האם תשקלו חרם צרכני על מוצרים משוודיה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149

שליחה

mulder כתב:
flsh כתב: אני אגיד את זה שוב פעם אחרנה - אני לא חושב שהיה צריך לפרסם את הכתבה הזאת. אני בהחלט לא חושב שלפגוע בפרנסה של ישראלים זה פתרון. גם לא לקרוא להם אנטישמיים. דמוניזציה מודרנית? תפגע בהם בדרכים נכונות. לפגוע ביחסים שהם בסופו של דבר כן רווחיים לנו כעם זו לא הדרך. אל תגיע לכנסים שהם מארגנים, אל תקנה ישירות מהם, אל תטוס לשם, אל תפרגן להם. אבל לבוא ולהגיד שהבונוס של המנכל פחות חשוב העיקרון הזה (אותו מנכל שמספק פרנסה להרבה מאוד אנשים תושבי המדינה הזאת להזכירך) זו טעות. תבחר את האויבים שלך נכון ותתקוף אותם נכון.
רק להזכיר - הייתה כתבה לא מזמן של אחד העיתונים הערבים על זה שהכנסו מסטיקים שמגבירים תפקוד מיני לעזה בשביל לפגוע במוסריות הדתית שלהם. התעלמנו ואף אחד לא זוכר את זה. יש הבדל בין לטאטא מתחת לשטיח ובין להרוג אש על ידי זה שאתה לא מכניס לה אוויר.
...
אז אולי הגיע הזמן להפסיק להבליג ולהתחיל להגיב, בדיוק כמו שכל מדינה נורמלית העולם היתה עושה. אתה מסרב לקלוט את הדבר הכי חשוב, המקרה שהם מתארים הרי זה פשע נורא ובלתי נתפס שלכאורה הצבא עושה, זה לא איזה סיפור הזוי על מסטיקים. במקרה כזה שתיקה=מבוכה, בלבול, היתפסות עם המכנסיים למטה. ואת זה כל העולם רואה. חייבים לשים קו אדום, בדיוק כמו שהמוסלמים עשו בצדק או שלא, אבל הנה, שמעת על עוד עיתון שהעיז לצחוק על חשבון מוחמד? כמו שאמרתי קודם, כשזה מגיע למהומות בערים שלהם, פתאום הם לא מדברים על חופש הביטוי.
...
על מה אתה מדבר? מי היה זוכר את זה אם היינו מתעלמים? אפילו הביאו כתבה שאומרת שזה היה באיזה עמוד מאחור בעיתון צהובון. אנשים כמוך שמתלהמים כל כך מדברים כל כך חסרי חשיבות מוציאים את זה מפרופורציה. איזה כתב רצה ליצור שערוריה ובגלל שכמה אנשים מתלהמים מזה כל כך הוא הצליח. עכשיו ידעו מי הוא והוא יהיה מפורסם יותר ולא יכתוב יותר לעמוד מספר 37 בעיתון של 40 עמודים אלא לעמוד המרכזי - מרוצה?
במקרה הזה שתיקה שווה רק למוות של הכתבה הזאת.. כמה פעמים אנחנו צריכים לראות שכל פעם שאתה מתלהם אתה רק מגביר את ההפך ממה שאתה רוצה? מתי נלמד כבר? התגובות האלה הן שמראות אותנו באור רע, לא שתיקה. שתיקה הייתה עושה רק טוב.
ובקשר למוסלמים - אני לא יודע אם אתה שם לב לזה, אבל הדבר העיקרי שזה עשה (ומספיק להסתכל בדיון הזה) זה להוציא את המוסלמים שבאירופה באור רע. תראה - אנשים אומרים שהאירופאים מסכנים כי יש להם ערבים במדינות. נראה לך שזו התוצאה שהמוסלמים של אותן מדינות רצו? אני לא.

mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666

שליחה

flsh כתב:
mulder כתב:
flsh כתב: אני אגיד את זה שוב פעם אחרנה - אני לא חושב שהיה צריך לפרסם את הכתבה הזאת. אני בהחלט לא חושב שלפגוע בפרנסה של ישראלים זה פתרון. גם לא לקרוא להם אנטישמיים. דמוניזציה מודרנית? תפגע בהם בדרכים נכונות. לפגוע ביחסים שהם בסופו של דבר כן רווחיים לנו כעם זו לא הדרך. אל תגיע לכנסים שהם מארגנים, אל תקנה ישירות מהם, אל תטוס לשם, אל תפרגן להם. אבל לבוא ולהגיד שהבונוס של המנכל פחות חשוב העיקרון הזה (אותו מנכל שמספק פרנסה להרבה מאוד אנשים תושבי המדינה הזאת להזכירך) זו טעות. תבחר את האויבים שלך נכון ותתקוף אותם נכון.
רק להזכיר - הייתה כתבה לא מזמן של אחד העיתונים הערבים על זה שהכנסו מסטיקים שמגבירים תפקוד מיני לעזה בשביל לפגוע במוסריות הדתית שלהם. התעלמנו ואף אחד לא זוכר את זה. יש הבדל בין לטאטא מתחת לשטיח ובין להרוג אש על ידי זה שאתה לא מכניס לה אוויר.
...
אז אולי הגיע הזמן להפסיק להבליג ולהתחיל להגיב, בדיוק כמו שכל מדינה נורמלית העולם היתה עושה. אתה מסרב לקלוט את הדבר הכי חשוב, המקרה שהם מתארים הרי זה פשע נורא ובלתי נתפס שלכאורה הצבא עושה, זה לא איזה סיפור הזוי על מסטיקים. במקרה כזה שתיקה=מבוכה, בלבול, היתפסות עם המכנסיים למטה. ואת זה כל העולם רואה. חייבים לשים קו אדום, בדיוק כמו שהמוסלמים עשו בצדק או שלא, אבל הנה, שמעת על עוד עיתון שהעיז לצחוק על חשבון מוחמד? כמו שאמרתי קודם, כשזה מגיע למהומות בערים שלהם, פתאום הם לא מדברים על חופש הביטוי.
...
על מה אתה מדבר? מי היה זוכר את זה אם היינו מתעלמים? אפילו הביאו כתבה שאומרת שזה היה באיזה עמוד מאחור בעיתון צהובון. אנשים כמוך שמתלהמים כל כך מדברים כל כך חסרי חשיבות מוציאים את זה מפרופורציה. איזה כתב רצה ליצור שערוריה ובגלל שכמה אנשים מתלהמים מזה כל כך הוא הצליח. עכשיו ידעו מי הוא והוא יהיה מפורסם יותר ולא יכתוב יותר לעמוד מספר 37 בעיתון של 40 עמודים אלא לעמוד המרכזי - מרוצה?
במקרה הזה שתיקה שווה רק למוות של הכתבה הזאת.. כמה פעמים אנחנו צריכים לראות שכל פעם שאתה מתלהם אתה רק מגביר את ההפך ממה שאתה רוצה? מתי נלמד כבר? התגובות האלה הן שמראות אותנו באור רע, לא שתיקה. שתיקה הייתה עושה רק טוב.
ובקשר למוסלמים - אני לא יודע אם אתה שם לב לזה, אבל הדבר העיקרי שזה עשה (ומספיק להסתכל בדיון הזה) זה להוציא את המוסלמים שבאירופה באור רע. תראה - אנשים אומרים שהאירופאים מסכנים כי יש להם ערבים במדינות. נראה לך שזו התוצאה שהמוסלמים של אותן מדינות רצו? אני לא.
...
אם זו היתה כתבה על חיילים שלקחו צעצוע לילד פלסטיני הייתי מסכים איתך. אתה מפגין חוסר ראייה רחבה וזה חבל, אתה מסתכל רק על הכתבה הזאת במקרה הספציפי הזה אבל זה חלק ממגמה שחייבת להיפסק. מאיפה לך שהיו מתעלמים? מאיפה לך כמה אנשים קוראים את הכתבות האלה ומושפעים מהן? מה אם עוד שבוע תקרא על ישראלי שנסע לשוודיה והותקף על ידי מוסלמים שבשביל המחאה הוציאו לו כליה ונתנו לו לדמם ברחוב?

