הטכנאיקרמר כתב:אים הוט ויס יכולים לשדר כמה ערוצים בHD . אז למה ערוצי ישראל לא יכולים . תסבירו .
בהתחלה זה יהייה רק חומר קנוי ושידורים מחו"ל בשידור ישיר . גם השוודים שהעבירו את הארויזיון בHD יש לי הקלטה . משדרים 50% מהחומר בSD . גם ההונגרים העבירו את האולימפידה בHD . ורוב החומר הוא בSD
כך יהייה גם בישראל . רוחב פס בלוויין ובשידור הקרקעי יהייה HD ולאט לאט . יתפספו תוכניות בHD מאוד פשוט וזול .החדשות יהיו האחרונים שיעברו לHD גם יורוספורט משדר חלק מהשידורים בSD והרוב בHD
...
התשובה מאוד פשוטה. אין לזה כסף.
אף ערוץ לא יוציא כסף להפקות מקור ב HD כי אין שם רייטינג מספיק גבוהה
ריאליטי אתה יכול לשדר גם באיכות של YouTube ואף אחד לא ישים לב.
ולשדר חדשות ב HD זה בעייתי כי יש להם המון הקלטות שמגיעות ב SD ושינויי איכות תכופים זה סתם משהו שיראה מכוער לאללה.
הטכנאיקרמר כתב:זה שהחבר שלך עובד בחברת לווינים שמעבירה שידורים לכול העולם ישירים . גם אני קולט מהם כמה שידורים ישירים לעסקים שלי .
לא אומר שהם יודעים ולא מעניין אותם מה התוכניות של השידורים במדינת ישראל . לכן הם לא יודעים
...
אהבתי את ההחלטיות שלך.
גם אני הייתי פעם לקוח של פלאפון אבל עד שהתחלתי לעבוד שם לא היה לי מושג מה הם בדיוק עושים שם.
אז איך מתוך זה שאתה לקוח שלהם יכול לדעת בדיוק מה עושים ובשביל מי?
אתה מתחיל לא ליכתוב לעניין . מי כתב על הפקות מקור ??? כתבתי על חומר קנוי מחו"ל . ולאט לאט יוסיפו גם הקלטות מקור . אתה מוזמן אלי הבייתה ליראות שידורי HD מחו"ל . שכאשר משדרים פירסומות הם בSD . וגם אולפני בSD ומיד עוברים לHD . וגם הצליל מישתנה . מסטראו ל5.1 לדולבי פרולוגק 2 . אני רואה ברסיבר איך זה מישתנה . מה לך ולשידור אתה עובד בפלאפון בסך הכול
אני בסך הכול מעביר ללקוחות שלי שידור שהם מעבירים מכנס לכמה נקודות שידור . הם נותנים לי התדר ואת הלוויין וזהוא . אני עושה את זה למיפלגה של הדתיים בבחירות לכמה בתי כנסת . ומעביר את ההרצאות של הרב עובדיה יוסף . מעבר לזה כלום
הבטיחו נו אז מה לדבר לא עולה כסף, גם יו"ר ניצן חן הבטיח שידורי ספורט חופשיים החל מה- 1 ביולי ומה קרה חזר בו לאחר שזה עבר את כל הוועדות קצת לחץ ופתאום הכל נעלם אז הבטיחו בשנת 2009 זה לא עולה כסף
למה להסתפק ב 3D כשאפשר תוך משחק קטן בפרמטרים גם להוסיף את המימד הרביעי - הזמן - כך שמעטה, סליחה, מעתתה, שוב סליחה, מעתה ואילך אישתו של ziv_r תוכל לשמוע את ההבדלים באיכות השידור עוד לפני שהיא בכלל חשבה להיכנס למטבח.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הטכנאיקרמר כתב:אים הוט ויס יכולים לשדר כמה ערוצים בHD . אז למה ערוצי ישראל לא יכולים . תסבירו .
בהתחלה זה יהייה רק חומר קנוי ושידורים מחו"ל בשידור ישיר . גם השוודים שהעבירו את הארויזיון בHD יש לי הקלטה . משדרים 50% מהחומר בSD . גם ההונגרים העבירו את האולימפידה בHD . ורוב החומר הוא בSD
כך יהייה גם בישראל . רוחב פס בלוויין ובשידור הקרקעי יהייה HD ולאט לאט . יתפספו תוכניות בHD מאוד פשוט וזול .החדשות יהיו האחרונים שיעברו לHD גם יורוספורט משדר חלק מהשידורים בSD והרוב בHD
...
התשובה מאוד פשוטה. אין לזה כסף.
אף ערוץ לא יוציא כסף להפקות מקור ב HD כי אין שם רייטינג מספיק גבוהה
ריאליטי אתה יכול לשדר גם באיכות של YouTube ואף אחד לא ישים לב.
ולשדר חדשות ב HD זה בעייתי כי יש להם המון הקלטות שמגיעות ב SD ושינויי איכות תכופים זה סתם משהו שיראה מכוער לאללה.
...
אז למה הוט הפיקו כבר סדרה אחת ב-HD, ועוד אחת (או שתיים) כבר בקנה...?
אני מדבר רק על ערוץ 1 בודד . כלומאר 2+10 . לא הפקה רק חומר מחו"ל . שזה מאוד פשוט לשדר .
כאן מישהוא כתב שאין אולפנים בHD ופיתאום מיתברר שיש הפקות בהוט בHD . אין לי הוט אז אני לא יודע
את האמת
אנשים, אתם בכלל לא מבינים מה הולך להיות. אני אסביר:
הבעיה הכי גדולה לשדר HD זה רוחב סרט (כלומר: מגה הרצים פנויים באוויר). בגלל שאין מספיק ואי אפשר לשדר HD בספקטרום שפונה עבור DTT, החליטו בישיבת ההנדסה של בזק לנסות טכנולוגיה חדשה, ולהעביר את שידורי ה-HD בטלפתיה.
במקום ממיר יהיה בכל בית כדור בדולח (יהיה ניתן לרכוש כדור בדולח עם דיסק קשיח בשביל PVR) והוא יקלוט במימד ביקום מקבילי את השידורים. זה יאפשר גם לעבור ל-4K בעתיד (עכשיו עוד אין ציוד לזה).
את זה אני יודע מחבר שלי, שאח שלו מוציא את החתול של שרי אריסון לטיול יומי והוא שמע את זה כשהיא דיברה עם השכן של מנכ"ל בזק בסקייפ.
ניסית פעם להתווכח עם חתול? ביני לבין הפרזיט הפרווני יש הסכם שבו אני מבריש אותו פעם ביום ובתמורה הוא משיל פחות שערות על הספה. ניטש ביננו וויכוח כבר שבועיים על טיב המונח "פחות" וחילוקי הדעות ביננו אינם ניתנים לגישור.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner כתב:ניסית פעם להתווכח עם חתול? ביני לבין הפרזיט הפרווני יש הסכם שבו אני מבריש אותו פעם ביום ובתמורה הוא משיל פחות שערות על הספה. ניטש ביננו וויכוח כבר שבועיים על טיב המונח "פחות" וחילוקי הדעות ביננו אינם ניתנים לגישור.