iakovl כתב:איזה עוד כרטיס אתה רוצה לחבר בכל אופן?
שנית, אפשר לחבר אלחוט דרך הUSB ולא דרך הPCI ולפתור את הבעיה הזאת
...
כרטיס קול AUDIGY 2 של CREATIVE ורמקולים INSPIRE T7700 שכבר קיימים לי.
בעתיד אחרי שאקנה רסיבר לא אצטרך אותם.
לגבי USB לי אישית יש נטייה להעדיף כרטיסי רשת בתצורת PCI.
אם היה לי מארז ולא היתה ברירה אז אכן הייתי הולך על זה אבל אם יודע מראש למה לא לקנות לוח אם שיש לו מספיק יציאות ?
ואמירה לגבי ה LOW PROFILE - אני אישית לא מבין למה לא כל כרטיס (אלא אם כן הוא בעל גודל חריג) מגיע גם אם ראש קטן וכך ע"י בורג ניתן להחליף ? (בכרטיסי רשת של Intel לסרברים כך זה עובד אתה פשוט מקבל באותה קופסה גם ראש קטן ואם אתה רוצה אתה פשוט מחליף..)
iakovl
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
שליחה
בכל מקרה אתה אומר לי שיש לך רק 2 כרטיסים לPCI וזהו אז למה לקחת לוח עם עוד
בנוסף. למה בדיוק להעדיף כרטיס WIFI בPCI ולא USB עושים אותה עבודה אלא אם כן יש לך מרחק בבית של כמה מאות מטרים
shaulch
חבר פעיל מאוד
תגובות: 419
שליחה
iakovl כתב:בכל מקרה אתה אומר לי שיש לך רק 2 כרטיסים לPCI וזהו אז למה לקחת לוח עם עוד
בנוסף. למה בדיוק להעדיף כרטיס WIFI בPCI ולא USB עושים אותה עבודה אלא אם כן יש לך מרחק בבית של כמה מאות מטרים
iakovl כתב:קירור מיים מיותר, הנינגה לא תיכנס כאמור (אלא אם זה מיני נינגה) ואני אומר שמשוריקן תהנה הכי הרבה מבחינת שקט
ספק שקט הוא שקט לא בגלל כמות הW שלו אלא בגלל המבנה והאיכות שלו עצמו. יש ספקי 300W שקטים ויש רועשים, זה תלוי ביצרן ובדגם
לגבי כל המפרט שלך, אתה מתכנן להריץ קבצי BD או לא? יש אפשרות בגדול להוזיל את כל זה בהרבה וגם להשתיק את זה עוד יותר ממה שזה עכשיו
...
לגבי הספק ,ברור אבל נכון גם שאם אותו ספק אחד תומך ב 400W ושני ב 450W באותה מערכת - הפסק של 450W יש עליו פחות עומס ולכן בד"כ יהיה שקט יותר (תלוי מה העומס שיש ב 400W )
iakovl
חבר מכור קשה
שליחה
שלילי חזק.... תאמין לי יש לי ניסיון בנושא. המחשב שלי מיועד לדבר אחד. שקט (ונפח) אז חקרתי מספיק זמן בנושא
יש אנשים שעושים יותר ממה שאתה חושב בשביל להשתיק את הספק שלהם, מהפיכתו לפסיבי ועד שינוי המאוורר שלו
נצילות של הספק היא כן גורם חשוב לשקט שלו, מאחר ופחות אנרגיה מתבזבזת והופכת לחום שצריך לקרר מה שגורם למאוורר לעבוד חזק יותר
shaulch
חבר פעיל מאוד
שליחה
iakovl כתב:שלילי חזק.... תאמין לי יש לי ניסיון בנושא. המחשב שלי מיועד לדבר אחד. שקט (ונפח) אז חקרתי מספיק זמן בנושא
יש אנשים שעושים יותר ממה שאתה חושב בשביל להשתיק את הספק שלהם, מהפיכתו לפסיבי ועד שינוי המאוורר שלו
נצילות של הספק היא כן גורם חשוב לשקט שלו, מאחר ופחות אנרגיה מתבזבזת והופכת לחום שצריך לקרר מה שגורם למאוורר לעבוד חזק יותר
...
מסכים איתך לגבי הנצילות. אבל הנצילות קשורה גם כן לעומס יש כאלה שבעומס גבוה עובדים בצורה יעילה יותר וההיפך
רק לסיכום האם Corsair Cx400 מספיק או ללכת לכיוון VX450 ?
iakovl
חבר מכור קשה
שליחה
אני אישית משתמש בVX450 אבל זה כי השגתי אותו חינם
אם יש כסף לך על הVX אם לא על הCX
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן
שליחה
CX400 יספיק.
shaulch
חבר פעיל מאוד
שליחה
iakovl כתב:עם ההנחה הזאת אני ממליץ על : מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 710 (2.6GHz) - BOX ₪666
שאלה לגבי מארז ANTEC MICRO FUSION - האם נכנסים כרטיסים בגודל מלא או רק LOW PROFILE ?
shaulch
חבר פעיל מאוד
שליחה
shaulch כתב:
iakovl כתב:שלילי חזק.... תאמין לי יש לי ניסיון בנושא. המחשב שלי מיועד לדבר אחד. שקט (ונפח) אז חקרתי מספיק זמן בנושא
...
