יצא לך להאזין לו ? השוות אותו לנגנים אחרים בטווח המחירים הנ"ל ( יש לא מעט... ) ?תומרצין כתב:...טרם החלטתי עם DVD או בלי.
תומר...
מה דעתכם על הנגנים החדשים של KRELL?
- איתמר
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
איתמר.
-
tomertsin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1844
Re: היום אני הולך להזמין אחד כסוף...
עדיין לא כי רק עכשיו הוא הוצג בעולם. אני מקווה לבדוק אותו בעוד כחודש וחצי.איתמר כתב:יצא לך להאזין לו ? השוות אותו לנגנים אחרים בטווח המחירים הנ"ל ( יש לא מעט... ) ?תומרצין כתב:...טרם החלטתי עם DVD או בלי.
תומר......
תומר
- aquarius
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 667
אני לא אתנגד לאחד כזה
i am in the hi-fidelity first class
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 826
methany
אני בהחלט מסכים עם חלק ממה שכתבת. ראשית, אין לי סנטימנטים מיוחדים לקרל. שנית, זה שזה נבנה בארצות הברית ולא בסין בסה"כ אומר שהיצרן אינו אנונימי (למשל, אותו יצרן מרכיב את מוצרי מוסיקל פידליטי וינסנט וכו')אבל לא בהכרח שמדובר ביצרן איכותי יותר. עיקר המשמעות של היצור בארה"ב הינה לגבי המחיר- כשמבינים את זה מבינים שהמחיר (גם אם הוא מופרז מדי לטעמו של מישהו) הינו מעט הגיוני יותר. אין לי שום דעה לכאן או לכאן לגבי היצור האמריקאי או הקנדי לעומת האירופאי (שד"א מגיע למחירים לא פחות בשמיים לעיתים קרובות. ע"ע סימפוניק ליין למשל).
ובאשר לרסיברים הביתיים של ימהה וכו'- תרשה לי לא להתפעל מרובם בלי קשר בכלל לארץ היצור שלהם.
אני בהחלט מסכים עם חלק ממה שכתבת. ראשית, אין לי סנטימנטים מיוחדים לקרל. שנית, זה שזה נבנה בארצות הברית ולא בסין בסה"כ אומר שהיצרן אינו אנונימי (למשל, אותו יצרן מרכיב את מוצרי מוסיקל פידליטי וינסנט וכו')אבל לא בהכרח שמדובר ביצרן איכותי יותר. עיקר המשמעות של היצור בארה"ב הינה לגבי המחיר- כשמבינים את זה מבינים שהמחיר (גם אם הוא מופרז מדי לטעמו של מישהו) הינו מעט הגיוני יותר. אין לי שום דעה לכאן או לכאן לגבי היצור האמריקאי או הקנדי לעומת האירופאי (שד"א מגיע למחירים לא פחות בשמיים לעיתים קרובות. ע"ע סימפוניק ליין למשל).
ובאשר לרסיברים הביתיים של ימהה וכו'- תרשה לי לא להתפעל מרובם בלי קשר בכלל לארץ היצור שלהם.
נועם
-
tomertsin
-
- חבר ותיק

יש למה להשוות אותו בישראל?איתמר כתב:השוות אותו לנגנים אחרים בטווח המחירים הנ"ל ( יש לא מעט... ) ?תומרצין כתב:...טרם החלטתי עם DVD או בלי.
תומר......
תומר
- איתמר
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
רשימה חלקית של נגנים ( שאולי ) ניתן להאזין להם בארץ:תומרצין כתב:
יש למה להשוות אותו בישראל?
תומר...
NAIM CDS3
MERIDIAN 808
SIMAUDIO MOON ANDROMEDA
BEL CANTO PL-1
הנגן החדש של MARK LEVINSON
הנגו החדש של EAR
ואני בטוח שיש עוד שלא הזכרתי לעיל...
איתמר.
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

