיק למי שהיטיב איתי, וכעבור חצי שעה קיבלתי טלפון מנציג היבואן שהבטיח לי DVD חדש אם אבוא עכשיו למשרדים ואציג את החשבונית. מייד הודתי בנימוס על ההצעה ואמרתי לו שכל ההסדר הזה מריח לי מסריח ואולי גם לא חוקי. ובזה זה נגמר.

למה זה קורה? הגנה על הסוחרים (במיוחד על הקטנים שקונים מהיבואן ביותר כסף מהגדולים)!
אבל אני בטוח שבעיצוב הגבול התחתון הזה יש גם הרבה אינטרס לסוחרים ואני בטוח שאחוזי הרווח שלהם הם משמעותית גדולים יותר משל עמיתיהם בעולם הגדול (ספקולציה אישית. אין לי את המידע הזה).

ומה עם הגנה על הצרכנים?
אז שלא יעבדו עליכם :no:
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...

eladdo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #30 

__
נערך לאחרונה על ידי eladdo ב 13/02/2006 22:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #31 

ohady2
אתה צודק, פה אין וויכוח.
מה נעשה?

sergeyb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #32 

Nissim
בעיה עם קניית מקרן בגרמניה היא שעלות המשלוח היא כ350 יורו! כך שזה משתלם רק עם מביאים אותו אישית. אך יש גם בונוס מתוק, בגרמניה יש 16% מע''מ שאותם לא משלמים כאשר מבצעים משלוח וזכאים להחזר כאשר קונים בחנות באופן אישי. את ההחזר ניתן לקבל דרך חברה מיוחדת או במכס בשדי תעופה כאשר הם גובים כ3.5% עמלה.
לגבי מציאת חנויות זה מאוד פשוט, תחפש ב-www.google.de ואז אתרים הראשונים יהיו מגרמניה ובדרך כלל אלו הם אתרי השוואות מחירים.

מחיר של 900 היום בגרמניה כ1500 יורו ותורידו 16% ז.א. כ1300 יורו שזה כ7.500 ש''ח.

zeev
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652

שליחה #33 

sergeyb כתב:Nissim
בעיה עם קניית מקרן בגרמניה היא שעלות המשלוח היא כ350 יורו! כך שזה משתלם רק עם מביאים אותו אישית.
...
למה?? הזמנתי מקרן מיפן ושילמתי $130 משלוח מהיר לארץ, למה 350 יורו מגרמניה?
A good plagiarized idea is better than a lousy original one

sergeyb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

עלות המשלוחים מגרמניה

שליחה #34 

שאלה טובה
כפי ששמעתי מפיו של אחד העובדים בחברת שילוח בינלאומית משלוחים מאירופה לישראל יקרים כי הם עוברים דרך מרכז חלוקה בלונדון וגם אין כמויות גדולות כמו למשל בין ישראל לארה''ב. וכנראה גם כי אין תחרות.

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #35 

zeev כתב:
sergeyb כתב:Nissim
בעיה עם קניית מקרן בגרמניה היא שעלות המשלוח היא כ350 יורו! כך שזה משתלם רק עם מביאים אותו אישית.
...
למה?? הזמנתי מקרן מיפן ושילמתי $130 משלוח מהיר לארץ, למה 350 יורו מגרמניה?
...
עלויות של דואר מגרמניה הם פשוט לא היגיוניות. פשוט זה המצב.

ולגבי משלוח דרך מרכז בלונדון - זה לא נכון.
לכל חברה סידור משלה.
ל-UPS למשל מרכז ירופיה נמצא ב-koln הגמרנית.

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

Re: יש עוד תופעות איומות ונוראות למשל...

