בניו יורק?offirs כתב:אוריק, B&H שהוזכרה מומלצת מאוד.בנוסף גם J&R
http://www.jr.com/...
צריך עזרה בבחירת מצלמת וידאו FULL HD
לפי דעתי תקנה רק בB&H
מקום מאד אמין ומכירים את השוק הישראלי ואת הצורך לתאימות לחשמל וכו... (החנות של דוסים.. בכלל מדהים לראות את העבודה שם)
אני ממליץ לך על המצלמה של קנון HV30
איכות מדהימה.
בכלל הטכנולוגיה של כונן קשיח וכרטיסי זיכרון די חדשים במצלמות דיגיטאליות, אולי אני אומר שטויות אבל אמרו לי שהם סובלים מבעיות אמינות לעומת הקלטות MINI-DV שאמינות מאד ואין בעיה להחליף אותם ובעצם לצלם בלי הגבלה (לעומת כונן קשיח או כרטיס זיכרון שצריך למחוק או להעביר ובשביל זה צריך מחשב)
אני קניתי את המצלמה בגרסת הNTSC, יש וויכוח מה עדיף. בכל מקרה לי עלה 650$ ביחד עם אביזרים (תיק, חצובה, פילטר, קלטות, כרטיס זיכרון, חצובה קטנה וכבל FIREWIRE) אבל אני קניתי מוצר מהקומה השניה באזור של מחודשים או עודפים. זה היה לי שווה את ההוזלה של כמעט 300$.
ד"א תקרא ביקורות על הדגם הנ"ל ותראה כמה הוא מומלץ, האיכות באמת מדהימה, צילמתי במפלי הניאגרה ולראות את הסרטים שצילמתי במסך פלאזמה או LCD בבית זה כמו להיות שם..
מקום מאד אמין ומכירים את השוק הישראלי ואת הצורך לתאימות לחשמל וכו... (החנות של דוסים.. בכלל מדהים לראות את העבודה שם)
אני ממליץ לך על המצלמה של קנון HV30
איכות מדהימה.
בכלל הטכנולוגיה של כונן קשיח וכרטיסי זיכרון די חדשים במצלמות דיגיטאליות, אולי אני אומר שטויות אבל אמרו לי שהם סובלים מבעיות אמינות לעומת הקלטות MINI-DV שאמינות מאד ואין בעיה להחליף אותם ובעצם לצלם בלי הגבלה (לעומת כונן קשיח או כרטיס זיכרון שצריך למחוק או להעביר ובשביל זה צריך מחשב)
אני קניתי את המצלמה בגרסת הNTSC, יש וויכוח מה עדיף. בכל מקרה לי עלה 650$ ביחד עם אביזרים (תיק, חצובה, פילטר, קלטות, כרטיס זיכרון, חצובה קטנה וכבל FIREWIRE) אבל אני קניתי מוצר מהקומה השניה באזור של מחודשים או עודפים. זה היה לי שווה את ההוזלה של כמעט 300$.
ד"א תקרא ביקורות על הדגם הנ"ל ותראה כמה הוא מומלץ, האיכות באמת מדהימה, צילמתי במפלי הניאגרה ולראות את הסרטים שצילמתי במסך פלאזמה או LCD בבית זה כמו להיות שם..
-
urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
תודה לכולם על העזרה.
יש לי עד יום חמישי להחליט האם לקנות או לא לקנות. הקניה תתבצע דרך חבר שטס לארה"ב.
יש לי עד יום חמישי להחליט האם לקנות או לא לקנות. הקניה תתבצע דרך חבר שטס לארה"ב.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
היי URIK79urik79 כתב:תודה לכולם על העזרה.
יש לי עד יום חמישי להחליט האם לקנות או לא לקנות. הקניה תתבצע דרך חבר שטס לארה"ב....
לפני שבועיים חזרתי מניו-יורק וקניתי ב B & H
את קנון HG-20 FULL HD ( דיסק 60 גיגה )
גירסת הPAL יקרה יותר - תוספת של 100 $
אני רכשתי את ה NTSC - לא רואה סיבה לרכוש PAL
מרוצה מאוד ממנה.
וכמו שהמליצו , קנה רק ב B & H
יש לך אפשרות לרכוש אחריות בינלאומית אצלם ( אני לא רציתי , אז אין לי פרטים).
קנייה מהנה.
נ.ב
B & H זה Bלי Hנחות לכן אין מה להתמקח על המחיר.
למה לא הסוני 520?
היא מקליטה על דיסק קשיח של 240 גיגה, לפי הנתונים היא אמורה להיות טובה יותר מכל מה שהוצג עד כה?
(אני לא יודע עד כמה דיסק קשיח באמת בעייתי - לי אין בעיה עם הדור הקודם שמצלם על HDD (אני גם שוקל לעבור ל FHD).
לגבי B&H אין בעיה לרכוש NTSC, המטענים שהם מוכרים הם 100 - 240 V
גיא
היא מקליטה על דיסק קשיח של 240 גיגה, לפי הנתונים היא אמורה להיות טובה יותר מכל מה שהוצג עד כה?
(אני לא יודע עד כמה דיסק קשיח באמת בעייתי - לי אין בעיה עם הדור הקודם שמצלם על HDD (אני גם שוקל לעבור ל FHD).
לגבי B&H אין בעיה לרכוש NTSC, המטענים שהם מוכרים הם 100 - 240 V
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
-
urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
איך ה HF11 ביחס ל HFS10? ההבדל היחיד שאני רואה זה שהחיישן קטן יותר ושהמעבד הוא DIGIC 2 ולא DIGIC 3
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק