מתלבט בקניית רמקולים.
- Booboo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
אצלי הם משמשים כרמקולים אחוריים, ולהאזנה ב-5 Ch. Stereo.
מחוברים לרסיבר Denon 3300 ונשמעים מ-ד-ה-י-ם.
במצב שלי היום, הם "לוקחים בהליכה" מבחינת סאונד את הזוג Studio 100 הקדמיים שלי, שה-Denon שלי לא מצליח לדחוף כמו שצריך.
ה-Studio 40 נשמעים במיטבם בג'אז, קלאסי ופופ, וגם ברוק בהנחה שאתה לא צריך באס חזק ושתלטן אלא נעים ופאנצ'י.
לדעתי אם בעתיד (הקרוב) אני אוסיף להם מגבר דיגיטאלי או מנורות הם יישמעו עוד הרבה יותר טוב מעכשיו.
מחוברים לרסיבר Denon 3300 ונשמעים מ-ד-ה-י-ם.
במצב שלי היום, הם "לוקחים בהליכה" מבחינת סאונד את הזוג Studio 100 הקדמיים שלי, שה-Denon שלי לא מצליח לדחוף כמו שצריך.
ה-Studio 40 נשמעים במיטבם בג'אז, קלאסי ופופ, וגם ברוק בהנחה שאתה לא צריך באס חזק ושתלטן אלא נעים ופאנצ'י.
לדעתי אם בעתיד (הקרוב) אני אוסיף להם מגבר דיגיטאלי או מנורות הם יישמעו עוד הרבה יותר טוב מעכשיו.
- רוניקינג
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 522
ל-eli 49
לדעתי אם רסיבר כמו שיש לך אתה יותר מכוון לקולנוע ביתי ופחות למוסיקה,ואם אני יכול להמשיך להניח ניראה לי שאתה שומע מוסיקת
jazz הרבה יותר ממוסיקה קלאסית.אם זה נכון למה שלא תנצל את ההצעה שיש על הקליפש ותוכל ליבחון אותם ללא התחייבות אצלך בבית למשך שבועיים.ניראה לי שלא תתאכזב.תנסה את rf-35 .
לאביעד נ ראה לי ששמעתם את האופרה 2 ומאוד היתלהבתם גם אני נדהמתי ממה שרמקול מדפי מסוגל להפיק אין ספק שהוא יותר מוצלח מאחיו הגדולים יותר.אבל הייתי משדך אותו למגבר אחר אולי יותר ייעודי לסטריאו טהור.בכל אופן בטח לא לרסיבר קולנוע ביתי.
לדעתי אם רסיבר כמו שיש לך אתה יותר מכוון לקולנוע ביתי ופחות למוסיקה,ואם אני יכול להמשיך להניח ניראה לי שאתה שומע מוסיקת
jazz הרבה יותר ממוסיקה קלאסית.אם זה נכון למה שלא תנצל את ההצעה שיש על הקליפש ותוכל ליבחון אותם ללא התחייבות אצלך בבית למשך שבועיים.ניראה לי שלא תתאכזב.תנסה את rf-35 .
לאביעד נ ראה לי ששמעתם את האופרה 2 ומאוד היתלהבתם גם אני נדהמתי ממה שרמקול מדפי מסוגל להפיק אין ספק שהוא יותר מוצלח מאחיו הגדולים יותר.אבל הייתי משדך אותו למגבר אחר אולי יותר ייעודי לסטריאו טהור.בכל אופן בטח לא לרסיבר קולנוע ביתי.
רוני
- byrdparis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1419
לא אנחנו שמענו את הרצפתיים הגדולים יותר בתקציבים שמעבר לכפול מפותח השרשור .
אופרה 3 ו 5
שמענו גם לכמה דקות בודדות את הקאלאס נ(ראה לי ) הרצפתיים הקטנים מאד .
אביעד
אופרה 3 ו 5
שמענו גם לכמה דקות בודדות את הקאלאס נ(ראה לי ) הרצפתיים הקטנים מאד .
אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- נמר
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
נכון אביעד ואתה היתפעלת מה-3 הרבה יות מה-5 כמו שאני יודע אתה לא אוהב רמקולים גדולים. 
- Mash
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 627
eli49:
ממליץ לך לשמוע גם את הפרדיים מוניטור 9 -מתחת לתקציב שלך,אבל נשמעים לפי דעתי מעולה! שמעתי אצל חבר התאהבתי וגם אני הולך לקנות כאלה- מקווה החודש
אגב חברים, מה ההבדל בינם (מוניטור 9) לבין הסטודיו 40? חוץ משם כמובן שרומז אחרת, אשמח לדעת.
ממליץ לך לשמוע גם את הפרדיים מוניטור 9 -מתחת לתקציב שלך,אבל נשמעים לפי דעתי מעולה! שמעתי אצל חבר התאהבתי וגם אני הולך לקנות כאלה- מקווה החודש
אגב חברים, מה ההבדל בינם (מוניטור 9) לבין הסטודיו 40? חוץ משם כמובן שרומז אחרת, אשמח לדעת.
- נמר
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
Mash
מוניטור 9 אחלה רמקול ...
אבל למרות ששמעת אותו אצל חבר {ואין לי ספק שאהבת... גם אני שמעתי ואהבתי.}
שם לב שההגברה והמקור משנים המון...
אם אין לך אותו ציוד הרמקול ישנה את האופי שלו ולא בטוח תמשיך לאהוב אותו...
לכן אני מציע בזאת לשמוע אותו עם המקור וההגברה שלך ולא עם מה שישמיעו לך בחונות לשם מכירה...
בהצלחה!
מוניטור 9 אחלה רמקול ...
אבל למרות ששמעת אותו אצל חבר {ואין לי ספק שאהבת... גם אני שמעתי ואהבתי.}
שם לב שההגברה והמקור משנים המון...
אם אין לך אותו ציוד הרמקול ישנה את האופי שלו ולא בטוח תמשיך לאהוב אותו...
לכן אני מציע בזאת לשמוע אותו עם המקור וההגברה שלך ולא עם מה שישמיעו לך בחונות לשם מכירה...
בהצלחה!
- Mash
-
- חבר פעיל במיוחד

נמר:
"אחלה רמקול" נשמע קצת מאכזב
אין לי ספק שאתה צודק בקשר להערת הזיווג - אני שמעתי אותם עם רסיבר קצת ישן של ימאהה (לא זוכר מה היה הדגם) ונגן DVD של מרנטז.
למזלי יש לי כרגע את האופציה לשדרג גם את הקדמיים וגם את ההגברה כך שתאמין לי ישרפו להם מספר לא קטן של שעות עד שיימצא הזיווג הנכון.
תודה על ההערה וההארה.
אגב אודה לראשון שישפוך לי קצת יותר אור בקשר לשאלה שלי לגבי שתי הסדרות של פרדיים
(מוניטור וסטודיו) כמובן עד שאני יהיה בחנות ,ישמע וידע יותר.
"אחלה רמקול" נשמע קצת מאכזב
אין לי ספק שאתה צודק בקשר להערת הזיווג - אני שמעתי אותם עם רסיבר קצת ישן של ימאהה (לא זוכר מה היה הדגם) ונגן DVD של מרנטז.
למזלי יש לי כרגע את האופציה לשדרג גם את הקדמיים וגם את ההגברה כך שתאמין לי ישרפו להם מספר לא קטן של שעות עד שיימצא הזיווג הנכון.
תודה על ההערה וההארה.
אגב אודה לראשון שישפוך לי קצת יותר אור בקשר לשאלה שלי לגבי שתי הסדרות של פרדיים
(מוניטור וסטודיו) כמובן עד שאני יהיה בחנות ,ישמע וידע יותר.
