האם אתם מרמים באתרי טורנטים פרטיים?
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
הרמאויות הם מה שגורמים לטרקרים לאסור גישה לישראלים
אני השתמשתי שנים בקו 1.5/512 אבל הם העלימו אותו, היום אני יושב על קו 5/512 ומחכה לNGN בשביל לקבל עוד מהירות העלאה
בנתיים יושב עם יחס די טוב בכללי דרך היוטורנט שלי, אם להוריד אז לפחות להיות מספיק נורמלי בשביל להעלות חזרה

אני השתמשתי שנים בקו 1.5/512 אבל הם העלימו אותו, היום אני יושב על קו 5/512 ומחכה לNGN בשביל לקבל עוד מהירות העלאה
בנתיים יושב עם יחס די טוב בכללי דרך היוטורנט שלי, אם להוריד אז לפחות להיות מספיק נורמלי בשביל להעלות חזרה

לא מרמה ומעולם לא רימיתי ואני מחזיר יוזרים עם RATIO מצוין ב-3 אתרים (תכנים חוקיים בלבד כמובן
).
אני במהירות של 5/0.5. גם אני הייתי הרבה זמן על 1.5/0.5. דרך אגב, בהרבה אתרים יש הורדות חינמיות ואלה עוזרות לצבור RATIO טוב. ההורדה חינמית אך ההעלאה נחשבת.
אני במהירות של 5/0.5. גם אני הייתי הרבה זמן על 1.5/0.5. דרך אגב, בהרבה אתרים יש הורדות חינמיות ואלה עוזרות לצבור RATIO טוב. ההורדה חינמית אך ההעלאה נחשבת.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5085 פעמים
אם לא היה ברור דיו מהכותרת, השרשור הזה לא מהווה במה להזמנות לאתרי טורנטים או הסבר על טכניקות כיצד לרמות, הוא רק דיון בנושא אם אנשים מרמים כאן או לא (ולמה).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תאמת - לאור הסיבות שאני בד"כ שומע בנוגע ל UPLOAD - אני מאוד מופתע מכך שדווקא הרוב לא מרמים.