תגובות לכתבה: רמקולים לסטריאו B&W 684
לא חשבתי שתגיד אחרת , נשמח לשמוע פירוט של הנושא .danlior כתב:סקירה מצוינת לרמקולים מצוינים! שמעתי אותם כמו את אחיהם הגדולים ולדעתי הם קוטלים רמקולים רבים העולים כפליים מהם, ברוק, ג'אז וגם בקלאסי
...
אבל מחיר הכתבה לא ניגזר מ ZAP הוא בדיוק מה שהיבואן מבקש עבורוdanlior כתב:
ולגבי המחיר, שוב יש להבין שהמחיר המצויין הוא "מחיר ZAP" שכל סוכן טוב של טופ-אודיו יוכל לתת עליו הנחה גדולה אז המחיר בפועל קטן בהרבה.
...
ואני חשבתי שכבל זה עניין של התאמה לסט לא לרכיב בודד , נו יכול להיות שאני טועה .danlior כתב: ועוד דבר, האינטרקונקטים וכבל הרמקולים שהשתמשת בהם מנסיוני, מאוד לא מתאימים לB&W. לו היית משתמש בכבלים יותר פתוחים, הרמקולים היו ניפתחים לגמרי....
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
truejoker
לא התכוונתי שוב לנפנף, התכוונתי לטפוח על השכם של כותב הכתבה. אשתדל עבורך לא להזכיר זאת שוב. ואתה צודק, ברמקולי B&W ישנה עלות נסתרת, העלות של הגברה איכותית שלא קיימת בכמה רמקולים מסוג אחר. אבל בכל זאת הרוטל בכתבה הוא מגבר נחמד ועושה רושם כיותר איכותי ממגבר ק"ב ממוצע.
לגבי המחיר, "מחיר זאפ" הוא מחיר היבואן וכאמור, כל סוכן גדול של טופ-אודיו יוכל לתת מחיר נמוך בהרבה ממחיר היבואן שצויין. מנסיוני תוכל בקלות להגיע ל - מחיר חו"ל+מע"מ+10-15% - נכון, זה עדיין לא מחיר חו"ל+מע"מ כמו אצל יבואני הבוטיק אבל עדיין זה לא המחיר המוגזם המצויין ע"י היבואן.
לגבי כבלים, מנסיוני המונסטר ששימשו את הבוחן גם אינטרקונקטים וגם כבל רמקול, חונקים מעט את הסאונד מה שמכביד במיוחד על רמקולי B&W שמאוד רגישים לכך.
לא התכוונתי שוב לנפנף, התכוונתי לטפוח על השכם של כותב הכתבה. אשתדל עבורך לא להזכיר זאת שוב. ואתה צודק, ברמקולי B&W ישנה עלות נסתרת, העלות של הגברה איכותית שלא קיימת בכמה רמקולים מסוג אחר. אבל בכל זאת הרוטל בכתבה הוא מגבר נחמד ועושה רושם כיותר איכותי ממגבר ק"ב ממוצע.
לגבי המחיר, "מחיר זאפ" הוא מחיר היבואן וכאמור, כל סוכן גדול של טופ-אודיו יוכל לתת מחיר נמוך בהרבה ממחיר היבואן שצויין. מנסיוני תוכל בקלות להגיע ל - מחיר חו"ל+מע"מ+10-15% - נכון, זה עדיין לא מחיר חו"ל+מע"מ כמו אצל יבואני הבוטיק אבל עדיין זה לא המחיר המוגזם המצויין ע"י היבואן.
לגבי כבלים, מנסיוני המונסטר ששימשו את הבוחן גם אינטרקונקטים וגם כבל רמקול, חונקים מעט את הסאונד מה שמכביד במיוחד על רמקולי B&W שמאוד רגישים לכך.
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 27/08/2009 16:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- danlior
- חבר מכור קשה

נראה לי שהרבה חברה כאן פשוט אוהבים לדבר וגם להתווכח זה עם זה, לכן שירשורים מהר מאוד יורדים מההקשר שלהם וסוטים לכיוונים אחרים.
הצעה למנהלי האתר -
1) בכל פורום לשים שירשור בנעוץ שיהווה סתם נקודת מיפגש וכל הודעה לא קשורה בשירשור תועבר לשם. ככה נוכל לדבר , להתבדח וגם טיפה להתווכח זה עם זה.
2) לשים צ'אט לייב רב משתמשים באתר. לדעתי זה יהיה גדול!
הצעה למנהלי האתר -
1) בכל פורום לשים שירשור בנעוץ שיהווה סתם נקודת מיפגש וכל הודעה לא קשורה בשירשור תועבר לשם. ככה נוכל לדבר , להתבדח וגם טיפה להתווכח זה עם זה.
2) לשים צ'אט לייב רב משתמשים באתר. לדעתי זה יהיה גדול!
