למה אין חדשות טושיבה באתר?

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #21 

קשה לי להתיחס ברצינות לאתר של ValueElectronics כאשר המטודולוגיה של הבחינה לא נחשפה וכן גם גודל האוכלוסיה שנדגמה ואחוז ההיענות (בתור מהנדס אתה בוודאי למדת כמוני שלשון רבים של אנקדוטה זה לא דטה). זה פחות או יותר כאילו שהייתי מבצע רכישות של ציוד אלקטרוני רק על פי מספר הכוכבים שהם קיבלו ב CNET Reviews. מה עוד שהתיחסות לדגמים הנמכרים בארה"ב כמדד לאיכות וטיב הדגמים הנמכרים בארץ עשוי להטעות - ולו רק בפרק המתיחס למנגנוני הכפלת הפריים למניעת judder . ביננו, גם קשה לי להשתחרר מההרגשה שאתר השייך לחנות לא יהיה אף פעם חף משיקולים כלכליים שאינם קשורים לאיכות המוצרים שהוא מוכר.

מכל מקום אם יש לך תלונות שלדעתך מוצדקות בנוגע להתנהלות חברת ניפאן בנוגע למדיניות תימחור, ייבוא הדגמים ושחרור הודעות לעיתונות ומסירת מוצרים לבחינה אז כדאי שתפנה אותם אליהם ולא לעפר שמקדיש ימים שלמים לבחינת כל מסך שמגיע אליו. זה לא פייר כלפיו וזה גם משליך על ליתר החברים הבוחנים כאן ציוד למען אתר (ואני אחד מהם).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

המהנדס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 974
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

נדמה לי שאין שום

שליחה #22 

Catskinner כתב:קשה לי להתיחס ברצינות לאתר של ValueElectronics כאשר המטודולוגיה של הבחינה לא נחשפה וכן גם גודל האוכלוסיה שנדגמה ואחוז ההיענות (בתור מהנדס אתה בוודאי למדת כמוני שלשון רבים של אנקדוטה זה לא דטה). זה פחות או יותר כאילו שהייתי מבצע רכישות של ציוד אלקטרוני רק על פי מספר הכוכבים שהם קיבלו ב CNET Reviews. מה עוד שהתיחסות לדגמים הנמכרים בארה"ב כמדד לאיכות וטיב הדגמים הנמכרים בארץ עשוי להטעות - ולו רק בפרק המתיחס למנגנוני הכפלת הפריים למניעת judder . ביננו, גם קשה לי להשתחרר מההרגשה שאתר השייך לחנות לא יהיה אף פעם חף משיקולים כלכליים שאינם קשורים לאיכות המוצרים שהוא מוכר.

מכל מקום אם יש לך תלונות שלדעתך מוצדקות בנוגע להתנהלות חברת ניפאן בנוגע למדיניות תימחור, ייבוא הדגמים ושחרור הודעות לעיתונות ומסירת מוצרים לבחינה אז כדאי שתפנה אותם אליהם ולא לעפר שמקדיש ימים שלמים לבחינת כל מסך שמגיע אליו. זה לא פייר כלפיו וזה גם משליך על ליתר החברים הבוחנים כאן ציוד למען אתר (ואני אחד מהם).
...
כלי תקשורת,בטלביזיה,בעתונות הכתובה ובאינטרנט,כולל מן הסתם אתר זה,שחף משיקולים כלכליים.
אני מניח שאתר זה לא יפרסם ביקורת נוקבת על חנות ארמגדון.
לעופר:
אם תכנס לקישור ל press release באתר הנ"ל,תראה שבוצע נסיון לבצע השוואה בתנאים שוים.יותר
מזה,התרשמות מטלביזיות שעומדות אחת ליד השניה,מכוילות,מחוברות לכבלים זהים ממקור משותף,היא
לדעתי השוואה לא רעה בכלל.לא פעם בתמונות של החיים האמיתיים,טלביזיה שנכשלת במבחן כזה או אחר,
נותנת תמונה שאין בה משמעות לכשלון המדידתי.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #23 

אני לא רוצה להגיב בשמו של עפר אבל דעתי האישית היא שאתה לא מדייק בדבריך. אותו אתר לא מפרסם שיטת הבדיקה, ה patterns שהוצגו או תנאי התאורה שהיו באולם. מה שהוא כן מפרסם זה תקן הכיול למסכים ושם ניתן לראות בברור שהם לא כוונו לפי אותו תקן, אלא אם כן לך יש פרוש שונה משלי לכיוון ISF כנגד כיול Custom.

