עזרה בקניית מכשיר בלו ריי
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
לי יש את ה S550 + עדכנתי תוכנה מהאינטרנט,
ההבדל בין ה550 ל350 העיקרי הוא שב 550 המפענחים נמצאים בנגן BUILT IN כך שלא צריך רסיבר / פרוססור עם מפענחים חדשים ,
כ"כ ב 550 השלט מואר - יתרון
ההבדל בין ה550 ל350 העיקרי הוא שב 550 המפענחים נמצאים בנגן BUILT IN כך שלא צריך רסיבר / פרוססור עם מפענחים חדשים ,
כ"כ ב 550 השלט מואר - יתרון
-
nitayn
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
זה הדבר הבאmichael123 כתב:S350 תומך, אבל זה כבר דגם ישן
http://www.sony.co.uk/product/blu-ray-d ... nicalSpecs
האמת - הם מוציאים דגמים כ"כ מהר..
(אגב, יש לך רסיבר/מעבד עם כניסה HDMI 1.3?)...
עבד לאדוניי לבדו חופשי
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
כי אם לא - אז קח את מה שרונן קנה, עם מפענח built-in
-
nitayn
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
נראה לי שאחכה ל560michael123 כתב:כי אם לא - אז קח את מה שרונן קנה, עם מפענח built-in...
עבד לאדוניי לבדו חופשי
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
לטעמי בתקציב הזה רק HTPC עם כונן מתאים. הבעיה היא רק הגודל לעומת נגן רגיל.
- michael123
-
- חבר מכור קשה

הבעיה היא לא רק עם גודל, אלא גם עם רעש, כרטיס קול שמפענח את הכל או/וגם מבצע bitstreaming (תלוי בסוג מעבד/רסיבר). ואם עושים את כל זה ואין בעיה של מקום פיזי - אז המחיר הוא כפול לפחות מהתקציב..sapir255 כתב:לטעמי בתקציב הזה רק HTPC עם כונן מתאים. הבעיה היא רק הגודל לעומת נגן רגיל....
ושכחתי גם להזכיר על שליטה..
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
עדיין לא כי עדיין לא עברתי לדירתינו החדשה . ת.כניסה סופי הוא 7 לאוגוסט . עד אז כבר אשלח תמונות עם המעמד מורכב לחברי הפורום (גם לי בא להשוויץ קצת!)nitayn כתב:תודה אישsagyle כתב:אם התקציב קצת גמיש הייתי מציע לך ללכת על פיוניר 51
http://www.החנות ההיא.co.il/Product.asp ... ap&lang=HE
יש אותו לקרוב משפחה שלי והוא לא מפסיק להשוויץ . לפי מיטב הבנתי הוא מאוד מרוצה ממנו...
אבדוק את האופציה
הרכבת את המעמד כבר?
![]()
...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
ממש לא.michael123 כתב:הבעיה היא לא רק עם גודל, אלא גם עם רעש, כרטיס קול שמפענח את הכל או/וגם מבצע bitstreaming (תלוי בסוג מעבד/רסיבר). ואם עושים את כל זה ואין בעיה של מקום פיזי - אז המחיר הוא כפול לפחות מהתקציב..sapir255 כתב:לטעמי בתקציב הזה רק HTPC עם כונן מתאים. הבעיה היא רק הגודל לעומת נגן רגיל....
ושכחתי גם להזכיר על שליטה.....
לכל מה שרשמת יש פתרונות.
- zy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2050
מעניין. כמעט המלצתי לחבר ללכת על פיוניר בעניים עצומות (מנסיון עם מכשירי ב DVD שלהם).michael123 כתב: פיוניר הוא אחד הגרועים שיש בשוק (על פי ביקורות רבים) - לא מהיר מדי, איכות וידאו לא טובה, באגים ב-FW, לא יודע אם הוא כבר תומך ב-PROFILE 2.0...
הציעו לו שארפ- Sharp bdhp20a מכירים
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- michael123
-
- חבר מכור קשה

ממש לא.sapir255 כתב:ממש לא.michael123 כתב:הבעיה היא לא רק עם גודל, אלא גם עם רעש, כרטיס קול שמפענח את הכל או/וגם מבצע bitstreaming (תלוי בסוג מעבד/רסיבר). ואם עושים את כל זה ואין בעיה של מקום פיזי - אז המחיר הוא כפול לפחות מהתקציב..sapir255 כתב:לטעמי בתקציב הזה רק HTPC עם כונן מתאים. הבעיה היא רק הגודל לעומת נגן רגיל....
ושכחתי גם להזכיר על שליטה.....
לכל מה שרשמת יש פתרונות....
הכרבת כזה מחשב שמעביר אודיו HD ללא downsampling ב-HDMI?
(רמז: אני - כן. http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=786804)
אבל בשורה התחתונה כל לא רלוונטי לשרשור הזה
- המלך
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
האם כדאי להביא בלוריי מחו"ל?
קרוב משפחה שלי טס לארה"ב ואני חושב לבקש ממנו להביא לי מכשיר בלוריי.
בכמה אפשר למצוא נגן טוב ולא יקר כדוגמת הסוני?
האם אפשר למצוא מכשיר לכל האיזורים או שיהיה אפשר לפתוח אותו לאיזורים אחרים?
באילו חנויות פיזיות אפשר למצוא נגן?
תודה
בכמה אפשר למצוא נגן טוב ולא יקר כדוגמת הסוני?
האם אפשר למצוא מכשיר לכל האיזורים או שיהיה אפשר לפתוח אותו לאיזורים אחרים?
באילו חנויות פיזיות אפשר למצוא נגן?
תודה
- michael123
-
- חבר מכור קשה