וכמו שאומרים על טעם וריח...danlior כתב:סקירה מצוינת לרמקולים מצוינים! שמעתי אותם כמו את אחיהם הגדולים ולדעתי הם קוטלים רמקולים רבים העולים כפליים מהם, ברוק, ג'אז וגם בקלאסי
....
לטעמי הרמקולים הנ"ל נשמעים גרוע.
שאפו
אחת הסקירות היותר אינטליגנטיות שיצא לי לקרוא בתחום (גם כתבות מחו"ל).
אבל, חסרה לי התיחסות לאופי הסטאפ כהתיחסות לקטגורית מחיר דומה. כמו גם
לאופי הרמקולים הנבחנים למול דיירי הקבע של הכותב (בהנחה שזו לא המערכת הראשונה בחייו...).
לטעמי יש שימוש יתר בז'ארגון הקלאסי על חשבון שאר המוזיקה שנבחנה.
בגדול, אני אקרא בשמחה כל מה שתקליד!
אבל, חסרה לי התיחסות לאופי הסטאפ כהתיחסות לקטגורית מחיר דומה. כמו גם
לאופי הרמקולים הנבחנים למול דיירי הקבע של הכותב (בהנחה שזו לא המערכת הראשונה בחייו...).
לטעמי יש שימוש יתר בז'ארגון הקלאסי על חשבון שאר המוזיקה שנבחנה.
בגדול, אני אקרא בשמחה כל מה שתקליד!
איך התנהג המגבר בכתבה?
מאיר,
כתבה יפה. אותי מעניין לשמוע קצת יותר על ביצועי המגבר וכיצד הוא דחף את הרמקול שהוא לא מאד נציל.
האם מגבר ה- 60 וואט עשה עבודה טובה או נחנק?
כתבה יפה. אותי מעניין לשמוע קצת יותר על ביצועי המגבר וכיצד הוא דחף את הרמקול שהוא לא מאד נציל.
האם מגבר ה- 60 וואט עשה עבודה טובה או נחנק?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
מאוד נהניתי לקרוא . כבעלים של 684 כאלו הזדהיתי מאוד עם הרבה מהדברים (ומרטין הבטיח לי שעובדים על סקירה כזו לפני כ9 חודשים....)
יש להם חסרון משמעותי שלהם ,שהם מפונקים מבחינת הגברה ואת זה מספר אנשים כבר ציינו . מחוברים אצלי למגבר 640a cambridge ומשתלבים מצויין . ממליץ בחום .
יש להם חסרון משמעותי שלהם ,שהם מפונקים מבחינת הגברה ואת זה מספר אנשים כבר ציינו . מחוברים אצלי למגבר 640a cambridge ומשתלבים מצויין . ממליץ בחום .
אהבתיyuvalb כתב:אני מהמר על שרשור של 10+ עמודים.ארז_וחני כתב:מעניין מי הפעם יהיה הפיאט ומי יהיה הפרארי...yuvalb כתב:here we go again......![]()
שנוסיף עוד קיסם למדורה?
ארז...
יאללה חבר'ה... place your bids...
וואו מעניין לדעת למה למען ה' ,כול אלו שקונים B&W מתנהגים כאילו הם באמונה דתית חדשה וצריכים לעשות גיהאד על כול אלו שחושבים שהחברה הזו פשוט המשווקת הכי גאונית בפלנטה כי היא משווקת קרח דפוק במחיר יקר לאסקימוסים ?danlior כתב:truejoker
לגבי כבלים, מנסיוני המונסטר ששימשו את הבוחן גם אינטרקונקטים וגם כבל רמקול, חונקים מעט את הסאונד מה שמכביד במיוחד על רמקולי B&W שמאוד רגישים לכך....
הסיבה לכך היא הרצון להפוך מוצר CONSUMER למוצר אקזוטי .

המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
במה ה-B&W חטאה שלא שומעים על KEF, JBL? הרי מדיניות של התמחור של ניופאן היא לא טובה יותר מטופ אודיו..
אתה לא תקנה רמקול אקזוטי ב-5000 שקלים (כי זה המחיר שוק של 684)
אתה לא תקנה רמקול אקזוטי ב-5000 שקלים (כי זה המחיר שוק של 684)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
^^^ נכון כי מי שלא שמע כמה רוצים פה בארץ עבור ה KEF Reference לא שמע בדיחה טובה מימיו. אבל אין ל KEF אן ל JBL את ההילה של מוצרי פרמיום שיש ל B&W ולכן לא מתמקדים בהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- danlior
- חבר מכור קשה

truejoker
שאלת שאלה, אז אענה עליה מתוך כבוד לפורום, בלי התלהמות ומהלב. לא אוכל לענות בשם כולם, רק בשמי:
1) ממש לא איכפת לי אם B&W נחשבת למוצר בוטיק או קונסומר - להיפך, לדעתי האישית ובהתבסס רק על מה ששמעתי עד היום על כל מוצר בוטיק מוצלח, יש כמה שהם התרברבות לשמה ונשמעים בינוני במקרה הטוב. לעומת זאת, (שוב לדעתי האישית) אין עשן בלי אש וחברה לא יכולה להצליח במשך שנים על שנים ולהפך לקונצרן עולמי רק בעזרת פירסום ויחסי ציבור. ללא מוצר מעולה שיתן בסיס הולם לכל הקמפיין, הצלחת החברה תהיה מוגבלת במקרה הטוב.
