שחקן הקולנוע הטוב ביותר לדעתכם ?
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
פיטר סלרס
העם דורש..... כל מיני דברים
- sdekalo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
פאצ'ינו
עבר הווה ועתיד.
לדעתי.
עבר הווה ועתיד.
לדעתי.
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
נו באמת ?!!!! הם שחקני פעולה עם מנעד די מוגבל , וכששמים אותם במשהו בעייתי הם פשוט לא מצליחים , ראה מה קרה לדנזל וושינגטון עם הסרט דזה וו (אאל"ט בשם ) שבו הוא צריך להציל בחורה ע"י חזרה בזמן , בקטעי הפעולה הוא בסדר בשאר זה היה כ"כ מאולץ שלא הצלחתי לראות את הסרט עד סופוshraga007 כתב:אני מאוד אוהב את דנזל ווישינגטון,טום הנקס וג'ייסון סטייטהאם....
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
Re: שאלה כבדת משקל ולא פשוט לשלוף שמות ככה סתם
מורגן פרימן חוץ מהסרט עם ניקולסון (ששם גם הוא הראה עד כמה הוא מוגבל , היה אסור לו לשחק ליד ניקולסוןעופר_צפריר כתב:{צריך לשבת על זה}
בכל אופן הרשימה שלי לא יכולה לפסוח {בשום מצב} על מורגן פרימן !
![]()
מעבר לזה אני חושב שקשה להצביע על שחקן אחד ספציפי שהינו הטוב ביותר
יש ז'אנרים מסוימים ששחקים בלטו בהם ויש אחרים
לכן קשה להצביע על אחד, אבל אפשר לנסות.
רשימה אקראית של חמישה. {לא כולל מורגן שנכון להיום נמצא אצלי בראש הרשימה}
1. רוברט דה נירו. על תרומתו לקולנוע אין עוררין אני משער...
2 .טום קרוז
3. מל גיבסון {לב אמיץ למי ששכח}
4. מריל סטריפ {צריך גם נשים,לא?}
5.קלינט איסטווד .
כמובן שיש עוד רבים וטובים לטעמי:
למשל, ברוס ויליס , אל פאצ'ינו ,ג'ון טרוולטה ,האריסון פורד, שון פן , שון קונרי , ניקולאס קייג'....
חוץ ממריל סטריפ וקלינט איסטווד (שיודע את מגבלותיו ולכן הוא שחקן הרבה יותר גדול מאחרים
וד"א אם רוצים שחקן פעולה טוב , אז למרות שהוא מאוד מוגבל והיום לא תאהבו אותו , בזמנו אהבתי מאוד את סטיב מקווין
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
צרלס ברונסון
אמן מייסר
- flsh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1149
לא לשכוח גם את לאונרדו דיקפריו שנתן הופעה בלתי נשכחת (והרבה יותר טובה מכל שאר הקאסט לדעתי) ב what's eating gilbert grape
http://www.imdb.com/title/tt0108550/
זה שבר זרקה אותו לא אומר שצריך להפסיק לאהוב סרטים שלו
בעיני אף אחד היום לא מגיע לקרסוליים שלו. והוא רק הולך ומשתבח עם השנים.
זה שבר זרקה אותו לא אומר שצריך להפסיק לאהוב סרטים שלו
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
ואם כבר הזכרנו את דיקפריו, אז באמת היו לו כמה הופעות משחק מעולות בשנים האחרונות בין היתר ב- יהלום הדמים, הטייס, השתולים, וחלון פנורמי.flsh כתב:לא לשכוח גם את לאונרדו דיקפריו שנתן הופעה בלתי נשכחת (והרבה יותר טובה מכל שאר הקאסט לדעתי) ב what's eating gilbert grape
זה שבר זרקה אותו לא אומר שצריך להפסיק לאהוב סרטים שלובעיני אף אחד היום לא מגיע לקרסוליים שלו. והוא רק הולך ומשתבח עם השנים.