מה שהכי אירוני זה שאם זה היה קורה בגרמניה הם היו הראשונים לגנות את זה.

יודע מה, גם אל תגנה את זה שהרב עובדיה קרה לשופטים פה כופרים הרי הוא סתם זקן סנילי (רצחו פה שופט בסוף), וזה סהכ חופש ביטוי לשים תמונות של ראש ממשלה בכאפייה, מה כבר יכול לקרות (אה, אופס), ומיין קאמפף זה בסך הכל איזה ספר הזוי של איזה אמן גרמני עם שפם מוזר. פשוט נתעלם וזה יעבור.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149

שליחה

אתה לא יודע להבדיל בין דיבורים ומעשים במקרה?
אני רואה שזה כמו לדבר אל קיר.. אם תהיה בשוודיה ויתקפו אותך ויוציאו לך כליה זה דבר אחד. אנחנו מדברים פה על דבר אחר. אתה באמת חושב שהם אנשים שפויים ונחמדים לגמרי אבל כשהם רואים יהודי או ישראלי הם כמו שור זועם שרק רוצה להכנס בך?

אני מציע שתמשיך להתלהם על כל דבר שמישהו אי פעם כתב או הוציא מהפה. זה יוביל אותך מאוד רחוק בחיים.

mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

flsh כתב:אתה לא יודע להבדיל בין דיבורים ומעשים במקרה?
אני רואה שזה כמו לדבר אל קיר.. אם תהיה בשוודיה ויתקפו אותך ויוציאו לך כליה זה דבר אחד. אנחנו מדברים פה על דבר אחר. אתה באמת חושב שהם אנשים שפויים ונחמדים לגמרי אבל כשהם רואים יהודי או ישראלי הם כמו שור זועם שרק רוצה להכנס בך?

אני מציע שתמשיך להתלהם על כל דבר שמישהו אי פעם כתב או הוציא מהפה. זה יוביל אותך מאוד רחוק בחיים.
...
השתכנעתי. מה בכלל חשבתי לעצמי.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

לעומת זאת, הנה עוד סוג של תגובה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3765741,00.html

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

nadavck כתב:ראו את הכתבה הזאת...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3765691,00.html

לא תמיד צריך להגיב לכל דבר... כמו שאנחנו לא שופטים את כל היהודים על פי התנהלות של רבנים אלה ואחרים שהולכים לחבק את אחמדיניג'ד.
...
אתה יודע , מה היה קורה אם להבדיל אלף אלפי הבדלות הייתי אומר להצניע כתבה שאומרת שהקהילה זה שוני גנטי שגורם להם לשנוא סטרייטים ולנסות להרוג אותם ו/או לאנוס אותם כדי שיהיו הומואים ? ובשביל שהאנלוגיה תהיה יותר ברורה זה היתה מתפרסם בארץ הומופוביה (שם ארץ שאינה קיימת מחוץ למשל הזה :lol: )?
אז כמובן היו אלו שהיו אומרים שנשתוק וזה יגיע לדפים האחוריים , הבעיה היא שכשזה מתחיל אתה לא יודע היכן זה יגמר
ואני אשאל אותך רק שאלה אחת ? האם אתה זוכר משהו דומה לאנלוגיה שלי מההיסטוריה ? אם תדע את התשובה תקבל ציון עובר :lol:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

