מבקש עזרה- אין סאונד ב-HDX1000
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
הבנתי, תודה.
אם כך אני צריך להיערך בהתאם עם המדיה סנטר שלי, בכדי לקבל כיסוי גם לתכנים של בלו-ריי מלא.
אם כך אני צריך להיערך בהתאם עם המדיה סנטר שלי, בכדי לקבל כיסוי גם לתכנים של בלו-ריי מלא.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, אתמול צפיתי בסרט הראשון עם ה-HDX והניסיון היה מוצלח. התמונה לא נעלמה אפילו פעם אחת.
כמובן שמבחינתי עדיין מוקדם לשמוח, היות שגם ב-6500 היו מקרים שבהם הכול עבר חלק.
רציתי לשאול עוד שני שאלות בנוגע למכשיר:
1. ב TIVX היה את הפונקציה של BOOKMARK שבעזרתה הייתי יכול להמשיך סרט בדיוק מאותה נקודה שבו עצרתי. איך עושים זאת ב-HDX?
2. איך ניתן לקפוץ לכל נקודת זמן שרוצים, כמו הלחצן GOTO ב-TIVX?
מצטער אם השאלות בנאליות מדי, פשוט לא קיבלתי שום מדריך הפעלה, שהיה יכול לפתור חלק ניכר מהשאלות האלה
תודה
כמובן שמבחינתי עדיין מוקדם לשמוח, היות שגם ב-6500 היו מקרים שבהם הכול עבר חלק.
רציתי לשאול עוד שני שאלות בנוגע למכשיר:
1. ב TIVX היה את הפונקציה של BOOKMARK שבעזרתה הייתי יכול להמשיך סרט בדיוק מאותה נקודה שבו עצרתי. איך עושים זאת ב-HDX?
2. איך ניתן לקפוץ לכל נקודת זמן שרוצים, כמו הלחצן GOTO ב-TIVX?
מצטער אם השאלות בנאליות מדי, פשוט לא קיבלתי שום מדריך הפעלה, שהיה יכול לפתור חלק ניכר מהשאלות האלה
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
1. לוחצים Stop. כאשר מבצעים ניגון מחדש לסרט, הוא מבצע Resume לנקודה ממנה הופסקה הצפייה. יש זכרון כמדומני עד ל 10 סרטים.
2. כפתור ה Time Seek.
2. כפתור ה Time Seek.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

זיו לגבי הראשון, אתה בטוח שאין לחצן מיוחד שמפעיל את האופציה הזאת?
אני שואל, כי כאשר הייתה לי את הבעיה של סאונד, הפעלתי סרט ועצרתי, ומאוחר יותר בערב אחרי שפתרת את הבעיה, הפעלתי שוב את אותו סרט וזה התחיל מההתחלה ולא מהנקודה שבה עצרתי קודם...
אני שואל, כי כאשר הייתה לי את הבעיה של סאונד, הפעלתי סרט ועצרתי, ומאוחר יותר בערב אחרי שפתרת את הבעיה, הפעלתי שוב את אותו סרט וזה התחיל מההתחלה ולא מהנקודה שבה עצרתי קודם...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
זה קורה לאחר rebootbariko כתב:זיו לגבי הראשון, אתה בטוח שאין לחצן מיוחד שמפעיל את האופציה הזאת?
אני שואל, כי כאשר הייתה לי את הבעיה של סאונד, הפעלתי סרט ועצרתי, ומאוחר יותר בערב אחרי שפתרת את הבעיה, הפעלתי שוב את אותו סרט וזה התחיל מההתחלה ולא מהנקודה שבה עצרתי קודם......
וגם במקרים אחרים , ה bookmark ב HDX זה ממש לא להיט בלשון המעטה , בטח שב 6500 זה הרבה יותר יעל...
עצה שלי , תמיד תזכור איפה הפסקת לרצפות ותגיע לשם ע"י SEEK
נראה שדברים מסתדרים לך עם ה HDX , נכון?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

bariko,
ייתכן וביצעת אתחול או הפעלת את הקובץ דרך Share שונה. אצלי Bookmark עובד מצויין וזה אחת הפיצ'רים החזקים שנכנסו לאחרונה.
ייתכן וביצעת אתחול או הפעלת את הקובץ דרך Share שונה. אצלי Bookmark עובד מצויין וזה אחת הפיצ'רים החזקים שנכנסו לאחרונה.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

