אני לא חושב שהם ירשו לעצמם לתת מחיר שהוא כל כך גבוה מהמחיר בשוק השחור. אבל... נחכה ונראהoferlaor כתב:uriler,
רוצה מחיר?
המחיר בלי אחריות יהיה לדעתי בסביבות 5000-6000 ש"ח לכל הפחות....
האייפון יימכר בישראל - ברשתות פלאפון ופרטנר, וב iDigital
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
אין מצב שהמחיר יגיע ל 5000. התחרות בין שתי החברות תוריד את המחיר ל3 וחצי לכל היותר
Need more cowbell
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
הערכה שלי שגם תהיה תחרות עזה מצד הנוקיה N97. יורוקום לא תוכל לשבת בצד (אחרי הכל ה N95 היה המכשיר הכי נמכר בישראל בשנים האחרונות, והם לא ירצו להפסיד את הבכורה ל IPHONE)
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
למה זה לא הגיוני?Pavelz כתב:אין מצב שהמחיר יגיע ל 5000. התחרות בין שתי החברות תוריד את המחיר ל3 וחצי לכל היותר...
הנוקיה האלה בסיגנון IPHONE עולים בערך 4600 שקל.
תראה האתר של אורנג'.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
באופן אישי, אני עוד לא מרגיש שמיציתי את ה- 3G, על מנת לשדרג ל- 3G'S .
אני גם לא רואה פה איזה שינוי מהותי לעומת הדור הקודם. שמישהו יתקן אותי..
בנוסף, אם מתייחסים לעובדה שהמכשירים ויזואלית כמעט זהים, הרי שגם לא יהיה שום בידול
לטובת בעלי הדור החדש (אל תסתכלו עליי ככה:
, זה חלק מהעניין. בעצם, כל העניין...)
לעניין השיווק והתחרות בין אורנג' ופלאפון, יהיה מעניין.
לא ברור איך החברות הולכות לשווק אותו כאן במחירים שחלקכם ציינתם,
כיוון שלמיטב הבנתי, ה- iPhone נמנע מאיתנו, רשמית, בגלל הדרישה של Apple מחברות הסלולאר למחיר אחיד בכל העולם.
אני גם לא רואה פה איזה שינוי מהותי לעומת הדור הקודם. שמישהו יתקן אותי..
בנוסף, אם מתייחסים לעובדה שהמכשירים ויזואלית כמעט זהים, הרי שגם לא יהיה שום בידול
לטובת בעלי הדור החדש (אל תסתכלו עליי ככה:
לעניין השיווק והתחרות בין אורנג' ופלאפון, יהיה מעניין.
לא ברור איך החברות הולכות לשווק אותו כאן במחירים שחלקכם ציינתם,
כיוון שלמיטב הבנתי, ה- iPhone נמנע מאיתנו, רשמית, בגלל הדרישה של Apple מחברות הסלולאר למחיר אחיד בכל העולם.
...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
האם אפשר יהיה לקנות בארה"ב, להכניס את הסים וזהו,
או שעדיין יצטרכו לעשות את כל התרגילילם המיוחדים כמו עד עכשיו ?
או שעדיין יצטרכו לעשות את כל התרגילילם המיוחדים כמו עד עכשיו ?
משה
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
oferlaor כתב:לא עוזר לי (מה גם שכשזה נעשה דרך מפעיל סלולרי, העלות בד"כ היא 2X מהמחיר הרגיל)....
אם זה נכון , אז למה לקנות מהם ? אני יכול להבין שקשה לי למצוא מישהו שיביא לי מאיטליה (או שאולי אני אסע לשם לטיולoferlaor כתב:uriler,
רוצה מחיר?
המחיר בלי אחריות יהיה לדעתי בסביבות 5000-6000 ש"ח לכל הפחות....
מה עוד שיש המון לקוחות של סלקום ומה הם יעשו ?
