לאחר שנה והסט-אפ הושלם (כמעט) ,רואים את האור,תמונות בחוץ!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261

שליחה

מדהים! ללא ספק אם יש סיבה לעבור מדירה בשכירות זה רק כדי לבנות איזו מערכת קולנוע אמיתית, ולא לשים את הכל בריהוט של איקאה :)

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680

שליחה

נראה מצויין. תתחדש ותהנה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

wharfe-man
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164

שליחה

מוכרח לציין שממש התרשמתי, תוצאה יפה בהחלט. (Y)
אני יודע שזה מרגיז כשנותנים הצעות לייעול לאחר שכבר ביצעת את הפעולה ואתה וההנהלה מרוצים, אבל לטעמי אם תוריד את התמונות, תצבע את הקיר הפנימי של הטלויזיה, בצבע כהה, תקבל אפקט הרבה יותר נעים בצפיית סרטים. כל האמור על דעתי בלבד :]

תתחדש ותהנה הכי חשוב

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181

שליחה

נראה טוב-תתחדש :D
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

תתחדש !
ככה ויתרת על השטיח הפרסי ??? שנחשב למשפר סאונד ידוע
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162

שליחה

איזה שיפור דרסטי! ממש יפה להנהלה לא צריך להיות תלונות.
תחזיר את השטיח פרסי הוא גם יפה ומשפר את האקוסטיקה פלאים. (Y) (Y)
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

יצא מקסים (אני מבין שההנהלה התעקשה על התמונות מצידי הטלויזיה....אני הייתי מוריד , אולי שם קישוט קטן "קר" , וסולידי יותר)

יש אחוריים ? צלם גם ...

camir1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134

שליחה

wharfe-man כתב:מוכרח לציין שממש התרשמתי, תוצאה יפה בהחלט. (Y)
אני יודע שזה מרגיז כשנותנים הצעות לייעול לאחר שכבר ביצעת את הפעולה ואתה וההנהלה מרוצים, אבל לטעמי אם תוריד את התמונות, תצבע את הקיר הפנימי של הטלויזיה, בצבע כהה, תקבל אפקט הרבה יותר נעים בצפיית סרטים. כל האמור על דעתי בלבד :]

תתחדש ותהנה הכי חשוב
...
תודה על התגובות והצעות השיפור בעיקר לגבי התמונות והשטיח
לגבי התמונות - השאיפה שלנו (שלי ושל הבוסית ) היתה לא ליצור חדר קולנוע אלא לשמר את המושג של סלון - חדר מגורים וזאת ע"י התמעת הרמקולים עד כמה שניתן בתוך הרהיט ללא פגיעה משמעותית באקוסטיקה בנוסף לא להבליט את המסך . יתכן שזה פוגע במידה מסויימת בחווית הצפייה אך זאת היתה הבחירה .
דבר נוסף לגבי התמונות : הם של צייר מאד אהוב ו"יקר" לנו , שבמקרה הוא היה דוד שלי , שבמקרה נפטר לפני כשנה בנסיבות מצערות כך ששמרנו להם מקום של כבוד , ואין גם קירות אחרים בסלון בהם אפשר לשבצם .
אני מניח שאכשיו אתם אומרים : אופסססס , למה הייתי צריך להעיר לגבי התמונות :מבולבל: .
מקבל בהבנה הרי לא היה לכם מושג .
לגבי השטיח - ברור לי שהוא שיפר את האקוסטיקה . מדובר בשטיח דרום אפריקאי ולא פרסי, בן 40 בערך שעשה את העבודה והתחיל להשחק ולכן בכוונתנו להחליפו.
אם משהו מעוניין בשטיח - ללא תמורה , בחפץ לב . מדובר בשטיח גדול מאד שחלקים גדולים ממנו עדיין יפהפיים . מתכוון להשליכו בקרב אז להזדרז . ניתן ליצור קשר בהודעה אישית .
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

חחח איזה שינוי 8)

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”