זו עצה פרקטית אבל לא לגמרי חוקית וכרגיל וצריך להתנצל כשאומרים את זה יש עוד כמה אנשים פה שמנסים לשמור על כללי ההגינות, עצה פרקטית אמיתית יכולה להיות במקרה זה לעשות מנוי לספריית בלו ריי ולהשכיר סרטים במקום לשרוף מאות ש"ח על חברות הכבלים והלוויין.michael123 כתב:זאת לא ההשוואה, אלא עצה פרקטית
כל הסרטים ש-YES מקרינים היו לילדי טיפש-עשרה (סליחה אם אני מעליב מישהו..) וכל השאר ראיתי בערך לפני שנתיים,
בין אם ראיתי את זה במטוס, או הורדתי (כן, מה לעשות, אני לא שונה בהרבה מאחרים פה) או בקולנוע
לקח לי שנה להבין ששיפור לא יבוא
מי שאוהב חומר ממוחזר - אז קדימה!...
לגבי הסרטים של יס, אני לא מסכים שכולם כאלה, יש כמה סרטים טובים שהוקרנו במיוחד במה שהוגדר על ידם כ"קיץ שוברי קופות". ייתכן ואלו לא הסרטים החדשים ביותר, אבל רובם משנת 2008 ומכאן ששנתיים לא עברו אפילו מרגע יציאת הסרט לאקרנים (איך שהזמן עובר מהר כשנהנים). ורובם ממש לאחרונה עוד כיכבו בוידאומטים, אז לא ברור לי לאיזה שיפור אתה שואף? שיציגו סרטים לפני שהם מגיעים לוידאומט? זה לא יקרה.. יש כללים ידועים בתחום.
אני אסיים בדוגמא הכי פשוטה אבל רלוונטית, כחובב הסדרה משפחת סימפסון אני מזמין כל חצי שנה את העונה האחרונה שיצאה ב- DVD, לפני שבועיים מדובר בעונה ה- 12, עונה שהוצגה בטלוויזיה בערך לפני 6 שנים, השחרור האיטי של הסדרה נובע מכך שיש מדינות שבהן עדיין לא הוקרנו העונות האחרונות, באינטרנט כבר אפשר להוריד את כל העונות מזמן, אז מה? זה אומר שככה הדברים עובדים, להורדות באינטרנט יש חוקים אחרים אבל שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש איתו הכי נכון והכי נוח.