לי יש 46B750 גם ניקנה באניגמה בצ'ק פוסט (חברה מעולים אחד אחד!) ואני שותף מלא להמלצות למסך הנפלא הזה כל מי שרואה אצלי שידורים אומר איך רואים אצלי כזה טוב ולהם יש גם LCD (חברות אחרות) ולא רואים ככה?
אולי תוכל לשתף אותי בהגדרות שהצלחת להגיע אליהם ושאתה חושב שהתמונה היא טובה ביותר?
אני רוצה להשוות עם ההגדרות שאני כיילתי.
תודה ותתחדש!
אני אישית יש לי מסך פלזמה .
אבל הסמסונג דגם b-750 מסך מדהים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
uris
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
שליחה
היי,
שאלה למי שיש כבר את המסך (שלי אמור להגיע בעוד כשבוע + , לא יכול לחכות כבר ....)
קראתי כמה בקורות (כאן) שאומרות שבסצנות חשוכות המסך חשוך מידי ומאבדים פרטים ... האם זה נכון ?
אני אוהב לצפות בסרטי אימה ושם יש הרבה סצנות חשוכות , האם אכן התמונה הופכת "שחורה " מידי ולא מדויקת ?
שאלה למי שיש כבר את המסך (שלי אמור להגיע בעוד כשבוע + , לא יכול לחכות כבר ....)
קראתי כמה בקורות (כאן) שאומרות שבסצנות חשוכות המסך חשוך מידי ומאבדים פרטים ... האם זה נכון ?
אני אוהב לצפות בסרטי אימה ושם יש הרבה סצנות חשוכות , האם אכן התמונה הופכת "שחורה " מידי ולא מדויקת ?
...
uris שלום לך .
לא אמורה להיות לך בעיות בסצנות חשוכות . המסך הזה יש לו עומק תמונה מעולה . ושחורים מדהימים .
מה שכן יכול להוות לך בעיה היא ההשתקפות של המסך שהיא תגרום לך הרגשה שבסצנות חשוכות אתה תאבד פרטים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
ironman
חבר ותיק
תגובות: 1271
שליחה
uris
ניתן לכייל את עוצמת השחור ל- כהה ביותר, כהה יותר, כהה , מעבר לכיול התאורה האחורית שאף היא משפיעה על עומק השחורים.
למסך אפשרויות כיול רבות, אני סמוך ובטוח שלא תתאכזב.
uris
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
שליחה
לצערי נמסר לי כרגע אין את המסך שהזמנתי במלאי בארץ ...אבל הבשורות הטובות שיגיע לארץ תוך שבועיים (עם התכנות לסטיה קלה ) ...נקווה שכך יהיה ..נחכה בסבלנות.
אגב משהו יכול להסביר לי את ההבדל בין מיני ליין לסמי ליין ?
ובכלל יש פה איזה שרשור לא נעים לגביהם ...טוב נקווה לטוב הרי רכשתי מחנות מוכרת ואמינה שעד עכשיו נתנה לי תמיד שירות טוב , ורכשתי מהם כבר בעבר (אניגמה בחיפה)