האם קיים מפסק תריס חשמלי הפועל על שלט ?
- eliranab
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
יש קופסת ממסרים הנשלטת ב- IR והיא יכולה להתאים לך לתריס החשמלי.
אם אני לא טועה מי שמוכר אותם זו חברת גליל שיושבת בר"ג ליד הקניון. יש להם אתר אינטרנט.
אם אני לא טועה מי שמוכר אותם זו חברת גליל שיושבת בר"ג ליד הקניון. יש להם אתר אינטרנט.
- ntk
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
מישהו מכיר איזה אתר בחול שאפשר להזמין ממנו מפסק כזה, כל מפסק פה עולה 400+, לא הצלחתי למצוא שום דבר באייביי, אז אם מישהו יודע איפה אפשר להזמין מחול ( אפשר כל אתר מארצות הברית, גם אלה שלא עושים משלוחים לארץ )
- Amdar
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 14
איני יודע מה מצבך כרגע.ntk כתב:מישהו מכיר איזה אתר בחול שאפשר להזמין ממנו מפסק כזה, כל מפסק פה עולה 400+, לא הצלחתי למצוא שום דבר באייביי, אז אם מישהו יודע איפה אפשר להזמין מחול ( אפשר כל אתר מארצות הברית, גם אלה שלא עושים משלוחים לארץ )...
מיתוג גופי on/off בעזרת שלט רחוק(ועוד כמה בונוסים) לא יעלה יותר מ1800.
הנ"ל מתייחס לבקר (ממתג 8 גופים), עינית ושלט רחוק.
נערך לאחרונה על ידי Amdar ב 14/03/2010 10:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- YossiFogel
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
אם אתה מחפש פתרון זול, יכול להיות שמתגים אלחוטיים של IGREEN יהיו טובים בשבילך.ntk כתב:מישהו מכיר איזה אתר בחול שאפשר להזמין ממנו מפסק כזה, כל מפסק פה עולה 400+, לא הצלחתי למצוא שום דבר באייביי, אז אם מישהו יודע איפה אפשר להזמין מחול ( אפשר כל אתר מארצות הברית, גם אלה שלא עושים משלוחים לארץ )...
http://www.igreen.co.il
אני יודע שרוב הפתרונות שלהם הם ל-RF אבל תוכל למצוא אצלם גם פתרונות חדשים של שליטה דרך IR.
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
- ntk
-
- חבר ותיק

אני מבקש מפסק זול עם שלט בפחות מ400 ש"ח ואתה אומר לי מיתוג ב1800Amdar כתב:איני יודע מה מצבך כרגע.ntk כתב:מישהו מכיר איזה אתר בחול שאפשר להזמין ממנו מפסק כזה, כל מפסק פה עולה 400+, לא הצלחתי למצוא שום דבר באייביי, אז אם מישהו יודע איפה אפשר להזמין מחול ( אפשר כל אתר מארצות הברית, גם אלה שלא עושים משלוחים לארץ )...
הנ"ל מתייחס לבקר (ממתג 8 גופים), עינית ושלט רחוק....
מחפש משהו כזה
http://www.amperel.co.il/products/157075
במחיר שפוי, וכנראה שבארץ אין דבר כזה, אז אם מישהו מכיר אתר שמוכר מפסק כזה בחול...
- Amdar
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 14
מצטער,ntk כתב:אני מבקש מפסק זול עם שלט בפחות מ400 ש"ח ואתה אומר לי מיתוג ב1800Amdar כתב:איני יודע מה מצבך כרגע.ntk כתב:מישהו מכיר איזה אתר בחול שאפשר להזמין ממנו מפסק כזה, כל מפסק פה עולה 400+, לא הצלחתי למצוא שום דבר באייביי, אז אם מישהו יודע איפה אפשר להזמין מחול ( אפשר כל אתר מארצות הברית, גם אלה שלא עושים משלוחים לארץ )...
מחפש משהו כזה
במחיר שפוי, וכנראה שבארץ אין דבר כזה, אז אם מישהו מכיר אתר שמוכר מפסק כזה בחול......
הבנתי שאתה צריך כמה מפסקים - אך מחפש עלות נמוכה מ-400 למפסק.
אני הייתי מחפש ב EBAY - שם לבטח תמצא - בדוק איכות היטב לפני הרכישה.
- rbroudo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 307
בבסיס הערתו של יואב נכונה.yoavidor כתב:...הפיתרון של לגרנד יכול להיות אטרקטיבי לדעתי רק אם בהמשך תרחיב את המערכת ליותר מתריס אחד וגוף תאורה אחד.
יואב....
השליטה על מפסקי לגרנד יכולה/צריכה להתבצע משלטים של לגרנד.
אם יש לך שלט כזה אין שום בעיה ללמד כל שלט חכם (הרמוני או פרונטו במקרה שלי) את הקודים ולתפעל את המפסקים באמצעותו.
