בעיית השכניםם
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
אני שומע בשעות סבירות בבוקר אם אני שומע ביכלל אז זה מ12 עד 1 ובערב מ 5 עד 7 בממוצע . הקטע הוא לא שעות הוא הבומים שהם סובלים כול יום. תודה בכול אופןן אני ינסה להגיע לאיזו פשרה
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

דרךך אגב אני כול כך דואג כי אני רוצה ליקנות סאב של סרווין ווגה ואז באמת הם ישתגעוו אבל ניראה מה אני יעשהה כברר
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
המוח - אני ממש לא מסכים איתך, בפרט עם ההגדרה "הפצצה".המוח כתב: אני חושב ששעה שעתיים הפצצה ביום בשעות הבוקר זה לגיטימי ביותר.
בשעות הערב שאנשים חוזרים מהעבודה וצריך להשכיב ילדים לישון זה בהחלט יכול להיות מטרד....
אם אתה גר בבית מבודד בחווה בנגב, תפציץ כאוות נפשך.
אבל כשיש לך שכנים ששומעים את המוזיקה - תרגיע...
אגב, לגבי השעות - ומה עם מישהו שעובד מהבית? מה עם פנסיונרים שמבלים גם את שעות היום בבית? מה עם משפחה עם ילד חולה (חס וחלילה)?
אתה לא יודע מה קורה מסביב - אז אין שום סיבה "להפציץ" - אתה לא לבד בעולם...
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

האם מישהוו מכיר חנות שמוכרת בסיס לרמקוליםם בזול?? כך שיפרידו לי את הרמקול מהריצפה והסאב פחות יגיע לשכניםם תודה לעוזריםם
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

אז מה עושים כול אלה שחובבים מוזיקה זורקים את המערכתת ?? אני מיתחשבב מנסה להגיע לפשרה אך זה לא הולךך. וכן יש כמה מבוגרים שסובלים מיזה אצלי
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
הם פשוט שומעים בווליום נורמלי.zion1234 כתב:אז מה עושים כול אלה שחובבים מוזיקה זורקים את המערכתת ?? אני מיתחשבב מנסה להגיע לפשרה אך זה לא הולךך. וכן יש כמה מבוגרים שסובלים מיזה אצלי...
לי למשל היה שכן בעייתי מהבחינה הזו, יום אחד הפעלתי את המערכת ועברתי אליו לדירה, וראיתי שזה אכן מורגש שם בצורה קצת יותר חזקה ממה שחשבתי.
שיניתי קצת את מיקום הרמקולים וזה פתר את הבעיה.
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה לא מסכים אם מוח ולא איתיי מה שאתה אומר זה ליזרוק את המערכתת וזהוו שמוזיקה זה כול החיים שלי . דרך אגב זה בית פרטי וזכותי להנות מימה שאני אוהב בבית שליי וגם אם זה גובל בזה שהשכנים יסבלו זה לא שאני שומע כול היום 24 שעות אין מה לעשות זה בכול זאת הבית שליי אני יעשה בו מה שאני רוצה כמובן בלי הגזמה . מה שאני אומר שהם יצטרחו ליסבול שעה שעתיים ביום עד שאני ימצא פיתרון אחר
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

האמת שאין לי איפה להזיז אני נימצא בחדר ואין כול כך מקום. יש לי רק אפשרות אחת לשנות את המיקום אבל ניראלי שזה יהיה אותו דברר
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
zion1234
אחרי שקראתי את השרשור, נראה כי השכנים שלך לא שונים מאחרים
אחרי שקראתי את השרשור, נראה כי השכנים שלך לא שונים מאחרים
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

חחח אני יודע לכן פתחתי שירושור על זה ליראות מה אחרים עושיםם
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
אני סוגר חלונות (והאמת, לא רוצה שידעו מה יש לי בבית..)
אתה חייב לשמוע מוזיקה ממש עד 11:00 בערב?
יש לי שכן שקנה תנור BBQ למרפסת.. מה אני עושה איתו? הוא דווקא אחד הנחמדים בניין
אתה חייב לשמוע מוזיקה ממש עד 11:00 בערב?
יש לי שכן שקנה תנור BBQ למרפסת.. מה אני עושה איתו? הוא דווקא אחד הנחמדים בניין
- המוח
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
שנים שאני כבר לא מפציץ ווליום בדיוק מהסיבה הזאת.אתה לא יודע מה קורה מסביב - אז אין שום סיבה "להפציץ" - אתה לא לבד בעולם......
אחרי שאתה נכנס לשכנים ושומע מה שהם שומעים אתה מבין שזה באמת מטרד.
בכל זאת אני חושב שזה לגיטימי להפציץ פעם בשבוע אבל בשעות הבוקר.
ואין מה לעשות אי אפשר תמיד להתחשב בכולם גם אתה צריך להנות מהחיים.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

אם תסתכל בשירשור אני אפילו לא מגיע ל8 בערב הקטע הוא לא מתי אני שומע אלה הבומים שחודרים להםם לקירות.
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מסכים איתךך מוח צריך להנות מהחייםם ובטח ובטח שמוזיקה זה הדבר הכי חושב לי בחייםם. וויתרתי על מלא דבריםם בישביל ליקנות את כול מה שיש ליי ואני לא יזרוק אותם ביגלל שכניםם ממש לא אלה אני יתפשר איתם או ימצא פיתרון אחר
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
תסביר להם שאם תאלץ לוותר על צפייה תאלץ לחזור לתחביבך הקודם
נגינה על תופים
נגינה על תופים
העם דורש..... כל מיני דברים
- indi5
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 581
אם אתה מאזין למוזיקה בעוצמה רבה-אולי תקנה אוזניות (אפילו אלחוטיות) ובא לציון(1234) גואל.....
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
לא יודע אם ואיך תפתור את הבעייה אבל אני מקווה שברור לך שהסכום שהשקעת במערכת, למרות שהוא חשוב לך אישית, הוא בכלל לא פקטור רלוונטי. לא מבחינת השכנים ולא מבחינת החוק.zion1234 כתב:למה קניתי אז מערכת ב15 אלף שקלל ?? לישמוע אוזניותת זה ממש פיתרון האחרון שאני יעשה זה פיתרון אך ורק ללילה
...
משה
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

תיסתכל על כול השירשור ותיראה על מה מדוברר אני לא יחזור על כולל השירשור. זה לא שאני לא מנסה להגיע איתם לפשרה ואני כן שומע בשעות מותרות וסבירות אבל אותם זה לא מעניןן כי זה חודר להם לקירות
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
קראתי קודם. לא קשור למה שכתבתי.
רק התיחסתי להשקעה הכספית במערכת שלך היא כמובן מאוד רלוונטית אבל היא לא פקטור בבעייה עצמה.
רק התיחסתי להשקעה הכספית במערכת שלך היא כמובן מאוד רלוונטית אבל היא לא פקטור בבעייה עצמה.
משה