לכמה כאן יש iPhone 3GS?
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
לפי הדיווחים, אסור לחברות הסלולריות לגעת במכשיר או לפתוח אותו. מה שזה אומר הוא שעד שלא יסגרו את כל הפינות בנוגע להתאמות לישראל (קרי: קידומות וכו'), לא תהיה השקה...
לפי דעתי זה יקרה עם גירסא 3.1 - מה שאומר שיש עוד שבועיים בערך להשקה.
לפי דעתי זה יקרה עם גירסא 3.1 - מה שאומר שיש עוד שבועיים בערך להשקה.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
נכון, המכיש איטי מאוד יחסית ל- 3GS, אבל לא בשביל זה אני הולך לשדרג עכשיו.oferlaor כתב:
Giliboy,
אני ממש סובל מהמהירות של המכשיר בשלב הזה. יש לי הרבה אפליקציות ואני משתמש כבד וזה פשוט מאיט אותי.
ה-3GS הראשון שאני רואה שהוא במחיר סביר יהיה שלי....
אמתין לדור הבא..
...
- skyhawlk
-
- חבר פעיל

- תגובות: 96
אני אמתין עד תום המשבר הכלכלי, או עד לירידת המחיר למתחת 3000 ש"ח (מה שיבוא קודם).
-
oferlaor
-
- מנהל

ה-3G "הקטן" (8GB) יעלה כנראה פחות מ-3000 ש"ח. להערכתי בסביבות 2000 ש"ח.
זה המכשיר שאני משתמש בו כרגע.
תמשיכו להצביע בהמוניכם, התוצאות מאוד מעניינות.
זה המכשיר שאני משתמש בו כרגע.
תמשיכו להצביע בהמוניכם, התוצאות מאוד מעניינות.
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
אתה יכול כבר היום לקנות באזור ה 3000 וקצת עבור מכשיר לא SIM FREE בנפח של 16 גיגה. 3GS כמובן.ני אמתין עד תום המשבר הכלכלי, או עד לירידת המחיר למתחת 3000 ש"ח (מה שיבוא קודם)....
לדוגמא - http://www.iphones.co.il/forum/thread94689.html
http://www.iphones.co.il/forum/thread94777.html
http://www.iphones.co.il/forum/thread94625.html
ולפי רוב העיתונים הכלכליים אנחנו בידיוק יוצאים מהמשבר...
שי
- kingshoko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
יש לי 3GS 16GB
לפניו הייתי עם 3G 16GB... ולדעתי ההבדל גדול, המכשיר הרבה יותר כייפי ומגיב מעולה!
מה שקשה להגיד על 3G רגיל.
שילמתי עליו 650$ בניו יורק ומכרתי את שלי ב1800 שקל בארץ... ככה שזה מאד שווה שידרוג
לפניו הייתי עם 3G 16GB... ולדעתי ההבדל גדול, המכשיר הרבה יותר כייפי ומגיב מעולה!
מה שקשה להגיד על 3G רגיל.
שילמתי עליו 650$ בניו יורק ומכרתי את שלי ב1800 שקל בארץ... ככה שזה מאד שווה שידרוג
-
oferlaor
-
- מנהל

- kingshoko
-
- חבר מביא חבר

oferlaor כתב:לא SIM FREE, לא קונה.
אני גם צריך חשבונית (חוק זה חוק)....
אבל בסדר, אף אחד לא מחייב אותך.
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
שלילי, יש לדעתי מעט מאוד אנשים שיודעיםtheAman כתב: Pavelz, אמנם לא קשור, אבל כבר יש תמחור שאפשר לפרסם?...
Need more cowbell
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
אני עם 3G כבר כמעט שנה. שיחקתי עם 3GS ואני מוכרח לומר שאפל, לדעתי, שוב שיחקו אותה *בענק*!Giliboy כתב:לא רואה סיבה לשדרג מ- 3G ל- 3GS.
אין פה פריצת דרך, לדעתי לפחות,
והמכשיר נראה אותו הדבר ויזואלית....
(כן, אני יודע שאני נשמע כמו אפל ג'אנקי, אבל אני לא. בחיי
אפל הצליחו לחדש שוב ובאופן מפתיע שוב הם הצליחו לענות על הבעייתיות הגדולה ביותר של המשתמשים שלהם. אם תשאל אותי מה הכי מציק לי באייפון, אני אענה "מהירות התגובה". ולא רק באייפון, גם נוקיות מסדרה 60/70 (סימביאן למיניו), סוני אריקסונים חזקים ושלא לדבר על WM. כולם סובלים מאיטיות מחרפנת, שגורמת לך להתגעגע לנוקיה 6100 כדי לשלוח סמס.
שיחקתי במשך כחצי שעה עם 3GS וההבדל פשוט *תהומי*. לא קטן, לא בינוני. תהומי!
זה פשוט הופך את חווית המשתמש (הטרנד, אגב, הוא לא לדבר על UI = User Interface אלא על UX = User Experience) לטובה בסדר גודל שלם.
לכן, לדעתי, בהחלט שווה לשדרג ל-3GS.
גם אני, כמו עופר, אקנה רק SIMFREE.Itay_Pollak כתב:עופר - מהו מחיר סביר?...
המחירים היום בארץ הם שערוריתיים.
עשיתי חשבון עם חבר, ש3GS 16GB SIMFREE באיטליה, לאחר החזר מס (שמקבלים בקלות בנמל התעופה, להבנתי) יעלה לנו פחות מ-3000 ש"ח.
זה מחיר סביר.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
oferlaor
-
- מנהל

- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
אם נתארגן מספיק אנשים, יהיה שווה לשלוח מישהו לאיטליה רק כדי שיביא לנו אייפונים! 
אגב, ברצינות: גם ביוון מוכרים SIMFREE, והמחיר שם אפילו זול יותר מאיטליה. אני לא יודע למה יוון לא על הכוונת של הישראלים, וכולם מדברים רק על איטליה.
טיסת יום ליוון עולה משהו כמו 250$.
אגב, ברצינות: גם ביוון מוכרים SIMFREE, והמחיר שם אפילו זול יותר מאיטליה. אני לא יודע למה יוון לא על הכוונת של הישראלים, וכולם מדברים רק על איטליה.
טיסת יום ליוון עולה משהו כמו 250$.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
שאלה למי שכבר יש לו 3GS - אחת התלונות העיקריות כנגד ה-3G הקודם הייתה זמן סוללה מגוחך - מה המצב לגבי ה-3GS?
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
הסוללה ב 3GS נותנת זמן עבודה טיפה ארוך יותר.yairf כתב:שאלה למי שכבר יש לו 3GS - אחת התלונות העיקריות כנגד ה-3G הקודם הייתה זמן סוללה מגוחך - מה המצב לגבי ה-3GS?...
למשתמש הבסיסי היא תספיק ליומיים.
למתקדם, יום וקצת.
לסייבורג, גג יום ואף פחות.
שי
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
לעפר - לשעה
העם דורש..... כל מיני דברים
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
אני מחדד את השאלה - נטען בעבר כלפי ה-3G, שהוא עובד בסדר כל עוד לא מתחברים ל-3G, ואז הסוללה מתחסלת תוך שעות ספורות - מה המצב לגבי ה-3GS?
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
אני נמצא ברשת פלאפון- לכן ה3G צריך להיות מאופשר תמיד+PUSH עובד+קצת דיבור+שעה מוזיקה+גלישה באינטרנט=בערך יום שלם...
אני משתמש ממוצע..לא 24\7 על האייפון..
אני משתמש ממוצע..לא 24\7 על האייפון..
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
לא יודע מי דיווח לך דבר כזה, אבל אצלי, שאני מדבר המון ביום עם BT מופעל כל הזמן, לא גמרתי את הסוללה פעם אחת.yairf כתב:אני מחדד את השאלה - נטען בעבר כלפי ה-3G, שהוא עובד בסדר כל עוד לא מתחברים ל-3G, ואז הסוללה מתחסלת תוך שעות ספורות - מה המצב לגבי ה-3GS?...
- kingshoko
-
- חבר מביא חבר

זה ידוע שגירסה 3 בעייתית בנושא הסוללה.MartinHSabag כתב:לא יודע מי דיווח לך דבר כזה, אבל אצלי, שאני מדבר המון ביום עם BT מופעל כל הזמן, לא גמרתי את הסוללה פעם אחת.yairf כתב:אני מחדד את השאלה - נטען בעבר כלפי ה-3G, שהוא עובד בסדר כל עוד לא מתחברים ל-3G, ואז הסוללה מתחסלת תוך שעות ספורות - מה המצב לגבי ה-3GS?......
אפל הבטיחו לסדר את העניין ב3.1
אם אתה גולש 3G\WIFI, שיחות, GPS והרבה, הסוללה מחזיקה בקושי יום.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
מרטין,MartinHSabag כתב:לא יודע מי דיווח לך דבר כזה, אבל אצלי, שאני מדבר המון ביום עם BT מופעל כל הזמן, לא גמרתי את הסוללה פעם אחת.yairf כתב:אני מחדד את השאלה - נטען בעבר כלפי ה-3G, שהוא עובד בסדר כל עוד לא מתחברים ל-3G, ואז הסוללה מתחסלת תוך שעות ספורות - מה המצב לגבי ה-3GS?......
אם אני לא טועה, אתה מטעין אותו בזמן נסיעה, לא..?