מאוור למארז, Scythe S-FLEX ?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697

שליחה

בד"כ אם יש להם במלאי זה 4 ימים פלוס מינוס.

eagle75 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805

שליחה

בכל זאת, הטמפרטורה של לוח האם שווה לטמפרטורה של המעבד (41 מעלות), האם זה ראלי לצפות שטמפרטורת המעבד תרד מתחת לטמפרטורה הקיימת במארז, רק בגלל המשחה?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

אין שום מישחה שבעולם שיכולה להוריד 15 מעלות, ואני מוכן להמר על זה כמה שתרצו. כנראה שהגוף קירור לא ישב טוב או שלא מרחו מישחה בהתקנה הראשונית/מרחו גרוע או משהו דומה. משחה בלבד לא עושה כזה הבדל, וזה מהרבה הרבה בדיקות פה במעבדה שלנו ומהרבה ביקורות שנעשו ברשת. משחה טובה מורידה כמה מעלות בודדות כשהיתרון הכי גדול שלה הוא בשתי מישורים, הראשון הוא העמידות שלה לאורך זמן (לא מתייבשות) והשני היא היכולת שלה לתפקד הרבה יותר טוב במאמץ גבוה (אוברקלוקינג). אבל 15 מעלות אף מישחה לא תוריד בוודאות.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697

שליחה

טוב נו אתה צודק... זה הוריד 13 מעלות :?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

אז שוב, זה לא המישחה שהורידה לך 13 מעלות אלא הרכבה נכונה (ניחוש מלומד). כנראה שמי שהרכיב לך בפעם הקודמת את גוף הקירור לא עשה זאת היטב והמגע לא היה מושלם, לכן היה שיפור כ"כ דרמטי. תסתכל על הביקורת שהביאו לך בתחילת הת'רד, ההבדל בין המשיחה הכי גרוע למישחה הכי טובה עומד על כ 4-5 מעלות בערך, אז איך אתה מסביר שאצלך קרה נס והיה הבדל של 13 מעלות רק בגלל מישחה?

http://benchmarkreviews.com/index.php?o ... &Itemid=62

תאמין לי, יש לנו פה ניסיון אדיר (המעבדה שלנו נותנת שירות לרב השוק הישראלי בתחום) וכבר הוכחנו פה והוכח בהרבה בדיקות בעולם שמישחה לא משרת טמפרטורה ביותר מ 4-5 מעלות בערך, וגם זה בתנאים קיצוניים.

עדיין לא מאמין? אני מוכן לערוך השוואה (אפילו אצלך אם תרצה) בין משחה זולה למשחה יקרה ולהוכיח לך שההבדל לא נובע מהמשחה. אבל כדי שלא אבזבז את שמני (הרי אני כבר יודע את התוצאה) בו נעשה את זה מעניין ונהמר על התוצאה. מקובל? :wink:

חזור אל “תוכנה - KODI”