אבל עוד חייל מת בנסיבות טראגיות עוד יותר-פשוט נדקר למוות-לא באימון ולא בקרב-פשוט נדקר למוות
אני לא יודע אם הרמטכל ביקר בבית המשפחה-אולי כן???אם לא זה מרתיח אותי

ללא ספק, יום קשה עבר על כוחותינו...ילדיעפים כתב:אסף רמון היה חייל שמת בעת מילוי תפקידו אם זה באימון אם זה במשימה
אבל עוד חייל מת בנסיבות טראגיות עוד יותר-פשוט נדקר למוות-לא באימון ולא בקרב-פשוט נדקר למוות
אני לא יודע אם הרמטכל ביקר בבית המשפחה-אולי כן???אם לא זה מרתיח אותי![]()
...

אין צלם אנוש, יש רייטינג בכל מחיר.sam22 כתב:אני חייב לומר שאני שומע היום סיפורים מחרידים על התנהגות העיתונות.
מסתבר עכשיו שמערכות העיתונים והאתרים שלחו צלמים לבית בטרם וידאו כי נשלחה משלחת מהצבא.
מגעיל אותי לחשוב לאן העיתונות מגיעה
בתור מי שהיה מחובר מאוד לעולם חיל האוויר והחזיק אצלו ידיעות מחרידות מנשים ואבות עד הגעתן מגורם מוסמך
ובתור מי בעסק בעיתונות ורדף אחרי סקופים
ובתור מי שגם היה בצד שמבשרים לו
אני פשוט נגעל ונחרד מהמחשבה לאן נעלם צלם אנוש מהמקצוע הזה...

לפי מה שאמרוtheAman כתב:sam22,
פיספסתי משהו?
האם דובר על כך שרונה רמון ראתה את התגודדות הצלמים והתקשורת בסביבת ביתה עוד לפני שקיבלה את הבשורה המרה?
אם כן, הרי שכבר מדובר ברמה חדשה של גועל נפש....

theAman כתב:אין צלם אנוש, יש רייטינג בכל מחיר.sam22 כתב:אני חייב לומר שאני שומע היום סיפורים מחרידים על התנהגות העיתונות.
מסתבר עכשיו שמערכות העיתונים והאתרים שלחו צלמים לבית בטרם וידאו כי נשלחה משלחת מהצבא.
מגעיל אותי לחשוב לאן העיתונות מגיעה
בתור מי שהיה מחובר מאוד לעולם חיל האוויר והחזיק אצלו ידיעות מחרידות מנשים ואבות עד הגעתן מגורם מוסמך
ובתור מי בעסק בעיתונות ורדף אחרי סקופים
ובתור מי שגם היה בצד שמבשרים לו
אני פשוט נגעל ונחרד מהמחשבה לאן נעלם צלם אנוש מהמקצוע הזה...
אתמול ב-6, ראיתי את השידור בערוץ 2 וראיתי את נוסבאום מדווח מדרום הר חברון, מה אומר לכם? ביזיון.
כל פעם מחדש הוא הדגיש שמחפשים אחרי חלקי גופה שהתפזרו בשטח, וגם כאשר עודד בן עמי אמר שמחפשים את גופתו של אסף ז"ל, נוסבאום המשיך להדגיש שמחפשים שרידים וחלקים מהגופה.במקום לעדן את הדיווח, הרי ברור לכולנו מה קורה בהתרסקות, אז למה להמשיך ולחפור בנושא, תסגור את העניין עם מחפשים גופה ושרידי מטוס, קצת פחות תיאורים גרפיים.
אולי זה לא נראה עכשיו כמו משהו ביזיוני, אבל אותי זה מאד עיצבן אתמול (וגם היום)....