האם קיים מפסק תריס חשמלי הפועל על שלט ?

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
eliranab
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

יש קופסת ממסרים הנשלטת ב- IR והיא יכולה להתאים לך לתריס החשמלי.
אם אני לא טועה מי שמוכר אותם זו חברת גליל שיושבת בר"ג ליד הקניון. יש להם אתר אינטרנט.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303

שליחה

מישהו מכיר איזה אתר בחול שאפשר להזמין ממנו מפסק כזה, כל מפסק פה עולה 400+, לא הצלחתי למצוא שום דבר באייביי, אז אם מישהו יודע איפה אפשר להזמין מחול ( אפשר כל אתר מארצות הברית, גם אלה שלא עושים משלוחים לארץ )

Amdar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 14

שליחה

ntk כתב:מישהו מכיר איזה אתר בחול שאפשר להזמין ממנו מפסק כזה, כל מפסק פה עולה 400+, לא הצלחתי למצוא שום דבר באייביי, אז אם מישהו יודע איפה אפשר להזמין מחול ( אפשר כל אתר מארצות הברית, גם אלה שלא עושים משלוחים לארץ )
...
איני יודע מה מצבך כרגע.
מיתוג גופי on/off בעזרת שלט רחוק(ועוד כמה בונוסים) לא יעלה יותר מ1800.
הנ"ל מתייחס לבקר (ממתג 8 גופים), עינית ושלט רחוק.
נערך לאחרונה על ידי Amdar ב 14/03/2010 10:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

YossiFogel
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 332

שליחה

ntk כתב:מישהו מכיר איזה אתר בחול שאפשר להזמין ממנו מפסק כזה, כל מפסק פה עולה 400+, לא הצלחתי למצוא שום דבר באייביי, אז אם מישהו יודע איפה אפשר להזמין מחול ( אפשר כל אתר מארצות הברית, גם אלה שלא עושים משלוחים לארץ )
...
אם אתה מחפש פתרון זול, יכול להיות שמתגים אלחוטיים של IGREEN יהיו טובים בשבילך.

http://www.igreen.co.il

אני יודע שרוב הפתרונות שלהם הם ל-RF אבל תוכל למצוא אצלם גם פתרונות חדשים של שליטה דרך IR.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Amdar כתב:
...
איני יודע מה מצבך כרגע.
...
אני מבקש מפסק זול עם שלט בפחות מ400 ש"ח ואתה אומר לי מיתוג ב1800 ????

מחפש משהו כזה
http://www.amperel.co.il/products/157075

במחיר שפוי, וכנראה שבארץ אין דבר כזה, אז אם מישהו מכיר אתר שמוכר מפסק כזה בחול...

Amdar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 14

שליחה

ntk כתב:
Amdar כתב:
...
איני יודע מה מצבך כרגע.
...

מחפש משהו כזה

במחיר שפוי, וכנראה שבארץ אין דבר כזה, אז אם מישהו מכיר אתר שמוכר מפסק כזה בחול...
...
מצטער,
הבנתי שאתה צריך כמה מפסקים - אך מחפש עלות נמוכה מ-400 למפסק.

אני הייתי מחפש ב EBAY - שם לבטח תמצא - בדוק איכות היטב לפני הרכישה.

rbroudo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 307

שליחה

yoavidor כתב:...הפיתרון של לגרנד יכול להיות אטרקטיבי לדעתי רק אם בהמשך תרחיב את המערכת ליותר מתריס אחד וגוף תאורה אחד.
יואב.
...
בבסיס הערתו של יואב נכונה.

השליטה על מפסקי לגרנד יכולה/צריכה להתבצע משלטים של לגרנד.
אם יש לך שלט כזה אין שום בעיה ללמד כל שלט חכם (הרמוני או פרונטו במקרה שלי) את הקודים ולתפעל את המפסקים באמצעותו.
הבעיה היא שרכישת שלט לגרנד על מנת לתפעל מפסק בודד או שניים תהפוך את הפתרון ללא כלכלי.
אם תרצה אין לי בעיה להשאיל לך שלט על מנת ללמד את ההרמוני את הפקודות (הוא בכל מקרה זרוק אצלי באיזו מגרה מאז שלימדתי את הפרונטו את הקודים שלו) והכך להתגבר על בעיה זו.
דרך אגב אני די בטוח שתוכל לעשות זאת גם מול אנשי לגרנד עצמם.

