אייפון או N97

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

הHTC נראה מצויין , ואפשר יהיה להציג בו קבצי NKV , כך שעל פניו הוא עשוי להיות נהדר , אבל אחרי שסלקום נכנסה לתמונה , ויש עכשיו כ300K מכשירים לשנה למכור ברור שני דברים :
1 - האייפון יהיה די המוני
2 - אם תמתינו מספיק זמן שום טלפון חכם לא יהיה זול יותר מהאייפון . כי את האייפון הם התחייבו למכור , כך שאם הם יראו שהם לא מוכרים מספיק הרבה אחרי ההשקה (שבה בטח ימכרו המון), הם פשוט יעצרו את כול השאר וינסו למכור כמה שיותר את האייפון . וזה אומר סיבסוד מאסיבי כולל גם בתשלום החודשי
3 - אני חושב שאולי יהיה כדאי לקנות אייפון כאן יותר מאשר באיטליה :lol:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73436
שם מלא: ערן

שליחה

truejoker - אני מהמר שמה שיקרה זה שהמחיר הראשוני של המכשיר היה זול ואטרקטיבי ואת הרווח שלהם הם יעשו מחבילה חודשית במחיר "שווה לכל כיס", במיוחד לכיס שלהם.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Huber כתב:truejoker - אני מהמר שמה שיקרה זה שהמחיר הראשוני של המכשיר היה זול ואטרקטיבי ואת הרווח שלהם הם יעשו מחבילה חודשית במחיר "שווה לכל כיס", במיוחד לכיס שלהם.
...
היות ויש עוד הרבה טלפונים חכמים , אני מניח שאת החבילה הנוכחית של גישה מלאה לאינטרנט , הם לא ישנו , הם ינסו "לתפור " משהו מיוחד לאייפון . העניין הוא שיש המון פראיירים אבל הם גם נגמרים בסוף (בניגוד לאימרה הנפוצה :lol: , פשוט כי כולם אומרים לך שאתה פראייר :lol: ). כך שיהיו אלו שלא יעשו את הבדיקה של התקציב החודשי , אבל יהיו רבים שישקללו גם את זה במחיר . כך שלהערכתי בסופו של דבר , ובמיוחד כשהשוק יהיה רווי , המחיר יצנח

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

maggieli כתב:N97 בהחלט. מעבר לעובדה שיש לו גם מקלדת נשלפת מלאה, הוא ידידותי מאד, מצלמה טובה, אחלה ווידג'טים.
תומך עברית ולא צריך גיור מיוחד, יש לו 32 ג'יגה זכרון. זה עצום.
אני לא אוהבת את ההשוואות אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שנוקיה הרבה יותר מתאימה לקהל הישראלי מאשר האייפון.
...
האייפון גם בא עם 32GB זכרון , עם כול הכבוד לנוקיה יש נקודה אחת בולטת וזה מקלדת , ומאידך הרבה לא אוהבים את הממשק/מערכת הפעלה של נוקיה
יש גם המון אנשים שקונים פלאפון גם למוסיקה ולאינטרנט , בנוגע למוסיקה יש את הסוני אריקסון ואת האייפון (שעליו יש את הבעיה של האייטיונס שגם למכורים לאייפוד היא עושה אנטגוניזים די גדול ).
אבל לנוקיה אין לא את זה ולא את זה , ואם אתה רוצה אינטרנט במובייל אז המהירות של המכשיר היא חשובה כולל מולטי טטאסקין , ובזה הנוקיה נכשל לעומת הסוני אריקסון החדש , וגם לעומת האייפון
מבחינת ממשק משתמש כולם טוענים שהאייפון הוא מלך , אני יכול לומר לך שבזה לפחות אני חושב שהם צודקים וששני ההמתמודדים האחרים(סוני אריקסון ונוקיה), מזדנבים אחריו , כשלענ"ד הסוני יותר טוב בתחום הזה מנוקיה , אז למה את כול כך בטוחה שהישראלי שרוצה סמלי מעמד , ירצה דווקה את הנוקיה ?

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין

שליחה

ה N97 איטי לחריד בפעילות הממשק בהשוואה ל IPHONE החדש. אני אומר את זה בהרבה צער בתור משתמש נוקיה ותיק. המכשיר החדש מרגיש גרוטאה, נוקיה חייבת להתאפס על עצמה בנושא ממשק המשתמש.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

אחזק את דבריו של ride...אם יורשה לי :D

קיבלתי את ה 3GS לפני כמה ימים, המכשיר מהיר בהרבה מהדגם הקודם שהיה לי, כל הפעולות בו, גלישה, חיפוש אנשי קשר, משחקים ובכלל עבודה שוטפת מבוצעים במהירות ששום מכשיר "חכם" שהיה לי בעבר לא התקרב אפילו, וה N97 לא שונה מהם.

מאוד מרוצה בסה"כ, בהתחלה זילזלתי שאפל הכריזו על השינויים היחסית מינורים בדגם ה S לעומת קודמו, אבל כבר שכחנו שמהירות זה דבר אקוטי במכשירים מהסוג הזה, חווית השימוש שודרגה ומאז ה 3.0 אני באמת חושב שמאוד קשה לנצח את האייפון בקטגוריה שלו.
שי

big27 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2606

שליחה

קניתי אייפון דור 3 ...

אני מאוד מרוצה !!!

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727

שליחה

השאלה אם לקנות אותו כאן או באיטליה ( את האייפון כמובן :D ) ?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

תמתין ותראה כמה יתומחר , ואז תוכל להחליט החלטה מושכלת , כרגע זה רק הימור

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

אני חושב שה htc touch pro 2 יותר טוב גם מהאייפון וגם מהנוקיה 97 .

חזור אל “סלולר”