HEAD-FI shootout
הי לכולם ...
עומר לא צריך להתעצבן לדעתי אלו שאלות לגיטימיות ...לא בטוח שהם שייכות למפגש אבל לגיטימיות .
בכל מקרה אנחנו נבצע חיבור של כל המקורות מול המגברים הקיימים יש מגברים שיכולים לקחת אפילו כמה מקורות בו זמנית
למשל הGRACE או ה MPX3 כך יוכלו לעשות AB סוויטץ בין מקורות
ה GRACE גם ממתג בין 2 זוגות אוזניות אז יהיה אפשר לעשות "ראש בראש"
בכל מקרה זה הרעיון הכל יהיה מחובר אם יהיה מישהו שמאד יתעניין במגבר מקור ואוזניה מסויימת יהיה אפשר לסדר את זה בו זמנית
היופםי פה שרב הציוד דיי קטן וקל ויהיה אפשר להתעסק עימו קצת (אני לא כל כך רוצה בזה אבל יהיה אפשר לעשות שינוייים פה ושם)
מבחינת מוסיקה אני ממליץ כל אחד יביא עימו את הדיסקים שהוא אוהב לשמוע ככה יהיה לו רפרס למה שהוא אוהב כמו בתערוכה שהתקיימה לא מזמן .
כמובן שיש לי המון מדיות כך שמוסיקה לא תחסר .
ההשוואות לא בעייתיות יהיה אפשר לעשות ממש אחד לאחד מבלי להתבזבז יותר מידי
ויהיה אפשר לקבל מושג על איכויות שונות בין רגע .
היופי פה שלוגיסטית זה הרבה יותר קל ממערכות רמקולים כי חיבור והרכבה פה או שמיעה שהיא כמעט בו זמנית (מעבר בים אוזניה לאוזניה בפחות מ 3 שניות) יכולה להביא לתוצאת השוואה די מיידית
אביעד
עומר לא צריך להתעצבן לדעתי אלו שאלות לגיטימיות ...לא בטוח שהם שייכות למפגש אבל לגיטימיות .
בכל מקרה אנחנו נבצע חיבור של כל המקורות מול המגברים הקיימים יש מגברים שיכולים לקחת אפילו כמה מקורות בו זמנית
למשל הGRACE או ה MPX3 כך יוכלו לעשות AB סוויטץ בין מקורות
ה GRACE גם ממתג בין 2 זוגות אוזניות אז יהיה אפשר לעשות "ראש בראש"
בכל מקרה זה הרעיון הכל יהיה מחובר אם יהיה מישהו שמאד יתעניין במגבר מקור ואוזניה מסויימת יהיה אפשר לסדר את זה בו זמנית
היופםי פה שרב הציוד דיי קטן וקל ויהיה אפשר להתעסק עימו קצת (אני לא כל כך רוצה בזה אבל יהיה אפשר לעשות שינוייים פה ושם)
מבחינת מוסיקה אני ממליץ כל אחד יביא עימו את הדיסקים שהוא אוהב לשמוע ככה יהיה לו רפרס למה שהוא אוהב כמו בתערוכה שהתקיימה לא מזמן .
כמובן שיש לי המון מדיות כך שמוסיקה לא תחסר .
ההשוואות לא בעייתיות יהיה אפשר לעשות ממש אחד לאחד מבלי להתבזבז יותר מידי
ויהיה אפשר לקבל מושג על איכויות שונות בין רגע .
היופי פה שלוגיסטית זה הרבה יותר קל ממערכות רמקולים כי חיבור והרכבה פה או שמיעה שהיא כמעט בו זמנית (מעבר בים אוזניה לאוזניה בפחות מ 3 שניות) יכולה להביא לתוצאת השוואה די מיידית
אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אביעד,כל הכבוד על תרבות הדיון שלך, הסובלנות והנינוחות בתגובות שלך.
תמשיך ככה -וכן ירבו כמוך.
סליחה,אבל הייתי חייב!
עופר.
===========================
תמשיך ככה -וכן ירבו כמוך.
סליחה,אבל הייתי חייב!
עופר.
===========================
דיברתי עם אביעד היום, עוד אין תאריך. ברגע שיהיה הוא יעדכן.