מסכים איתך לגבי הנצילות. אבל הנצילות קשורה גם כן לעומס יש כאלה שבעומס גבוה עובדים בצורה יעילה יותר וההיפך
רק לסיכום האם Corsair Cx400 מספיק או ללכת לכיוון VX450 ?
...
תודה
iakovl
חבר מכור קשה
שליחה
shaulch כתב:
שאלה לגבי מארז ANTEC MICRO FUSION - האם נכנסים כרטיסים בגודל מלא או רק LOW PROFILE ?
...
LOW אבל אפשר לשנות את המארז במידת הצורך, חשבתי שHTPC קטן יהיה יותר מעניין
אם אתה צריך גודל מלא קח את הגרסה הרגילה ולא המיקרו
shaulch כתב:
תודה
...
אין בעד מה
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן
שליחה
TheCoolest כתב:CX400 יספיק.
...
ואם אתה לוקח מארז של אנטק אז הם בד"כ כבר מגיעים עם ספק איכותי ושקט שיחזיק לך את המערכת.
shaulch
חבר פעיל מאוד
שליחה
TheCoolest כתב:
TheCoolest כתב:CX400 יספיק.
...
ואם אתה לוקח מארז של אנטק אז הם בד"כ כבר מגיעים עם ספק איכותי ושקט שיחזיק לך את המערכת.
...
לא במקרה זה ANTEC FUSION REMOTE MAX מגיע ללא.
דרך אגב מה עדיף ?
ZOTAC 9500GT או GAINWARD 9500GT
קראתי ביקורות טובות על ZOTAC אבל לא ראיתי שום התייחסות ל GAINWARD - מישהו מכיר ?
ודבר נוסף לגבי הזיכרון - עד היום תמיד עבדתי עם CORSAIR או KINGSTONE אבל קראתי ביקורות טובות על OCZ ולעומת זאת כמה ביקורות רעות על CORSAIR ב DDR2-800 0 - מה הנסיון שלכם ?
iakovl
חבר מכור קשה
שליחה
הבאנו לך ב2 המקרים לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים אין שום צורך בכרטיס חיצוני, ובכל מקרה ה2 כרטיסים שהבאת אמורים להיות זהים ויכולים להיבדל בקירור איתו הם באים
2 החברות מוכרות מאוד בשוק העולמי
CORSAIR הם חברה ידועה ומוכרת, אולי דגם ספציפי התגלה כבעייתי אבל DDR2-800 זה לא דגם אלא רק מהירות, יש יותר מדגם אחד
shaulch
חבר פעיל מאוד
שליחה
iakovl כתב:הבאנו לך ב2 המקרים לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים אין שום צורך בכרטיס חיצוני, ובכל מקרה ה2 כרטיסים שהבאת אמורים להיות זהים ויכולים להיבדל בקירור איתו הם באים
2 החברות מוכרות מאוד בשוק העולמי
CORSAIR הם חברה ידועה ומוכרת, אולי דגם ספציפי התגלה כבעייתי אבל DDR2-800 זה לא דגם אלא רק מהירות, יש יותר מדגם אחד
...
אבל בסוף אני הולך על הלוח ATX שבו אין כרטיס מובנה....
לגבי CORSAIR אני מרוצה מהם בכל השנים ואני מדבר על דגם ספציפי בסדרה של DDR2-800.
shaulch
חבר פעיל מאוד
שליחה
ממה קשה במדינה הזאת לקנות מחשב שלם .. לא מצאתי חנות אחת שמוכרת את כל החלקים .
אחד לא עובד על ספקי CORSAIR שני לא עובד עם זיכרון OCZ שלישי לא עובד עם כרטיסי מסך .....
iakovl
חבר מכור קשה
שליחה
יש מספיק חנויות נורמליות.. ודרך הגם יש גם לוחות אם בגודל רגיל עם כרטיסי מסך מובנים
shaulch
חבר פעיל מאוד
שליחה
iakovl כתב:יש מספיק חנויות נורמליות.. ודרך הגם יש גם לוחות אם בגודל רגיל עם כרטיסי מסך מובנים
...
יש לך דוגמא לחנות ? כי לא מצאתי אף חנות שיש לה את כל הרכיבים .. (כולל IQPC , SKYPC וכו' ).