...
מסתבר שהבייבי-פייס מבשיל לאיטו להיות שחקן אופי נהדר.
-
danielobreja
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
אני מאוד אהבתי את היית לגאר
how you doin ?
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
לדעתי בדור הזה (פחות או יותר) שני פרצופים יפים שמתגלים כשחקנים מעולים
בראד פיט ולאונרדו דה קפריו
בראד פיט ולאונרדו דה קפריו
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
הית' לדג'ר אתה מתכוון. אכן אבידה גדולה.danielobreja כתב:אני מאוד אהבתי את היית לגאר...
אפשר להוסיף לרשימה הזאת גם את ריבר פניקס שמת צעיר מדי
Need more cowbell
- Booboo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
בדיוקsam22 כתב:לדעתי בדור הזה (פחות או יותר) שני פרצופים יפים שמתגלים כשחקנים מעולים
בראד פיט ולאונרדו דה קפריו...
אם לרוברט רדפורד ולפול ניומן מותר להיות יפים ושחקנים מצויינים אז גם לבראד פיט וללאונרדו דה קפריו מותר.
דה קפריו במיוחד רק הולך ומשתבח עם השנים.
נכון שבשביל תפקידי אופי חזקים במיוחד צריך להיות מכוערים, אבל בשביל זה יש איפור... יכול להיות נחמד לראות אותו ב-Remake ל"איש הפיל"
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לואי דה פינס
אמן מייסר
- ramkol
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3075
אני רוצה במסגרת השרשור להמליץ על סרט ישן מצוין שקשור לנושא השרשור.
מדובר על הסרט: הכול אודות איב.
http://www.imdb.com/title/tt0042192/
הסרט אמנם אמריקאי, אבל אפשר ליהנות מאוד מרמת המשחק של הנשים שמשחקות בו. מה שנחמד זה, שאחרי שרואים את הסרט פעם אחת, חייבים לראות אותו שוב, ואז מנקודת מבט שונה, מגלים ניואנסים של משחק שקודם לכן לא ראינו...
השמות שהעלו כאן בשרשור אין להם הרבה עם שחקנים טובים. נראה לי שאפשר יותר להגדיר כ"שחקנים אהובים". למשל קלינט איסטווד האהוב מאוד, גם עלי, הוא שחקן גרוע מינוס, שיש המון סצנות משחק שלו שהם פשוט מביכות...
גם אל פצ'ינו לא ממש שחקן גדול... יש לו בערך הבעה אחת בפנים שהוא חוזר עליה אין סוף פעמים... כמו שראינו לאורך כל האורך של הסנדק... מין מבט כזה של עצירות אין סופית...
השילוש הקדוש האמריקאי הגברי, שלא מתקרב לאירופאי בכלל, וגם לא למשחק הנשי, הוא- דה נרו, שהביא את הניואנסים במשחק לשיא, הופמן הטוטלי, וניקולסון הוורסבילי.
הם אבל לא מגיעים לעפר רגליהם של הנשים האירופאיות כמו ליב אולמן, אנה מניאני, וכו' בעומק הפסיכולוגי והאינטלקטואלי...
.
מדובר על הסרט: הכול אודות איב.
http://www.imdb.com/title/tt0042192/
הסרט אמנם אמריקאי, אבל אפשר ליהנות מאוד מרמת המשחק של הנשים שמשחקות בו. מה שנחמד זה, שאחרי שרואים את הסרט פעם אחת, חייבים לראות אותו שוב, ואז מנקודת מבט שונה, מגלים ניואנסים של משחק שקודם לכן לא ראינו...
השמות שהעלו כאן בשרשור אין להם הרבה עם שחקנים טובים. נראה לי שאפשר יותר להגדיר כ"שחקנים אהובים". למשל קלינט איסטווד האהוב מאוד, גם עלי, הוא שחקן גרוע מינוס, שיש המון סצנות משחק שלו שהם פשוט מביכות...
