ערב שידורי "שיטת השקשוקה" בערוץ 1

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #21 

איפה זמין ברשת?

חיים תודה
אבל אני מפחד מהתליין :wink:

לא מכיר שיטה להוריד מהמקס
העם דורש..... כל מיני דברים

shlomi2
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

ניתן למצוא המון קטעים ביוטיב פשוט תקיש בחיפוש.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #23 

רוצה הכל
בחלק אחד
מפונק....
אבל לא ביקשתי HD

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #24 

מתברר שעם מספיק כסף ולובי אפשר בשקט בשקט להעביר כל דבר במדינה, אפשר להרעיל, ללכלך, לזהם ולאף אחד לא ממש אכפת.
...

(Y) יפה אמרת , במדינת החאפלה והקומבינה הכל אפשרי ,עד שמגיע ערוץ זה או אחר ונותן חשיפה ,רק אז נזכרים לתת תשובות כל מיני אחראים ולנסות לתקן , מספיק לראות את התכנית " גיא ואורלי בע''מ " ולהתחלחל מההתנהלות העקומה היומיומית כמעט בכל נושא .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

romanch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #25 

חיים כתב:שמוליק אם יש שיטה להעביר את זה מהמקס תבוא תיקח :)

לעיניננו
כל הכבוד למיקי רוזנטל העתונאי היחידי אני חושב שממש הלך הכי רחוק
נגד המערכת

אתם יודעים מה.....הפתיע אותי עוד יותר הקירבה לרפי גינת שעד הסרט הנל הצתייר
בעיניי לאדם הכי ישר בעולם
...
כמה אירוני שיש לו תוכנית של קומבינטורים אה? :)

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #26 

sam22 כתב:איפה זמין ברשת?

חיים תודה
אבל אני מפחד מהתליין :wink:

לא מכיר שיטה להוריד מהמקס
...
http://www.omov.org/?c8cc5f80
Need more cowbell

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #27 

Pavelz,
מה שהבאת זה פרופוגנדת התגובה של האחים עופר, לא הסרט של מיקי רוזנטל.

לדעתי הסרט של רוזנטל לוקה בהרבה מגרעות, רובן מקצועיות וחלקן ברמה העיתונאית.
אבל עצם העובדה שמנעו את שידורו בכל הערוצים, ולבסוף רק הערוץ הציבורי "העיז" לשדר, תחת אילוצים חסרי תקדים (ממתי מאפשרים לשדר סרט "תגובה"?), מצביעה על חשיבותו של הסרט, חשיבותה של עיתונות חופשית (למרות כל המגבלות ולמרות השפעתה הקטנה בדרך כלל), ועוצמתם של מספר קטן של אנשיפ פרטיים במדינה.

אני גם חושב שהמסקנה הבולטת ביותר מהסרט, ומערב השידורים הזה היא ש"המדינה" כבר לא באמת מושלת, ולא באמת משרתת את אזרחיה, וזה לא רק עצוב אלא מסוכן ברמה אסטרטגית.
ערן

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #28 

הכל מגיע מצפת בסופו של דבר-גבינה צפתית-קבלה-משיח(בקונספט של החמור)

והמהפכה הצפתית נגד שמונת המשפחות

אגב ענין המשפחות מזכיר לכם משהו?
אמן מייסר

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #29 

Huber כתב:תקנו אותי אם אני טועה, אבל YNET לא שייך לאחים עופר? ואם כן - זה לא נראה לכם מאוד מסריח?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3753804,00.html

עריכה - לפחות יש תגובה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3753931,00.html
...
YNET בשותפות עסקית כרגע עם ערוץ 2. נחשו מי הבעלים של ערוץ2?

(האחים עופר)

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #30 

אז אין את הסרט עצמו ברשת?

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9618
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 353 פעמים

שליחה #31 

אז אם אתה גונב מהמדינה אתה גונב מהאחים עופר (i)
עוד סיבה להיות גנב :idea:
ולמקצע את התחביב :D
תחי מדינת הגנבים ושאחד יגנוב מהשני וככה כולם יהיו פטורים
ובא לציון גואל
ואף אחד לא יצא אשם
בחזקת הגונב מגנבים פטור (Y)

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #32 

ADICT

מילה במילה (Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #33 

SAM במיוחד בשבילך :
http://www.fbisearchengine.com/index.ph ... wnet.co.il
פשוט תוריד מהאימיול , תלחץ על הקישור וזה ירד לאימיול לבד

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #34 

sam22 כתב:אז אין את הסרט עצמו ברשת?
...
הוא מוקלט אצלי על המחשב, הקלטה דיגיטאלית ישירה מ- Yes , כולל הדיון באולפן.
אני יכול להכין עותק לכל המעוניין.

