שרשור שירות, מחיר, תמחור - YES MAX HD

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305

שליחה

אני מחכה שיס ירדו מהעץ . לא צריך לבזבז אנרגיות להתמקח איתם , זה יבוא לבד , תאמינו לי .
310 שח לחודש זה עדיין יקר . גם 200 שח לדעתי זה יקר אש בשביל התמורה שמקבלים .
ללא ספק , לצפות במשחק כדורכל בשידור ישיר ב-HD , גם אם זה לא דולבי סאראונד כמו ב-SKY-HD עם 5.1 ערוצים אבל להתחייב לשלם 310 שח לחודש לפחות ל-3 שנים זה מעשה קשה . כמובן שכל אדם חופשי לעשות בכספו מה שבא לו .
בסופו של דבר זה לא מוצר נחוץ ואני בטוח שאחרי ההתלהבות הראשונית עבור רוב המשתמשים זה יהיה רק הוראת קבע כואבת בבנק או בכרטיס האשראי כי יס לא עושה דבר להשיק ערוצים חדשים נורמליים באיכות HD .
מה שיס משיקה בארץ כחבילה יוקרתית של שידורים בהפרדה גבוהה מהווה חלק קטן מאוד מלוח השידורים של אנגליה , קוריאה ויפן . השתיים האחרונות שכחו מזמן מה זה SD ובערוצים המקומיים משדרים אך ורק ב-HD , בעשירית מחיר מהסכום שיס מבקשת .

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

כנראה שתצטרך לעבור לשם כדי להנות מהשפע הזה.

אנחנו בכל זאת שוק מאד קטן ולהזכירך yes עדיין לא הכניסה כסף לבעלי המניות שלה.

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

לקוחות "שקטים" ולקוחות "בעייתים" ... &qu

שליחה

אם יס תמשיך במדיניות שחיקת המנויים כשהיא מסוגלת לגבות מחירים שונים עם הפרשים של עשרות אחוזים בין הלקוחות "השקטים" שלה לבין ה"בעייתים" על אותו מוצר אז לא רק שהיא לא תכניס כסף לבעלי המניות אף פעם אלא גם תמצא את עצמה מהר מאוד מוכרת את בגדיה ובגדי בעלי המניות שלה כדי לשרוד .
אם אתה נמצא בשוק קטן ואתה ספק לא הוגן כלפי הצרכן , במוקדם או במאוחר הצרכן יגלה את המזימה . ככל שהשוק קטן יותר , כך הגילוי יהיה מהיר יותר .
yes-man כתב:כנראה שתצטרך לעבור לשם כדי להנות מהשפע הזה.

...

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

Re: לקוחות "שקטים" ולקוחות "בעייתים" ...

שליחה

djeuro כתב:אם יס תמשיך במדיניות שחיקת המנויים כשהיא מסוגלת לגבות מחירים שונים עם הפרשים של עשרות אחוזים בין הלקוחות "השקטים" שלה לבין ה"בעייתים" על אותו מוצר אז לא רק שהיא לא תכניס כסף לבעלי המניות אף פעם אלא גם תמצא את עצמה מהר מאוד מוכרת את בגדיה ובגדי בעלי המניות שלה כדי לשרוד .
אם אתה נמצא בשוק קטן ואתה ספק לא הוגן כלפי הצרכן , במוקדם או במאוחר הצרכן יגלה את המזימה . ככל שהשוק קטן יותר , כך הגילוי יהיה מהיר יותר .
yes-man כתב:כנראה שתצטרך לעבור לשם כדי להנות מהשפע הזה.

...
...
כאשר יש רק אלטרנטיבה אחת ויס היא "הרע במיעוטו" אני לא צופה בעיות מבחינת גיוס לקוחות. זה שהיא עלולה לקרוס כתוצאה מניהול כושל באפיקים אחרים זה יתכן מאוד.
שי

ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944

Re: יפה , תתחדש ותהנה

שליחה

djeuro כתב:אני מחכה שיס ירדו מהעץ . לא צריך לבזבז אנרגיות להתמקח איתם , זה יבוא לבד , תאמינו לי .
ללא ספק , לצפות במשחק כדורכל בשידור ישיר ב-HD , גם אם זה לא דולבי סאראונד כמו ב-SKY-HD עם 5.1 ערוצים אבל להתחייב לשלם 310 שח לחודש לפחות ל-3 שנים זה מעשה קשה . כמובן שכל אדם חופשי לעשות בכספו מה שבא לו .
בסופו של דבר זה לא מוצר נחוץ ואני בטוח שאחרי ההתלהבות הראשונית עבור רוב המשתמשים זה יהיה רק הוראת קבע כואבת בבנק או בכרטיס האשראי כי יס לא עושה דבר להשיק ערוצים חדשים נורמליים באיכות HD .
מה שיס משיקה בארץ כחבילה יוקרתית של שידורים בהפרדה גבוהה מהווה חלק קטן מאוד מלוח השידורים של אנגליה , קוריאה ויפן . השתיים האחרונות שכחו מזמן מה זה SD ובערוצים המקומיים משדרים אך ורק ב-HD , בעשירית מחיר מהסכום שיס מבקשת .
...
זה ממש לא 310!
חודש חינם על תוכן_משלם רק60 על הממיר)
200 שח הנחה בחודש השני
והתקנה 159 חינם
תחלק ב12 חודש ותראה שהממוצע הוא 259.25שח לחודש כולל הממיר וכולל חבילת הספורט המורחבת שעולה לבד 45 שח
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312

שליחה

אני שמח לפחות שאולי המודם טלפון ואופציית החיבור טלפון פועלת בממיר החדש...
זאת בהשוואה לממיר ה-HD שאף פעם לא עבד בו...

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

לא כולל צ'רלטון ששם משדרים את הליגה הישראלית והאנגלית :roll:
אור שפע ואהבה

ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

tiptip כתב:לא כולל צ'רלטון ששם משדרים את הליגה הישראלית והאנגלית :roll:
...
גם לזה יש פתרון
דבר איתי בפרטי :lol:
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

anin_dani כתב:אני שמח לפחות שאולי המודם טלפון ואופציית החיבור טלפון פועלת בממיר החדש...
זאת בהשוואה לממיר ה-HD שאף פעם לא עבד בו...
...
לא ניסיתי את שניהם כך שאין לי מושג.

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ישראל , החישוב שלך ממש לא בכיוון . אתה אולי חושב כרגע שעשית דיל טוב אבל מצטער מאוד לאכזב אותך .
אתה מחלק הכל ל-12 כאילו אחרי שנה אתה הולך להתנתק מיס .
החישוב של יס בדיוק הפוך . הם אומרים : בוא ניתן ללקוח לחשב את העלות עבור השנה הראשונה , ניתן לו את הרושם שקיבל כאן דיל שחבל על הזמן , אבל אנחנו בשלנו ... מחודש 13 והלאה ( ונקווה שהלאה זה מבחינתינו , יס 100, , 200 או יותר חודשים , כמה שיותר ) הלקוח הזה ישלם כמו טטל'ה 310 שח לחודש גם כשהוא ישכח את הלוגשים שמכרנו לו על זה שבשנה הראשונה משלם "רק" 259 שח לחבילה .

ישראל123 כתב:
djeuro כתב:אני מחכה שיס ירדו מהעץ . לא צריך לבזבז אנרגיות להתמקח איתם , זה יבוא לבד , תאמינו לי .
...
זה ממש לא 310!
200 שח הנחה בחודש השני
והתקנה 159 חינם
תחלק ב12 חודש ותראה שהממוצע הוא 259.25שח לחודש כולל הממיר וכולל חבילת הספורט המורחבת שעולה לבד 45 שח
...

ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

djeuro כתב:ישראל , החישוב שלך ממש לא בכיוון . אתה אולי חושב כרגע שעשית דיל טוב אבל מצטער מאוד לאכזב אותך .
אתה מחלק הכל ל-12 כאילו אחרי שנה אתה הולך להתנתק מיס .
החישוב של יס בדיוק הפוך . הם אומרים : בוא ניתן ללקוח לחשב את העלות עבור השנה הראשונה , ניתן לו את הרושם שקיבל כאן דיל שחבל על הזמן , אבל אנחנו בשלנו ... מחודש 13 והלאה ( ונקווה שהלאה זה מבחינתינו , יס 100, , 200 או יותר חודשים , כמה שיותר ) הלקוח הזה ישלם כמו טטל'ה 310 שח לחודש גם כשהוא ישכח את הלוגשים שמכרנו לו על זה שבשנה הראשונה משלם "רק" 259 שח לחבילה .

