מה זה החרטא הזה HOT HD

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987

שליחה

michael123 כתב:זאת לא ההשוואה, אלא עצה פרקטית

כל הסרטים ש-YES מקרינים היו לילדי טיפש-עשרה (סליחה אם אני מעליב מישהו..) וכל השאר ראיתי בערך לפני שנתיים,
בין אם ראיתי את זה במטוס, או הורדתי (כן, מה לעשות, אני לא שונה בהרבה מאחרים פה) או בקולנוע
לקח לי שנה להבין ששיפור לא יבוא

מי שאוהב חומר ממוחזר - אז קדימה!
...
זו עצה פרקטית אבל לא לגמרי חוקית וכרגיל וצריך להתנצל כשאומרים את זה יש עוד כמה אנשים פה שמנסים לשמור על כללי ההגינות, עצה פרקטית אמיתית יכולה להיות במקרה זה לעשות מנוי לספריית בלו ריי ולהשכיר סרטים במקום לשרוף מאות ש"ח על חברות הכבלים והלוויין.

לגבי הסרטים של יס, אני לא מסכים שכולם כאלה, יש כמה סרטים טובים שהוקרנו במיוחד במה שהוגדר על ידם כ"קיץ שוברי קופות". ייתכן ואלו לא הסרטים החדשים ביותר, אבל רובם משנת 2008 ומכאן ששנתיים לא עברו אפילו מרגע יציאת הסרט לאקרנים (איך שהזמן עובר מהר כשנהנים). ורובם ממש לאחרונה עוד כיכבו בוידאומטים, אז לא ברור לי לאיזה שיפור אתה שואף? שיציגו סרטים לפני שהם מגיעים לוידאומט? זה לא יקרה.. יש כללים ידועים בתחום.

אני אסיים בדוגמא הכי פשוטה אבל רלוונטית, כחובב הסדרה משפחת סימפסון אני מזמין כל חצי שנה את העונה האחרונה שיצאה ב- DVD, לפני שבועיים מדובר בעונה ה- 12, עונה שהוצגה בטלוויזיה בערך לפני 6 שנים, השחרור האיטי של הסדרה נובע מכך שיש מדינות שבהן עדיין לא הוקרנו העונות האחרונות, באינטרנט כבר אפשר להוריד את כל העונות מזמן, אז מה? זה אומר שככה הדברים עובדים, להורדות באינטרנט יש חוקים אחרים אבל שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש איתו הכי נכון והכי נוח.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

YES עלה לי כ-4000 ש"ח לשנה כפול 8 שנים + 1800 קנס + 1700 ש"ח ממיר MAX
מאות שקלים אתה אומר? יש עוד איזה שני אפסים בסוף..

שוב, שיהיה לך לבריאות.
ילד שלי כבר התחיל לקרוא הרבה יותר

וזה עושה אותי שמח (Y)

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987

שליחה

michael123 כתב:YES עלה לי כ-4000 ש"ח לשנה כפול 8 שנים + 1800 קנס + 1700 ש"ח ממיר MAX
מאות שקלים אתה אומר? יש עוד איזה שני אפסים בסוף..

שוב, שיהיה לך לבריאות.
ילד שלי כבר התחיל לקרוא הרבה יותר

וזה עושה אותי שמח (Y)
...
שלא תבין לא נכון, אני לא מנסה לשכנע שיס או הוט זה טוב (אבל כן יש הבדלים בינהם בתכנים), יש הרבה יתרונות בלהתנתק מהם, גם כלכליים והרבה מעבר לכך לזמן האיכות המשפחתי. אם הילד שלך קורא יותר בזכות זה, רק הרווחת!

והשמחה שלך בהחלט מוצדקת. (Y)

המהנדס
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 974

מה הטענות נגד יורוספורט ?

שליחה

איינשטיין כתב:לא גילית שום דבר חדש.

וד"א - ביורוספורט יש גם כדורגל נשים לאחרונה 8)
...
עולה בכמה דרגות על ערוץ 5hd .יש גם שידורים ישירים של אתלטיקה קלה(מה לעשות,אליפות
העולם נגמרת בד"כ) ומה רע בטניס בשידורים חיים ?

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”