תגובות לכתבה: פתרונות HDMI של Atlona
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46446
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
Sanchez,
תוכל להציג דוגמאות? אני ממש לא בטוח כמוך שעובדים עלינו.
תוכל להציג דוגמאות? אני ממש לא בטוח כמוך שעובדים עלינו.
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
חיפוש קצרצר ב EBAY, מעלה אינסוף מכירות מקבילות למוצרים הנ"ל- במחירים מצחיקים.ziv_r כתב:Sanchez,
תוכל להציג דוגמאות? אני ממש לא בטוח כמוך שעובדים עלינו....
כבל HDMI FLAT ב $57 ??? נו שויין.
HDMI CAT5 ב $152 ??? פשוט חינם.
USB TO HDMI ב $276 ??? תארזו לי שניים.
תקליד את מה רשמתי למעלה ב EBAY ותראה כמה תוצאות תקבל ובאילו מחירים.
ותאמין לי שעובדים עליך ובגדול.
Sanchez ,
בוא נתחיל עם העובדה שאף אחד לא עובד על אף אחד.
כל דבר היום אפשר לפרסם כל דבר ב EBAY , זה נחמד אם לא אכפת לך :
לשלם את עלויות היבוא ומשלוח
ללכת למכס לשחרר ציוד
לא לקבל שירות ואחריות
להסתכן ברכישת חיקויים
ועוד הרבה עיזים שיכולים להיות אבל EBAY זה לא העניין , העניין הוא שיש חברה רצינית שמייבאת את המוצרים ובסופו של דבר הצרכן נהנה מהיתרונות של זה .
אף יבואן נורמלי לא יכול להתחרות עם EBAY כדרכם של מוצרי יד שנייה ועודפים , מי שמחפש איכות יודע לשלם עליה , מי שלא מבין למה צריך לשלם סכומים מסויימים ,זאת לא מטרת הפורום לשכנע אותו.
ללכת למכס לשחרר ציוד
לא לקבל שירות ואחריות
להסתכן ברכישת חיקויים
ועוד הרבה עיזים שיכולים להיות אבל EBAY זה לא העניין , העניין הוא שיש חברה רצינית שמייבאת את המוצרים ובסופו של דבר הצרכן נהנה מהיתרונות של זה .
אף יבואן נורמלי לא יכול להתחרות עם EBAY כדרכם של מוצרי יד שנייה ועודפים , מי שמחפש איכות יודע לשלם עליה , מי שלא מבין למה צריך לשלם סכומים מסויימים ,זאת לא מטרת הפורום לשכנע אותו.
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

אני לא התכוונתי שבואנים יקנו ב EBAY. שיקנו מצידי איפה שבא להם וישמשיכו לתקוע את המחירים שלהם.tovik כתב:Sanchez ,
ללכת למכס לשחרר ציוד
לא לקבל שירות ואחריות
להסתכן ברכישת חיקויים
אף יבואן נורמלי לא יכול להתחרות עם EBAY כדרכם של מוצרי יד שנייה ועודפים , מי שמחפש איכות יודע לשלם עליה , מי שלא מבין למה צריך לשלם סכומים מסויימים ,זאת לא מטרת הפורום לשכנע אותו....
על מנת לקנות כבל HDMI או ממיר HDMI ל CAT5 לא צריך לפתוח תיק יבוא וגם לא לשחרר שום דבר מהמכס.
על איזה שירות אתה מדבר ? מה אני קונה הליקופטר ?
על איזה חיקויים אתה מדבר ? כל הדברים הללו מיוצרים בסין ב 2 וחצי מפעלים, שמדביקים לך על זה איזה שם שבא לך.
כל המוצרים הללו שב EBAY- הינם חדשים. אין שום הצדקה למישהו להיפטר מהכבל העודף שלו, כשחדש עולה פחות מ $10.
מספיק להפחיד אנשים.
נכנסים ל EBAY משלמים ב PAYPAL ואחרי שבוע עד 10 ימים מקבלים מעטפה או קופסה קטנה בדואר.
ההפרש- עשרות אחוזים מהמחירים הנקובים בכתבה (היפה כשלעצמה).
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

תואמים תחליפיים ???tovik כתב:אוקיי ....
הדיון לא צריך להיות על תואמי כבלים ועל מוצרים חילופיים .
אני בטוח שכצרכן גם אני מחפש את הזול ביותר אבל אני מחפש את הזול ביותר מבין הטובים ולא מבין התואמים והחילופיים....
