SMB מופעל בפופקורן ?knazi כתב:תודה בכל מקרה,
אני ניסיתי להשתמש עכשיו בyamj בלי myihome אבל בgui הוא עושה לי בעייה הוא לא מקבל את האיי פי
למרות שזה האיי פי שהפופקורן נותן לי
הוא רושם unable to save information from the nmt to a temporary file please check the nmt ip address
האיי פי נכון הוא 10.0.0.2
הוא רושם לי גם wifi connected
ואני גם מצליח דרך הפופקורן להגיע לקבצים שבמחשב
למישהו יש רעיון?...
Aeon MovieWall עם תמיכה בעברית
-
ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
כן, החלטתי לחזור לmyihome הסקין עובד לי עם הבעיות שפירטתי מוקדם יותר
אני אנסה להעלות אותם בפורום שהפנת אותי אליו תודה
אם יש לך רעיונות למה בעלילה זה מציג לי רק את שתי השורות הראשונות
ולמה בסדרות זה לא נותן לנגן אני אשמח תודה רבה
ולמה בסדרות זה לא נותן לנגן אני אשמח תודה רבה
- knazi
-
- חבר מביא חבר

אחריי שהתעסקתי עם זה כל היום!
הסדרות עובדות לי, הדבר היחיד שיש לי בעייה איתו זה שהעלילה מופיעה רק כשתי שורות ראשונות יש לך רעיון למה אצלך זה עובד ואצלי לא?
בתמונה ששמת של אוייבי הציבור יש לי בדיוק הכל אותו דבר רק שהעלילה מופיע רק ההתחלה
הסדרות עובדות לי, הדבר היחיד שיש לי בעייה איתו זה שהעלילה מופיעה רק כשתי שורות ראשונות יש לך רעיון למה אצלך זה עובד ואצלי לא?
בתמונה ששמת של אוייבי הציבור יש לי בדיוק הכל אותו דבר רק שהעלילה מופיע רק ההתחלה
-
ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

בקשר לעלילה, יש שתי שורות נוספות שעליך להוסיף לקובץ ההגדרות כדי שזה יעבוד. שלח לי מסר פרטי ואני אעביר לך את ההגדרות יותר מאוחר כשאחזור הביתה.knazi כתב:כן, החלטתי לחזור לmyihome הסקין עובד לי עם הבעיות שפירטתי מוקדם יותר
ולמה בסדרות זה לא נותן לנגן אני אשמח תודה רבה...
לגבי הסדרות שהוא לא מנגן - ודא שכל הפרמטרים נכונים, והמסלולים לקבצים נכונים.
חן
- sYn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
אם לא ערכת בהתאם את הסקין זה לא יעבוד... למרות שאם תרגמת את הסקין האחרון של AEON זה כן אמורChenGanir כתב:אין לי מושג. צריך לבדוק.sYn כתב:הוא תומך בניגון BLURAY בצורה תקינה ב C-200? הרבה סקינים עברו תיקון לשם כך....
חן...
לעבוד... תלוי באיזה גירסה מדובר... תרגמת את האחרונה?
-
ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

חשוב לי להבהיר - אני לא תרגמתי שום סקין. בסך הכל עבדתי עם המפתח על מנת להכניס תמיכה מובנית חלקית ואוטומטית בכתיבה מימין לשמאל בשפות התומכות בכך. הדבר נעשה עבור עלילת הסרט, שם הסרט ושמות השחקנים. כל זה נשלט על ידי פרמטר, והוא חלק בלתי נפרד מעתה והלאה בכל גרסה עתידית של הסקין.sYn כתב:אם לא ערכת בהתאם את הסקין זה לא יעבוד... למרות שאם תרגמת את הסקין האחרון של AEON זה כן אמורChenGanir כתב:אין לי מושג. צריך לבדוק.sYn כתב:הוא תומך בניגון BLURAY בצורה תקינה ב C-200? הרבה סקינים עברו תיקון לשם כך....
חן...
לעבוד... תלוי באיזה גירסה מדובר... תרגמת את האחרונה?...
חן
-
ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

