באגים באתר - משהו לא עובד כשורה בעיצוב או באתר עצמו?

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי

שליחה

כשהולכים לנושאים פופולריים
פלסמה מול LCD
הוא מפנה בטעות (או שלא) לכתבה על LCD של פיליפס .

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי

שליחה

בנוסף , כשהולכים להודעות חדשות בפורום הוא כותב
Warning: Unterminated comment starting line 107 in /home/homethtr/domains/hometheater.co.il/public_html/includes/meta.php on line 107

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אז ככה:
1. לגבי הגישה למאמרים, הדגשתי את זה עכשיו יותר בעמוד הראשי.
2. לגבי חתכים, זה קל יותר כשאתה בתוך מאמר מסויים לחתוך לפי מאמרים אחרים מאותו סוג.
3. אפשר גם לחתוך לגבי ביקורות הישר מתפריט הביקורות בתפריט הראשי.

לגבי האייקון. מדובר ב-CACHING שונה מזה של שאר התמונות.

נסו עכשיו.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

ה favicon אומנם הסתדר עכשיו (Y)
משה

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

שליחה

ב FF אצלי הכל רץ חלק,
ב IE8 אני לא רואה כל מה שקשור ל FLASH , או למשל שמצביע על "פורומים" לא נפתח תפריט,
גם כל הטור של "כתבות אחרונות" לא קיים... :מבולבל:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

oferlaor כתב:אז ככה:
1. לגבי הגישה למאמרים, הדגשתי את זה עכשיו יותר בעמוד הראשי.
...
עופר, כנראה לא הסברתי את עצמי נכון - מצטער. באתר עולות המון כתבות, חלקן סקירות, חלקן מאמרים וחלקן מדריכים. לדעתי יש צורך ברור להפריד בנהם. בכמות הכתבות שיש כיום באתר למצוא משהו ספציפי כשהכל תחת קטגוריה אחד זה ממש מתיש, לא יהיה הרבה יותר חכם לחלק את זה לקטגוריות הגיוניות כגון "מאמרים", "ביקורות", "מדריכים"?

אני אתן לך דוגמא. בחור שעובד איתי בונה HTPC ורציתי לתת לו לינק למדריך מסוים שהיה פה באתר. על מנת למצוא אותו בשיטה הנהוגה כיום אני צריך להיכנס ל"כל המאמרים" ושם לדפדף, לדפדף, לדפדף, וכו' (79 עמודים AND COUNTING). אני יודע שיש אופציית חיפוש באתר, אבל לא תמיד אתה זוכר בדיוק מה היה שם המדריך וכו' והדרך היחידה למצוא אותו היא לדפדף ברשימה עצמה - מה שכיום מצריך עצבים של ברזל. ברמה שהאתר נמצא בו ועם כמות הסקירות/מאמרים/מדריכים/ביקורות נראה לי שיש כבר צורך הפרדה בין מדריך לביקורת למאמר. לא?

דבר שני - משום מה בלשוניות של ה FF במקום שם האתר מופיע כוכבית - מצ"ב סקרינשוט להמחשה:

http://server3.uploadit.org/files/huber69-name.JPG

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Huber,

זה היה קיים בעבר אבל פשוט אף אחד לא השתמש בזה. לכן החלטנו בעיצוב החדש לוותר על דברים שהם לא פופולריים.

טכנית, אתה יכול לעשות את זה דרך חיפוש. בחיפוש יש אפשרות לחפש מאמרים ואז לצמצם לפי נושא וקטגוריות המאמר (למשל לחפש רק בביקורות או לחפש רק בוידאו). אפשר להשתמש בזה למטרה זו.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Rino,

בדקתי על גבי IE8 והכל נראה תקין, כולל פלאש והתפריטים (שהם אגב לא FLASH אלא DHTML).

הטור של כתבות אחרונות מופיע רק בפורומים ובאיזורים שלא קשורים למאמרים.

אגב, בתחתית מאמר מופיעים מאמרים נוספים שעלולים לעניין את הקורא.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

oferlaor כתב:Huber,

זה היה קיים בעבר אבל פשוט אף אחד לא השתמש בזה. לכן החלטנו בעיצוב החדש לוותר על דברים שהם לא פופולריים.

טכנית, אתה יכול לעשות את זה דרך חיפוש. בחיפוש יש אפשרות לחפש מאמרים ואז לצמצם לפי נושא וקטגוריות המאמר (למשל לחפש רק בביקורות או לחפש רק בוידאו). אפשר להשתמש בזה למטרה זו.
...
אתה באמת חושב שעם 79 דפים של כתבות מקור החלוקה לא נחוצה? ברצינות? אם ככה אני התייאשתי מלהעביר את הטענה שלי, אבל אני מבטיח לך שהמון מדריכים שהושקעו בהן הרבה זמן ומאמץ ישקעו בנבכי הנשייה והשיכחה מכיוון שלרב האנשים או אין את היכולת לעשות חיפוש נכון או שאין את הסבלנות לעבור על כ"כ הרבה עמודים. לא כולם מכירים את האתר כמו הגולשים ה"מכורים" ולא לכולם יש את הזמן או הסבלנות לערוך חיפוש ברשימה ה"אינסופית" שקיימת כרגע. לפחות תאפשרו שבחיפוש אם בחרתי "מדריכים" לא שום סטרינג לחיפוש זה יתן את כולם או משהו דומה :|

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

Huber
אם אתה מקליק על הנושא בתחתית העמוד (נניח "מחשבי סלון") אזי אתה מגיע למיני פורטאל שמראה לך עמוד שכולל מידע רק על הנושא הנ"ל.
ישנו סרגל למעלה למעלה, מעל הפרסומת ששם יש לך "מאמרים" ו"ביקורות" וכו'.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299