- Mentally
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
הבאס של ה-MONITOR 9 משתלט על שאר התדרים ובכך הוא שונה בצורה ניכרת מה-STUDIO 40 אשר נחשב ליותר מדוייק.
- The-Fox
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
אני רוצה לצאת חוצץ להמלצה על ה B&W 603 לצערי זו סידרה שלא נותנת תמורה למחיר שלה, ממה שיצא לי להאזין להם. אני אישית שמעתי 603S3 עם ה CYRUS7 שלי.Mentally כתב:גודל חדר?
בתקציב הזה הייתי ממליץ לבדוק גם את ה-B&W 603 וה-TRIANGLE ANTAL....
לדעתי כדאי לך מאד לנסות רמקולים מיד שניה בתקציב הזה, תקבל תמורה גדולה בהרבה !
דבר שני ממליץ לך בחום רב על ה Vienna Acoustics Haydn, אם אתה חובב קלאסית וגאז' הוא יעשה לך מטעמים מהמוסיקה לדעתי, רמקול פיצי (מדפי) שנותן סאונד גדול כמו של רמקולים גדולים פי 10 ושוקלים פי 10 ממנו.
הוא לא קשה מידי להנעה וחדש אולי יכנס בתקציב שלך (בסביבות ה 8 לפני הנחות) אך ראיתי עכשיו אחד בלוחות, לדעתי לרוץ ולבדוק רמקול מדהים.
חוץ מזה JMLAB כמו שהחברים כאן המליצו 806 או 726/716.
כמו כן רצוי לבחור רמקול שתאהב ורק אז להתאים לו מגבר, אפילו שאמרו זאת כבר אני אמר זאת שוב להדגיש את הנקודה.
בהצלחה.
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
כבעליו (לשעבר) של סטודיו 60, אוסיף שבחדר גדול ה 60 עדיפים על ה 40 לדעתי.
לרסיבר מסוג 3802 שברשותי אין כל בעיה לדחוף אותם, בטח של 4306 זה לא יזיז.
לאחורנה שמעתי טוטם והתרשמתי מאד לחיוב, לדעתי יתנו פייט יפה מאד לסטודיו, שווה לשמוע. WAF גבוה.
תתחדש על ה 4306!

לרסיבר מסוג 3802 שברשותי אין כל בעיה לדחוף אותם, בטח של 4306 זה לא יזיז.
לאחורנה שמעתי טוטם והתרשמתי מאד לחיוב, לדעתי יתנו פייט יפה מאד לסטודיו, שווה לשמוע. WAF גבוה.
תתחדש על ה 4306!
- Booboo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
תשובה לשאלה המקורית
יש לי denon 3300 וזוג Paradigm Studio 40 v.3.
ה-denon דוחף אותם ללא כל קושי והם נשמעים מעולה.
ה-4306 יותר חזק מה-3300 וייתכן שהרמקולים יישמעו איתו עוד יותר טוב מאשר אצלי.
מקווה שעזרתי
ה-denon דוחף אותם ללא כל קושי והם נשמעים מעולה.
ה-4306 יותר חזק מה-3300 וייתכן שהרמקולים יישמעו איתו עוד יותר טוב מאשר אצלי.
מקווה שעזרתי
- Mash
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה על התשובה.Mentally כתב:הבאס של ה-MONITOR 9 משתלט על שאר התדרים ובכך הוא שונה בצורה ניכרת מה-STUDIO 40 אשר נחשב ליותר מדוייק....
מקווה לוודא את זה בעצמי בקרוב,יש לכם מושג מה המחיר המומלץ של הסטודיו 40 ו 60?
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
-Studio 40 -משער, 6000ש"ח,אולי מעט יותר? {זה המחיר שביקשו ממני}
-60-אם אני זוכר נכון-9000ש"ח[לא בטוח}תבדוק.
עופר.
============================
-60-אם אני זוכר נכון-9000ש"ח[לא בטוח}תבדוק.
עופר.
============================