כמובטח :knazi כתב:אחריי שהתעסקתי עם זה כל היום!
בתמונה ששמת של אוייבי הציבור יש לי בדיוק הכל אותו דבר רק שהעלילה מופיע רק ההתחלה...
הוסף את השורות הבאות לסוף קובץ skin.properties שנמצא בתוך ספריית הסקין שלך
קוד: בחירת הכל
# Max number of lines in plot from Sratim web site
sratim.plotLineMax=8
# Max line length - required for visual hebrew line truncate
sratim.plotLineMaxChar=60
חן
- knazi
-
- חבר מביא חבר

אין אופצייה לתת תודה בהודעה שלך
אז תודה רבה חן!
עובד אם יהיו בעיות נוספות אני יעלה אותם
אז תודה רבה חן!
עובד אם יהיו בעיות נוספות אני יעלה אותם
- knazi
-
- חבר מביא חבר

עוד בעיות,
טוב אחריי שסידרתי עקרונית את העברית בעזרת הקוד שהבאת לי
ראיתי שהדברים לא בדיוק עובדים..
מספר בעיות שעלו לי:כשאני מגיע לדף הסרט, הדף בעצם חתוך ולא רואים את התקציר וגם אי אפשר לנגן את הסרט גם אם מזיזים את המסך ימינה ושמאלה
וככה זה נראה:
http://rapidshare.com/files/298810968/P6270063.JPG
http://rapidshare.com/files/298811598/P6270062.JPG
בעצם כאילו החלק שבו צריך להיות המידע נראה חתוך מימין
בסדרות יש לי גם בעייה אני לא בטוח אם גם הדפים שנראה טוב אם ככה זה צריך להיות
דוגמא לדף סדרה תקין ממה שאני מבין שבו מופיע המידע באמצע עם תמונת preview ושמות הפרקים בצד שמאל למעלה:
http://rapidshare.com/files/298812225/P6270059.JPG
והנה דף סדרה שבו לא מופיע מידע אלה רק שמות הפרקים מצד שמאל למעלה, בדף הזה גם לא מופיע מידע וגם אמורים להיות 24 פרקים והוא לא מציג את כולם. לפי מה שאני מבין הוא עושה בעיות בדפי סדרות שיש בהם הרבה פרקים:
http://rapidshare.com/files/298812670/P6270061.JPG
תודה רבה על זמנכם ומקווה שתוכלו לעזור
חן, אם לא נתקלת באף אחת מהבעיות שאני מציג אולי תוכל להדריך אותי מהתחלה בשביל שאני אמנע מטעויות.
אני משתמש בתוכנה myihome שמתי בה את הmoviejukebox הכי חדש והוספתי את התיקייה של הסקין לתיקיית סקין.
הגדרתי בקובץ הproperties את הסקין ושיניתי מimdbplugin לsratimplugin בנוסף הוספתי את השורות שאמרת לי
תודה רבה שוב על זמנך![/img]
ראיתי שהדברים לא בדיוק עובדים..
מספר בעיות שעלו לי:כשאני מגיע לדף הסרט, הדף בעצם חתוך ולא רואים את התקציר וגם אי אפשר לנגן את הסרט גם אם מזיזים את המסך ימינה ושמאלה
וככה זה נראה:
http://rapidshare.com/files/298810968/P6270063.JPG
http://rapidshare.com/files/298811598/P6270062.JPG
בעצם כאילו החלק שבו צריך להיות המידע נראה חתוך מימין
בסדרות יש לי גם בעייה אני לא בטוח אם גם הדפים שנראה טוב אם ככה זה צריך להיות
דוגמא לדף סדרה תקין ממה שאני מבין שבו מופיע המידע באמצע עם תמונת preview ושמות הפרקים בצד שמאל למעלה:
http://rapidshare.com/files/298812225/P6270059.JPG
והנה דף סדרה שבו לא מופיע מידע אלה רק שמות הפרקים מצד שמאל למעלה, בדף הזה גם לא מופיע מידע וגם אמורים להיות 24 פרקים והוא לא מציג את כולם. לפי מה שאני מבין הוא עושה בעיות בדפי סדרות שיש בהם הרבה פרקים:
http://rapidshare.com/files/298812670/P6270061.JPG
תודה רבה על זמנכם ומקווה שתוכלו לעזור
חן, אם לא נתקלת באף אחת מהבעיות שאני מציג אולי תוכל להדריך אותי מהתחלה בשביל שאני אמנע מטעויות.
אני משתמש בתוכנה myihome שמתי בה את הmoviejukebox הכי חדש והוספתי את התיקייה של הסקין לתיקיית סקין.
הגדרתי בקובץ הproperties את הסקין ושיניתי מimdbplugin לsratimplugin בנוסף הוספתי את השורות שאמרת לי
תודה רבה שוב על זמנך![/img]
- knazi
-
- חבר מביא חבר

