מה אתם חושבים על TANNOY?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

keyser,
רוב האולפנים הרציניים שאני מכיר דווקא משתמשים ב-PMC....

ראה כאן למשל:

http://www.pmcloudspeaker.com/user1.html
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

או אה... אכן רשימה מכובדת . אני לא מכיר עד כדי כך הרבה אולפנים.. שלא תטעו... אבל מהמעט שאני מכיר, זה מה שידעתי. אז הנה עכשיו נחשפתי למשהו חדש... שווה לחקור.
אגב, שאלה, מישהו פעם זרק לי בין השורות, ש- 60 אחוז מבתי המלון והמועדונים (בלי קשר לאולפנים) משתמשים ב- JBL.
מישהו יודע אם יכול להיות כזה דבר?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

מדובר על רמקולי PA של JBL.
גם בבתי קולנוע הם מככבים, אבל אין לזה שום קשר לתחום הביתי.
הדרישות שונות לגמרי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

כן אני יודע שאין קשר לתחום הביתי , פשוט אותו אדם היה לו אינטרס להגיד את זה, לכן תהיתי אם זה נכון....

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952

שליחה

keyser,
אתה יכול לבדוק את זה גם בעצמך כמעט כל קניון חדש שקם בשנה שנתיים האחרונות משתמש JBL (הצצה לכיוון התקרה תגלה לך הרבה הפתעות)אבל כמו שמרטין אומר הדרישות הן שונות לתחום הביתי.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

danlo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167

שליחה

MartinHSabag כתב:keyser,
רוב האולפנים הרציניים שאני מכיר דווקא משתמשים ב-PMC....

ראה כאן למשל:

http://www.pmcloudspeaker.com/user1.html
...
אכן. גם ATC יש לא מעט.

http://www.atc.gb.net/client_list.html

וגם לדיינאודיו (המוצרים המקצועיים שונים לחלוטין מהמוצרים הבייתיים).

אבל מדובר בסקלת מחירים אחרת. חלק ניכר מהאולפנים משתמשים ברמקולים של פחות מאלף דולר. ל- PMC, ו- ATC פשוט *אין* רמקולים ברמת מחיר כזו.
המוניטורים ה"רציניים" הזולים ביותר של החברות האלה עולים מעל 5K $.

RSil
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 338

שליחה

נכשל אחד ענק לTANNOY:מנסיון, התעלמות מוחלטת מפניות צרכנים.

י.לוי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

שליחה

RSil כתב:נכשל אחד ענק לTANNOY:מנסיון, התעלמות מוחלטת מפניות צרכנים.
...
זה מאוד מענין מה שאתה אומר. מה הכוונה התעלמות מוחלטת מצרכנים?

יואב

RSil
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מספר פניות שלי בEMAIL לTANNOY(לא לנציגים בארץ)לא נענו בשום צורה:לא אישור פורמלי, לא עיניינית ולא הפנייה לנציג בארץ. NADA.

י.לוי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

RSil כתב:מספר פניות שלי בEMAIL לTANNOY(לא לנציגים בארץ)לא נענו בשום צורה:לא אישור פורמלי, לא עיניינית ולא הפנייה לנציג בארץ. NADA.
...
האמת מוזר לי מאוד מה שאתה אומר ,כי רק היום בבוקר שלחתי לטאנוי באנגליה שני מיילים האחד בנוגע לחוות דעתם עבור שימוש ברמקול מסויים בחדר שאני בונה ומייל נוסף לגבי איזה דילר שלהם בארה"ב.
על שניהם קיבלתי תשובה מנומקת ומנומסת במהלך היום. מאחר ויש לי רומן ארוך עם מוצרי החברה ואני דואג להשתדרג כל פעם שאני יכול יצא לי לא פעם לפנות אליהם (אפילו עוד לפני שידענו מה זה EMAIL) ותמיד קיבלתי תשובות במהירות ובאדיבות.

יואב

RSil
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

י.לוי כתב:
RSil כתב:מספר פניות שלי בEMAIL לTANNOY(לא לנציגים בארץ)לא נענו בשום צורה:לא אישור פורמלי, לא עיניינית ולא הפנייה לנציג בארץ. NADA.
...
האמת מוזר לי מאוד מה שאתה אומר ,כי רק היום בבוקר שלחתי לטאנוי באנגליה שני מיילים האחד בנוגע לחוות דעתם עבור שימוש ברמקול מסויים בחדר שאני בונה ומייל נוסף לגבי איזה דילר שלהם בארה"ב.
על שניהם קיבלתי תשובה מנומקת ומנומסת במהלך היום. מאחר ויש לי רומן ארוך עם מוצרי החברה ואני דואג להשתדרג כל פעם שאני יכול יצא לי לא פעם לפנות אליהם (אפילו עוד לפני שידענו מה זה EMAIL) ותמיד קיבלתי תשובות במהירות ובאדיבות.

יואב
...
מפתיע מאוד. ההתעלמות מפניותיי היא חד-משמעית. לא ברור לי למה. יכול להיות כי שאלותיי הן לפני קנייה של מוצר שלהם??

י.לוי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

RSil כתב:
י.לוי כתב:
...

יואב
...
מפתיע מאוד. ההתעלמות מפניותיי היא חד-משמעית. לא ברור לי למה. יכול להיות כי שאלותיי הן לפני קנייה של מוצר שלהם??
...
תשמע אין לי מושג מה אתה שואל. במידה ואתה שואל על מחיר למוצר מסויים התשובה תהיה שעליך לפנות לנציג בארץ אבל ללא ספק מגיעה לך תשובה ואין לי מושג למה לא עונים לך. כאמור אצלי המצב הפוך ב- 180 מעלות.

יואב

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

RSil
תעשה השוואה של המייל שיש ברשותך עם המייל שיש ברשות י.לוי... אולי המייל אצלך הוא לא המייל הנכון...

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”