רובוט לניקוי הבית roomba 560
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
מה שאני אוהב במכשיר הזה זה הפוטנציאל שלו לגרום לחתול שלי להתקפת לב.
אפשר לתכנת אותו כדי שינהל איתו מרדפים? אני כיום נאלץ להשתמש במכונית חשמלית עם שלט רחוק וזה קצת מעייף.
אפשר לתכנת אותו כדי שינהל איתו מרדפים? אני כיום נאלץ להשתמש במכונית חשמלית עם שלט רחוק וזה קצת מעייף.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Shed
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2832
מתוך שלושה חתולים שיש לי, שניים אדישים אליו לגמרי (בקושי הזיזו חצי אוזן כשהוא מתחיל לעבוד) ואילו השלישי משחק איתו במשחקי בילוש - החתול עוקב אחרי הרומבה, תוך שמירה של לפחות פינה אחת + מטר מהמכשיר. זה בהחלט מחזה משעשע.Catskinner כתב:מה שאני אוהב במכשיר הזה זה הפוטנציאל שלו לגרום לחתול שלי להתקפת לב.
אפשר לתכנת אותו כדי שינהל איתו מרדפים? אני כיום נאלץ להשתמש במכונית חשמלית עם שלט רחוק וזה קצת מעייף....
You are never fully dressed without a smile
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
Shed כתב:מתוך שלושה חתולים שיש לי, שניים אדישים אליו לגמרי (בקושי הזיזו חצי אוזן כשהוא מתחיל לעבוד) ואילו השלישי משחק איתו במשחקי בילוש - החתול עוקב אחרי הרומבה, תוך שמירה של לפחות פינה אחת + מטר מהמכשיר. זה בהחלט מחזה משעשע.Catskinner כתב:מה שאני אוהב במכשיר הזה זה הפוטנציאל שלו לגרום לחתול שלי להתקפת לב.
אפשר לתכנת אותו כדי שינהל איתו מרדפים? אני כיום נאלץ להשתמש במכונית חשמלית עם שלט רחוק וזה קצת מעייף.......
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

כדי להחזיק את החתול שלי בכושר אני רודף אחריו עם מכונית בשלט רחוק. לאחר המרדף החתול תמיד ניגש אליה מאחור ומוריד לה צ'פחה על האנטנה - חתולים זה באמת המצאה מצויינת.
הצרה איתו היא שהוא כמו אקליפטוס - הוא נושר כל כל הזמן וכל שבוע אני ממלא מיכל שלם של הדייסון רק מהפרווה שלו. אם הרומבה מסוגל להילחם בנשירה על בסיס יומי אז יש לו פוטנציאל לחסוך לי הרבה עבודה.
הצרה איתו היא שהוא כמו אקליפטוס - הוא נושר כל כל הזמן וכל שבוע אני ממלא מיכל שלם של הדייסון רק מהפרווה שלו. אם הרומבה מסוגל להילחם בנשירה על בסיס יומי אז יש לו פוטנציאל לחסוך לי הרבה עבודה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
Catskinner - החתול שלך עולה על הספות?
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
הדלקתם אותי עם הרומבה הזאת !!!
כמה שאלות,
האם הוא לא נופל במדרגות ?
במידה ואני רוצה שהוא ינקה מפלס אחר בבית האם אני צריך להעביר איתו גם את תחנת העגינה שלו ?
האם אין סיכוי שהוא יתקע מתחת לספה ?
האם הוא יודע "לטפס על שטיח" ?
האם אפשר להגדיר לו אזורי ניקוי ? או שהוא מנקה כל אזור אליו הוא יכול להגיע
נניח שנפלה לי המלחייה האם אני יכול לגרום לו לנקות רק את שטח הקטן בו המלח התפזר ?
החשדנות שלי דווקא נובעת מהמחיר הזול שלו !
כמה שאלות,
במידה ואני רוצה שהוא ינקה מפלס אחר בבית האם אני צריך להעביר איתו גם את תחנת העגינה שלו ?
נניח שנפלה לי המלחייה האם אני יכול לגרום לו לנקות רק את שטח הקטן בו המלח התפזר ?
החשדנות שלי דווקא נובעת מהמחיר הזול שלו !
- Shed
-
- גורו HTPC

זאת הסיבה המרכזית שבגללה רכשתי את הרומבה, וכמו שאמרתי - אצלי יש שלושה חתולים...הרומבה מסוגל להילחם בנשירה על בסיס יומי אז יש לו פוטנציאל לחסוך לי הרבה עבודה....
לפני הרומבה נהגתי לטאטא את הבית לפחות פעם ביום (בד"כ פעמיים).
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
ומה עם ריקון המיכל?
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
מעייף את מי ?Catskinner כתב:מה שאני אוהב במכשיר הזה זה הפוטנציאל שלו לגרום לחתול שלי להתקפת לב.
אפשר לתכנת אותו כדי שינהל איתו מרדפים? אני כיום נאלץ להשתמש במכונית חשמלית עם שלט רחוק וזה קצת מעייף....
אותך או את המכונית ?
- Shed
-
- גורו HTPC

1. לא, הוא לא נופל במדרגות (יש לו חיישן בתחתית שמזהה שהוא עומד ליפול במדרגות והוא נסוג לאחור).osherov כתב:הדלקתם אותי עם הרומבה הזאת !!!
כמה שאלות,
החשדנות שלי דווקא נובעת מהמחיר הזול שלו !...
2. אם אתה רוצה שהוא ינקה מפלס אחר, אתה צריך להעלות אותו בלבד (אין צורך להזיז את תחנת הבסיס) ולהפעיל אותו ידנית שם.
3. לא.
4. כן, הרומבה יודע לטפס על שטיח, לטפס על פרקט, ואפילו לעבור את המסילות של החלון הגדול בסלון (יציאה למרפסת).
5. בעקרון הוא מנקה את כל איזור שהוא יכול להגיע אליו. אתה יכול להגביל אותו בעזרת virtual wall - מעין משדר IR קטן ששמים על הרצפה/ ליד קיר וכו'. יחד איתו קיבלתי שני virtual walls.
6. אם נפלה לך המלחייה / הילדה אכלה ביסקוויט בסלון אתה יכול להגיד לו לנקות רק את האיזור המלוכלך. הוא ינקה רדיוס של כ-מטר או מטר וחצי.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

עולה על הספות??? הצחקת אותי. הוא כבר בשלב שבו הוא זורק אותי מהמיטה שלי.zovirax כתב:Catskinner - החתול שלך עולה על הספות?...
בשביל הספות יש לי שואב דייסון עם מברשת חובטת, אביזר פנטסטי. ניסיתי פעם לחסל את פער התיווך ולשאוב ישירות את החתול אבל זה הסתיים במריבה נוראית והמון פלסתרים.
- assaf23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 486
חברה
בא לי אחד כזה
מכיוון שיש לי מישהו שאמור לחזור מארצות הברית חשבתי שיקנה לי את הדגם ששוטף (scooba 380), עולה שם 499$.
מישהו התנסה איתו ?
האם מנקה טוב ?
בא לי אחד כזה
מכיוון שיש לי מישהו שאמור לחזור מארצות הברית חשבתי שיקנה לי את הדגם ששוטף (scooba 380), עולה שם 499$.
מישהו התנסה איתו ?
האם מנקה טוב ?
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

משום מה לא התייחסו לשאלה שלי... (או שאני פספסתי) - הדבר הזה שואב לכלוך / שערות...
כל יום כשחוזרים הביתה יש פק"ל ריקון מיכלים / ניקוי פילטרים?
כל יום כשחוזרים הביתה יש פק"ל ריקון מיכלים / ניקוי פילטרים?
-
uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
בעקבות המשובים החיוביים באינטרנט וגם כאן (מאלו שיש להם) ארכוש את המוצר בקרוב ...
אעדכן , תודה לכל העונים
אעדכן , תודה לכל העונים
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
אני מבין שאין פתרון לניקוי המדרגות עצמן? נכון?
אולי פספסתי. נכתב פה כמה הוא עולה?
אולי פספסתי. נכתב פה כמה הוא עולה?
משה
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

באתר בהודעה הראשונה יש את המחירים - 1,500-2,000 בארץ (שני דגמים שונים, טאטוא ושאיבה בלבד).moco כתב:אני מבין שאין פתרון לניקוי המדרגות עצמן? נכון?
אולי פספסתי. נכתב פה כמה הוא עולה?...
- osherov
-
- גורו Android

- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
הדלקתם אותי גם, בתור חולה ניקיון אהבתי שאנשים באמת מרוצים מהמוצר, חשבתי עד היום שהמכשירים האלה רק מגניבים ולא מנקים משהו.
קניה קבוצתית ?
קניה קבוצתית ?
שי
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
מתחיל חשוב על זה.osherov כתב:משה, אם אתה קונה, אז אני מייד אחרייך !!!...
כמה מפלסים הוא יודע ללמוד?
כמה זמן זה מעבר (פר שטח)?
משה
- osherov
-
- גורו Android

אני בפניםShayosef כתב:הדלקתם אותי גם, בתור חולה ניקיון אהבתי שאנשים באמת מרוצים מהמוצר, חשבתי עד היום שהמכשירים האלה רק מגניבים ולא מנקים משהו.
קניה קבוצתית ?...
כל שואב שמצליח לנקות שערות של 3 חתולים נראה לי יעשה את העבודה אצלי בבית מעולה,
אגב, יש לי רק פחד מהצעצועים של הילד שמפוזרים בכל הבית !