הבעיה היא שרכישת שלט לגרנד על מנת לתפעל מפסק בודד או שניים תהפוך את הפתרון ללא כלכלי.
אם תרצה אין לי בעיה להשאיל לך שלט על מנת ללמד את ההרמוני את הפקודות (הוא בכל מקרה זרוק אצלי באיזו מגרה מאז שלימדתי את הפרונטו את הקודים שלו) והכך להתגבר על בעיה זו.
דרך אגב אני די בטוח שתוכל לעשות זאת גם מול אנשי לגרנד עצמם.
לעניין התפעול האביזרים של לגרנד נותנים פתרון טוב מכיוון שהם בראש וראשונה מפסקים לכל דבר.
במפסק התרים יש לחצני UP/DOWN/STOP כמו במפסק תריס רגיל וכך גם במפסקי ON/OFF או דימרים לתאורה. במבחן האמא, אמא שלי מצליחה ללא בעיה לתפעל אותם
בהצלחה
- YossiFogel
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
rbroudo, נראה לי שאנחנו מפספסים את הנקודה.rbroudo כתב:בבסיס הערתו של יואב נכונה.yoavidor כתב:...הפיתרון של לגרנד יכול להיות אטרקטיבי לדעתי רק אם בהמשך תרחיב את המערכת ליותר מתריס אחד וגוף תאורה אחד.
יואב....
השליטה על מפסקי לגרנד יכולה/צריכה להתבצע משלטים של לגרנד.
אם יש לך שלט כזה אין שום בעיה ללמד כל שלט חכם (הרמוני או פרונטו במקרה שלי) את הקודים ולתפעל את המפסקים באמצעותו.
הבעיה היא שרכישת שלט לגרנד על מנת לתפעל מפסק בודד או שניים תהפוך את הפתרון ללא כלכלי.
אם תרצה אין לי בעיה להשאיל לך שלט על מנת ללמד את ההרמוני את הפקודות (הוא בכל מקרה זרוק אצלי באיזו מגרה מאז שלימדתי את הפרונטו את הקודים שלו) והכך להתגבר על בעיה זו.
דרך אגב אני די בטוח שתוכל לעשות זאת גם מול אנשי לגרנד עצמם.
לעניין התפעול האביזרים של לגרנד נותנים פתרון טוב מכיוון שהם בראש וראשונה מפסקים לכל דבר.
במפסק התרים יש לחצני UP/DOWN/STOP כמו במפסק תריס רגיל וכך גם במפסקי ON/OFF או דימרים לתאורה. במבחן האמא, אמא שלי מצליחה ללא בעיה לתפעל אותם![]()
בהצלחה...
הבעיה מבחינתו בפתרון הזה היא לא עלות השלט. עלותו זניחה ביחס לעלות הבקרים שאותם הוא יידרש להתקין על כל תריס/ מעגל תאורה, הוספת מסננים וכו'.
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
- ntk
-
- חבר ותיק

כתבתי שלא מצאתי באייביי, אמזון או כל אתר אחר...Amdar כתב:מצטער,ntk כתב:אני מבקש מפסק זול עם שלט בפחות מ400 ש"ח ואתה אומר לי מיתוג ב1800Amdar כתב:איני יודע מה מצבך כרגע.ntk כתב:מישהו מכיר איזה אתר בחול שאפשר להזמין ממנו מפסק כזה, כל מפסק פה עולה 400+, לא הצלחתי למצוא שום דבר באייביי, אז אם מישהו יודע איפה אפשר להזמין מחול ( אפשר כל אתר מארצות הברית, גם אלה שלא עושים משלוחים לארץ )...
מחפש משהו כזה
במחיר שפוי, וכנראה שבארץ אין דבר כזה, אז אם מישהו מכיר אתר שמוכר מפסק כזה בחול......
הבנתי שאתה צריך כמה מפסקים - אך מחפש עלות נמוכה מ-400 למפסק.
אני הייתי מחפש ב EBAY - שם לבטח תמצא - בדוק איכות היטב לפני הרכישה....
ואני לא מחפש להרחיב בעתיד שום מערכת, אני פשוט מחפש מפסק בודד עם שלט לתריס, לא יותר מזה
- rbroudo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 307
אכן פיספסתי את תג המחיר של 400 ש"ח שהופך את לגרנד ללא רלוונטיYossiFogel כתב: rbroudo, נראה לי שאנחנו מפספסים את הנקודה.
הבעיה מבחינתו בפתרון הזה היא לא עלות השלט. עלותו זניחה ביחס לעלות הבקרים שאותם הוא יידרש להתקין על כל תריס/ מעגל תאורה, הוספת מסננים וכו'....
- wini
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
מצאת? גם אני מחפש פתרון להדלקת וכיבוי מפסק מהמיטה...
- yehezkel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
נתקלתי באותה בעיה. חייב מפסק לתריס שעובד עם שלט הרמוני.
אם תוכל לשלוח קישור בבקשה.
אם תוכל לשלוח קישור בבקשה.