...
אתה צודק , אבל לגבי הנושא של המחיר הכלכלי , אם תזכר היה מישהו שאמר את זה לפניך , ועשו מחזה על זה , קוראים לו שיילוק :lol:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ashke151 כתב:לדעתי התירוצים של מספר חברים שכתבו לפני הוא רציונלי מידי לטעמי .
ישנם רגעים שיש לבטא סולידריות אם מצב או תופעות מהסוג הנחות ביותר.
אי יכולת להתאחד סביב עלילות דם מתוך היחשבות והפעלת שיקול דעת
של מי מפסיד או מרויח לא רלוונטי.
המסר חייב לעבור וכול תגובה ספונטנית או מאורגנת אשר עומדת במסגרת החוק
היא חובה מוסרית.
...
מסכים בהחלט . הבעיה האמיתית שלנו , היא בעובדה שאנחנו כבר לא יכולים לומר לעולם שדברים כאלו הובילו לשואה , כי יש גורמים ביננו שטוענים שאנחנו השואה של הפלשטינים , והם גם דואגים להציף את התקשורת בעולם בזה . אחרי הPR שהם עושים לנו , ההסברה שלנו שווה לת*ת
רק היום קראתי על פרופסור מאוניברסיטת ב"ש שמבקש מהעולם לעשות עלינו חרם כלכלי כי המצב ברצועה הוא כמו האפרטהייד . אז אם אנשים כאלו יכולים לבוא מאיתנו , מה אנו רוצים מהשבדים ?
אני לא רוצה להכנס כאן למקומות שאסורים באתר , אבל כולם יכולים לחשוב מה היה קורה באמריקה , אם פרוספסור באוניבריסטה שמקבל מימון מהממשל היה אומר שצריך להחרים מוצרים אמריקאיים בגלל מה שהם עשו בגיטמו למשל (שזה הרבה יותר גרוע ממה שאנו עושים ועוד יותר בהתחשב בעובדה שאנו נלחמים על קיומנו )
"מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו" והיום רואים את זה בעליל

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

theAman כתב:לעומת זאת, הנה עוד סוג של תגובה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3765741,00.html
...
:lol: :lol: :lol: :lol: אהבתי

ralon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

חרם

שליחה

אני ממזמן חושב שהשבדים אנטישמים.
ולכן אני לא קונה, לא וולבו, לא איקייה, לא סאאב ולא כל מוצר אחר משבדיה.
אלא אם כן הם עושים ממש הנחה....וביחוד שהמוכרת שבדית.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

Re: חרם

שליחה

ralon כתב:אני ממזמן חושב שהשבדים אנטישמים.
ולכן אני לא קונה, לא וולבו, לא איקייה, לא סאאב ולא כל מוצר אחר משבדיה.
אלא אם כן הם עושים ממש הנחה....וביחוד שהמוכרת שבדית.
...
:?
כמו ה-"חרם" על טורקיה.
עושים חרם אלא אם כן הדיל הוא הכל כלול ויותר זול מלונדון

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318

שליחה

הכתבה בעיתון זוטר בשוודיה לא היתה שטויות-משום שעובדה שזה הגיע לדרגים הגבוהים ביותר

כתגובה לדעתי עלינו להשמיד את הכור האיראני
אמן מייסר

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143

שליחה

לא,
אני לא נוהג לבדוק את ארץ המוצא של המוצרים שאני קונה ( בדרך כלל מה שכתוב גם לא נכון ).
אם אני צריך מוצר כלשהו והוא פונקציונלי לצרכים שלי מצידי שייצרו אותו על הירח.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

mulder פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Lior_M כתב:לא,
אני לא נוהג לבדוק את ארץ המוצא של המוצרים שאני קונה ( בדרך כלל מה שכתוב גם לא נכון ).

ליאור
...
אוקיי, אז אם לדוגמא יש מפעל ששייך לאימפריה העסקית של בין לאדן, או מפעל של איראן, אז אתה תקנה מהם למרות שאתה יודע שזה מיוצר שם ואתה נותן כסף לאנשים שמצידם רוצים שאתה תהיה על הירח, אבל מבחינתך זה בסדר כי זה פונקציונלי? אני לא מבקר, רק רוצה לוודא שהבנתי.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4894