אני גם לא מבין מדוע אתה מתעקש לצטט את כל ההודעה שלי אם אתה לא מתכוון להתיחס לנאמר בה, אלא ברפרוף ותוך רמיזה שיש לי או לאחרים באתר זה עסקאות לא כשרות. מה שמדהים הוא שנראה שזה כלל לא מפריע לך כי אתה כנראה לא מבין עד כמה אמירה זו פוגעת. מצד שני אני רואה שלך אין שום בעיה לשטח טיעונים שמאחריהם לא עומד דבר, כמו הקביעה לגבי מסך עלום שם שלדעתך מצליח להציג תמונה טובה למרות כישלון מדידתי.

המהנדס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

למען הדיוק

שליחה #24 

oferlaor כתב:אני מתרשם ממראה העיניים שלי וממדידות שאני עושה. המדידות עקביות. תמיד באותו חדר חושך עם אותו ציוד.

יש לי אין ספור תכני בדיקה, ממירים, הקלטות, DVD, מזרימי מדיה ועוד בכדי לבדוק.

אם אתה לא סומך עלי או על הבדיקות, זכותך אבל אז אני באמת לא מבין מה יש לך לחפש כאן באתר.
...
סידרת 950 של סמסונג עם local dimming בתאורת led קיימת לפני סדרות 6000,7000,8000.כנראה
שסמסונג הבינו שיש רוכשים פוטנציאליים שהאיכות חשובה להם לא פחות מדקות המסך.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78935
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #25 

המהנדס,

נראה לי מדבריך שאתה מוטה פשוט נגד סוני וסמסונג.

קשה לי להתייחס לטיעוניך כי הם לא ברורים
ובעלי טונים קונספירטיביים. אם יש לך משהו ברור או ספציפי לומר, אשמח להתייחס אליו. כרגע אני לא מבין מה אתה מנסה לומר.  

המהנדס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

ממש לא

שליחה #26 

oferlaor כתב:המהנדס,

נראה לי מדבריך שאתה מוטה פשוט נגד סוני וסמסונג.

קשה לי להתייחס לטיעוניך כי הם לא ברורים
ובעלי טונים קונספירטיביים. אם יש לך משהו ברור או ספציפי לומר, אשמח להתייחס אליו. כרגע אני לא מבין מה אתה מנסה לומר.  
...
אין לי דבר נגד סמסונג וסוני,להיפך,אני חושב שהם עושים טלביזיות מצויינות ואני שמח שיבואן
סוני,שפעם היתה לו מדיניות דומה לניופאן,של הבאת דגמים נחותים וגם יבואן סמסונג מביאים
לארץ את הדגמים החדישים ביותר,בו זמנית כמעט עם הופעתם באירופה.
רציתי רק למחות על ההתיחסות המזלזלת באתר לטלביזיות טושיבה(של כותבים,לא
של מנהלי האתר). דוגמה טובה לכך ניתן לראות בתגובתו של michael123 בתחילת הדף.
מדיניות התמחור של יבואני סוני וסמסונג זה סיפור אחר,אבל לפחות הם מביאים את המוצרים המתקדמים
ביותר.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #27 

לא קשור למה מביאים לארץ.
אני דווקא מתרשם לרוב בביקורים שלי בחו"ל - קנדה וארה"ב

פיוניר, סוני, פנסוניק, סמסונג - אלה מובילים את השוק.
אחריהם יש את LG, שארפ

אולי שכחתי משהו, אבל זאת ההתרשמות הסוביקטיסית שלי 8)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78935
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #28 

המהנדס,

נראה לי שזה בדמיון שלך. לא ראיתי bias של קוראי או כותבי האתר בהקשר לטושיבה או ניופאן ביחס ליבואנים אחרים.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #29 

נכון. ההתיחסות היחידה היא שמפעם לפעם מישהו מתלונן שקשה לחבר אותם עם כבל HDMI למחשבי HTPC. מלבד זאת לא נראה שהן בכלל מושכות תשומת לב כלשהיא.

שלח תגובה

חזור אל “כללי”