טוב הכל הסתדר, הבעייה עם הסדרות הייתה פשוט טמטום שלי, שמתי קובץ אחד במקום לא נכון...
ובקשר לסרטים
בקוד שנתת לי יש רווח בין השורות צריך שיהיו צמודות ואז הכל עובד תודה רבה!
ובקשר לסרטים
בקוד שנתת לי יש רווח בין השורות צריך שיהיו צמודות ואז הכל עובד תודה רבה!
-
ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

אפשר לסכם שהכל עובד סופסוף ?knazi כתב:טוב הכל הסתדר, הבעייה עם הסדרות הייתה פשוט טמטום שלי, שמתי קובץ אחד במקום לא נכון...![]()
ובקשר לסרטים
בקוד שנתת לי יש רווח בין השורות צריך שיהיו צמודות ואז הכל עובד תודה רבה!...
- knazi
-
- חבר מביא חבר

כמעט הכל.
יש איזהשהי בעייה עם החיפוש מידע לאחים לנשק.הוא נותן לי מידע רק על פרק 1 ו 2 ולא על השאר..
העלתי את זה לejp נראה מה הוא יגיד
הייתה לי בעייה שכשעשיתי scan לכל הסרטים ביחד הרבה יצאו עם אינדקסים לבנים אז חילקתי את זה ל15 סרטים כל פעם ואז זה עבד
קרה לך גם שהופיעו לך דפי סרטים פשוט כדף לבן?
יש איזהשהי בעייה עם החיפוש מידע לאחים לנשק.הוא נותן לי מידע רק על פרק 1 ו 2 ולא על השאר..
העלתי את זה לejp נראה מה הוא יגיד
הייתה לי בעייה שכשעשיתי scan לכל הסרטים ביחד הרבה יצאו עם אינדקסים לבנים אז חילקתי את זה ל15 סרטים כל פעם ואז זה עבד
קרה לך גם שהופיעו לך דפי סרטים פשוט כדף לבן?
- yariz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
שלום, אני חדש בפורום הזה אז אני מתנצל מראש אם אני שואל שאלות שכבר ענו עליהן (חיפשתי תשובות ולא מצאתי כלום באשכולות אחרים...).
אני משתמש בXBMC עם סקין Aeon MQ2 וכל שמות הקבצים, תקצירים ושחקנים בעברית פשוט לא מופיעים...
מצאתי איזה הודעה על גרסא ישנה של הסקין שתרגמו לעברית וניסיתי להכניס את הפונטים לתיקייה אבל זה לא שינה כלום (הגרסא שאני משתמש בה היא הרבה יותר חדשה ממה שהם שינו).
בגדול, אני רוצה להמשיך להשתמש בממשק משתמש באנגלית, רק שיציג לי את שמות הסרטים הישראליים, הסדרות, התקצירים והמידע עליהם בעברית...
אם למישהו יש מושג על תיקון לסקין הזה שיאפשר לי את זה או על סקין אחר סביר שתומך בשמות קבצים בעברי (בלי לשנות את שפת הממשק לעברית) אני גם אשמח לשמוע
תודה רבה
אני משתמש בXBMC עם סקין Aeon MQ2 וכל שמות הקבצים, תקצירים ושחקנים בעברית פשוט לא מופיעים...
מצאתי איזה הודעה על גרסא ישנה של הסקין שתרגמו לעברית וניסיתי להכניס את הפונטים לתיקייה אבל זה לא שינה כלום (הגרסא שאני משתמש בה היא הרבה יותר חדשה ממה שהם שינו).
בגדול, אני רוצה להמשיך להשתמש בממשק משתמש באנגלית, רק שיציג לי את שמות הסרטים הישראליים, הסדרות, התקצירים והמידע עליהם בעברית...
אם למישהו יש מושג על תיקון לסקין הזה שיאפשר לי את זה או על סקין אחר סביר שתומך בשמות קבצים בעברי (בלי לשנות את שפת הממשק לעברית) אני גם אשמח לשמוע
תודה רבה