מה עם הלין?
נועם
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
פיוניר 525 שנת 99.
מזה מצעד המשכנתאות הזה?
אתם משוכנעים שזו קנייה למטרת שמיעה יותר טובה?
מזה מצעד המשכנתאות הזה?
אתם משוכנעים שזו קנייה למטרת שמיעה יותר טובה?
- byrdparis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1419
נראה מעולה לדעתי ..
תומר תתחדש ..אבל אולי כדאי להקשיב מול נגנים בסדרי גודל שלהם לפני החלטה (למרות שאתה מכיר לא קצת
)
איתי מצעד המשכנתאות הזה הוא שירשור HIGH END אפשר גם כאלו לפעמים מבים טיפטופי הרסיברים ומערכות של תקציבי 2000 שח פחות או יותר ..
סך הכל יש פה הרבה חברה עם מערכות של 20K ומעלה ..
אביעד
תומר תתחדש ..אבל אולי כדאי להקשיב מול נגנים בסדרי גודל שלהם לפני החלטה (למרות שאתה מכיר לא קצת
איתי מצעד המשכנתאות הזה הוא שירשור HIGH END אפשר גם כאלו לפעמים מבים טיפטופי הרסיברים ומערכות של תקציבי 2000 שח פחות או יותר ..
סך הכל יש פה הרבה חברה עם מערכות של 20K ומעלה ..
אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- י.לוי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
תומר בינינו אתה הרי יודע את התשובה.תומרצין כתב:יש למה להשוות אותו בישראל?איתמר כתב:השוות אותו לנגנים אחרים בטווח המחירים הנ"ל ( יש לא מעט... ) ?תומרצין כתב:...טרם החלטתי עם DVD או בלי.
תומר......
תומר...
תשווה אותו ל- DVD 383 של פיוניר ואני מבטיח לך שלא תתאכזב מהפיוניר.
ללא קשר אילו היה לי כרגע את התקציב אולי גם אני הייתי קונה אבל בידיעה ברורה שמבחינת הסאונד אין הבדל בינו לבין הפיוניר.
על אגו אודיופילי כבר דיברנו?
יואב
-
tomertsin
-
- חבר ותיק

381, 581, 781 או 981?MartinHSabag כתב:WADIA.......
תומר
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

בלי קשר לדיון על הקרל הספציפי הזה (שכאמור לא שמעתי אותו), הרי שהמקור הדיגיטלי שלי הינו DVD של סוני מהסידרה הרגילה שלהם. אני משוכנע שיש מכשירים טובים בהרבה, אבל הסוני היה טוב בהרבה מכמה מכשירים אחרים שבדקתי בבית, ועלו הרבה יותר (EAD 7000 MKIII) , רגה פלנט 2000 , ועוד כמה כאלה. מה זה אומר? שהתמורה לכסף אינה תמיד ברורה מאליה, ושמשום מה הסוני מתאים יותר למערכת שלי. זה הכל.
את הפיוניר לא שמעתי.
את הפיוניר לא שמעתי.
נועם
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

ומעבר לכך...כן. אם היה לי כסף לקנות את הקרל (בהתבסס על מכשירים אחרים שלהם ששמעתי)....הייתי נאלץ לשקול את זה ברצינות. 
נועם
-
tomertsin
-
- חבר ותיק

יואב,י.לוי כתב:ללא קשר אילו היה לי כרגע את התקציב אולי גם אני הייתי קונה אבל בידיעה ברורה שמבחינת הסאונד אין הבדל בינו לבין הפיוניר.תומרצין כתב:יש למה להשוות אותו בישראל?איתמר כתב:השוות אותו לנגנים אחרים בטווח המחירים הנ"ל ( יש לא מעט... ) ?תומרצין כתב:...טרם החלטתי עם DVD או בלי.
תומר......
תומר...
יואב...
בניגוד אליך, אם לא הייתי שומע הבדל בין הקרל לבין הפיוניר לא היתי קונה את הקרל.
שמדובר ב-50,000 ש"ח, האגו משחק רק תפקיד משני.
תומר
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

משפט עם לא מעט אגו, IF I EVER HEARD ONE.
נועם
- nvinyl66
-
- חבר פעיל במיוחד

וד"א - אם באמת הסיבה לכך שאתה קונה אותו היא שאתה שומע הבדל, איך זה שאתה מזמין אחד בלי לשמוע אותו?
נועם
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
חזקאיתי_הגיתי כתב:מזה מצעד המשכנתאות הזה?...
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
מה, אתה יורק בתחום? אתה לא יודע שיש דברים שאסור לשאול?nvinyl66 כתב:וד"א - אם באמת הסיבה לכך שאתה קונה אותו היא שאתה שומע הבדל, איך זה שאתה מזמין אחד בלי לשמוע אותו?...
- י.לוי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
תומר ידידיתומרצין כתב:יואב,י.לוי כתב:ללא קשר אילו היה לי כרגע את התקציב אולי גם אני הייתי קונה אבל בידיעה ברורה שמבחינת הסאונד אין הבדל בינו לבין הפיוניר.תומרצין כתב:יש למה להשוות אותו בישראל?איתמר כתב:השוות אותו לנגנים אחרים בטווח המחירים הנ"ל ( יש לא מעט... ) ?תומרצין כתב:...טרם החלטתי עם DVD או בלי.
תומר......
תומר...
יואב...
בניגוד אליך, אם לא הייתי שומע הבדל בין הקרל לבין הפיוניר לא היתי קונה את הקרל.
שמדובר ב-50,000 ש"ח, האגו משחק רק תפקיד משני.
תומר...
תנסה לעצום עיניים, בזמן ההשוואה ותראה איך אתה חוסך 50000 ש"ח. בתמורה תזמין אותי לאיזו ארוחת בוקר מפנקת בפאבליק , הולך?
יואב