אשר לסרט עצמו, בגדול:

1. למיקי רוזנטל יש את הסגנון שלו, שיש האוהבים אותו ויש הסולדים ממנו. לבד מהסגנון, ללא כל ספק הסרט שלו אמין ביותר. נכון שהוא לא הביא את כל העובדות בכל נקודה שהוא העלה – אבל לא ניתן להביא את כל העובדות בכתבה עיתונאית או בסרט דוקומנטארי. את עיקר העובדות הרלוונטיות הוא הביא – וסרט התעמולה של האחים עופר לא סתר ולו גם נקודה אחת ממה שהסרט שלו הביא.

2. לאחים עופר ולכל המוזכרים האחרים בסרט ניתנה הזדמנות להגיב בסרט עצמו. רובם בחרו לא להגיב, כולל האחים עופר – שבמקום להגיב בסרט, הפיקו סרט מטעמם לאחר שהסרט של רוזנטל הושלם. התגובה היחידה מטעם האחים עופר למצלמה הייתה המילה "חלאה" שאשת אחד האחים הפטירה כלפי רוזנטל.

3. ללא כל ספק, מיקי רוזנטל הוא העיתונאי החוקר האמיץ ביותר בארץ בימינו. האומץ שלו גובל בהתאבדות.

4. סרט התשובה של האחים עופר הוא סרט תעמולה מבחיל. עצם העובדה שהם השקיעו בהפקת סרט כזה מעידה על החשש הגדול שלהם מסרטו של מיקי רוזנטל – ויש להם ממה לחשוש. הסרט של רוזנטל חושף את מה שהם מעדיפים שהיה נשאר חבוי.

5. כפי שרוזנטל אמר בדיון באולפן, הסרט שלו עוסק בתופעה של שחיתות לבנה, דהיינו, הכול חוקי – ועדיין מסריח ומושחת.

6. אני יכול לסלוח לאחים עופר, כאנשי עסקים, על תופעות רבות שאני אישית, כאדם פרטי, סולד מהן – אבל לא על כך שהם חוסכים כסף על חשבון זיהום הסביבה. להזכירנו – זיהום הסביבה הוא עניין של דיני נפשות. דהיינו – סביבה מזוהמת ממיתה.

7. קיימת אמירה: "הכוח משחית". נראה לי שגם הכסף משחית.
בברכה,
יהושע גומא

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #35 

אני לא מבין איך אתה אומר שהוא אמין...:
1. הבחור הבדווי - הוא פוטר 3 שנים לפני שהאחים קנו את חברת הברום.
2. הצלילות בקישון הסתיימו 4 או 5 שנים לפני שהאחים נכנסו לבז"ן
3. האחים אופר מחזיקים 26 אחוז מבז"ן כל השאר של המדינה!!!!!!!!
4. חסרים נתוים מדעיים סטטיסטיים.... כשאתה עושה כזאת כתבה את לא יכול סתם לזרוק מילים לאוויר תגבה אותם בדברים אמיתיים.
הוא פשוט פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר.

זה הכי קל להשתלח (והכי כיף) להשתלח בבעלי ההון...... אין בזה שום חכמה או משהו נכון.
ברור לי שאני המיעוט בדעתי... ושוב כי פשוט נוח למצוא את השעיר לעזזל בכל תחלואי המדינה........

הרי אם תיקח כתב אחר אפשר את אותם נתונים להציג כאילו האחים עופר הם מינימום המשיח על החמור הלבן......:

1. הצילו את צים שהיו על סף פשיטת רגל ואף אחד לא רצה לקנות אותם בגלל התחייבויות בטחוניות למדינה והזרימו הון עצמי שהביא את החברה להיות אחת מהמובילות בעולם ומכניסה במיסים מליונים למדינה.
2. תורמים מליונים לקרן לעזרת חולי סרטן.
3. לקחו את מפעל הברום שהיה מזהם בצורה מטורפת והכניסו טכנולוגיות חדשות שהקטינו משמעותית את הזיהום.
4. תורמים מליונים לעיר חייפה (אצטדיון), לרמב"ם ועוד ועוד.....

