מה אתם חושבים על TANNOY?
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
או אה... אכן רשימה מכובדת . אני לא מכיר עד כדי כך הרבה אולפנים.. שלא תטעו... אבל מהמעט שאני מכיר, זה מה שידעתי. אז הנה עכשיו נחשפתי למשהו חדש... שווה לחקור.
אגב, שאלה, מישהו פעם זרק לי בין השורות, ש- 60 אחוז מבתי המלון והמועדונים (בלי קשר לאולפנים) משתמשים ב- JBL.
מישהו יודע אם יכול להיות כזה דבר?
אגב, שאלה, מישהו פעם זרק לי בין השורות, ש- 60 אחוז מבתי המלון והמועדונים (בלי קשר לאולפנים) משתמשים ב- JBL.
מישהו יודע אם יכול להיות כזה דבר?
- keyser
-
- עוסק בתחום

כן אני יודע שאין קשר לתחום הביתי , פשוט אותו אדם היה לו אינטרס להגיד את זה, לכן תהיתי אם זה נכון....
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
keyser,
אתה יכול לבדוק את זה גם בעצמך כמעט כל קניון חדש שקם בשנה שנתיים האחרונות משתמש JBL (הצצה לכיוון התקרה תגלה לך הרבה הפתעות)אבל כמו שמרטין אומר הדרישות הן שונות לתחום הביתי.
אתה יכול לבדוק את זה גם בעצמך כמעט כל קניון חדש שקם בשנה שנתיים האחרונות משתמש JBL (הצצה לכיוון התקרה תגלה לך הרבה הפתעות)אבל כמו שמרטין אומר הדרישות הן שונות לתחום הביתי.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- danlo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 167
אכן. גם ATC יש לא מעט.MartinHSabag כתב:keyser,
רוב האולפנים הרציניים שאני מכיר דווקא משתמשים ב-PMC....
ראה כאן למשל:
http://www.pmcloudspeaker.com/user1.html...
http://www.atc.gb.net/client_list.html
וגם לדיינאודיו (המוצרים המקצועיים שונים לחלוטין מהמוצרים הבייתיים).
אבל מדובר בסקלת מחירים אחרת. חלק ניכר מהאולפנים משתמשים ברמקולים של פחות מאלף דולר. ל- PMC, ו- ATC פשוט *אין* רמקולים ברמת מחיר כזו.
המוניטורים ה"רציניים" הזולים ביותר של החברות האלה עולים מעל 5K $.
- RSil
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
נכשל אחד ענק לTANNOY:מנסיון, התעלמות מוחלטת מפניות צרכנים.
- י.לוי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
זה מאוד מענין מה שאתה אומר. מה הכוונה התעלמות מוחלטת מצרכנים?RSil כתב:נכשל אחד ענק לTANNOY:מנסיון, התעלמות מוחלטת מפניות צרכנים....
יואב
- RSil
-
- חבר פעיל מאוד

מספר פניות שלי בEMAIL לTANNOY(לא לנציגים בארץ)לא נענו בשום צורה:לא אישור פורמלי, לא עיניינית ולא הפנייה לנציג בארץ. NADA.
- י.לוי
-
- חבר פעיל מאוד

האמת מוזר לי מאוד מה שאתה אומר ,כי רק היום בבוקר שלחתי לטאנוי באנגליה שני מיילים האחד בנוגע לחוות דעתם עבור שימוש ברמקול מסויים בחדר שאני בונה ומייל נוסף לגבי איזה דילר שלהם בארה"ב.RSil כתב:מספר פניות שלי בEMAIL לTANNOY(לא לנציגים בארץ)לא נענו בשום צורה:לא אישור פורמלי, לא עיניינית ולא הפנייה לנציג בארץ. NADA....
על שניהם קיבלתי תשובה מנומקת ומנומסת במהלך היום. מאחר ויש לי רומן ארוך עם מוצרי החברה ואני דואג להשתדרג כל פעם שאני יכול יצא לי לא פעם לפנות אליהם (אפילו עוד לפני שידענו מה זה EMAIL) ותמיד קיבלתי תשובות במהירות ובאדיבות.
יואב
- RSil
-
- חבר פעיל מאוד

מפתיע מאוד. ההתעלמות מפניותיי היא חד-משמעית. לא ברור לי למה. יכול להיות כי שאלותיי הן לפני קנייה של מוצר שלהם??י.לוי כתב:האמת מוזר לי מאוד מה שאתה אומר ,כי רק היום בבוקר שלחתי לטאנוי באנגליה שני מיילים האחד בנוגע לחוות דעתם עבור שימוש ברמקול מסויים בחדר שאני בונה ומייל נוסף לגבי איזה דילר שלהם בארה"ב.RSil כתב:מספר פניות שלי בEMAIL לTANNOY(לא לנציגים בארץ)לא נענו בשום צורה:לא אישור פורמלי, לא עיניינית ולא הפנייה לנציג בארץ. NADA....
על שניהם קיבלתי תשובה מנומקת ומנומסת במהלך היום. מאחר ויש לי רומן ארוך עם מוצרי החברה ואני דואג להשתדרג כל פעם שאני יכול יצא לי לא פעם לפנות אליהם (אפילו עוד לפני שידענו מה זה EMAIL) ותמיד קיבלתי תשובות במהירות ובאדיבות.
יואב...
- י.לוי
-
- חבר פעיל מאוד

תשמע אין לי מושג מה אתה שואל. במידה ואתה שואל על מחיר למוצר מסויים התשובה תהיה שעליך לפנות לנציג בארץ אבל ללא ספק מגיעה לך תשובה ואין לי מושג למה לא עונים לך. כאמור אצלי המצב הפוך ב- 180 מעלות.RSil כתב:מפתיע מאוד. ההתעלמות מפניותיי היא חד-משמעית. לא ברור לי למה. יכול להיות כי שאלותיי הן לפני קנייה של מוצר שלהם??י.לוי כתב:האמת מוזר לי מאוד מה שאתה אומר ,כי רק היום בבוקר שלחתי לטאנוי באנגליה שני מיילים האחד בנוגע לחוות דעתם עבור שימוש ברמקול מסויים בחדר שאני בונה ומייל נוסף לגבי איזה דילר שלהם בארה"ב.RSil כתב:מספר פניות שלי בEMAIL לTANNOY(לא לנציגים בארץ)לא נענו בשום צורה:לא אישור פורמלי, לא עיניינית ולא הפנייה לנציג בארץ. NADA....
יואב......
יואב
- keyser
-
- עוסק בתחום

RSil
תעשה השוואה של המייל שיש ברשותך עם המייל שיש ברשות י.לוי... אולי המייל אצלך הוא לא המייל הנכון...
תעשה השוואה של המייל שיש ברשותך עם המייל שיש ברשות י.לוי... אולי המייל אצלך הוא לא המייל הנכון...