2) הסיבה למה ששאלת היא אותה הסיבה שאני משתדל לענות לאנשים על שאלות שונות באתר וחווה את דעתי על נושאים שונים - אני אוהב את התחום, אוהב לדבר על התחום ואוהב לשתף ולהמליץ לאנשים שיתנסו בציוד אותו אני מעריך. כשרכשתי רמקולים התנסתי ברצינות ברמקולים שונים (למשל המיובאים על ידי עופר שחורי, ערן מאודיופריק, אמיר ארמה, ורבים, רבים אחרים). במשך חודשיים הסתובבתי והתנסתי ברמקולים בחנויות, אולמות תצוגה ואצל אנשים פרטיים בבית ואף רמקול ששמעתי (בהתנצלות מראש למי שעלול להתרגז) לא התקרב לטעמי האישי כמו רמקולי B&W סדרת ה-800 באותו התקציב. לכן, מטרתי היא אחת, לשתף זאת עם חבריי לאתר ולהעביר המלצה למי שמתכוון לרכוש רמקולים, ששווה יהיה לו לנסות לשמוע את הרמקולים של B&W במסע הנסיונות שלו, זה הכל! ושלא ירתע מהפרופוגנדה המושמעת על ידי מתנגדיהם של B&W באתר או שירתע מסטיגמות לא נכונות כמו מחיר יבואן מוגזם ששונה באופן מהותי בפועל בחנויות.
במידה ובעבר עשיתי זאת באגרסיביות, שוב אומר שזה נעשה רק מאהבת התחום ושוב אתנצל במי שנפגע.
אוהב את כולכם,
דני
שאלת שאלה, אז אענה עליה מתוך כבוד לפורום, בלי התלהמות ומהלב. לא אוכל לענות בשם כולם, רק בשמי:
1) ממש לא איכפת לי אם B&W נחשבת למוצר בוטיק או קונסומר - להיפך, לדעתי האישית ובהתבסס רק על מה ששמעתי עד היום על כל מוצר בוטיק מוצלח, יש כמה שהם התרברבות לשמה ונשמעים בינוני במקרה הטוב. לעומת זאת, (שוב לדעתי האישית) אין עשן בלי אש וחברה לא יכולה להצליח במשך שנים על שנים ולהפך לקונצרן עולמי רק בעזרת פירסום ויחסי ציבור. ללא מוצר מעולה שיתן בסיס הולם לכל הקמפיין, הצלחת החברה תהיה מוגבלת במקרה הטוב.
2) הסיבה למה ששאלת היא אותה הסיבה שאני משתדל לענות לאנשים על שאלות שונות באתר וחווה את דעתי על נושאים שונים - אני אוהב את התחום, אוהב לדבר על התחום ואוהב לשתף ולהמליץ לאנשים שיתנסו בציוד אותו אני מעריך. כשרכשתי רמקולים התנסתי ברצינות ברמקולים שונים (למשל המיובאים על ידי עופר שחורי, ערן מאודיופריק, אמיר ארמה, ורבים, רבים אחרים). במשך חודשיים הסתובבתי והתנסתי ברמקולים בחנויות, אולמות תצוגה ואצל אנשים פרטיים בבית ואף רמקול ששמעתי (בהתנצלות מראש למי שעלול להתרגז) לא התקרב לטעמי האישי כמו רמקולי B&W סדרת ה-800 באותו התקציב. לכן, מטרתי היא אחת, לשתף זאת עם חבריי לאתר ולהעביר המלצה למי שמתכוון לרכוש רמקולים, ששווה יהיה לו לנסות לשמוע את הרמקולים של B&W במסע הנסיונות שלו, זה הכל! ושלא ירתע מהפרופוגנדה המושמעת על ידי מתנגדיהם של B&W באתר או שירתע מסטיגמות לא נכונות כמו מחיר יבואן מוגזם ששונה באופן מהותי בפועל בחנויות.
במידה ובעבר עשיתי זאת באגרסיביות, שוב אומר שזה נעשה רק מאהבת התחום ושוב אתנצל במי שנפגע.
אוהב את כולכם,
דני