תאמין לי זה הכל דמגוגיה וסילוף משני הצדדים. כנראה שהאמת באמצע.

תתנתקו לרגע מהרגש תחשבו בהגיון.... אני לא יודע מי הרשע בכל הסיפור הזה....
נערך לאחרונה על ידי Star-Blazer ב 31/07/2009 13:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

truejoker כתב:ועם כול הכבוד לזה שמגן על משפחת עופר , תגיד לי שאלה , אתה שמת לב מה בדיוק קורה לפקידי אוצר בכירים שיוצאים/פורשים מהאוצר בשנים האחרונות ?
וזה שיש להם 27% איך בדיוק הם קיבלו את זה במחיר כזה שערורייתי , ואיך המדינה לא נלחמה בהם לפני כן לשפר את עמדותיה במו"ם ? הרי "נערי האוצר " ידעו היטב מתי הם הולכים למכור ?
אתה יכול להמשיך לחיות בסרט , אבל סדרה של צעדים שאינם עולים בקנה אחד עם שום הגיון כלכלי/מסחרי ותוצאתם שמישהו מסויים מרוויח , אומרת לי שמישהו קיבל/מצפה לקבל טובת הנאה ולכן "מכר" את המדינה לטובתם
ד,א זה שהם לא היחידים , וששאר כלי התקשורת נתונים גם בידיים של מיליארדרים אחרים , שלא ממש רוצים לפתוח חזית עם משפחת עופר ולכן לא פרסמו את זה , לא אומר ששאר שמפחות/אולגרכים/מיליארדרים אינם עושים את אותם דברים , אבל רובם לפחות לא עושים את זה בכזו יהירות , שכמעט כול אחד שמבין משהו רואה שהעסקה נתפרה כך שהם שמים פס על אלו שימחו
...
אל תטעה אני לא מגן עליהם. אני לא חושב שהם צדיקים או משהו כזה. להבדיל אני לא חושב שמיקי הוא המושיע או עושה את זה בצורה הוגנת, לעניות דעתי הוא שקרן ותחמן לא פחות מהם. הוא מנצל את כוח התקשורת ומסלף עובדות זה הכל.

הרי לא אני לא אתה ואפילו מר רוזנטל לא באמת בקי בהחלטות..... תקן אותי אם אני טועה אבל שתי חוות דעת קבעו מחיר בין 115 מליון 140 מליון או משהו כזה. והחברה נמכרה ב115 מליון כך שלא הייתה פה איזו פריצה של התחום שהוגדר.

כל השטויות על נערי האוצר נו בחיית איפה את רוצה שהם יעבדו? האוצר הוא חממה וכמשהו מסיים את תפקידו שם אז הבחלט יש לו תוספת נכבדת לרזומה.
חוץ מזה שכל הצדיקים יעבירו חוק שמונע מכל פקידי האוצר לעבוד בחברות שהם דנו בעניינן.... (אני לא בטוח שאין חוק כזה)...

חברה בסופו של דבר... לא הוגשו כתבי אישום לא נעשו חקירות, אם זה כל כך זועק הפשע הרי אתם לא חושבים שהמשטרה והפרקליטת היו מוותרים להם. לזכות המשטרה\פרקליטות אפשר לאמר שדווקא ראשי השלטון\הון חוטפים מהם והרבה.....

