תגובות לכתבה: ביקורת על הממיר החדש yesMax HD
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
חוברת ההפעלה של ה max HD
http://service.yes.co.il/special/..%5Cd ... d%2011.pdf
תאור הפנל הקדמי
http://service.yes.co.il/special/..%5Cd ... lMemir.pdf
http://service.yes.co.il/special/..%5Cd ... d%2011.pdf
תאור הפנל הקדמי
http://service.yes.co.il/special/..%5Cd ... lMemir.pdf
- jpost
-
- חבר מביא חבר

אהבתי במדריך ב "כללי בטיחות":
אין לאפשר לחיות מחמד לשבת על ה-yesMaxHD....
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
זה הפתרון לבעיה, מיתוג, לא בהכרח המוצר הספציפי בלינק.pixies כתב:זה פתרון זול??
באיביי וב-DealExtreme מוכרים ממתג HDMI מצויין עם שלט (3 כניסות) שעולה כולל משלוח קצת יותר מ-100 שקל (כן שקל ולא דולר)....
כמובן שיש זולים יותר וטובים פחות.
שי
- jpost
-
- חבר מביא חבר

כנראה בגלל התמונה הזוjpost כתב:אהבתי במדריך ב "כללי בטיחות":אין לאפשר לחיות מחמד לשבת על ה-yesMaxHD.......