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1005
אני עדיין לא מבין איך אנשים כ"כ מבסוטים מהאייפון. איך מסך מגע נוח לשליחת SMSים איך?!
רק בגלל זה הייתי מוותר...
רק בגלל זה הייתי מוותר...
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
רואים שלא הקלדת על האייפון...ZeppeliN כתב:אני עדיין לא מבין איך אנשים כ"כ מבסוטים מהאייפון. איך מסך מגע נוח לשליחת SMSים איך?!
רק בגלל זה הייתי מוותר......
אני מקליד שם הרבה יותר מהר ממה שמקלידים על מקלדת של טלפון רגיל, וכמוני כל מי שאני מכיר (שיש לו אייפון / טאץ').
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
הימורים שלי -
- דרך החברות יהיה רק מסלול עם כסף + התחייבות (כמו שיש היום למשל בפרטנר להרבה מאוד דגמים, משלמים בין 0 ל 2000 שח והיתר בתשלומים חודשיים וזיכוי לפי שימוש
- לא יהיה דרך החברות סלולר רכישת מכשיר במחיר מלא ללא התחייבות. בעצם מאוד מאוד מעניין אותי האם יהיה מישהו בארץ (הגיוני שאידיגיטל...) שימכור את המוצר במחיר מלא ללא התחייבות וללא SIM
- אני בטוח שימצאו דרך לעקוף את רצון אפל למחיר אחיד (אני אוהב את הדוגמא של זארה ושות, על המדבקה יש מחירים לכל מדינה אבל זה לא המרת שער אלא פשוט מחיר שונה...)
- במקום אידיגיטל הייתי ממהר להביא עצמאית את הדור 2 (בלי ה S) במחיר אטרקטיבי ולנגוס בשוק של החברות סלולר
- דרך החברות יהיה רק מסלול עם כסף + התחייבות (כמו שיש היום למשל בפרטנר להרבה מאוד דגמים, משלמים בין 0 ל 2000 שח והיתר בתשלומים חודשיים וזיכוי לפי שימוש
- לא יהיה דרך החברות סלולר רכישת מכשיר במחיר מלא ללא התחייבות. בעצם מאוד מאוד מעניין אותי האם יהיה מישהו בארץ (הגיוני שאידיגיטל...) שימכור את המוצר במחיר מלא ללא התחייבות וללא SIM
- אני בטוח שימצאו דרך לעקוף את רצון אפל למחיר אחיד (אני אוהב את הדוגמא של זארה ושות, על המדבקה יש מחירים לכל מדינה אבל זה לא המרת שער אלא פשוט מחיר שונה...)
- במקום אידיגיטל הייתי ממהר להביא עצמאית את הדור 2 (בלי ה S) במחיר אטרקטיבי ולנגוס בשוק של החברות סלולר
- sagioto
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
הבעיה עם IDIGITAL שהם יבואני אפל רק בעיני עצמם,
אף אחד באפל לא מכיר אותם עובדה שהם לא יכלו להביא עד היום את הIPHONE והם גם לא קשורים כלל להסכמים של החברות הסלולריות עם אפל,
אני חושב שהמרויחים העיקריים פה יהיו היבואנים הקטנים והאפורים, שגם היום מוכרים את המכשיר בארץ,
הקטע הוא שהם יוכלו להתחרות בקלות במחיר של הסלולריות ובנוסף תהיה חשיפה עצומה למוצר בארץ מה שיעלה את הביקוש בעשרות מונים.
אף אחד באפל לא מכיר אותם עובדה שהם לא יכלו להביא עד היום את הIPHONE והם גם לא קשורים כלל להסכמים של החברות הסלולריות עם אפל,
אני חושב שהמרויחים העיקריים פה יהיו היבואנים הקטנים והאפורים, שגם היום מוכרים את המכשיר בארץ,
הקטע הוא שהם יוכלו להתחרות בקלות במחיר של הסלולריות ובנוסף תהיה חשיפה עצומה למוצר בארץ מה שיעלה את הביקוש בעשרות מונים.
