עזרה בבחירת גודל פלזמה 50' (PQ300R) או 42' (PV80)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
kobil
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 631

שליחה

saarel כתב:ה-PG7000 וה-PG6000 דגמים הרבה יותר חדשים מה-PQ300R. לדוגמא בשניהם יש 4 כניסות HDMI לעומת 2
בלבד ב-PQ300R. ישנם עוד כל מיני פונקציות מתקדמות שאין ב-PQ300R. תכנס לאתר של LG ברומניה ותראה.
כמו כן הדגם PG7000 היא FHD!!!. לסיכום שני הדגמים האלו שמים את ה-PQ300R בכיס הקטן
ולעומתם הדגם הזה נראה מיושן. ממה שראיתי בארץ יש רק את ה-PQ300R ואין את הדגמים החדשים
והמתקדמים יותר. כמובן שזה לא חדש וזה תמיד ככה לצערי.
http://ro.lge.com/prodmodeldetail.do?ca ... y=50PG7000
תראה בלינק הזה את המפרט של ה-PG7000 ואז את של ה-PG6000 ותראה איזה הבדל
לעומת ה-PQ300R.
...

מענין מאוד !

saarel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162

שליחה

kobil - מה שהכי מעניין זה האם מישהו ראה את הדגמים האלו בארץ בחנות כלשהי?.

elzam9 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16

שליחה

חברים סליחה על האיחור.. עדיף מאוחר מאף פעם לא

קניתי את ה50' PQ300R של LG

הטלויזיה מהממת!! יש לה נוכחות! (עברתי מ37 ל50- הבדל עצום)

אני ממליץ לכל אחד שחושב ומתלבט ללכת עליה! ואני ממרחק של 3 (ולפעמים פחות) מטר נהנה ממש ושמח שבחרתי בה ולא בכל דגם אחר 42

האיכות שלה מדהימה בשידורי טלויזיה ובמיוחד בHD הרבה יותר מאשר ראיתי בסוני KDL37S4000 תבינו!
וזה עולם אחר לראות בגודל כזה.. אז לוקח כמה שעות להתרגל אבל אחרי שמתרגלים אז מבינים כמה שהבחירה הייתה נכונה
הגודל שלה, הנוכחות, היופי, האיכות! עולם אחר
טלויזיות 42 עכשיו נראות לי ממש קטנות כמו ה37 שהייתה
אני ממליץ עליה מכל הבחינות התמורה שלה ביחס למחיר היא מעולה
חסרון יחיד הוא ההשתקפות.. אבל לפי דעתי אפשר לחפר על זה.. ואני נותן 5 כוכבים לא תתחרטו

yanivhadad
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42

שליחה

elzam9 כתב:חברים סליחה על האיחור.. עדיף מאוחר מאף פעם לא

קניתי את ה50' PQ300R של LG

הטלויזיה מהממת!! יש לה נוכחות! (עברתי מ37 ל50- הבדל עצום)

אני ממליץ לכל אחד שחושב ומתלבט ללכת עליה! ואני ממרחק של 3 (ולפעמים פחות) מטר נהנה ממש ושמח שבחרתי בה ולא בכל דגם אחר 42

האיכות שלה מדהימה בשידורי טלויזיה ובמיוחד בHD הרבה יותר מאשר ראיתי בסוני KDL37S4000 תבינו!
וזה עולם אחר לראות בגודל כזה.. אז לוקח כמה שעות להתרגל אבל אחרי שמתרגלים אז מבינים כמה שהבחירה הייתה נכונה
הגודל שלה, הנוכחות, היופי, האיכות! עולם אחר
טלויזיות 42 עכשיו נראות לי ממש קטנות כמו ה37 שהייתה
אני ממליץ עליה מכל הבחינות התמורה שלה ביחס למחיר היא מעולה
חסרון יחיד הוא ההשתקפות.. אבל לפי דעתי אפשר לחפר על זה.. ואני נותן 5 כוכבים לא תתחרטו
...
מה בדיוק החסרון יחיד ההשתקפות.. ??
מה אתה רואה בדיוק ?

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803

שליחה

גם אני מעוניין לדעת עד כמה חיסרון ההשתקפות שלה משפיע. תודה רבה! :)

lalzar
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1052

שליחה

איפה קנית?
המלצה....

iceflame
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148

מזל טוב וברור ש50 היתה הבחירה הנכונה

שליחה

לא מבין את כל אלה שכותבים ש50 זה גדול מידי הרי אנחנו רוצים לראות גדול אז מה הטעם בלקחת טלויזיה 50 ולהתרחק ממנה שתראה כמו 42 ..בקשר לעיין המתעיפת אישית עליי אני יכול להגיד שהיית מקבל כאבי ראש מפלזמה בגדלים מסוימים וחששתי אבל אחרי בדיוק 3 ימים זה עבר ולא חזר יותר העיין שלכם מתרגלת!!!.
לגבי זה שכתב שהpg דגמים חדשים יותר אתה מטעה כי זה לא נכון ! הם אולי מתקדמים יותר אבל סדרת הpq סידרה מ2009 אז חדשים יותר הם בטוח לא.
לגבי המתקדמים אני לא כלכך יודע אני מניח שהן(pg) סדרות גבוהות יותר כי יש להן fhd כמו שציינת אבל טכנולוגיות מעבר אין לי מושג.
לגבי הpq300r או כל הסידרה הזו הן מציגות תוכן sd בצורה נהדרת ולגבי תוכן hd עד למגבלה שלhdr הן גם מצוינות תקראו את הביקורת בavs על הpq6000 מבחינת איכות התמונה הן זהות.
http://www.avforums.com/reviews/LG-42PQ ... eview.html אני כבר אומר שהמבקר הוא קשוח וגם אמרו את זה בפורום שם .
יש גם ביקורת בcnet שהיא הרבה יותר טובה אבל אני אישית אוהב את הקשיחות של המבקרים המחמירים :evil: .

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”