איכות הקלטה ב PVR 150

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ofer1973
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1339
שם מלא: ofer1973
נתן תודות: 507 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #21 

ברגע זה פתחתי חשבון באתר http://www.pcalchemy.com/ ,
ורכשתי את ה-SAGETV :) .

האם אני אמור לקבל היום (יום שבת) את הרישיון ?
אם כן ,מתי בערך ?

בתודה
עופר.י
עופר.י

leo212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #22 

seliko כתב:שלום לכולם,
אתמול חיברתי לראשונה את ה HAUPPAUGE PVR 150 שלי, ולאחר נסיון עם GBPVR שלא צלח, עברתי ל SAGETV 4 (אל תגידו לי שכולכם קניתם אותה אחרי 14 ימי נסיון...אבל שיט, היא היחידה שעובדת לי...טוב, ניפרד מעוד 80 דולר...).

בכל מקרה, הכל עובד שם סבבה, אבל ההקלטה מוציאה SCAN LINES הוריזונטליים בקטעים שיש אקשן או דמויות שנעות מהר. איך אפשר לשלוט באיכות ההקלטה?

שוב תודה לכולכם!
...
לא מבין מה כולם מתלהבים מsagetv , הורדתי אותה, ניסיתי, בכלל לא אהבתי את איך שהיא נראית מבחינת gui ואת העובדה שהיא מסחרית ואין קהילה שעומדת מאחוריה בפיתוח Plugins (הנסיון מראה שקהילות של קוד פתוח מייצרות קוד איכותי יותר ובקצב גבוה יותר מכל חברה מסחרית)
לעומת זאת gbpvr, פשוטה, מלאה בתוספות (הורדתי את כל חבילות הmy למיניהם ואת סקין הbluemce2) והיא נראית ומתנהגת מצויין (עם כרטיס הpvr 150) . והכי חשוב - היא לא עולה שקל, מספיק הוצאתי על כרטיס הטלויזיה 500 ש"ח....

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #23 

אני אסתכן בפתיחת תיבת פנדורה...
היתרון של GBPVR הוא בעובדה שהיא חינמית. אני לא בקיא בחסרונותיה של GBPVR אבל אם החברה פה ממשיכים להמליץ על SAGETV למרות מחירה הגבוה כנראה שיש סיבה. אני גם לא מבין מאיפה הבאת את זה שאין קהילה שעומדת מאחורי SAGETV, יש המון PLUGINS בשבילה וחברה כמו אורן ידידנו מהפורום ממשיכים לפתח חבילות בשבילה. אגב, אני אישית לקראת סיום תקופת הניסיון של SAGETV ולמען האמת טרם החלטתי אם לקנות אותה או לנסות את GBPVR. אולי החברה פה באמת יסבירו את כדאיות הקנייה ב300 ש"ח?

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #24 

לי חשובים מספר דברים עיקריים:
1. יציבות יציבות יציבות - אם התוכנה נופלת - היא לא שווה לי כלום. כל הממירים אצלי בבית (3) מחוברים למחשב מרכזי - שרת - וכל הטלויזיות ושאר המחשבים הם קליינטים. אם התוכנה נופלת כל הבית מושבת. אני מדבר על תוכנה שרצה חודשים ללא התערבות שלי... (מנסיון שיש שני ילדים בבית - אם לא ניתן לספק את דרישתם ל-DVD או ערוץ BABY מייד - כי יש תקלה - אנחנו בבעיה... )
2. ממשק פשוט וקסטומיזציה מוחלטת - ראה ממשקים בעיברית על ידי - היות ואני לא היחידי שמשתמש במערכת...
3. תמיכה במספר לא מוגבל של ממירים וקליינטים - המצב כיום - שרת אחד (מחובר ל-3 ממירים) ו-5 קליינטים.
4. קהילה שיכולה לעזור ותמיכה של החברה המייצרת - מבחינת הקהילה - מדהים (אני מדבר על הפורום באנגלית) לגבי התמיכה של החברה - עונים וגם משפרים אבל ל-א-ט מדי לטעמי...
5. תמיכה לאורך זמן! השקעתי המון כסף בחומרה וטונות של זמן בבניית המערכת שתתאים לדרכי - ואני לא רוצה שהתוכנה תעלם או תופסק פיתוחה מחר בבוקר.

לדעתי כמובן...
אורן.

ofer1973
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1339
שם מלא: ofer1973
נתן תודות: 507 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #25 

שעתיים אחריי הרכישה ,קיבלתי את מספר הרשיון של
ה-SAGETV :D .

עכשיו רק נשארה לי הבעיה עם קריאת ה-EPG
עלידיי ה-SAGETV :( .

נ"ב: את הרכישה ביצעתי בעזרת ויזה ישראלית (לא בין לאומית).

תודה רבה לכם על העזרה והתמיכה ,במיוחד לאורן שבזכותו
רכשתי את ה-SAGETV .

עופר.י
עופר.י

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”