שליחה #36 

eladdo כתב:יבואנים שמגדירים מחירי מינימום למפיצים שלהם.
תחשבו על החוצפה. הם יבואנים. לא יצרנים שזכותם למצב מוצר גם ע"י מחיר. מחיר המינימום היחיד שראוי שיהיה לסוחר הוא מחיר העלות שלו. וגם אז אם בא לו להפסיד או שהוא חייב מזומנים אסור להפריע למכור אפילו בפחות מזה.
הנה סיפור שקרה לי...פעם היה סוחר שהסכים למכור לי מוצר AV במחיר די אטרקטיבי. כתוצאה מהקנייה שלי אצלו, נאלצתי להפסיק התהליכים עם סוחר אחר. ביום המחרת הוא התקשר אלי המאוכזב בתחינה שאפקסס לו את החשבונית כי הוא חייב להראות את זה ליבואן. הודעתי לו שאין לי עניין להזיק למי שהיטיב איתי, וכעבור חצי שעה קיבלתי טלפון מנציג היבואן שהבטיח לי DVD חדש אם אבוא עכשיו למשרדים ואציג את החשבונית. מייד הודתי בנימוס על ההצעה ואמרתי לו שכל ההסדר הזה מריח לי מסריח ואולי גם לא חוקי. ובזה זה נגמר.

למה זה קורה? הגנה על הסוחרים (במיוחד על הקטנים שקונים מהיבואן ביותר כסף מהגדולים)!
אבל אני בטוח שבעיצוב הגבול התחתון הזה יש גם הרבה אינטרס לסוחרים ואני בטוח שאחוזי הרווח שלהם הם משמעותית גדולים יותר משל עמיתיהם בעולם הגדול (ספקולציה אישית. אין לי את המידע הזה).

ומה עם הגנה על הצרכנים?
אז שלא יעבדו עליכם :no:
...
אין ספק שפרקטיקה זו מזיקה לצרכנים וגם למפיצים שרוצים להיות יותר אטרקטיביים.

מצד שני - היבאון הוא בעל העסק ויכול להחליט לנהל אותו לפי מה שהוא רואה לנכון.

ohady2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105

Re: יש עוד תופעות איומות ונוראות למשל...

שליחה #37 

Croc כתב:י
אין ספק שפרקטיקה זו מזיקה לצרכנים וגם למפיצים שרוצים להיות יותר אטרקטיביים.

...
כל עוד יש פראיירים (אנחנו) שמוכנים לשלם סכומים כאלה, למה שישנו את השיטה!
מה שחסר בשוק הזה זה יבוא מקבילי, אני רוצה לראות את יורוקום גובים סכומים כאלה כשיש תחרות רצינית בשוק. ע"ע Pioneer 383

eladdo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #38 

Croc כתב:
...
זה לגטימי לגמרי שהיבואן יקבע באיזה מחיר הוא מוכר לסוחריו. באיזה מחיר הם מוכרים את זה אחר כך, פה זה כבר לא לגטימי שהוא יתערב.
אני לא רוצה לקבוע אמירות משפטיות אבל זה מצלצל כמו תיאום-מחירים. ואם אני לא טועה זה אסור.

ohady2, עלה על הנקודה. רוב היבואנים לארץ הם בלעדיים במוצרים שהם מייבאים (אני לא יודע אם יש להם בלעדיות אבל בפועל הם לבד). אף אחד לא מפריע לשני, וגם זה מצלצל צורם...

sergeyb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #39 

מה לגבי מצב מוזר ברוב החנויות (אם לא בכולם) כאשר לא מוכרים באותה חנות מוצרים שמיובאים למשל ע''י טופ אודיו וניופאן.(לא מוכרים דנון ואונקיו וכו) אני יודעה בוודאות שהיבואנים מסויימים כופים על החנויות ההסדר הזה. זא למיטב הבנתי נקרה הסדר כובל וזאת עבירה פלילית. אך המצב הזה הוא נורמה יומיומית וזה בוודאי לא תורם לתחרות.

shmulikwe פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #40 

shmulikwe כתב::( כנראה שבזה הרגע אני חלק מהמשפט המפורסם "פריארים לא מתים רק מתחלפים", מעניין אם היי-פיי יסכימו להחזיר לי את ההפרש (או חלק ממנו לפחות).
...
היום הייתי בהיי-פיי, והזכרתי לו שבזמן הקניה הוא הבטיח לי שהוא הכי זול, ואם אני אמצא מישהו שמוכר יותר זול ממנו (יבוא של יורקום) אז הוא ישווה, אז לצערי מילים לחוד ומעשים לחוד.

לא נורא, השדרוג הבא ייעשה כבר במקום אחר .
שמוליק ו.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”