קודם כל תתחדש אחי!
אני עכשיו בדיוק בלבטים לגבי ה7404 ב7250 ש"ח בשקם אלקטריק (בלי התקנה על קיר למרות שאני צריך), כי ראיתי ש8404 לוקחים 1000 ש"ח יותר ב BIG BOX ובשקם אלקטריק(לפחות בסניף שראיתי בר"ג).
איך הצלחת להשוות איתם מחיר מול ZAP? ומאיזה סניף של רשת שקם אלקטריק?
aquaeyed
חבר פעיל
תגובות: 52
שליחה
אני ממליץ לכם לבדוק באתרי אינטרנת, לרוב זה יותר זול ואחריות של אלקטרה אז אין מה לפחד. הבעיה היא רק בזמן ההספקה של חנויות. בחנויות קטנות זה בדרך כלל שבוע ברשתות גדולות 14-18 ימים. אפילו אם אתם לא רוצים לקנות דרך אינטרנת, תדפיסו את המחיר ותלחו לחנויות. לרוב הם יעשו אותו מחיר או ירידו ממשית אותו.
eilon2
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
שליחה
תקשיב קצת לחץ על המוכר הלהוט למכור והופ הגענו ל-7700 כולל תלייה ומתקן על הקיר
אם זה עוזר לך אז זה בשקם אלקטריק ביג באר שבע
הממיר HD של הוט הגיע והורכב. בתחילה חשתי באכזבה גדולה כיוון שהוא לא שיפר את איכות הקליטה ב SD לאחר קצת כיוונים וכיולים מחדש נראה לי שיש שיפור מה .
ההפתעה הגדולה הגיעה כאשר העליתי את ערוץ 515 נשיונל גיאוגרפיק HD , כבמטה קסם כל תחלואי הצבע נעלמו לחלוטין התמונה ברורה, צלולה, ויציבה . כל מיני פרטים שמטושטשים ב SD נראים כעת חדים . הצבעים נראים טבעיים ונכונים בקיצור חגיגה.
אינני יודע מה ניתן לעשות עוד לשיפור ה SD בהוט אך אני מניח שחבילת HD שתוצע בעתיד תהיה אטרקטיבית מספיק כדי להנות משידורי הוט במגוון נרחב ב HD
ואם לא הזכרתי זאת התמונה של DVD מחשב, APPLE TV מתקבלות באיכות מצויינת וניתן גם גם לכוון את הרזולוציה
מסקנה סופית, יש יתרון ניכר ל TV HD שילך ויתפוס פער לטובת TV HD בעתיד הקרוב