למה הכבלים שבכתבה יוצרו ע"י רולס רויס ?
מה זה בעיניך תואם/תחליפי ? מי קבע שהכבלים בכתבה הם REFERENCE לכל השאר ?
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
למה אולי?Sanchez כתב:"העוסק בתחום" (ואולי הוא היבואן/משווק בעצמו ?) קבע כך !zork17 כתב:איך פתאום Atlona - שם שאף אף אחד לא הכיר עד לפני שניה (כולל עופר) - הפכה לטובים וכל דבר ב EBAY לחלופי....
האין זה מספיק ?...
הרי לפי זה:
די ברור שהוא היבואן!tovik כתב:הודיעו לי מהיצרן שקיים עדכון תוכנה שמשפר את איכות התמונה בממיר USB ל HDMI , אני אוריד אקבל אותו ויודיע לכם על המסקנות....
אני מתכוון לזלזל באף מוצר בין הוא בEBAY או במקום אחר .
1. אתה ציינת שישנם (אני מצטט) "קיימים מוצרים תואמים לשלהם ב EBAY"
2. לא מדובר בהשוואות , ולא במוצרי רפרנס , אחרת עופר היה בודק 2 סוגים , מדובר במוצר קיים שנבדק לעומת מוצר אחר שטרם נבדק ונמכר על ידי אדם פרטי באינטרנט.
3. בכל מקרה אני לא חושב הדיון ביננו מקדם משהו , ישנם מוצרים שכדאי לקנות ב EBAY וישנם כאלו שלא וכל אחד יעשה את החושבים שלו מה הוא רוצה לעשות .
מעבר לזה אני חושב ש ATLONA לא צצה משום מקום , פשוט עד היום לא היה לה נציגות בארץ ולכן לא שמעו עליהם , כמו הרבה חברות לפניהם שהיום הם מאוד נפוצות .
מודעות למותג זה עוד שלב בחיי חברה (גם רולס רויס כנראה התחילה כך....
)
2. לא מדובר בהשוואות , ולא במוצרי רפרנס , אחרת עופר היה בודק 2 סוגים , מדובר במוצר קיים שנבדק לעומת מוצר אחר שטרם נבדק ונמכר על ידי אדם פרטי באינטרנט.
3. בכל מקרה אני לא חושב הדיון ביננו מקדם משהו , ישנם מוצרים שכדאי לקנות ב EBAY וישנם כאלו שלא וכל אחד יעשה את החושבים שלו מה הוא רוצה לעשות .
מעבר לזה אני חושב ש ATLONA לא צצה משום מקום , פשוט עד היום לא היה לה נציגות בארץ ולכן לא שמעו עליהם , כמו הרבה חברות לפניהם שהיום הם מאוד נפוצות .
מודעות למותג זה עוד שלב בחיי חברה (גם רולס רויס כנראה התחילה כך....
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

תואמים- הכוונה היתה למוצר זהה, שעושה בדיוק את אותה העבודה, אך מה לעשות שאין עליו מדבקת ATLONA...tovik כתב:אני מתכוון לזלזל באף מוצר בין הוא בEBAY או במקום אחר .
מודעות למותג זה עוד שלב בחיי חברה (גם רולס רויס כנראה התחילה כך....)
...
מה יש לבדוק בכבל FLAT HDMI ? או שהסיגנל עובר או שלא. מדובר על מידע דיגיטאלי (0 ו 1). ATLONA לא המציאו אותו. בסך הכל עוד מפעל סיני מייצר להם אותו ועל השם (מי ישמע איזה שם) הם גובים $57 ל 2 מטר. מוצר זהה נמכר ב פחות מ $10 כולל משלוח (לכבל ארוך עוד יותר).
לפי דעתי הדיון כן מקדם משהו... והיא: "צרכנות נבונה".
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
Sanchez,
בקטע של הכבלים אני לא מסכים איתך - לא כל הכבלים אותו דבר. זה עדיין לא אומר כמובן שצריך לקנות את הכבל הכי יקר של איזה חברה שהשקיעה המון בפירסום (למשל MONSTER). גם לאחרים כמו MONOPRICE או BLUE JEANS יש כבלים מעולים וזולים - שזה גם צרכנות נבונה.