תבדוק ב-amazon. אבל (א) תצטרך שנאי (ב) מכשיר גם לא יקרא את DVD אזור 2 (ג) חלק מהדיסקים בלו-ריי שהם מאזור B גם לא תוכל להכניס. אני מניח שנגן כניסה של SONY יעלה פחות מ-800 ש"חבכמה אפשר למצוא נגן טוב ולא יקר כדוגמת הסוני?...
- המלך
-
- חבר מכור קשה

בהנחה שאין במקום מגוריי ספריה עם סרטי BLURAY להשכרה אז בטח לא אקנה בארץ עם המחירים המטורפים האלה אז האפשרות השניה היא קניה מחו"לשל כותרים מאיזור A אבל מה לגבי העתיד?
אם תהיה אפשרות לפתוח איזורים כמו ב DVD אז זה יהיה טוב.
כמה צריך לעלות שנאי כזה?
כמה צריך לעלות שנאי כזה?
- shurvitz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 755
אני קניתי פנסוניק בארה"ב ב-$200. שנאי עלה 60 ש"ח.
לא הייתי בונה על האפשרות של פתיחה של DVD למולטי-זון אבל לי אישית זה ממש לא משנה כי מזמן הפסקתי לראות DVD
לגבי אזור A מול B - רוב הכותרים הם ללא אזור בכלל וחוץ מזה אני בד"כ מזמין מחו"ל בלאו-הכי. אם יש כותר שהוא לא region-free אז אני מזמין מארה"ב במקום מאנגליה (לפעמים זה בכל מקרה יותר זול, תלוי במבצעים שיש באותו זמן)
לא הייתי בונה על האפשרות של פתיחה של DVD למולטי-זון אבל לי אישית זה ממש לא משנה כי מזמן הפסקתי לראות DVD
לגבי אזור A מול B - רוב הכותרים הם ללא אזור בכלל וחוץ מזה אני בד"כ מזמין מחו"ל בלאו-הכי. אם יש כותר שהוא לא region-free אז אני מזמין מארה"ב במקום מאנגליה (לפעמים זה בכל מקרה יותר זול, תלוי במבצעים שיש באותו זמן)
- michael123
-
- חבר מכור קשה

שנאי לא אמור לעלות יותר מ-300 ש"ח. לגבי multi-region לבלו-ריי אני חושב שיש כבר אולי כזה - תבדוק את OPPO (שהוא גם PAL/NTSC ו-100-240V). היה גם איזה HACK ל-HDI BD PRIMEהמלך כתב:בהנחה שאין במקום מגוריי ספריה עם סרטי BLURAY להשכרה אז בטח לא אקנה בארץ עם המחירים המטורפים האלה אז האפשרות השניה היא קניה מחו"לשל כותרים מאיזור A אבל מה לגבי העתיד?
כמה צריך לעלות שנאי כזה?...
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
האופו הוא ממש לא מולטי עבור BD וזה בדוק.michael123 כתב:שנאי לא אמור לעלות יותר מ-300 ש"ח. לגבי multi-region לבלו-ריי אני חושב שיש כבר אולי כזה - תבדוק את OPPO (שהוא גם PAL/NTSC ו-100-240V). היה גם איזה HACK ל-HDI BD PRIMEהמלך כתב:בהנחה שאין במקום מגוריי ספריה עם סרטי BLURAY להשכרה אז בטח לא אקנה בארץ עם המחירים המטורפים האלה אז האפשרות השניה היא קניה מחו"לשל כותרים מאיזור A אבל מה לגבי העתיד?
כמה צריך לעלות שנאי כזה?......
ניתן לרכוש מכשירי מולטי עבור BD כאן:
http://www.regioncodefreedvd.com/index.html
כמובן שלא זול העסק אבל מי שחייב, מוזמן להזמין.
- המלך
-
- חבר מכור קשה

קרוב המשפחה יהיה ב LA,מישהו מכיר חנויות ששוה לבקר בהן?
הוא גם מחפש לעצמו רסיבר +סאטלייטים בתקציב של עד 500 דולר.
תודה
הוא גם מחפש לעצמו רסיבר +סאטלייטים בתקציב של עד 500 דולר.
תודה
- evgenyv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
אני גם רציתי לקנות בארה"ב , אבל הבעיה שכל המכשירים בלוי רי הם NTSC. זה אומרת שאפילו REGION FREE DVD והורדות מאינטרט PAL לא יעבדו.
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- evgenyv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
נכון אפשר למצוא באינטרנט נגנים PAL ואפילו FREE REGION CODE אבל כולם בסביבות 500 דולר. נגן רגיל בלו רי NTSC בברה"מ עולה מ150-250 דולר.