איזה טלוויזיה lcd נותנת את התמורה הכי טובה לתקציב 7000k
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
התייחסתי
לדבריו של אינשטיין בעיקר.
על כל הנושא הזה של ''לקנות מהיבואן''..שהוא שלל על הסף.
אני יתן לך דוגמא של מחירים מהחיסול מלאים של שקם ל 7403 מלפני כמה חודשים, הם מכרו אותו ב5600 חדש באריזה עם אחריות שנתיים.
את ה 9632 לפני שנה הם מכרו ב8 ושמונה שבע מאות ל37'' שהכי זול בזאפ באותה תקופה היה היה 12 אלף...
...וככה זה כל שנה..(אני תמיד מחכה לחודש של החיסול מלאים ומתעניין על דגמים של לפני שנה )
אז
מה המסקנה? שהם רוצים להיפטר ממוצר הם יכולים למכור אותו במחירי ריצפה ולא להפסיד(לא בטוח שלהרוויח הרבה אבל בטח לא להפסיד).
למה? כי הרווח אצלם על המוצר הספציפי הזה הוא הגבוה ביותר.
ככה זה בכל רשת ובכל חנות למען האמת יש את המוצר שעליו יש הכי הרבה רווח ואותו אפשר למכור הכי בזול, שיעור בעסקים.
ושוב אנחנו חוזרים לעניין אם הם רוצים כרגע למכור בפחות.שזה כבר נושא שונה לגמרי.
שעליו לא נכנסתי.
על כל הנושא הזה של ''לקנות מהיבואן''..שהוא שלל על הסף.
אני יתן לך דוגמא של מחירים מהחיסול מלאים של שקם ל 7403 מלפני כמה חודשים, הם מכרו אותו ב5600 חדש באריזה עם אחריות שנתיים.
את ה 9632 לפני שנה הם מכרו ב8 ושמונה שבע מאות ל37'' שהכי זול בזאפ באותה תקופה היה היה 12 אלף...
...וככה זה כל שנה..(אני תמיד מחכה לחודש של החיסול מלאים ומתעניין על דגמים של לפני שנה )
אז
מה המסקנה? שהם רוצים להיפטר ממוצר הם יכולים למכור אותו במחירי ריצפה ולא להפסיד(לא בטוח שלהרוויח הרבה אבל בטח לא להפסיד).
למה? כי הרווח אצלם על המוצר הספציפי הזה הוא הגבוה ביותר.
ככה זה בכל רשת ובכל חנות למען האמת יש את המוצר שעליו יש הכי הרבה רווח ואותו אפשר למכור הכי בזול, שיעור בעסקים.
ושוב אנחנו חוזרים לעניין אם הם רוצים כרגע למכור בפחות.שזה כבר נושא שונה לגמרי.
שעליו לא נכנסתי.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא שללתי על הסף רכישה מהיבואן. בסה"כ אמרתי שיבואן שישבור את מחיר המכירה של המשווקים שלו - לא ישרוד, ולכן הם לא עושים את זה.
לגבי המחיר בזאפ - אנשים מנוסים ממני כבר מזמן טענו שזה מדד מוטה ובמקרים רבים ניתן בקלות להשיג מחירים נמוכים מזאפ.
לגבי המחיר בזאפ - אנשים מנוסים ממני כבר מזמן טענו שזה מדד מוטה ובמקרים רבים ניתן בקלות להשיג מחירים נמוכים מזאפ.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
Re: יש מסך שמציג SD באיכות קרובה לHD
היי!זורו44 כתב:אם תוכל למתוח את התקציב ב1K נוסף והשוואת מחירים שייך לקטגוריה של 9K אך אפשר למצוא ב8K
יש מסך מהמם באיכות של כל הקטגוריות:יודע להתמודד עם SD בצורה הטובה נכון להיום שווה לראות אותו בפעולה, חוויה שלא מהעולם הזה
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
47LH50YR FULL HD
סדרת ה- FULL HD החדשה בשילוב מעבד התמונה 200Hz TruMotoin!!!
יחס ניגודיות הגבוה בעולם 1:150,000
FULL HD 1920X1080
מעבד תמונה 200Hz TruMotoin
כניסת מולטימדיה USB 2.0
200Hz - מעבד תמונה מהיר מכפיל את חלוקת הפריימים פי 4 לתמונה חלקה וללא ריצודים.
2ms - זמן תגובה אולטרא מהיר לתמונה חלקה.
FULL HD - צפייה מושלמת בשידורי HIGH DEFINITIN לתמונה חדה וברורה ללא פשרות עם שיפור של 200% באיכות התמונה, הרזולוציה לצגים אלו היא 1080p המאפשרת צפייה בכל פרטי התמונה באיכות...
אני מחפש מסך בעל מאפיינים דומים לפותח השרשור ונתקלתי בדגם הזה (42LH50YR) ב-42".
האם שני הדגמים זהים מלבד הגודל מסך??
והאם היא עדיפה על ה Philips 8404?
תודה,
ומה לגבי ההבדל בין בין 42" לבין ה-47" שהזכרת קודם?זורו44 כתב:לא מכיר את הפיליפס אישית.
ממליץ באופן אישי להכנס לחנות מתמחה ולהשוות כמה מקורות כמו BD,מקסHD ולקבל את ההחלטה בעיניים.את הדגם הזה
לא תמצא ברשתות בתצוגה,דגם יקר למביני ענין בלבד....