בקטע של הכבלים אני לא מסכים איתך - לא כל הכבלים אותו דבר. זה עדיין לא אומר כמובן שצריך לקנות את הכבל הכי יקר של איזה חברה שהשקיעה המון בפירסום (למשל MONSTER). גם לאחרים כמו MONOPRICE או BLUE JEANS יש כבלים מעולים וזולים - שזה גם צרכנות נבונה.
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

כמו שאמרתי ואני אחזור על זה...zork17 כתב:Sanchez,
בקטע של הכבלים אני לא מסכים איתך - לא כל הכבלים אותו דבר. זה עדיין לא אומר כמובן שצריך לקנות את הכבל הכי יקר של איזה חברה שהשקיעה המון בפירסום (למשל MONSTER). גם לאחרים כמו MONOPRICE או BLUE JEANS יש כבלים מעולים וזולים - שזה גם צרכנות נבונה....
כבל HDMI נועד להעביר מידע דיגיטאלי.
יש רק 2 אפשרויות אם כך: או שהוא יעביר את המידע או שלא.
בכבל של 2 מטר, אין שום סיכוי שבעולם שעלולה להיווצר בעיה. אלא אם כן הכבל לא תקין.
גם אם תשים כבל HDMI של $5 או $5000 לא תראה שום הבדל לטובה או לרעה.
אל תכניס אותי לנושא כבלים אחרים (מעבירי מידע אנלוגי), אם הם משנים משהו או לא.
לפי דעתי הם לא משנים כלום, אבל זו רק דעתי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Sanchez,
ברוכים השבים, התגעגענו.
לכל מוצר ולכל מותג יש תחליפים.
חלקם זולים יותר, חלקם יקרים יותר.
כשמישהו מבקש המלצה למסך אתה דואג להבהיר ולהדגיש שלא ייקנו מחברה סינית עלומת שם, ובצדק, יש לאמר.
אם אתה אומר שיש את אותו מוצר במקום אחר ובתמחור משתלם יותר (עם אחריות או בלי אחריות וכו', כל אחד יעשה את השיקול שלו), אז זה לגיטימי.
אם אתה אומר שיש מוצר דומה/זהה ביכולות שלו, שאותו בדקת והשווית אל מול המוצר המדובר, אז סבבה, אבל רק לפי "מה שכתוב על האריזה" והמחיר, הרי אי אפשר לדעת.
כבר ראינו לא מעט מכשירים שהצהירו שהם מסוגלים לספק את הסחורה (ע"ע XTREAMER) והתגלה שהם שווים בדיוק מה שהם עולים....(וזה לא אומר חלילה, שאין להם הצדקה או שוק).
ברוכים השבים, התגעגענו.
לכל מוצר ולכל מותג יש תחליפים.
חלקם זולים יותר, חלקם יקרים יותר.
כשמישהו מבקש המלצה למסך אתה דואג להבהיר ולהדגיש שלא ייקנו מחברה סינית עלומת שם, ובצדק, יש לאמר.
אם אתה אומר שיש את אותו מוצר במקום אחר ובתמחור משתלם יותר (עם אחריות או בלי אחריות וכו', כל אחד יעשה את השיקול שלו), אז זה לגיטימי.
אם אתה אומר שיש מוצר דומה/זהה ביכולות שלו, שאותו בדקת והשווית אל מול המוצר המדובר, אז סבבה, אבל רק לפי "מה שכתוב על האריזה" והמחיר, הרי אי אפשר לדעת.
כבר ראינו לא מעט מכשירים שהצהירו שהם מסוגלים לספק את הסחורה (ע"ע XTREAMER) והתגלה שהם שווים בדיוק מה שהם עולים....(וזה לא אומר חלילה, שאין להם הצדקה או שוק).
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
הזמנתי דרך AVCS את המפצל HDMI, אני אמור לקבל את זה בשבוע הבא.
המחיר בארץ לא רחוק מהמחיר באתר החברה (ציינתי שהגעתי דרך המאמר של עופר), וגם המוכר בשם טוביק נשמע מבין עניין ונתן הסבר על המוצר.
http://www.atlona.com/Atlona-1x2-HDMI-D ... 17717.html
המחיר בארץ לא רחוק מהמחיר באתר החברה (ציינתי שהגעתי דרך המאמר של עופר), וגם המוכר בשם טוביק נשמע מבין עניין ונתן הסבר על המוצר.
http://www.atlona.com/Atlona-1x2-HDMI-D ... 17717.html
שמוליק ו.