- digest
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 782
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
אחרי 5 שנים באמת הגיע הזמן לשדרג את הפלפון.
נקווה שהמחיר יהיה סביר.
נקווה שהמחיר יהיה סביר.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
לצערי כנראה שאתה טועה.Pavelz כתב:אין מצב שהמחיר יגיע ל 5000. התחרות בין שתי החברות תוריד את המחיר ל3 וחצי לכל היותר...
כמו שעופר אמר אין מצב שימכרו אותו ב-3K שכן יש מספר טלפונים שכמובן נחותים ממנו בכמה רמות אבל מתומחרים מעל 3K עד כ-6K.
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
כנראה שיהיה למכשיר סבסוד מאוד משמעותי, כי החברות התחייבו למכירת כמות עצומה של מכשירים
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 0615_04014
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 0615_04014
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
ללא ספק תהיה פה דילמה לא קטנה לחברות הסלולר לתמחר את המכשיר.
ה IPHONE הוא לא סתאם עוד מכשיר נוסף ! (בלי קשר לאיכות שלו). המכשיר הזה ,הוא ללא ספק שובר שוק ובתימחור נמוך יגרום ללקוחות לעבור
ממפעיל אחד לשני בלי לחשוב פעמיים ולכן ייתכן שיש הגיון במקרה המיוחד שלו לתת מחיר מאוד אטרקטיבי
ה IPHONE הוא לא סתאם עוד מכשיר נוסף ! (בלי קשר לאיכות שלו). המכשיר הזה ,הוא ללא ספק שובר שוק ובתימחור נמוך יגרום ללקוחות לעבור
ממפעיל אחד לשני בלי לחשוב פעמיים ולכן ייתכן שיש הגיון במקרה המיוחד שלו לתת מחיר מאוד אטרקטיבי
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
בתכלס - יש המון הגיון בכך, מבחינת החברות, לדעתי האייפון הוא המוצר מספר 1 לשימוש בלתי פוסק ברשת, וזה בתוספת של אולי גישה לחנות המקוונת, שגם ממנה יקבלו רווחים (אולי אפילו חיבור ישיר לITUNES) שווה הרבה יותר כסף, מכל הסבסוד אם יהיה.ride כתב:כנראה שיהיה למכשיר סבסוד מאוד משמעותי, כי החברות התחייבו למכירת כמות עצומה של מכשירים
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 0615_04014...
אבל אנחנו בישראל, אז ההגיון אמור להשאר על גבולות הארץ.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
במדינתנו "המתוקנת" מה שהכי בטוח הוא שיהיה תאום מדוייק בין המפעילות לגבי המחיר ותאריך שיווק המכשירosherov כתב:ללא ספק תהיה פה דילמה לא קטנה לחברות הסלולר לתמחר את המכשיר.
ממפעיל אחד לשני בלי לחשוב פעמיים ולכן ייתכן שיש הגיון במקרה המיוחד שלו לתת מחיר מאוד אטרקטיבי...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
להבנתי המחיר לא יכול להיות החלטה חד צדדית של ספקיות הסלולאר שלנו,
אלא יצטרך להתיישר עם האסטרטגיה של Apple למחיר אחיד בכל העולם. תקנו אותי אם אני טועה..
מצד שני, תמחור "נוח" של ה- Iphone יכניס אותן לבעיה עם שאר המכשירים, שעלות כל אחד מהם 3000 ש"ח וצפונה, והם לא מדגדגים את ה- iPhone..
אלא יצטרך להתיישר עם האסטרטגיה של Apple למחיר אחיד בכל העולם. תקנו אותי אם אני טועה..
מצד שני, תמחור "נוח" של ה- Iphone יכניס אותן לבעיה עם שאר המכשירים, שעלות כל אחד מהם 3000 ש"ח וצפונה, והם לא מדגדגים את ה- iPhone..
...