תגובות לביקורת מגבר: Burson Audio PP-160
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
אחלה סטאפ (וביקורת, ותמונות)

- go_go
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
אני מאוהב ב-LOOK שלהםEyal_W כתב:אהבתי את ה LOOK של המרטין לוגן...
- StonedJunglist
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
לא מתעניין כ"כ בבדיקה של המגבר אבל חייב לתת לך
על האזנה לשפונגל.....מצוין לשמוע שיש עוד חובבי שפונגל פה 
- Booboo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
יופי של כתבה
היה כיף לקרוא
היה כיף לקרוא
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- alon44
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
מקריאת הכתבה הבנתי שלמגבר צליל חם ועגול דבר שהוא לא פשוט ללא מנורות בדרך
בהחלט אשכול את המגבר ברשימת הבדיקות שלי!!!
כמה כיף לקרוא סיקורים מקצועיים גם בעברית כן ירבו!!!
- gtr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
כתבה יפה
ומענינת.מניסיון רב עם מרטין לוגן,הם לא עושים חיים קלים למגברים.כל הכבוד,שעמד בכבוד.
אהבתי.
איתן.
אהבתי.
איתן.
הג'ירפה אילמת?
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
כתבה מאד יפה ועימה לקריאה-במיוחד אני אוהב את הסקירות המוזקליות של המוצר
יפה מאד
יפה מאד
אמן מייסר
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
רק עכשיו קראתי את הסקירה בהמשך לאיזכור של זיו למגבר האוזניות החדש שלהם בחדשות:
http://www.hometheater.co.il/vt100909
אז כל הכבוד על הסקירה המצויינת וחבל שחברה שנראית כל כך איכותית ובעלת מחירים אטרקטיבים לא מיוצגת בארץ.
ערן, עופר, אייל, ניל, אמיר, לוני, סבואים......... נו?
יש סיכוי יותר מסביר שאעשה לכם סיפתח עם מגבר האוזניות
http://www.hometheater.co.il/vt100909
אז כל הכבוד על הסקירה המצויינת וחבל שחברה שנראית כל כך איכותית ובעלת מחירים אטרקטיבים לא מיוצגת בארץ.
ערן, עופר, אייל, ניל, אמיר, לוני, סבואים......... נו?
יש סיכוי יותר מסביר שאעשה לכם סיפתח עם מגבר האוזניות
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
סקירה יפה !
נופךהמנורה הכחולה בחזית מוסיפה מעין נופח מתקדם למגבר (כמו בכל מכשיר שיציידו אותו בלד כחול בוהק)....
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- go_go
-
- חבר פעיל במיוחד

לא אני כתבתי "נופח"
.........
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
go_go
אני יודע שלא אתה כתבת ! העיקר שזה תוקן והכותב יצא בשכרו
אני יודע שלא אתה כתבת ! העיקר שזה תוקן והכותב יצא בשכרו
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
- go_go
-
- חבר פעיל במיוחד