שליחה

MartinHSabag כתב: כפתור "ערוך" לא שונה מהאחרים. אם הוא שונה, כנראה שהדפדפן שלך עדיין עושה קאשינג לחלקים מהאתר הישן. תעשה SHIFT + REFRESH ואז דווח אם שוב יש בעיה. אם כן, תעלה SCREENSHOT למה אתה מתכוון.
כנ"ל לגבי "המעצב לא שינה כפתורים".....
...
הסתדר העניין.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

MartinHSabag כתב:Huber
אם אתה מקליק על הנושא בתחתית העמוד (נניח "מחשבי סלון") אזי אתה מגיע למיני פורטאל שמראה לך עמוד שכולל מידע רק על הנושא הנ"ל.
ישנו סרגל למעלה למעלה, מעל הפרסומת ששם יש לך "מאמרים" ו"ביקורות" וכו'.
...
עשיתי כפי שהדרכת אותי - לחצתי על מחשבי סלון וזה מה שהתקבל:

http://server2.uploadit.org/files/huber69-GTPC.JPG

אני אמור להבין מזה שתחת הקטגוריה הזו יש רק 4 כתבות/מדריכים/מאמרים? ברור שלא. כרגע החלוקה פתלתה, לא נוחה ולא רלוונטית לרובנו - תנסה לראות את זה מעיניים של משתמש "רגיל" ותבין שיש משהו בדבריי. תגיד "אתה טועה" ותתכוונו לזה ואני אפסיק "להטריד" אבל תנסו להבין מה שאני מנסה להבהיר - כרגע יש ה מ ו ן חומר מקור וקושי רב לאתר מידע שפורסם בעבר (ושוב, חיפוש "רגיל" הוא לא תמיד אופציה, לא תמיד אתה זוכר בדיוק מה המחרוזת הנכונה לחיפוש). אני מניח שזה לא כזה מסובך לחלק את החומר מקור שעלה באתר לקטגוריות (ביקורות/מדריכים/מאמרים - או משהו בסיגנון שיראה לכם נכון) - מה התנגדות הנחרצת לזה? :roll:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

כשמקליקים על ה"חי דפינישן" או "העולם שטוח" למעלמה מימין, מגיעים לדף פרסום באתר.
אם זה בכוונה אז לא הבנתי את זה.
משה

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Huber,

אתה שוכח שאתה לא משתמש ממוצע.

משתמש ממוצע מעולם לא בודק ככה דברים, הוא מגיע לאתר דרך גוגל ומקסימום מחפש משהו מסויים.

משתמש ממוצע מסתבך ולא מבין מה זה HTPC או מה ההבדל בין ביקורת למדריך.

הצמצום של האפשרויות בא בכדי לפשט את זה למשתמש הממוצע.

מתחת לארבעת המאמרים הפותחים בערוץ ה-HTPC יש מאמרים ישנים יותר. לחיצה על הכותרת של הבלוק הזה יתן לך את כל המאמרים בתחום HTPC.

המידע מראש מחולק לפי נושאים וקטגוריות (כלומר, אם זה אודיו, HTPC, וידאו, וכו'. ואם זה ביקורת, סקירה, הודעה על מפגש וכו').

כלומר, המידע שם. אנחנו פשוט הורדנו אפשרויות לסנן לפי זה. עדיין אפשר (כלומר, אם אתה יודע את הלינקים הנכונים) אבל פשוט ראינו שזה נותן אפשרויות שאף אחד כמעט לא משתמש בהם, אך הם מסבכים מאוד את ה-GUI. כמובן שעדיין אפשר להגיע להכל, רק צריך לחשוב איך להציג את זה (אם בכלל צריך להציג את זה).

לצורך הדוגמא. זה מאמרי ה-HTPC באתר:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &topics=15

זה לינק לביקורות בתחום HTPC:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... topicid=15

זה לינק לביקורות בכלל:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ex&catid=1

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

moco,

זה כרגע PLACE HOLDER. שמנו את התמונות הללו (יש שתי תמונות) לבינתיים.

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050

שליחה

כשלוחצים על- סמן את כל ההודעות ..כהודעות שנקראו,- ההודעות המסומנות באפור כהה (שירשורים ארוכים) נשארות באפור כהה.
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Zy,

שרשור פעיל יהיה פעיל גם אם רקאת אותו. במצב פעיל ולא נקרא הוא כחול כהה יותר משרשור רגיל.

ariane
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374

שליחה

כפתור ה - " צפה בהודעה החדשה ביותר " הוא רעיון מצויין, אך גיליתי שבחלק מהמקרים הוא מוביל לעמוד הלפני אחרון ולא להודעה האחרונה.

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050

שליחה

oferlaor כתב:Zy,

שרשור פעיל יהיה פעיל גם אם רקאת אותו. במצב פעיל ולא נקרא הוא כחול כהה יותר משרשור רגיל.
...
או, עכשיו משציינת זאת אני שם לב לכך, אך לטעמי זה לא מספיק "ידידותי" למשמש (הבדלי הגוון מינוריים מידי).
(אגב, איני זוכר איך הנ"ל היה ממומש קודם וזה מעולם לא "הציק" לי, ולפיכך מסקנתי שזה היה אידאלי, לפחות לי).
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602

שליחה

כשמנסים למחוק ה"פ שנשלחו,מתקבלת ההודעה:"לא ניתן למחוק הודעות שכבר נשלחו"

בדף הבית,שני המאמרים הראשונים,נפתחים בדף חדש
הגיע הזמן לחתוך רקמות

חזור אל “כללי”