חיים תודה
אבל אני מפחד מהתליין
לא מכיר שיטה להוריד מהמקס

מתברר שעם מספיק כסף ולובי אפשר בשקט בשקט להעביר כל דבר במדינה, אפשר להרעיל, ללכלך, לזהם ולאף אחד לא ממש אכפת....
כמה אירוני שיש לו תוכנית של קומבינטורים אה?חיים כתב:שמוליק אם יש שיטה להעביר את זה מהמקס תבוא תיקח![]()
לעיניננו
כל הכבוד למיקי רוזנטל העתונאי היחידי אני חושב שממש הלך הכי רחוק
נגד המערכת
אתם יודעים מה.....הפתיע אותי עוד יותר הקירבה לרפי גינת שעד הסרט הנל הצתייר
בעיניי לאדם הכי ישר בעולם...

http://www.omov.org/?c8cc5f80sam22 כתב:איפה זמין ברשת?
חיים תודה
אבל אני מפחד מהתליין![]()
לא מכיר שיטה להוריד מהמקס...

YNET בשותפות עסקית כרגע עם ערוץ 2. נחשו מי הבעלים של ערוץ2?Huber כתב:תקנו אותי אם אני טועה, אבל YNET לא שייך לאחים עופר? ואם כן - זה לא נראה לכם מאוד מסריח?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3753804,00.html
עריכה - לפחות יש תגובה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3753931,00.html...

הוא מוקלט אצלי על המחשב, הקלטה דיגיטאלית ישירה מ- Yes , כולל הדיון באולפן.sam22 כתב:אז אין את הסרט עצמו ברשת?...

אל תטעה אני לא מגן עליהם. אני לא חושב שהם צדיקים או משהו כזה. להבדיל אני לא חושב שמיקי הוא המושיע או עושה את זה בצורה הוגנת, לעניות דעתי הוא שקרן ותחמן לא פחות מהם. הוא מנצל את כוח התקשורת ומסלף עובדות זה הכל.truejoker כתב:ועם כול הכבוד לזה שמגן על משפחת עופר , תגיד לי שאלה , אתה שמת לב מה בדיוק קורה לפקידי אוצר בכירים שיוצאים/פורשים מהאוצר בשנים האחרונות ?
וזה שיש להם 27% איך בדיוק הם קיבלו את זה במחיר כזה שערורייתי , ואיך המדינה לא נלחמה בהם לפני כן לשפר את עמדותיה במו"ם ? הרי "נערי האוצר " ידעו היטב מתי הם הולכים למכור ?
אתה יכול להמשיך לחיות בסרט , אבל סדרה של צעדים שאינם עולים בקנה אחד עם שום הגיון כלכלי/מסחרי ותוצאתם שמישהו מסויים מרוויח , אומרת לי שמישהו קיבל/מצפה לקבל טובת הנאה ולכן "מכר" את המדינה לטובתם
ד,א זה שהם לא היחידים , וששאר כלי התקשורת נתונים גם בידיים של מיליארדרים אחרים , שלא ממש רוצים לפתוח חזית עם משפחת עופר ולכן לא פרסמו את זה , לא אומר ששאר שמפחות/אולגרכים/מיליארדרים אינם עושים את אותם דברים , אבל רובם לפחות לא עושים את זה בכזו יהירות , שכמעט כול אחד שמבין משהו רואה שהעסקה נתפרה כך שהם שמים פס על אלו שימחו...

