עשיתי פירמוט.
בלי להתקין אף קודק, רק מה שבא עם חלונות 7.
DVD מתנגן out of the box במדיה פלייר,
אבל במדיה סנטר נותן הודעת שגיאה אחרי האזהרה בתחילת ה-DVD.
כנ"ל לגבי image של DVD שיש לי על ההרד דיסק.
מה זה????
איך משהו שעובד במדיה פלייר לא עובד במדיה סנטר??
הם לא אמורים לעבוד על אותו מנוע?
Star-Blazer
חבר ותיק
תגובות: 1104
שליחה
תראה ה - W7 היא מערכת מגניבה, SLEEK בקיצור אני מאוד אוהב (בכלל השומר מסך שלה הוא מבריק פשוט תענוג...)
הבעיה ה - קודקים. כבר שקלתי לחזור לויסטה עד שגיליתי את ה - windows 7 codecs שהיא מצויינת ונותנת שליטה ממש ממש טובה באיזה קודק יעבוד עבור איזה סוג קובץ.
בקיצור עכשיו הכל נראה יותר טוב.
גם לי היו המון בעיות עם הקודקים...
audigy
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
שליחה
אני הצלחתי לנגן dvd מהקשיח ,כדי לנגן mkv לא התקנתי haali אלא mataroska splitter של gabset משום שהמפצל של haali הפריע לניגון קבצי mpeg ,לכתוביות התקנתי vobsub לשאר הפורמטים התקנתי directshow
filters של gabset .
כמוכן התקנתי גם ac3 filter עבור dvd וגם ffdshow יש לי בעייה לנגן wave dts דרך wmp ב-vista הצלחתי
ב-7 הגדרתי ל-vlc לטפל בקבצים הללו.
kalinium
חבר ותיק
תגובות: 1315
שליחה
עדכון על כיצד נפתר הדבר:
אחרי תסכול ארוך הבנתי סופית שהבעיה המוזרה בה דברים שמתנגנים במדיה פלייר לא מתנגנים במדיה סנטר, כנראה נעוצה בכרטיס הקול של m-audio firewire 410 שהוא בכלל כרטיס הקלטות אודיו מקצועי.
בקיצור, רכשתי כבל שמתחבר לבורד ומוציא SPDIF, ועל המכה הראשונה המערכת זיהתה אותו והכל עובד פרפקט! ......
אני אישית חושב ש Window 7 לוקחת אותי לכיוון שאני לא ממש מעוניין ללכת בו. התחלתי להרגיש את זה עם Vista והחוויות שלי עם ה Beta וה RC של W7 רק חיזקו את דעתי השלילית לגבי הפילוזופיה של מיקרוסופט בנושא המדיה סנטר. נראה לי שאשאר עוד הרבה זמן עם ה XP MCE שלי ואם אשדרג את המחשב השני מ Vista ל W7 זה בטח לא יהיה בגלל המדיה סנטר.
אני יודע שאני כאן בדעת מיעוט ושהמוני בית ישראל יסתערו על W7 כאילו שזו המערכת שתפתור להם את כל הבעיות בחיים. כשאני רק חושב מה הולך להיות כאן בפורום אני חושב שעדיף לי שבאותו חודש אצא לחופשה ארוכה ללא קשר עם העולם החיצון ואניח ל pixies להסתדר לבד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
kalinium
חבר ותיק
תגובות: 1315
שליחה
עוד לא,
אחרי כל הבלאגן שעשיתי שם עם קודקים,
אני רוצה לפרמט ולהתקין הכל מאפס.
pixies
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
שליחה
בהצלחה! שווה גם לעבור תוך כדי על המדריך שלך לקליטת יס ב-7MC ולראות אם צריך לתקן/לעדכן שם דברים.