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=763961
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
עופר
אני מניח שיש נורית הנותנת חיווי לאות השידור, על מנת שהצופה יידע אם הוא צופה בתוכן HD או בתוכן SD שעובר Upscale . האם היא פעילה?
דבר נוסף, בחדר חשוך, יש מצב שצג המכשיר עם האור הכחול הבוהק מציק קצת בעין..?
תודה
אני מניח שיש נורית הנותנת חיווי לאות השידור, על מנת שהצופה יידע אם הוא צופה בתוכן HD או בתוכן SD שעובר Upscale . האם היא פעילה?
תודה
- ohad522
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 434
ביקורת מעולה תודה רבה
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
בשלב הזה, לפחות בממיר HD הרגיל אין שום חיווי כדי לדעת מתי זה HD ומתי זה Upscale (כלומר תמיד מופיע חיווי HD) - אבל סמוך על העין שלך - היא תזהה ללא בעיה. אני זיהיתי בקלות. עדיין, אני מצפה מ- yes שתוריד את סימון ה- HD מהתוכניות שלא משודרות ב- HD.Giliboy כתב:עופר
תודה...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
טוב, זה לא שלא ידעתי HD מימיי...smallville4r כתב:בשלב הזה, לפחות בממיר HD הרגיל אין שום חיווי כדי לדעת מתי זה HD ומתי זה Upscale (כלומר תמיד מופיע חיווי HD) - אבל סמוך על העין שלך - היא תזהה ללא בעיה. אני זיהיתי בקלות. עדיין, אני מצפה מ- yes שתוריד את סימון ה- HD מהתוכניות שלא משודרות ב- HD.Giliboy כתב:עופר
תודה......
בכל זאת, זה נושא שעלה אצל מספר בעלי ZAPPER (כתבתי נכון...?) ורציתי לדעת אם נתנו עליו את הדעת ב- Max HD .
תודה בכל אופן
עופר,
בקשה נוספת וחשובה, ושעלתה גם בפורומים מקבילים פה באתר:
בבקשה אם אפשר התייחסות/השוואה לגבי ערוצי הספורט 55 + 56, בין ה- Max HD לבין ה- Max הרגיל/3100S .
רובנו כבר רואים את רוב התוכן שלנו ב-HD, גם ללא YES, ומה שחשוב לנו אלו תכני הספורט, שמלכתחילה לא התברכו במקור שידור טוב. אוי ואבוי מבחינתי אם נחווה הרעה בערוצים אלה.
תודה
- naftuly
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
עופר ,
אחלה סקירה כרגיל ,האם הבנתי נכון ובמצב AUTO הממיר מעביר ל 576I בSD ול 1080i בHD לפי הערוץ או התוכן המשודר ?
לפי הסקירה ,ב SD יש עדיין יתרון ל YESMAX. האם היתרון נובע מכך שה YESMAX חובר למעבד חיצוני וה MAXHD ישירות לטלוויזיה (וביצע upscaling ןinrerelasing בעצמו) או שהיתרון הוא מוחלט.
אחלה סקירה כרגיל ,האם הבנתי נכון ובמצב AUTO הממיר מעביר ל 576I בSD ול 1080i בHD לפי הערוץ או התוכן המשודר ?
לפי הסקירה ,ב SD יש עדיין יתרון ל YESMAX. האם היתרון נובע מכך שה YESMAX חובר למעבד חיצוני וה MAXHD ישירות לטלוויזיה (וביצע upscaling ןinrerelasing בעצמו) או שהיתרון הוא מוחלט.
- thom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
סקירה מעולה .
שאלה : המסך שלי (lcd philips 9631 ) מחובר לממיר HD הרגיל דרך HDMI, ערוצי ה-HD כמובן נראים מעולה, אבל ה SD מתחת לכל ביקורת בעיקר בגלל העובדה שאני לא יכול לברור בין מצבי פורמט הצפייה כי המסך ננעל על 16:9 והתמונה מעוותת ובלתי כשירה בעליל לצפייה ,אי לכך אני צופה רק בMAX הרגיל חדשות וכו' ,ועובר ל HD רק שיש איזה סרט שלא ראיתי (זה קורה אחת לשנה בערך ואפילו אז זה מעיק) הבנתי מהסקירה שעדיין לא סידרו את עניין הנעילה של המסך ל- 16:9 בממיר החדש.
עופר האם לדעתך יגיע יום שאוכל להנות מהממיר הנ"ל גם בשידורי SD ?(שיחרור הנעילה)
כדאי לחכות לאיזה דור שני של ממירי ה- HDMAX ?
תודה.
שאלה : המסך שלי (lcd philips 9631 ) מחובר לממיר HD הרגיל דרך HDMI, ערוצי ה-HD כמובן נראים מעולה, אבל ה SD מתחת לכל ביקורת בעיקר בגלל העובדה שאני לא יכול לברור בין מצבי פורמט הצפייה כי המסך ננעל על 16:9 והתמונה מעוותת ובלתי כשירה בעליל לצפייה ,אי לכך אני צופה רק בMAX הרגיל חדשות וכו' ,ועובר ל HD רק שיש איזה סרט שלא ראיתי (זה קורה אחת לשנה בערך ואפילו אז זה מעיק) הבנתי מהסקירה שעדיין לא סידרו את עניין הנעילה של המסך ל- 16:9 בממיר החדש.
עופר האם לדעתך יגיע יום שאוכל להנות מהממיר הנ"ל גם בשידורי SD ?(שיחרור הנעילה)
כדאי לחכות לאיזה דור שני של ממירי ה- HDMAX ?
תודה.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
מצטרף לשאלה,Giliboy כתב: עופר,
בקשה נוספת וחשובה, ושעלתה גם בפורומים מקבילים פה באתר:
בבקשה אם אפשר התייחסות/השוואה לגבי ערוצי הספורט 55 + 56, בין ה- Max HD לבין ה- Max הרגיל/3100S .
רובנו כבר רואים את רוב התוכן שלנו ב-HD, גם ללא YES, ומה שחשוב לנו אלו תכני הספורט, שמלכתחילה לא התברכו במקור שידור טוב. אוי ואבוי מבחינתי אם נחווה הרעה בערוצים אלה.
תודה...
עופר למרות שאתה לא מחובבי הספורט
לגבי מה אתה חושב על האיכות בערוצי הספורט בממיר הזה ?
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
320 GB?!!
למה להתקמצן ? 1.5 טרה בייט עולה לצרכן 650 ש"ח .... אני בטוח שלהם הרבה פחות
למה להתקמצן ? 1.5 טרה בייט עולה לצרכן 650 ש"ח .... אני בטוח שלהם הרבה פחות
- kobil
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 631
תודה רבה!
סקירה מעולה
הזמנתי את ה- yesMax HD !(שידרוג MAX הרגיל)
אני מקבל אותו עוד שבוע

סקירה מעולה
הזמנתי את ה- yesMax HD !(שידרוג MAX הרגיל)
אני מקבל אותו עוד שבוע
- rubi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
סקירה יפה מאד,
חיכתי זמן רב למכשיר זה,אך שוב יס מפספסים עם המחיר,
כל הזמן חולבים עוד ועוד ,מי שיש לו ממיר hd צריך להוסיף 30 ש"ח.
על ערוצי הספורט דורשים עוד כסף,
איפה זה ייעצר?
איפה זה ייעצר?
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 987
הוא גם זה שאוכל אותה, כי במקרה הגרוע ביותר לקוח של יס מקס בשנתיים האחרונות שילם עליו 45 ש"ח. הרי ברור שלקוחות HD כולם שילמו באופן קבוע עד 40 ש"ח. ומצד שני עכשיו לקוח של יס מקס מקבל את הMAX HD במחיר מופחת ב- 10 ש"ח מלקוח HD, כלומר מה שלא יהיה, איך שלא מסובבים את זה, לקוח שמחזיק HD ישלם יותר מלקוח שמחזיק MAX ולקוח שמחזיק את שניהם ישלם הכי הרבה כדי לעבור לטכנולוגיה החדשה.rubi כתב:סקירה יפה מאד,
איפה זה ייעצר?...
מי שהימר על ה- HD שבו גם התמחור היה הכי קשיח באופן יחסי, אוכל אותה, זה פשוט מרגיז.
- smallville4r
-
- חבר ותיק

rubi, גם באתר הרשמי של yes הערוץ היחידי שרשום שם שהוא בתשלום נוסף הוא sport 5 HD שעלה עד כה כסף. נכון לכרגע שאר ערוצי הספורט (כרגע מדובר ב- eurosport HD) לא עולים כסף ואין סיבה שיעלו.
riji, גם אני הגעתי למסקנה הזו - אני מחזיק רק ממיר HD - לכן לקחתי את ה- MaxHD בפיקדון - משתלם הרבה יותר. ממיר ה- HD יעבור לחדר אחר.
riji, גם אני הגעתי למסקנה הזו - אני מחזיק רק ממיר HD - לכן לקחתי את ה- MaxHD בפיקדון - משתלם הרבה יותר. ממיר ה- HD יעבור לחדר אחר.
- dmoses
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 214
היי,
מאמר מעולה ( כרגיל !)
שאלה: האם במכשיר חדש זה, יש אפשרות להקליט תוכנית ע"פ כיוון הזמן?
כלומר,אם ברצוני להקליט תוכנית ביום שלישי בשעה 1445 עד 1515, מערוץ RTM130, האם אפשר? או שצריך לסמוך על EPG שדרך כלל לא מעודכן בתחנות חוץ.
דוד
מאמר מעולה ( כרגיל !)
שאלה: האם במכשיר חדש זה, יש אפשרות להקליט תוכנית ע"פ כיוון הזמן?
כלומר,אם ברצוני להקליט תוכנית ביום שלישי בשעה 1445 עד 1515, מערוץ RTM130, האם אפשר? או שצריך לסמוך על EPG שדרך כלל לא מעודכן בתחנות חוץ.
דוד
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
כל הכבוד עפר על הסיקור
תיקון "קטן" זה חדשות יורוספורט
תיקון "קטן" זה חדשות יורוספורט
אור שפע ואהבה
- smallville4r
-
- חבר ותיק

לא, זה ערוץ eurosport HD - משדר את אותם התכנים של eurosport ברגע זה. אני גם ראיתי באיזשהו מקום שכתבו שזה eurosport news - אז זה לא.tiptip כתב:תיקון קטן זה חדשות יורוספורט...
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
גם אני הזמנתי היום...ההתקנה ב-4 למאי...
ועשיתי שידרוג מה-HD הרגיל למקס HD בתוספת תשלום...
מה דעתכם, עשיתי טעות והיה עדיף לי לקחת בפיקדון?
מדוע בפיקדון זה יותר משתלם? והאם אוכל מחר לשנות את דעתי ולבקש רכישה בפיקדון?
ועשיתי שידרוג מה-HD הרגיל למקס HD בתוספת תשלום...
מה דעתכם, עשיתי טעות והיה עדיף לי לקחת בפיקדון?
מדוע בפיקדון זה יותר משתלם? והאם אוכל מחר לשנות את דעתי ולבקש רכישה בפיקדון?