Martin,
תודה, לאירוע ה DIY בכל מקרה הייתה לי בעיה להגיע אז ייתכן שעדיף היה לפנות את המקום (במידה וכן הייתי מהראשונים) למישהו שישמח לבוא.
לגבי המפגש השני - אקווה שכן אכנס
אורי
לירון98
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שליחה
אני מעוניין לבוא עם חבר שאולי מוכר לחלק מאנשי הפורום .אני חושב שיש לו ידע לתרום למפגש הזה בדברים
שהוא תכנן ויצר .שמו הוא חנן אלון מגבעתיים ואני מקווה שלא יהיו תקלות ביום המפגש והוא יהיה נוכח שם.
j4richter
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302
שליחה
לירון98 כתב:אני מעוניין לבוא עם חבר שאולי מוכר לחלק מאנשי הפורום .אני חושב שיש לו ידע לתרום למפגש הזה בדברים
שהוא תכנן ויצר .שמו הוא חנן אלון מגבעתיים ואני מקווה שלא יהיו תקלות ביום המפגש והוא יהיה נוכח שם.
שמח להבחין שאני ברשימה.
אפשר לקבל כאן, את כתובת המפגש, שעה? יש לי בעיה להכנס לדף הרלוונטי בגלישה מהנייד שלי.
בנוסף, חשבתי להביא איתי פרוטוטייפ של מגבר שבניתי (180 וואט לערוץ, קלאס איי), יש טעם?
No Artificial Additives
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
j4richter
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302
שליחה
לנוחיותכם
המפגש ייערך בתאריך 23.07.09 (יום חמישי) בשעה 19:00 בכתובת: רחוב הבנים 2 , מושב גני עם.
מספר המקומות מוגבל ולכן יש להירשם מראש.
לא לשכוח
המשתתפים ייתבקשו לשלם 20 ש"ח כל אחד בעת ההגעה לטובת כיבוד קל.
סילבר כתב:שמח להבחין שאני ברשימה.
אפשר לקבל כאן, את כתובת המפגש, שעה? יש לי בעיה להכנס לדף הרלוונטי בגלישה מהנייד שלי.
בנוסף, חשבתי להביא איתי פרוטוטייפ של מגבר שבניתי (180 וואט לערוץ, קלאס איי), יש טעם?
...
למה לא?
תביא, תוכל להציג בהפסקה
JEXY
עוסק בתחום
תגובות: 12241
שליחה
לפי מה שהבנתי המפגש הוא בנושא רמקולים והכניסה לא מיועדת ל"עוסק בתחום", ולגבי התחום שלי אולי יהיה מפגש בעתיד, אז... אני בחוץ. (למה אני רשום?)
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
Itay_Pollak
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
שליחה
תשומת הלב - החנייה או בצד הנגדי עם שני גלגלים על המדרכה (מומלץ לקפל המראה) או מי שמעוניין יכול להמשיך עוד כ30 מ' לפנות ימינה ולהחנות בצד הדרך.
JEXY,
אתה רשום כי נרשמת. הבנתי מדבריך כי אתה לא מעוניין להשתתף ולכן הרשמתך בוטלה. אם ביטלתי בטעות, נא חזור אלי.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 23/07/2009 18:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
nirses
חבר ותיק
תגובות: 1143
שם מלא: ניר שמשון
שליחה
singera כתב:האם מישהוא חוזר מהמפגש לכיוון ת"א-ר"ג-גבעתיים ויש לו מקום ברכב?
האם מישהוא מגיע מהנ"ל או מתחנת רכבת כפ"ס מערב או מזרח?
...
אני חוזר לתל אביב אחרי המפגש ויש לי מקום לשני נוסעים .
לו הייתי רוטשילד ...
singera
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834
שליחה
NIRSES אשמח אם תוכל להקפיץ אותי לת"א
HOLOGRAPH אשמח אם תוכל לקחת אותי מרכבת הרצליה הטלפון שלי הינו 0544630797 אשמח אם תוכל לשלוח אלי בה"פ את הטלפון שלך
nirses
חבר ותיק
תגובות: 1143
שם מלא: ניר שמשון
שליחה
singera כתב:NIRSES אשמח אם תוכל להקפיץ אותי לת"א
HOLOGRAPH אשמח אם תוכל לקחת אותי מרכבת הרצליה הטלפון שלי הינו 0544630797 אשמח אם תוכל לשלוח אלי בה"פ את הטלפון שלך
...
בכיף ...
לו הייתי רוטשילד ...
Holograph
חבר פעיל
תגובות: 76
שליחה
singera כתב:NIRSES אשמח אם תוכל להקפיץ אותי לת"א