Follow Up
לפני מספר חודשים כשבדקתי את מגבר ה- PP-160 של Burson Audio סיפרתי לכם על דבר נוסף שלא ראיתי במגברים אחרים.זהו ה-Booster ,מעגל שתוכנן ע"י החברה,כדי לחבר אליו מגברי מנורות ללא צורך להתפשר על רמקול נציל.לדברי החברה,ניתן לחבר מגבר מנורות ורמקולים לטרמינלים הנוספים-ולקבל דחיפת כוח ללא צורך להתפשר על איכות הצליל.ה-Booster אינו מתערב בצליל ואין לו חותמת צליל משל עצמו.בצד קיים מתג מסוג Toggle Switch המאפשר לעבור ממצב עבודה סטנדרטי למצב עבודה עם מגבר מנורות,כשהרמקולים מחוברים ישירות ל- PP160.לצערי,לא היה בזמנו תחת ידי מגבר מנורות כדי לבדוק את הנושא,אולם לא אלמן ישראל.כשהבאתי את קדם המגבר לבדיקה,הגיע יחד עימו גם המגבר כדי לבדוק אותם כצמד (סט PP-160+PRE-160) באותה ההזדמנות הבאתי גם מגבר מנורות כדי לבדוק האם המגבר אכן מספק את הסחורה כדברי היצרן.ובכן,חיברתי את מגבר ה-PP-160 לסטאפ שלי ואל המגבר חיברתי מגבר אינטגרייטד מנורות Vista Audio model i34 שנסקר בעבר כאן באתר.מאחר ושני המכשירים היו כבר מורצים התחלתי את הבדיקה מיידית. שמעתי מגוון רחב של דיסקים ותקליטים מכל סוגי המוסיקה והז'אנרים השונים.חייתי עם הסטאפ הזה מעל לשבועיים כשאני נהנה מחוויה מוסיקלית מהנה ומעניינת.להזכירכם שהרמקולים שלי Martin Logan Sequel II אלקטרוסטטים, אינם נצילים בלשון המעטה והינם קשים מאד לדחיפה ((89db/2.83volts/meter הרמקולים הינם בעלי עכבה נמוכה (ohm 6) ויורדים עד ohm2 .מגבר
ה- Vista Audio הינו בעל הספק של 35 וואט לצד וכזה,אינו מסוגל לדחוף את הרמקולים שלי ללא עיוות.בקונפיגורציה שכללה את ה-PP160 כשאליו מחובר מגבר ה- Vista Audio model i34 לא נצפתה שום בעיה בדחיפת הרמקולים.המוסיקה קלחה לה בשלווה,עם פרזנטציה רחבה,עם עומק במה והחשוב מכולם-עם קונטרול על הבאס.הסאונד ה"חמים" המאפיין מגברי מנורות נשמר.בנוסף בל נשכח,שמגבר ה-PP-160 עצמו מתאפיין בצליל "מנורתי" עגול וחמים כך שהתוצאה הסופית הייתה מהנה ביותר.כפי שכתבתי בסיכום הסקירה על מגבר ה-PP-160 " ללא ספק זהו מגבר ברמה גבוהה ביותר.אני ממש אהבתי אותו".ואכן גם בתחום הזה של חיבור מגבר מנורות דל וואטים דרך ה- Boosterהתוצאה הסופית הייתה מעולה.מומלץ בחום.
לפני מספר חודשים כשבדקתי את מגבר ה- PP-160 של Burson Audio סיפרתי לכם על דבר נוסף שלא ראיתי במגברים אחרים.זהו ה-Booster ,מעגל שתוכנן ע"י החברה,כדי לחבר אליו מגברי מנורות ללא צורך להתפשר על רמקול נציל.לדברי החברה,ניתן לחבר מגבר מנורות ורמקולים לטרמינלים הנוספים-ולקבל דחיפת כוח ללא צורך להתפשר על איכות הצליל.ה-Booster אינו מתערב בצליל ואין לו חותמת צליל משל עצמו.בצד קיים מתג מסוג Toggle Switch המאפשר לעבור ממצב עבודה סטנדרטי למצב עבודה עם מגבר מנורות,כשהרמקולים מחוברים ישירות ל- PP160.לצערי,לא היה בזמנו תחת ידי מגבר מנורות כדי לבדוק את הנושא,אולם לא אלמן ישראל.כשהבאתי את קדם המגבר לבדיקה,הגיע יחד עימו גם המגבר כדי לבדוק אותם כצמד (סט PP-160+PRE-160) באותה ההזדמנות הבאתי גם מגבר מנורות כדי לבדוק האם המגבר אכן מספק את הסחורה כדברי היצרן.ובכן,חיברתי את מגבר ה-PP-160 לסטאפ שלי ואל המגבר חיברתי מגבר אינטגרייטד מנורות Vista Audio model i34 שנסקר בעבר כאן באתר.מאחר ושני המכשירים היו כבר מורצים התחלתי את הבדיקה מיידית. שמעתי מגוון רחב של דיסקים ותקליטים מכל סוגי המוסיקה והז'אנרים השונים.חייתי עם הסטאפ הזה מעל לשבועיים כשאני נהנה מחוויה מוסיקלית מהנה ומעניינת.להזכירכם שהרמקולים שלי Martin Logan Sequel II אלקטרוסטטים, אינם נצילים בלשון המעטה והינם קשים מאד לדחיפה ((89db/2.83volts/meter הרמקולים הינם בעלי עכבה נמוכה (ohm 6) ויורדים עד ohm2 .מגבר
ה- Vista Audio הינו בעל הספק של 35 וואט לצד וכזה,אינו מסוגל לדחוף את הרמקולים שלי ללא עיוות.בקונפיגורציה שכללה את ה-PP160 כשאליו מחובר מגבר ה- Vista Audio model i34 לא נצפתה שום בעיה בדחיפת הרמקולים.המוסיקה קלחה לה בשלווה,עם פרזנטציה רחבה,עם עומק במה והחשוב מכולם-עם קונטרול על הבאס.הסאונד ה"חמים" המאפיין מגברי מנורות נשמר.בנוסף בל נשכח,שמגבר ה-PP-160 עצמו מתאפיין בצליל "מנורתי" עגול וחמים כך שהתוצאה הסופית הייתה מהנה ביותר.כפי שכתבתי בסיכום הסקירה על מגבר ה-PP-160 " ללא ספק זהו מגבר ברמה גבוהה ביותר.אני ממש אהבתי אותו".ואכן גם בתחום הזה של חיבור מגבר מנורות דל וואטים דרך ה- Boosterהתוצאה הסופית הייתה מעולה.מומלץ בחום.
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
מעניין! אז בעצם חיברת את ה-Booster ביציאה של המגבר המנורתי או להיפך?