זיו,
רגע אחד, האם אחרי אתחול ה-BOOKMARK לא עובד?
אצלי הפונקציה הזו קריטית מאוד למקרה שהבעיה של העלמות התמונה תופיע גם במכשיר הזה.
במצבים אלה, אני חייב לעשות BOOT, ולכן חשוב שה-BOOKMARK יתפקד, בכדי שאמשיך את הצפייה בדיוק מאותה נקודה שבה התמונה נעלמה.
RINO
So far so good
אבל בינתיים מדובר רק בסרט אחד שצפיתי, ולכן מוקדם לדעת.
האמת זה בעיה לדעת איפה הפסקתי לצפות, כי להבדיל מה-TIVX ל-HDX אין תצוגת זמן בקדמת המכשיר, ואני חושב שזה חסרון מאוד בולט...
רגע אחד, האם אחרי אתחול ה-BOOKMARK לא עובד?
אצלי הפונקציה הזו קריטית מאוד למקרה שהבעיה של העלמות התמונה תופיע גם במכשיר הזה.
במצבים אלה, אני חייב לעשות BOOT, ולכן חשוב שה-BOOKMARK יתפקד, בכדי שאמשיך את הצפייה בדיוק מאותה נקודה שבה התמונה נעלמה.
RINO
So far so good
האמת זה בעיה לדעת איפה הפסקתי לצפות, כי להבדיל מה-TIVX ל-HDX אין תצוגת זמן בקדמת המכשיר, ואני חושב שזה חסרון מאוד בולט...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
לחיצה קטנה על INFO ואתה יודע הכלbariko כתב:זיו,
RINO
So far so good
האמת זה בעיה לדעת איפה הפסקתי לצפות, כי להבדיל מה-TIVX ל-HDX אין תצוגת זמן בקדמת המכשיר, ואני חושב שזה חסרון מאוד בולט......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש אפילו דרך קלה יותר.
לחיצה על Info תחייב אותנו בלחיצה נוספת עבור ביטול מסך ה Info. אפשר במקום זה ללחוץ לחיצה בודדת על החץ השמאלי, הוא יציג את נקודת הזמן הנוכחית.
בסך הכל לחיצה אחת פחות, אבל בנוסף גם יותר קל למצוא את כפתור החיצים בשלט (תקף גם לשלט אוניברסלי).
לחיצה על Info תחייב אותנו בלחיצה נוספת עבור ביטול מסך ה Info. אפשר במקום זה ללחוץ לחיצה בודדת על החץ השמאלי, הוא יציג את נקודת הזמן הנוכחית.
בסך הכל לחיצה אחת פחות, אבל בנוסף גם יותר קל למצוא את כפתור החיצים בשלט (תקף גם לשלט אוניברסלי).
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב אם ה-BOOKMARK נמחק לאחר אתחול, זה רע מאוד, במיוחד לאור המצב הספציפי שתיארתי.
האמת, שיערתי שיש מן לחצן כזה של 'INFO שמציג את נתוני הזמן, אבל אתם מבינים שהבעיה של העלמות התמונה הייתה מתרחשת במפתיע באופן רנדומאלי לחלוטין.
כשרואים את מונה הזמן בכל עת מול העיניים זה הרבה יותר נוח, וגם הרבה יותר יעיל, מאשר ללחוץ בכל פעם על הלחצן בכדי לדעת באיזה שלב הסרט נמצא...
האמת, שיערתי שיש מן לחצן כזה של 'INFO שמציג את נתוני הזמן, אבל אתם מבינים שהבעיה של העלמות התמונה הייתה מתרחשת במפתיע באופן רנדומאלי לחלוטין.
כשרואים את מונה הזמן בכל עת מול העיניים זה הרבה יותר נוח, וגם הרבה יותר יעיל, מאשר ללחוץ בכל פעם על הלחצן בכדי לדעת באיזה שלב הסרט נמצא...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למה זה כל כך רע? אין ממש צורך לעשות אתמול למכשיר אז הזכרון ל Bookmarks נשמר.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