לעניין התפעול האביזרים של לגרנד נותנים פתרון טוב מכיוון שהם בראש וראשונה מפסקים לכל דבר.
במפסק התרים יש לחצני UP/DOWN/STOP כמו במפסק תריס רגיל וכך גם במפסקי ON/OFF או דימרים לתאורה. במבחן האמא, אמא שלי מצליחה ללא בעיה לתפעל אותם :)

בהצלחה (Y)

YossiFogel
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 332

שליחה

rbroudo כתב:
yoavidor כתב:...הפיתרון של לגרנד יכול להיות אטרקטיבי לדעתי רק אם בהמשך תרחיב את המערכת ליותר מתריס אחד וגוף תאורה אחד.
יואב.
...
בבסיס הערתו של יואב נכונה.

השליטה על מפסקי לגרנד יכולה/צריכה להתבצע משלטים של לגרנד.
אם יש לך שלט כזה אין שום בעיה ללמד כל שלט חכם (הרמוני או פרונטו במקרה שלי) את הקודים ולתפעל את המפסקים באמצעותו.
הבעיה היא שרכישת שלט לגרנד על מנת לתפעל מפסק בודד או שניים תהפוך את הפתרון ללא כלכלי.
אם תרצה אין לי בעיה להשאיל לך שלט על מנת ללמד את ההרמוני את הפקודות (הוא בכל מקרה זרוק אצלי באיזו מגרה מאז שלימדתי את הפרונטו את הקודים שלו) והכך להתגבר על בעיה זו.
דרך אגב אני די בטוח שתוכל לעשות זאת גם מול אנשי לגרנד עצמם.

לעניין התפעול האביזרים של לגרנד נותנים פתרון טוב מכיוון שהם בראש וראשונה מפסקים לכל דבר.
במפסק התרים יש לחצני UP/DOWN/STOP כמו במפסק תריס רגיל וכך גם במפסקי ON/OFF או דימרים לתאורה. במבחן האמא, אמא שלי מצליחה ללא בעיה לתפעל אותם :)

בהצלחה (Y)
...
rbroudo, נראה לי שאנחנו מפספסים את הנקודה.
הבעיה מבחינתו בפתרון הזה היא לא עלות השלט. עלותו זניחה ביחס לעלות הבקרים שאותם הוא יידרש להתקין על כל תריס/ מעגל תאורה, הוספת מסננים וכו'.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Amdar כתב:
ntk כתב:
Amdar כתב:
...
איני יודע מה מצבך כרגע.
...

מחפש משהו כזה

...
מצטער,
הבנתי שאתה צריך כמה מפסקים - אך מחפש עלות נמוכה מ-400 למפסק.

אני הייתי מחפש ב EBAY - שם לבטח תמצא - בדוק איכות היטב לפני הרכישה.
...
כתבתי שלא מצאתי באייביי, אמזון או כל אתר אחר...

ואני לא מחפש להרחיב בעתיד שום מערכת, אני פשוט מחפש מפסק בודד עם שלט לתריס, לא יותר מזה

rbroudo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 307

שליחה

YossiFogel כתב: rbroudo, נראה לי שאנחנו מפספסים את הנקודה.
הבעיה מבחינתו בפתרון הזה היא לא עלות השלט. עלותו זניחה ביחס לעלות הבקרים שאותם הוא יידרש להתקין על כל תריס/ מעגל תאורה, הוספת מסננים וכו'.
...
אכן פיספסתי את תג המחיר של 400 ש"ח שהופך את לגרנד ללא רלוונטי :oops:

wini
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

מצאת? גם אני מחפש פתרון להדלקת וכיבוי מפסק מהמיטה...

yehezkel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

נתקלתי באותה בעיה. חייב מפסק לתריס שעובד עם שלט הרמוני.

אם תוכל לשלוח קישור בבקשה.

חזור אל “בית חכם ובקרה”