שליחה

mulder כתב:
Lior_M כתב:לא,

ליאור
...
אוקיי, אז אם לדוגמא יש מפעל ששייך לאימפריה העסקית של בין לאדן, או מפעל של איראן, אז אתה תקנה מהם למרות שאתה יודע שזה מיוצר שם ואתה נותן כסף לאנשים שמצידם רוצים שאתה תהיה על הירח, אבל מבחינתך זה בסדר כי זה פונקציונלי? אני לא מבקר, רק רוצה לוודא שהבנתי.
...
אגב...
אתה לא צריך ללכת למשהו תיאורטי.
יש לך אותו מתחת לאף וגם אתה צורך אותו כל יום - נפט.
שלא תטעה, המימון העיקרי לאירגוני טרור מגיע ממדינות נפט,
ומכספי נפט.
מישהו מאיתנו הפסיק להשתמש בו? הרי היום ישנן חלופות...

תראו, אני האחרון שאגן על השבדים.
לטעמי, כאן אנחנו צריכים לנהוג כשכנינו הערבים, לחייך, להחזיר באותה מטבע של כתבות הזויות בסיגנון הזה (כל אחד ודימיונו), ולחכות בסלבנות.
השואה הבאה באירופה לא תהיה של יהודים.
הם האירופאים סובלים מאותם מהגרים מוסלמים באופן שווה.
אם תשימו לב מידי יום ישנה איזו תת כותרת נסתרת בכל האתרים הגדולים על קריאה של ראש ממשלת/נשיא "מדינה אירופית כלשהי" לטפל בבעיית המהגרים באירופה כולה דרך האיחוד האירופי כי זו בעיה שמשותפת לכולם.
היום, במקרה, זה הגיע מאיטליה.

בקיצור, בקרוב מאוד אנחנו נהיה ממש זניחים מבחינת האירופאים והשיח העולמי,
כי אם יש משהו שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות זו הגזענות והגאווה הלאומית של כל אחת מהאומות האירופאיות.
וכולנו יודעים מה הם מסוגלים לעשות, היסטורית אני לא חושב שיש איזשהו עם נקי כפיים שם.

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374

שליחה

אני עושה חרם על ליברמן. גורם לנו הרבה יותר נזק משוודיה :twisted:
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

אין לי כוונה להחרים מוצרים משוודיה כמו שאני לא מחרים מוצרים עם הכשר בד"ץ. אני רק לא מבין למה צה"ל עוד לא הגיש נגד העיתון והכתב תביעה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ufffnick כתב: תראו, אני האחרון שאגן על השבדים.
לטעמי, כאן אנחנו צריכים לנהוג כשכנינו הערבים, לחייך, להחזיר באותה מטבע של כתבות הזויות בסיגנון הזה (כל אחד ודימיונו), ולחכות בסלבנות.
השואה הבאה באירופה לא תהיה של יהודים.
הם האירופאים סובלים מאותם מהגרים מוסלמים באופן שווה.
אם תשימו לב מידי יום ישנה איזו תת כותרת נסתרת בכל האתרים הגדולים על קריאה של ראש ממשלת/נשיא "מדינה אירופית כלשהי" לטפל בבעיית המהגרים באירופה כולה דרך האיחוד האירופי כי זו בעיה שמשותפת לכולם.
היום, במקרה, זה הגיע מאיטליה.

בקיצור, בקרוב מאוד אנחנו נהיה ממש זניחים מבחינת האירופאים והשיח העולמי,
כי אם יש משהו שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות זו הגזענות והגאווה הלאומית של כל אחת מהאומות האירופאיות.
וכולנו יודעים מה הם מסוגלים לעשות, היסטורית אני לא חושב שיש איזשהו עם נקי כפיים שם.
...
לא נעים לי לומר לך , ואני מסתכן שאני אחשב פראנואידי , אבל גם הערבים וגם האירופים הנוצרים (בניגוד לנצרות האוונגלית של האמריקאים ), רואים בך אוייב . כך שגם אם יתלקחו הרוחות שם וגלוחי ראש יקומו בגלל הערבים , אתה תושפע מכך לא פחות , והערבים ישנאו אותך יותר כי יאשימו אותך שמנהיגים יהודים עומדים מאחורי האנטישמיות נגדם :lol:
זו אחת הסיבות שלגבי לכל הפחות אנשים שעושים תעמולה נגדנו ו/או עוזרים למכונת התעמולה של הערבים נחשבים בגדר בוגדים . מה עוד שחלקם גם מקבלים מימון בשביל הדיווחים והפסיאודו דוחו"ת שלהם ממדינות שונות באירופה

