Curb Your Enthusiasm
- eyk77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
יצאו 2 פרקי סיום העונה של תרגיע כולל האיחוד של סיינפלד. פרקים 9-10 פשוט מצחיקים וכיף לראות אותם, מומלץ בחום.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
היו פרקים מצויינים. כמו תמיד, לארי דיוויד מתעלה על עצמו.
אהבתי את גילומו כג׳ורג׳. הרי כל הזמן שאלו למה הוא לא גילם את עצמו בסדרה ועכשיו ברור...
אהבתי את גילומו כג׳ורג׳. הרי כל הזמן שאלו למה הוא לא גילם את עצמו בסדרה ועכשיו ברור...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
הוא לא גילם את עצמו לדעתי כי הוא מבוגר מידיי וכי הוא שחקן חד מימדי מידיי (ולמרות זאת, אני די נהנה מהסידרה הזו).
- eyk77
-
- חבר פעיל במיוחד

היו לו גם כמה הופעות אורח בסנייפלד , הוא היה פעם האיש עם הגלימה ....Huber כתב:הוא לא גילם את עצמו לדעתי כי הוא מבוגר מידיי וכי הוא שחקן חד מימדי מידיי (ולמרות זאת, אני די נהנה מהסידרה הזו)....
- oferlaor
-
- מנהל

הוא אכן לא השחקן המבריק ביותר, אלא יוצר מבריק.
ב-CURB הוא משתמש בשטיקים של עצמו (PRETTY PRETTY PRETTY GOOD, המבט המאיים, ההליכה השטותניקית, ההדבקות לשטויות) וזה חלק מהקסם של הסדרה. לדעתי בסיינפלד זה היה מקלקל את הקסם של הסדרה.
ב-CURB הוא משתמש בשטיקים של עצמו (PRETTY PRETTY PRETTY GOOD, המבט המאיים, ההליכה השטותניקית, ההדבקות לשטויות) וזה חלק מהקסם של הסדרה. לדעתי בסיינפלד זה היה מקלקל את הקסם של הסדרה.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

עופר - לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב
בסידרה שלו הוא מגלם דמות שפשוט עובדת, היהודי הנוירוטי (וודי אלן עשה על זה קריירה).
בסידרה שלו הוא מגלם דמות שפשוט עובדת, היהודי הנוירוטי (וודי אלן עשה על זה קריירה).
- eyk77
-
- חבר פעיל במיוחד

סרטו האחרון של וודי אלן "מה שעובד" בתפקיד הראשי - לארי דיוויד...Huber כתב:עופר - לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב![]()
בסידרה שלו הוא מגלם דמות שפשוט עובדת, היהודי הנוירוטי (וודי אלן עשה על זה קריירה)....
- jepe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1411
סרט מצחיק בטירוף!!eyk77 כתב:סרטו האחרון של וודי אלן "מה שעובד" בתפקיד הראשי - לארי דיוויד...Huber כתב:עופר - לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב![]()
בסידרה שלו הוא מגלם דמות שפשוט עובדת, היהודי הנוירוטי (וודי אלן עשה על זה קריירה).......
מאוד מומלץ.
- oferlaor
-
- מנהל

Huber,
מה שייחודי ב-CURB זה ההיבט הפסיכולוגי של הדמות הראשית. הרי הוא אידיוט מוחלט, וגאון מוחלט בו זמנית. הוא מבזבז את עצמו את זמנם של אחרים באין סוף שטויות קטנוניות. הוא נדבק לשטויות כמו זבוב ל *** והתוכנית מבוססת על הרעיון הבודהיסטי של קארמה. זה לא שהוא דפוק, כולם דפוקים והוא הדפוק הראשי ולכן גם הוא תמיד נדפק בסוף ובדרך הטובה ביותר לייצג את העונש שמגיע לו בגלל הדפיקות שלו.
יש ב-CURB את צחוק הגורל וקארמה ואני תמיד מתמוגג מנחת לראות איך הסיפור סוגר איזה מעגל מושלם שלפעמים מתחיל בתחילת העונה ולפעמים במהלך הפרק.
מה שייחודי ב-CURB זה ההיבט הפסיכולוגי של הדמות הראשית. הרי הוא אידיוט מוחלט, וגאון מוחלט בו זמנית. הוא מבזבז את עצמו את זמנם של אחרים באין סוף שטויות קטנוניות. הוא נדבק לשטויות כמו זבוב ל *** והתוכנית מבוססת על הרעיון הבודהיסטי של קארמה. זה לא שהוא דפוק, כולם דפוקים והוא הדפוק הראשי ולכן גם הוא תמיד נדפק בסוף ובדרך הטובה ביותר לייצג את העונש שמגיע לו בגלל הדפיקות שלו.
יש ב-CURB את צחוק הגורל וקארמה ואני תמיד מתמוגג מנחת לראות איך הסיפור סוגר איזה מעגל מושלם שלפעמים מתחיל בתחילת העונה ולפעמים במהלך הפרק.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

מה שכן - גם בתור פארודיה הדמות שלו מוקצנת מידיי לטעמי 
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- אנטיפסטו
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
יששששש! עשה לי את היום.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
חדשות מעולות!!!!
- oferlaor
-
- מנהל

-
איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
לא יאומן שעברו 7 שנים מאז השרשור הזה...
- oris74
-
- חבר במועדון HT

כל העונות עלו עכשיו ל VOD של YES 
- אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2819
- שם מלא: אוריה גלזמן
לא ראיתי אף פרק !!!
כדאי להתחיל מעונה ראשונה ?
יש תרגום מלא להכל ?
היכן ניתן לראות ? נטפליקס ? הוט ?
אין לי יס....
כדאי להתחיל מעונה ראשונה ?
יש תרגום מלא להכל ?
היכן ניתן לראות ? נטפליקס ? הוט ?
אין לי יס....
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
יש את כל העונות באמזון, אפשר לעשות חודש ניסיון ולשבת בבינג'. לדעתי משדרים גם בהוט אבל לא יודע לגבי ה-VOD. השלוש עונות הראשונות הן יותר הומור מבוכה אבל יש שם פרקים נהדרים, לא כדאי לפספס, במיוחד אם אתה חובב סיינפלד. לדעתי הקומדיה הכי טובה בכל הזמנים יחד איתה.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

כל העונות הן חובה לכל אוהד סיינפלד
עונה השביעית היא האהובה עליי בגלל האיחוד המפורסם
עונה השביעית היא האהובה עליי בגלל האיחוד המפורסם
- Huber
-
- חבר במועדון HT

מאוד אהבתי סיינפלד, ממש לא התחברתי לסידרה הזו.