1. זה לא סותר את ההבדלים בהגנת הסביבה בין מפעלים בהולנד ובישראל. זה היה לב עדותו.Star-Blazer כתב: אני לא מבין איך אתה אומר שהוא אמין...:
1. הבחור הבדווי - הוא פוטר 3 שנים לפני שהאחים קנו את חברת הברום....
הקטע על הקישון לא נכנס לסרט של מיקי רוזנטל, אנחנו לא יודעים מה היה בקטע הזה. סרט התעמולה של האחים עופר תוקף ניחושים חגבי משהו שלא היה בסרט המקורי.Star-Blazer כתב: 2. הצלילות בקישון הסתיימו 4 או 5 שנים לפני שהאחים נכנסו לבז"ן...
האם משמעות הדבר היא שאין להם כל השפעה על הקצאת תקציבים של בז"ן להגנת הסביבה?Star-Blazer כתב: 3. האחים אופר מחזיקים 26 אחוז מבז"ן כל השאר של המדינה!!!!!!!!...
הובאו נתונים סטטיסטיים לעניין אחוז התמותה באזור חיפה, לעומת הממוצע הארצי.Star-Blazer כתב: 4. חסרים נתוים מדעיים סטטיסטיים.... כשאתה עושה כזאת כתבה את לא יכול סתם לזרוק מילים לאוויר תגבה אותם בדברים אמיתיים....
לדעתך.Star-Blazer כתב: הוא פשוט פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר....
Star-Blazer כתב: הרי אם תיקח כתב אחר אפשר את אותם נתונים להציג כאילו האחים עופר הם מינימום המשיח על החמור הלבן......:...
1. קנו את צים בנזיד עדשים.Star-Blazer כתב: 1. הצילו את צים שהיו על סף פשיטת רגל ואף אחד לא רצה לקנות אותם בגלל התחייבויות בטחוניות למדינה והזרימו הון עצמי שהביא את החברה להיות אחת מהמובילות בעולם ומכניסה במיסים מליונים למדינה....
תורמים לחולי סרטן פחות מעשירית ממה שהיה עולה להם למגן את המפעלים שלהם בפני פליטת חומרים מסרטנים וממיתים.Star-Blazer כתב: 2. תורמים מליונים לקרן לעזרת חולי סרטן....
עדיין מפעלי הברום רחוקים מאד מהתקנים האירופים למניעת זיהום הסביבה.Star-Blazer כתב: 3. לקחו את מפעל הברום שהיה מזהם בצורה מטורפת והכניסו טכנולוגיות חדשות שהקטינו משמעותית את הזיהום....
תורמים לכל אלה חלקיק ממה שהיה עולה להם למגן את המפעלים שלהם בפני פליטת חומרים מסרטנים וממיתים.Star-Blazer כתב: 4. תורמים מליונים לעיר חייפה (אצטדיון), לרמב"ם ועוד ועוד........
לדעתך.Star-Blazer כתב: תאמין לי זה הכל דמגוגיה וסילוף משני הצדדים. כנראה שהאמת באמצע....
אצל אנשים שונים ההגיון פועל באופן שונה.Star-Blazer כתב: תתנתקו לרגע מהרגש תחשבו בהגיון.... אני לא יודע מי הרשע בכל הסיפור הזה.......

איזה עובדות הוא סילף, לדעתך?Star-Blazer כתב: אל תטעה אני לא מגן עליהם. אני לא חושב שהם צדיקים או משהו כזה. להבדיל אני לא חושב שמיקי הוא המושיע או עושה את זה בצורה הוגנת, לעניות דעתי הוא שקרן ותחמן לא פחות מהם. הוא מנצל את כוח התקשורת ומסלף עובדות זה הכל....
הטיפשות כאן הייתה של אנשי האוצר.Star-Blazer כתב: הרי לא אני לא אתה ואפילו מר רוזנטל לא באמת בקי בהחלטות..... תקן אותי אם אני טועה אבל שתי חוות דעת קבעו מחיר בין 115 מליון 140 מליון או משהו כזה. והחברה נמכרה ב115 מליון כך שלא הייתה פה איזו פריצה של התחום שהוגדר....
אכן, הבעיה היא של החוקים הקיימים בעניינים אלה.Star-Blazer כתב: כל השטויות על נערי האוצר נו בחיית איפה את רוצה שהם יעבדו? האוצר הוא חממה וכמשהו מסיים את תפקידו שם אז הבחלט יש לו תוספת נכבדת לרזומה.
חוץ מזה שכל הצדיקים יעבירו חוק שמונע מכל פקידי האוצר לעבוד בחברות שהם דנו בעניינן.... (אני לא בטוח שאין חוק כזה)......
רוזנטל לא טען בשום מקום בסרטו שנעשו דברים לא חוקיים.Star-Blazer כתב: חברה בסופו של דבר... לא הוגשו כתבי אישום לא נעשו חקירות, אם זה כל כך זועק הפשע הרי אתם לא חושבים שהמשטרה והפרקליטת היו מוותרים להם. לזכות המשטרה\פרקליטות אפשר לאמר שדווקא ראשי השלטון\הון חוטפים מהם והרבה........