מעניין מה היה קורה אם מדינת ישראל הייתה משלמת למפלגה איזוטרית באנגליה כסף , כדי לדווח ולהראות בצורה מזוויעה את מעשי הס.א.ס באירלנד ?
או שהייתה עושה את זה בכול מדינה אחרת עם בעיות פנים באיחוד האירופי ?
מעניין מה היה קורה למפלגה /קבוצה ההיא בארצה , ומעניין מה היה הרעש האדיר שכול העולם היה עושה על ההתערבות שלנו בעינינים הפנימיים שלהם . אבל כשזה קורה כאן , וזה גם קור ע"י אנשי אקדמיה שמקבלים משכורת ותקציבי מחקר מהמדינה כולם שותקים כולל התקשורת
אז כול עוד אתם שותקים , אתם תקבלו את זה ותראו מה יקרה ליהודים בכול העולם , ואם תהיה שואה נוספת , אתם יכולים כבר עכשיו לדעת מי הוסיף שנאה בעולם ליהודים

shooli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233

שליחה

שמתי לב שכל הציטוטים/כתבות שהמגיבים מביאים בתור דוגמה הם מ-Ynet.

יכול להיות שכל העניין לא התרחש בכלל ואתם רק מדמיינים? ניסיתם לבדוק או להצליב
מקורות? אולי איזה כתב ב-Ynet שהחברה השוודית שלו זרקה אותו מנסה לגרום לגירוש כל המתנדבות
השוודיות? 8O

כל שני וחמישי ישנה קריאה לחרם/מחאה/דרישה להחזרת השגריר ממדינה כזאת או אחרת.
הדבר שקול למטחנת מים שמופעלת ע"י ילד - דבר אינפנטילי ולא מייצר כל ערך.

להעלב זו בחירה מודעת. העיתונות החופשית היא כלי יקר ערך, והמנגנון הראשון להעלם כאשר משטרים אפלים
עולים לשלטון. ולא, לא סגרו בשוודיה את העיתון שפירסם את הקריקטורה של מוחמד, כי העיתון שפירסם
אותה הוא בכלל מדנמרק, ועיתונים בכל אירופה פרסמו את הקריקטורה גם הם, לאות הזדהות.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

אז מי מחליף את הבלדליוס שלו לטובת החרם ???

שליחה

תמיד אמרו שהצרפתים אנטישמים , אבל משום מה לא ראיתי ירידת מכירות של רנו, פיז'ו וסטרואן בישראל ....

רגע מה עם הגרמנים ? האאודי הבמוו והמרצדס בפריחה מתמדת .

והבריטים ? כל זמן מה גם יוצאים באיזה כותרת מאיזו אוניברסיטה ומחרימים אקדמית את ישראל
אז כל בעלי הפיוניר שעברו כיוון AIR Studio Sound Tuning בלונדון , מיד להחליף לרסיבר אחר

אז עכשיו זה השבדים עם הוולבו ? ממליץ לא לרכוש מפתח שבדי יותר , זה גם לא יפגע בפרנסה של הישראלים ......

הישראלים חזרו לטורקיה כמו כלב שחוזר לקיא שלו , ושם נאמרו דברים על ידי ראש ממשלה ועם כוונה אמיתית ולא ע''י עיתונאי קטן בצהובון .

בשביל חרם צריך משמעת עצמית חזקה , ותוסיפו על כך את דברי dudib
סתם שטויות , אף חרם בארץ לא עבד אף פעם , תוריד שקל ממוצר שוודי (לא כל שכן משוודית) ונגמר לך החרם , כאן רק הכסף מדבר
...
שזה הכי נכון . וקבלתם את התמונה .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

חזור אל “ללא קשר”