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #37 

Star-Blazer כתב: אני לא מבין איך אתה אומר שהוא אמין...:
1. הבחור הבדווי - הוא פוטר 3 שנים לפני שהאחים קנו את חברת הברום.
...
1. זה לא סותר את ההבדלים בהגנת הסביבה בין מפעלים בהולנד ובישראל. זה היה לב עדותו.
2. המפעל בבעלות האחים עופר הפסיק את ההטבות שהוא קיבל עד שהוא התראיין למיקי רוזנטל.
Star-Blazer כתב: 2. הצלילות בקישון הסתיימו 4 או 5 שנים לפני שהאחים נכנסו לבז"ן
...
הקטע על הקישון לא נכנס לסרט של מיקי רוזנטל, אנחנו לא יודעים מה היה בקטע הזה. סרט התעמולה של האחים עופר תוקף ניחושים חגבי משהו שלא היה בסרט המקורי.
Star-Blazer כתב: 3. האחים אופר מחזיקים 26 אחוז מבז"ן כל השאר של המדינה!!!!!!!!
...
האם משמעות הדבר היא שאין להם כל השפעה על הקצאת תקציבים של בז"ן להגנת הסביבה?
Star-Blazer כתב: 4. חסרים נתוים מדעיים סטטיסטיים.... כשאתה עושה כזאת כתבה את לא יכול סתם לזרוק מילים לאוויר תגבה אותם בדברים אמיתיים.
...
הובאו נתונים סטטיסטיים לעניין אחוז התמותה באזור חיפה, לעומת הממוצע הארצי.
Star-Blazer כתב: הוא פשוט פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר.
...
לדעתך.
Star-Blazer כתב: הרי אם תיקח כתב אחר אפשר את אותם נתונים להציג כאילו האחים עופר הם מינימום המשיח על החמור הלבן......:
...
Star-Blazer כתב: 1. הצילו את צים שהיו על סף פשיטת רגל ואף אחד לא רצה לקנות אותם בגלל התחייבויות בטחוניות למדינה והזרימו הון עצמי שהביא את החברה להיות אחת מהמובילות בעולם ומכניסה במיסים מליונים למדינה.
...
1. קנו את צים בנזיד עדשים.
2. כאשר משמעותה של החלטה עסקית שלהם היא סגירת נמל אילת – נמל אילת לא מעניין אותם – רק הרווח שלהם.
Star-Blazer כתב: 2. תורמים מליונים לקרן לעזרת חולי סרטן.
...
תורמים לחולי סרטן פחות מעשירית ממה שהיה עולה להם למגן את המפעלים שלהם בפני פליטת חומרים מסרטנים וממיתים.
Star-Blazer כתב: 3. לקחו את מפעל הברום שהיה מזהם בצורה מטורפת והכניסו טכנולוגיות חדשות שהקטינו משמעותית את הזיהום.
...
עדיין מפעלי הברום רחוקים מאד מהתקנים האירופים למניעת זיהום הסביבה.
Star-Blazer כתב: 4. תורמים מליונים לעיר חייפה (אצטדיון), לרמב"ם ועוד ועוד.....
...
תורמים לכל אלה חלקיק ממה שהיה עולה להם למגן את המפעלים שלהם בפני פליטת חומרים מסרטנים וממיתים.
Star-Blazer כתב: תאמין לי זה הכל דמגוגיה וסילוף משני הצדדים. כנראה שהאמת באמצע.
...
לדעתך.
Star-Blazer כתב: תתנתקו לרגע מהרגש תחשבו בהגיון.... אני לא יודע מי הרשע בכל הסיפור הזה....
...
אצל אנשים שונים ההגיון פועל באופן שונה.

אגב, אתה מוכן להגדיר "הגיון"?
בברכה,
יהושע גומא

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #38 

Star-Blazer כתב: אל תטעה אני לא מגן עליהם. אני לא חושב שהם צדיקים או משהו כזה. להבדיל אני לא חושב שמיקי הוא המושיע או עושה את זה בצורה הוגנת, לעניות דעתי הוא שקרן ותחמן לא פחות מהם. הוא מנצל את כוח התקשורת ומסלף עובדות זה הכל.
...
איזה עובדות הוא סילף, לדעתך?
Star-Blazer כתב: הרי לא אני לא אתה ואפילו מר רוזנטל לא באמת בקי בהחלטות..... תקן אותי אם אני טועה אבל שתי חוות דעת קבעו מחיר בין 115 מליון 140 מליון או משהו כזה. והחברה נמכרה ב115 מליון כך שלא הייתה פה איזו פריצה של התחום שהוגדר.
...
הטיפשות כאן הייתה של אנשי האוצר.
המכירה לא נפסלה בבג"צ ורוזנטל הביא את זה בסרט שלו.
המספרים שאתה נוקב הובאו בסרטו של רוזנטל.
מה ממה שנטען בסרט אינו נכון?
Star-Blazer כתב: כל השטויות על נערי האוצר נו בחיית איפה את רוצה שהם יעבדו? האוצר הוא חממה וכמשהו מסיים את תפקידו שם אז הבחלט יש לו תוספת נכבדת לרזומה.
חוץ מזה שכל הצדיקים יעבירו חוק שמונע מכל פקידי האוצר לעבוד בחברות שהם דנו בעניינן.... (אני לא בטוח שאין חוק כזה)...
...
אכן, הבעיה היא של החוקים הקיימים בעניינים אלה.
סרטו של רוזנטל לא אמר שום דבר אחר.
Star-Blazer כתב: חברה בסופו של דבר... לא הוגשו כתבי אישום לא נעשו חקירות, אם זה כל כך זועק הפשע הרי אתם לא חושבים שהמשטרה והפרקליטת היו מוותרים להם. לזכות המשטרה\פרקליטות אפשר לאמר שדווקא ראשי השלטון\הון חוטפים מהם והרבה.....
...
רוזנטל לא טען בשום מקום בסרטו שנעשו דברים לא חוקיים.
קיימים גם דברים חוקיים שהם מקוממים ביותר – לפחות אותי.
בברכה,
יהושע גומא

