על מה אתה מדבר? מי היה זוכר את זה אם היינו מתעלמים? אפילו הביאו כתבה שאומרת שזה היה באיזה עמוד מאחור בעיתון צהובון. אנשים כמוך שמתלהמים כל כך מדברים כל כך חסרי חשיבות מוציאים את זה מפרופורציה. איזה כתב רצה ליצור שערוריה ובגלל שכמה אנשים מתלהמים מזה כל כך הוא הצליח. עכשיו ידעו מי הוא והוא יהיה מפורסם יותר ולא יכתוב יותר לעמוד מספר 37 בעיתון של 40 עמודים אלא לעמוד המרכזי - מרוצה?mulder כתב:אז אולי הגיע הזמן להפסיק להבליג ולהתחיל להגיב, בדיוק כמו שכל מדינה נורמלית העולם היתה עושה. אתה מסרב לקלוט את הדבר הכי חשוב, המקרה שהם מתארים הרי זה פשע נורא ובלתי נתפס שלכאורה הצבא עושה, זה לא איזה סיפור הזוי על מסטיקים. במקרה כזה שתיקה=מבוכה, בלבול, היתפסות עם המכנסיים למטה. ואת זה כל העולם רואה. חייבים לשים קו אדום, בדיוק כמו שהמוסלמים עשו בצדק או שלא, אבל הנה, שמעת על עוד עיתון שהעיז לצחוק על חשבון מוחמד? כמו שאמרתי קודם, כשזה מגיע למהומות בערים שלהם, פתאום הם לא מדברים על חופש הביטוי.flsh כתב: אני אגיד את זה שוב פעם אחרנה - אני לא חושב שהיה צריך לפרסם את הכתבה הזאת. אני בהחלט לא חושב שלפגוע בפרנסה של ישראלים זה פתרון. גם לא לקרוא להם אנטישמיים. דמוניזציה מודרנית? תפגע בהם בדרכים נכונות. לפגוע ביחסים שהם בסופו של דבר כן רווחיים לנו כעם זו לא הדרך. אל תגיע לכנסים שהם מארגנים, אל תקנה ישירות מהם, אל תטוס לשם, אל תפרגן להם. אבל לבוא ולהגיד שהבונוס של המנכל פחות חשוב העיקרון הזה (אותו מנכל שמספק פרנסה להרבה מאוד אנשים תושבי המדינה הזאת להזכירך) זו טעות. תבחר את האויבים שלך נכון ותתקוף אותם נכון.
רק להזכיר - הייתה כתבה לא מזמן של אחד העיתונים הערבים על זה שהכנסו מסטיקים שמגבירים תפקוד מיני לעזה בשביל לפגוע במוסריות הדתית שלהם. התעלמנו ואף אחד לא זוכר את זה. יש הבדל בין לטאטא מתחת לשטיח ובין להרוג אש על ידי זה שאתה לא מכניס לה אוויר.......
במקרה הזה שתיקה שווה רק למוות של הכתבה הזאת.. כמה פעמים אנחנו צריכים לראות שכל פעם שאתה מתלהם אתה רק מגביר את ההפך ממה שאתה רוצה? מתי נלמד כבר? התגובות האלה הן שמראות אותנו באור רע, לא שתיקה. שתיקה הייתה עושה רק טוב.
ובקשר למוסלמים - אני לא יודע אם אתה שם לב לזה, אבל הדבר העיקרי שזה עשה (ומספיק להסתכל בדיון הזה) זה להוציא את המוסלמים שבאירופה באור רע. תראה - אנשים אומרים שהאירופאים מסכנים כי יש להם ערבים במדינות. נראה לך שזו התוצאה שהמוסלמים של אותן מדינות רצו? אני לא.