ישראל123 כתב:
...
זה ממש לא 310!
200 שח הנחה בחודש השני
והתקנה 159 חינם
...
...
אני לא מסכים וכראיה אני יוכיח
אני התחברתי ליס בחודש 08/08 למבצע חודשיים חינם ולאחר מכן 249 שח
כעבור חודשיים הזמנתי את הHD והגעתי ל300 שח וגם שם השימור נתן לי התקנה חינם+זיכוי חד פעמי של 100 שח
לפניי כחודשיים ביטלתי את הHD בטענה שהוא לא שווה כלל(לאחר שרכשתיHDX1000(
והוזלתי את החבילה למחיר של 224 שח כולל 5+לייב וביטול הHD ללא קנס
ברגע שהבנתי מעופר בכתבה שלו שתוכן הסרטים ולי חשוב מאוד הספורט ישתפרו משמעותית החלטתי לבצע את המהלך שביצעתי
אז אני קצת מכיר את האירגון מבפנים(4 שנים עבדתי שם) ואני יודע איך מנוהלים שם הדברים לכן אני לא מפחד ואני לא ישלם להם את המחיר שהם רוצים
ואם עוד 3 חודשים יצא מבצע עם מחיר אחר וממיר HD חדש אני שוב יבצע את מה שביצעתי
ללא חשש!
אז לשיטתך אולי זה נכון הדרך של יס אבל לשיטתי ממש לא
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין

שליחה

הייתי שמח אם היו ממשיכים עם השרשור הזה (או פותחים שרשור חדש) לריכוז עדכונים לגבי התקנות מכשירי MaxHD.
חוויות, בעיות, המלצות בזמן ולאחר ההתקנה...

danilug
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

ל שראל123
מה אתה לא מחוייב על שום דבר אצל יס
שאתה מאיים להיתנתק ומתחבר מחדש?

ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

danilug כתב:ל שראל123
...
אני מחויב אני לא מתנתק ומתחבר אני נשאר מחובר אך מאיים לנתק ובזמן הניתוק נכנס שימור אחרון
קנס ההתחיבות נכנס לתוקף רק אם באמת ניתקת
אבל אם נשארת מחובר העיסקה מתחילה מחדש עם תנאים חדשים
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

תפרגנו קצת ותנו לישראל ללכת להנות מהממיר שלו :roll:
תתחדשו ותהנו (Y)
אור שפע ואהבה

ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

tiptip כתב:תפרגנו קצת ותנו לישראל ללכת להנות מהממיר שלו :roll:
תתחדשו ותהנו (Y)
...
תודה (Y)
זה בסדר אני כאן בשביל לעזור לכולם
אם זה יצליח עשיתי את שלי
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אז אני מבין שאתה מזמין אותנו הערב על האש
ולחצי גמר גביע אירופה :wink:
אור שפע ואהבה

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

ישראל123 כתב:
danilug כתב:ל שראל123
...
אני מחויב אני לא מתנתק ומתחבר אני נשאר מחובר אך מאיים לנתק ובזמן הניתוק נכנס שימור אחרון
קנס ההתחיבות נכנס לתוקף רק אם באמת ניתקת
אבל אם נשארת מחובר העיסקה מתחילה מחדש עם תנאים חדשים
...
נשמע כמו bug במנגנון של YES..
לי סיפרו שאני צריך לשלם קנס של כ-900 ש"ח על מכשיר HD ו-MAX ביחד עקב ניתוק..
אז אתה אומר - להמשיך ולקבוע ניתוק?
ואם יגיע טכנאי - לבצע פרסה? להגיד שאני רוצה להשאר?
נערך לאחרונה על ידי michael123 ב 28/04/2009 17:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES
הוא 09-7616450
אור שפע ואהבה

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מה שאתה אומר כאן בעצם זה שהצלחת לבטל את ה-HD ללא קנס . אני נסיתי את הטענה הזו גם כשהתנתקתי אחרי חודשיים עם YES-HD ואני באמת התנתקתי לא סיפרתי סיפורים כדי לקבל חבילה זולה יותר , ושילמתי יפה על הקנס למרות שהיתי מנוי רק חודשיים .
הנדיבות של יס שהסכימו לבטל את הקנס על ה-HD מפתיעה אותי מאוד לטובה במקרה שלך .
אבל בכל זאת אתה מציין שאתה מחוייב כרגע . לכמה זמן התחייבת ?
עוד משהו לזכות יס - לא חייבו אותך על 159 שח התקנה , באמת נדיבים בצורה יוצאת דופן . חבל שאחרים לא זוכים לנדיבות כזו מצד יס .
ישראל123 כתב: לפניי כחודשיים ביטלתי את הHD בטענה שהוא לא שווה כלל(לאחר שרכשתיHDX1000(
והוזלתי את החבילה למחיר של 224 שח כולל 5+לייב וביטול הHD ללא קנס
...

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”