גם אל פצ'ינו לא ממש שחקן גדול... יש לו בערך הבעה אחת בפנים שהוא חוזר עליה אין סוף פעמים... כמו שראינו לאורך כל האורך של הסנדק... מין מבט כזה של עצירות אין סופית...
השילוש הקדוש האמריקאי הגברי, שלא מתקרב לאירופאי בכלל, וגם לא למשחק הנשי, הוא- דה נרו, שהביא את הניואנסים במשחק לשיא, הופמן הטוטלי, וניקולסון הוורסבילי.
הם אבל לא מגיעים לעפר רגליהם של הנשים האירופאיות כמו ליב אולמן, אנה מניאני, וכו' בעומק הפסיכולוגי והאינטלקטואלי...
.
- KOOKE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2262
רלף לנגרדן, ארנולד שוורצנגר וכמובן סטלונה...
וברצינות
ניקולסון, דה נירו ואל פאצ'ינו...
וברצינות
ניקולסון, דה נירו ואל פאצ'ינו...
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
לא יאומן שעד עכשיו לא הוזכר השחקן האהוב עלי ביותר... קווין ספייסי. שחקן אדיר לטעמי. הוא גם שחקן תיאטרון פשוט מדהים (למי שיצא לראות יודע על מה אני מדבר).
אולי זה נגזרת לכך שאחד מ-3 הסרטים האהובים עלי הוא "החשוד המיידי" (משם גם גזרתי את הכינוי שלי keyser ע"ש keyser soze עליו השלום).
יש עוד רשימה ארוכה, הרוב כבר צוינו כאן, אך היה לי חשוב להזכיר את השחקן האדיר הזה.
אולי זה נגזרת לכך שאחד מ-3 הסרטים האהובים עלי הוא "החשוד המיידי" (משם גם גזרתי את הכינוי שלי keyser ע"ש keyser soze עליו השלום).
יש עוד רשימה ארוכה, הרוב כבר צוינו כאן, אך היה לי חשוב להזכיר את השחקן האדיר הזה.
- TikKat
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 12
לא כל כך פשוט לבחור שחקן אחד מסתבר 
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לורנס אוליביה(סתם אני משחק אותה)
אמן מייסר
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
וואו, זאת שאלה די קשה, כמו לבחור את המזון הכי אהוב.
יש לא מעט שחקנים שאני מחשיב כטובים מאוד, כי אני נהנה תמיד לצפות בהם והם נותנים משחק משובח.
אבל אם אני צריך ממש לבחור אז לדעתי דסטין הופמן. מדוע:
האיש הזה מסוגל לשחק כמעט כל תפקיד ולהיות אמין. דרמה, קומדיה, אקשן (outbreak) - הוא היה שם. מבחור אוטיסט ועד קולונל בצבא, דרך האבא של בן סטילר ב meet the fockers שאגב גנב את ההצגה לכולם בהליכה.
יש לא מעט שחקנים שאני מחשיב כטובים מאוד, כי אני נהנה תמיד לצפות בהם והם נותנים משחק משובח.
אבל אם אני צריך ממש לבחור אז לדעתי דסטין הופמן. מדוע:
האיש הזה מסוגל לשחק כמעט כל תפקיד ולהיות אמין. דרמה, קומדיה, אקשן (outbreak) - הוא היה שם. מבחור אוטיסט ועד קולונל בצבא, דרך האבא של בן סטילר ב meet the fockers שאגב גנב את ההצגה לכולם בהליכה.
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

איך קוראים לסרט שבו הוא שיחק עבריין תחת קצין מבחן?
אמן מייסר
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
אתה מתכוון לדסטין הופמן ? הסרט הוא 'גיבור מזדמן' אולי ?ילדיעפים כתב:איך קוראים לסרט שבו הוא שיחק עבריין תחת קצין מבחן?...