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #39 

JOSHUA
זה בדיוק העניין תלוי את מי אתה שואל...
לגבי הברום אם הם עומדים בתקן הישראלי (כי זה מה שהם מחוייבים אליו לפי החוק) הרי שאתה לא יכול לבוא אליהם בטענות.... אם יש בעיה בתקן זאת בעיה אחרת אבל אז כנראה יש את אותה בעיה עם כל המפעלים בארץ.

לגבי בז"ן ברור שיש להם נגיעה לגבי איכות הסביבה אבל אל תשכח שהם לא נחשבים בעלי החברה, הם לא נחשבים כבעלי השליטה. המדינה!!!!!!!!!!

הובאה סטטיסטיקה של מחלות בחיפה לא הובאה סטטיסטיקה של התרומה של בז"ן לזהום ביחס לשאר הפעלים בחיפה.... יכול להיות שאחוז הזהום שנפלט מהם ביחס לכלל הוא 10 אחוז.... סתם דוגמא למשהו שלא מאומת ולא מובא בדיוק כפי שאמור להיות ואלע כן מונע דיון ענייני.

שום לגבי התרומה שלהם לזהום. היה והנתונים שהציגו נכונים ומ - 2004 המפעלים אינם מזהמים יותר אז מה אתה רוצה בדיוק? יש לך בעיות עם התקן תפנה למדינה לא אליהם.

הם צריכים לדאוג לנמל אילת?!?!?!?!?!?!?!?!?!? צים זה חברה של מליונים, נפילה של צים יכולה למוטט את האימפריה שלהם. זה אינטרס של המדינה שהנמל יתקיים?!?!? שיידאגו להפוך אותו לנמל משמעותי... זה לא נראה לך מוזר שאין אוניות שמגיעות לנמל הזה? יכול להיות שפוט זהלא נמל שנוח או משתלם לעבור דרכו? למה צריך להפיל על כתפי האחים עופר את האחריות לנמל הזה? הם לא התחייבו לזה כשקנו את צים ואף אחד לא דיבר איתם על זה. אתה מצפה שהם יספסדו את הנמל?! בסופו של דבר הם חברה פרטית עצמאית שתפקידה להרוויח.
בוא נאמר ככה... ותסלח לי על הדמגוגיה הפשוטה כאן.... כולנו דואגים אחד לשני? כולנו רוצים שתהיה עבודה ופרנסה במדינה כך שכולם יוכלו לעבוד ולהתפרנס? אז בוא שכל אחד יתמקד במטר וחצי שלו ויש לי הצעה.... מעתה כולנו נפסיק להוריד פירטית... מה דעתך? כמה את חושב שזה יעזור לאנשים לחנויות להתפרנס.... ?!?!?

לבסוף לגבי צים... תקרא את הטור של סבר פלוצקר בידיעות אחרונות במוסף ממון בנושא. סבר פלוצקר לבטח לא חובב ביבי ומוסדות השלטון ואו אחים עופר. מה שכן הוא הראשון שנותן הסבר ודיווח כלכלי מפוכח והכי חשבו אובייקטיבי.... ואחרי שתקרא את זה תיווכח שכנראה לא היה פה לא נזיד ולא עדשים.... אלא מכירה כנראה סבירה ולא יותר. ושים לב גם מבקר המדינה לא טען שהיא נמכרה בזול ממש לא....

אבל מה איכפת להשתלח בבעלי ההון.... יאללה בואו נלך על זה.

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #40 

לא יודע אם זה קשור...אני לא מבין בדברים האלו... אבל אולי זה גם שייך:

http://www.meshanim.com/haflara1.htm

.

שלח תגובה