זיו זה פשוט בגלל הטראומה שאני עוד סוחב מה-TIVX
אם גם פה יתחיל לברוח לי התמונה במהלך הצפייה, לא אוכל לבצע כיבוי ולחזור בקלות לאותה נקודה שבה התמונה נעלמה, כפי שהייתי יכול לעשות עם ה-TIVX
אגב, האם יש מצב שעדכון גרסה עתידי יוכל לאפשר ל-BOOKMARK לתפקד גם אחרי אתחול, או שזו פונקציה שבנויה בתוך החומרה, ולכן אין פה הרבה מה לעשות?
אם גם פה יתחיל לברוח לי התמונה במהלך הצפייה, לא אוכל לבצע כיבוי ולחזור בקלות לאותה נקודה שבה התמונה נעלמה, כפי שהייתי יכול לעשות עם ה-TIVX
אגב, האם יש מצב שעדכון גרסה עתידי יוכל לאפשר ל-BOOKMARK לתפקד גם אחרי אתחול, או שזו פונקציה שבנויה בתוך החומרה, ולכן אין פה הרבה מה לעשות?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

bariko,
אני מציע קודם כל שתראה אם התמונה מסתדרת לך, אחר כך נדבר.
אני מציע קודם כל שתראה אם התמונה מסתדרת לך, אחר כך נדבר.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, תודה לכם.
כמובן שאני מקווה שהמכשיר הזה יעבוד חלק, לא שום תקלות, אבל החשש תמיד ימשיך ללות אותי, ולכן אני כבר חושב על צעד אחד קדימה...
כמובן שאני מקווה שהמכשיר הזה יעבוד חלק, לא שום תקלות, אבל החשש תמיד ימשיך ללות אותי, ולכן אני כבר חושב על צעד אחד קדימה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני רוצה לתקן את מה שרשמתי מקודם, השימוש בחץ ימינה או שמאלה במהלך Playback במקום שימוש בכפתור ה Info חוסך 2 לחיצות על השלט, מכיוון שלחיצה ראשונה על Info מעלה את נקודת הזמן בוידאו, הלחיצה השנייה מעלה את הנתונים הטכניים על הקובץ ורק הלחיצה השלישית מעלימה את התצוגה.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי, תודה זיו.
ומה לגבי שאלתי הקודמת? האם יש מצב שעדכון גרסה עתידי יוכל לאפשר ל-BOOKMARK לתפקד גם אחרי אתחול?
ועוד דבר אחד- היכן ניתן להשיג מדריך הפעלה למכשיר, הכולל גם הסבר מפורט לגבי כל הפונקציות של השלט?
ומה לגבי שאלתי הקודמת? האם יש מצב שעדכון גרסה עתידי יוכל לאפשר ל-BOOKMARK לתפקד גם אחרי אתחול?
ועוד דבר אחד- היכן ניתן להשיג מדריך הפעלה למכשיר, הכולל גם הסבר מפורט לגבי כל הפונקציות של השלט?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

bariko,
ייתכן ותיקון עתידי יפתור זאת, אך לא הייתי מחכה לזה בכליון עיניים.
לגבי מדריך, נסה את הקישור הבא:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... /Main_Page
ייתכן ותיקון עתידי יפתור זאת, אך לא הייתי מחכה לזה בכליון עיניים.
לגבי מדריך, נסה את הקישור הבא:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... /Main_Page
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי תודה.
לא הצלחתי למצוא מדריך בלינק שנתת, אבל לא משנה.
בכלל אני חושב שזה נקודת גנאי של היצרנית, שהם לא טורחים לצרף חוברת הפעלה בסיסית למכשיר. ( יש שם איזה דף אחד שמסביר איך לחבר, אבל זה ממש לעג לרש)
בכל זאת מדובר במוצר שעולה יותר מ-2000 שקל!!!
אפילו מכשיר DVD הכי פשוט ,שמחירו עשירית מכך, כולל חוברת הדרכה, ואפילו בעברית!
לא הצלחתי למצוא מדריך בלינק שנתת, אבל לא משנה.
בכלל אני חושב שזה נקודת גנאי של היצרנית, שהם לא טורחים לצרף חוברת הפעלה בסיסית למכשיר. ( יש שם איזה דף אחד שמסביר איך לחבר, אבל זה ממש לעג לרש)
בכל זאת מדובר במוצר שעולה יותר מ-2000 שקל!!!
אפילו מכשיר DVD הכי פשוט ,שמחירו עשירית מכך, כולל חוברת הדרכה, ואפילו בעברית!