שימוש ברסיבר חדש כפרוססור לרסיבר ישן - אפשרי?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #21 

ADICT כתב:יהושוע על מה מבוססת השאלה שלך :D
...
על הסקרנות.
בברכה,
יהושע גומא

YBA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

ומה עם ההגברה? 7x170WATT בשנאים נפרדים והכל תוצרת ידם של היפנים המשוגעים זה לא הולך ברגל גם! - איזה רסיבר במחיר סביר יתן לי כזה כוח, נתונים ואיכות בניה?

חוץ מזה שמבחינה כלכלית זה יותר משתלם דווקא להשאר עם הקיים תמיד.. :)
אודיופיליה היא המחלה היחידה שניתן לטפל בה ע"י חשבון בנק מנופח...

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

הכל כמובן שווה בדיקה

שליחה #23 

אני מציע לך להשאיל לבדיקה מהחנות RXV3900 ולהשוות.
ההשוואה כמובן כמובן לאחר כיול נכון של ה RC של ה 3900 וחיבור Bi-Amp ש 3900 הוא מאפשר.
נסה גם לחבר את ה Pre-Out שלו לדנון שלך ולראות מה התוצאה. מומלץ גם במקרה זה לבדוק מה קורה ב Bi-Amp בחיבור הרמקוליםן הקדמיים (נדרשים זוג מפצלי Y וחיבור ל 2x2 ערוצי הגברה לקדמיים)
חיבור כזה שווה ערך לעבודה עם RXV1900 או אולי לרסיבר ברמת מחיר דומה (נדרש מחקר קטן ובדיקה)

YBA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

RXV3900 עולה 13-14 אלף... - בדיוק הסכום שאני לא מעוניין להשקיע, גם אם אמכור את ה-A1SRA עדיין אאלץ להוסיף סכום נכבד, לעומת זאת אם אקנה רסיבר שעולה 3-4 אלפים זה יתן את התוצאה הנדרשת, שאלתי היא - האם התוצאה תהיה ברמה גבוהה? ברמת העיקרון לא צריכה להיות סיבה שלא, למגבר יש הגברה מאוד איכותית, אם יש סייגים כאלה או אחרים אשמח לדעת אותם.
כמה נקודות להתייחסות:
*הדנון נחשב יותר מוזיקלי מה AX1 ובאופן כללי קיבל ציונים גבוהים יותר בהשוואות.
*גם אם רסיבר חדש מרמה גבוהה (נאמר ה RXV3900) ייתן לי תוצאה יותר טובה הכל עניין של עלות מול תועלת, אני מת על הסאונד של הדנון וכולנו יודעים שבעניין הזה זה בור ללא תחתית.. אפשר גם לקחת פרוססור מטורף ומונו בלוק לכל ערוץ! יש גבול - ולרוב הוא כלכלי.

תודה לכל העונים :D
אודיופיליה היא המחלה היחידה שניתן לטפל בה ע"י חשבון בנק מנופח...

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

3900

שליחה #25 

הי,
אני לא יודע מה העלות המדוייקת של ה 3900 אבל נדמה לי שמחיר השוק נמוך משמעותית מזה שציינת.
על אחת כמה וכמה מחיר ה 1900 שיכול לשמש אותך כ Pre ועשוי להיות טוב יותר גם כמגבר (נדרשת בדיקה! בכל מקרה קרא היטב את השרשור ששלחתי אליו לינק קודם)
אני מציע לך לבדוק את הנושא לעומק, נשמח לשמוע מה החלטת בסוף.
לא הייתי מחליף את ההגברה של הדנון שלך בכזו ששעולה 3000-4000 ש"ח....מחיר כזה עבור Pre עלול להיות גם הוא גבולי עבור ביצועים מיטביים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”