skin מומלץ למדיה פורטל גרסה 1.0.2
-
arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 688
תודה ידידי 
-
arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

בוקר טוב, אתמול התקנתי את התוסף הנ"ל אך משום מה כשביצעתי את ההוראות להתקנת השלט לפי מה שהסביר
staticx ,אבל משום מה התוכנה "לא קוראת את הכפתור הירוק" ולא מזהה אותו , אני מקבל הודעה של TIME OUT
והשלט עדיין לא עובד
, ביטלתי את המדיה סנטר אז הוא לא פותח אותה , אבל הוא גם לא פותח את המדיה פורטל..
staticx ,אבל משום מה התוכנה "לא קוראת את הכפתור הירוק" ולא מזהה אותו , אני מקבל הודעה של TIME OUT
והשלט עדיין לא עובד
-
arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

יש רעיון?
-
arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

לאף אחד אין מושג מה הבעיה?
-
arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

אולי זה הפתרון? http://forum.team-mediaportal.com/newco ... 7-a-55421/ למרות שאני לא לגמריי מבין מה לעשות..
- ehh
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
arik35 כתב:בוקר טוב, אתמול התקנתי את התוסף הנ"ל אך משום מה כשביצעתי את ההוראות להתקנת השלט לפי מה שהסביר
והשלט עדיין לא עובד, ביטלתי את המדיה סנטר אז הוא לא פותח אותה , אבל הוא גם לא פותח את המדיה פורטל..
...
איך הצלחת להוריד את IRSS 1.4.2? אני מחפש את זה בכל השרשור הארוך שנתנו למעלה, לא מוצא.
תוכל להפנות אותי ללינק הורדה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
יש לינק תקין בהודעה #20 בעמוד זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

פיקסיס, אין לך פתרונות בשבילי הפעם..?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אצלי הכפתור הירוק הגדול גם לא עובד, אבל כפתורים אחרים כן הצלחתי לתכנת.
-
arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

ומה אתה אומר על הפתרון שנתנו שם בלינק שצירפתי?
האמת , לא כ"כ הבנתי לאן נכנסים בכדי להגדיר את זה So I tried changig server from localhost to htpc-PC inside the MCE-Control plugin, and suddenly everything worked
אולי אתה תבין?
האמת , לא כ"כ הבנתי לאן נכנסים בכדי להגדיר את זה So I tried changig server from localhost to htpc-PC inside the MCE-Control plugin, and suddenly everything worked
אולי אתה תבין?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני השתמשתי בתוכנה בשביל לתכנת כפתור שיריץ GBPVR. במדיה פורטל אני פחות מבין.
-
arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

בקיצור ניסוי ותהיה ... טוב אם אין ברירה אז אין ברירה, אגב מישהו לתכנת את הכפתור הירוק של שלט MCE בכדי
שיפתח את המדיה פורטל?
שיפתח את המדיה פורטל?
-
arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

אז ככה צרות מסתבר באמת באות בצרורות, אחר שהתכנת את הIR SUITE ניסיתי להכנס לPLUGINS בקונפיגורציה של המדיה פורטל אבל כל פעם קיבלתי הודעת שגיאה שקשורה לIR SUITE, אוקיי אמרתי לעצמי אני אסיר אותו , אז הסרתי ויחד איתו נמחקה כל תוכנת המדיה פורטל!!! , איזה יאוש, עכשיו עוד פעם התקנה בפעם השלישית. פשוט נשבר לי מההתעסקות..
-
arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

אז ככה כמה עדכונים, הצלחתי לפתוח את מדיה פורטל עם כפתור הירוק!! לאחר שכמובן התקנתי הכל מחדש (ראה הודעה קודמת) הגרסא שנתת לי פיקסיס 1.4.2 IR Server לא עובדת , התקנתי גרסא שכן עובדת 1.4.2.2627 והיא פתרה את הבעיה (הרוב לפחות) עכשיו נשאר רק לתכנת את שאר הכפתורים- כפתור הSTOP לא עובד למשל, אבל אני אמצא ..
עכשיו רק נשאר לי לתכנת את הסקין -אני רוצה אותו בעברית ולא כ"כ מצליח.. (כמו אצל STATIX )
בכל אופן השורה התחתונה לWIN 7 מדיה פורטל ושלט MCE הגרסא שציינתי עובדת מעולה..
שבת שלום
עכשיו רק נשאר לי לתכנת את הסקין -אני רוצה אותו בעברית ולא כ"כ מצליח.. (כמו אצל STATIX )
בכל אופן השורה התחתונה לWIN 7 מדיה פורטל ושלט MCE הגרסא שציינתי עובדת מעולה..
שבת שלום
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תודה על העדכון! אני אנסה את הגירסה הזו גם, אולי גם אצלי זה יגרום לכפתור הירוק לעבוד.
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
arik35 כתב: עכשיו רק נשאר לי לתכנת את הסקין -אני רוצה אותו בעברית ולא כ"כ מצליח.. (כמו אצל STATICX )...
אם הצלחת להגיע לתפריט בניית הסקין דרך הקיצור אליו ב PLUGINS, פשוט תשנה את השמות איפה שרשום למשל MOVIES תשנה לעברית
זה הכל
-
arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

אז זהו ששיניתי, והשמות לא השתנו לצערי
- staticx
-
- חבר מכור קשה

אל תשכח שאתה צריך ללחוץ GENERATE אחרי זה כדי שזה ייצור לך BASICHOME.XML חדש
כמו כן שים לב ששפת המדיה פורטל מכוונת על עברית
כמו כן שים לב ששפת המדיה פורטל מכוונת על עברית
-
arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי , קודם כל תודה
הצלחתי לשנות את שמות התפריטים לעברית אך לא את התת תפריטים ..
מה שיותר חשוב לי זה איך אני מתכנת את כפתורי השלט (הSTOP למשל וכיבוי של המדיה סנטר ועוד כל מיני )
מישהו יודע?
מה שיותר חשוב לי זה איך אני מתכנת את כפתורי השלט (הSTOP למשל וכיבוי של המדיה סנטר ועוד כל מיני )
מישהו יודע?
- staticx
-
- חבר מכור קשה

תתקין IR SUITE ותתכנת מקשים בהתאם
את רשימת ה"איזה מקש עושה מה" אתה רואה באפשרויות המדיה פורטל
בכל מקרה אל תשכח לאפשר V בשימוש בשלט למדיה פורטל.
את התת תפריטים אתה לא יכול לשנות, אלא ליצור מחדש, פשוט תיצור לך תת תפריט משלך, זה רק נראה מסובך.
למשל תיצור "סדרות" ותשייך אליו את TVSERIES אולי זה נקרא שם MPTVSERIES אני כבר לא זוכר
את רשימת ה"איזה מקש עושה מה" אתה רואה באפשרויות המדיה פורטל
בכל מקרה אל תשכח לאפשר V בשימוש בשלט למדיה פורטל.
את התת תפריטים אתה לא יכול לשנות, אלא ליצור מחדש, פשוט תיצור לך תת תפריט משלך, זה רק נראה מסובך.
למשל תיצור "סדרות" ותשייך אליו את TVSERIES אולי זה נקרא שם MPTVSERIES אני כבר לא זוכר