2 פרקי הסיום של נמלטים ישודרו ביס במקביל לשידור בארה"ב
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
אז נחזור רגע לנמלטים.
אני מבין שהמסקנה היא שהניתוח שהוא עבר היה בלוף?
הם נתנו לו משהו או גרמו לו שהבעיה רק תדחה זמן מה?
אני מבין שהמסקנה היא שהניתוח שהוא עבר היה בלוף?
הם נתנו לו משהו או גרמו לו שהבעיה רק תדחה זמן מה?
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
נראה לי שאתה צודק
- drixie
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
זה סיום עונה זה? רק לאמריקאים תמימים אפשר למכור סיפור שאם האו"ם מעורב, אז סוף סוף יש גוף חזק ואמין שאפשר לסמוך עליו לעשות שימוש נכון בידע, ושהוא גם יכול לסדר חסינות בארה"ב. ממש. האו"ם בקושי יכול לסדר חסינות מקנסות חניה לנציגים הדיפלומטיים בניו יורק. כמו שאומרים באינטרנט: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
אגב, זוכרים שבעונה השניה ראו שני אנשים בחלוקים לבנים מתבוננים במייקל בכלא סונה. מה זה היה בדיוק? פשוט שכחו מזה וזהו.
בערך מהפרק השלישי הסדרה הזאת נהיית מקגייוור, ומשם זה רק התדרדר. לפחות הוא מת אז מובטח לנו שקט ל20 שנה בערך, עד שהבן שלו יחזור להציק לנו.
אגב, זוכרים שבעונה השניה ראו שני אנשים בחלוקים לבנים מתבוננים במייקל בכלא סונה. מה זה היה בדיוק? פשוט שכחו מזה וזהו.
בערך מהפרק השלישי הסדרה הזאת נהיית מקגייוור, ומשם זה רק התדרדר. לפחות הוא מת אז מובטח לנו שקט ל20 שנה בערך, עד שהבן שלו יחזור להציק לנו.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
צודק, למרות שהקטע עם הקעקוע על הילד מריח לי סידרת המשך.
אם זאת הייתה "אבודים", אז היינו מגלים שהילד שלו יחזור לעבר ויהפוך להיות קלרמן כדי להציל את האבא'לה.
אם זאת הייתה "אבודים", אז היינו מגלים שהילד שלו יחזור לעבר ויהפוך להיות קלרמן כדי להציל את האבא'לה.
- eyk77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
ביום ראשון יש סרט מיוחד של שעה וחצי של נימלטים ... שרה טנקרדי נכנסה לכלא בעקבות רציחתה של אמא של מייקל שמה היא נפגשת עם גרטשן ומייקל צריך להוציא אותה מהכלא....
- madror
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2458
הוציאו אותו מהקבר 
הלו זה נימלטים , לא תיקים באפילה .
הלו זה נימלטים , לא תיקים באפילה .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
-
ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
madrorl,
הסיפור בסרט מתרחש מספר חודשים אחרי שהם זוכו. הקטע בו הראו שמייקל כבר לא בין החיים התרחש 4 שנים אחרי...
הסיפור בסרט מתרחש מספר חודשים אחרי שהם זוכו. הקטע בו הראו שמייקל כבר לא בין החיים התרחש 4 שנים אחרי...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
מרטין צודק,MartinHSabag כתב:בתור מי שיש לו YES MAX HD כבר חצי שנה עוד לא התרגלת שלשעה שזה משודר אין משמעות ?חבל שזה יוצא באמצע הלילה.........
ולכן גם לשידור ב 3 בלילה אין משמעות..
קוריוז נחמד לא יותר.
גם את השידור ב 19:00 כמעט אף אחד לא יראה כי כבר ב 12 בצהריים הפרקים אצלנו במחשב ..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי